Prancūzija, Aboncourt-Gesincourt
...Žalias pienas, pieno fermentai, raugas, druska Allergenai Pienas ir pieno produktai (įskaitant laktozę ir pieno baltymą) Mūsų produktai nėra pažymėti GMO pagal 1829/2003CE ir 1830/2003/CE reglamentus. Laikomasi ne GMO buvimo slenksčio, kuris yra 0,9%, pagal Europos reglamentus CE 1829/2003 ir 1830/2003. Ionizacijos pažyma Mes patvirtiname, remdamiesi garantijomis ir sertifikatais, gautais iš mūsų...
Lenkija, Warszawa
...{"EC amilazės 3.2.1.1":"","Proteazė EC 3.4.21.112":"","Pieno ENZIMAI:":"","Celiulazės EC 3.2.1.4":"","Lipazės EC 3.1.1.3":"","Chimosinas EC 3.4.23.4":"","Gliukozės oksidazė":"","Pepsinas EC 3.4.23.1":"","Laktazė EC 3.2.1.23.":"","Lipoksigenazė":"","Transglutaminazė":"","BAKETŲ ENZIMAI:":""}...
Lenkija, Warszawa, Poland
...UHT pienas turi daug mineralų ir C vitamino. Pieno UHT sistema, kai pienas kaitinamas, nesumažina pieno baltymų sudėties ar biologinės vertės, netgi palengvina virškinimą, nes virškinimo fermentai lengviau pasiekia denatūruotus baltymus. UHT pienas gaminamas kaitinant pieną 2-5 sekundes apie 140ᵒC, kad sterilizuotų produktą ir pašalintų bakterijų dauginimąsi, kuris sukelia pieno gedimą. UHT pieno gamybos metu vyksta Maillard reakcija, kuri gali sukelti spalvos, skonio ir/arba kvapo pokyčius. Atidarius, pieną reikia laikyti šaldytuve.
Belgija, Marche-En-Famenne
...Tomega rasite visą įrangą ir reikmenis, reikalingus jogurtų gamybai ir vertinimui. Mūsų įrangos asortimente: pasterizatoriai, jogurtų gaminimo aparatai, termosegikliai, dozatoriai... jūsų individuali įranga, skirta jūsų dirbtuvei. Mūsų parduotuvėje siūlomos prekės: konservuoti vaisiai, vaisiai kibiruose, aromatai, fermentai, žaliavos, indeliai, stikliniai indai, dangteliai, plėvelės... Kyla problemų gamyboje? Jūsų galutinis produktas neatitinka lūkesčių? Ne bėda, pateikę užklausą, gausite tinkamus patarimus ir informaciją.
Italija, Cadorago
...Sacco System, įmonė, specializuojanti pieno rūgšties bakterijų gamyboje pieno pramonėje, gamina seriją liofilizuotų ir užšaldytų pieno rūgšties bakterijų, skirtų kietųjų sūrių gamybai, ypač sūriams, kurių drėgmės procentas sausose riebalų medžiagose yra 56%: - Grana Padano - Emmental - Gruyere - Comtè - Pecorino kietasis sūris Apsilankykite svetainėje https://www.saccosystem.com/ ir atsisiųskite brošiūras!
Prancūzija, Soreze
...siekiant rasti lengvai naudojamą ir laikomą, efektyvų ir gerai subalansuotą produktą. Jame yra tiek raugai, tiek pieno rūgštys, reikalingos šviežių sūrių gamybai, lengvai naudojamos miltelių pavidalu. Šis raugas ir pieno rūgštys taip pat leidžia gaminti varškę. Skirtumas bus gamybos procese, kur varškė yra labiau nusausinta nei šviežias sūris. Iš tiesų, šviežias sūris, skirtingai nuo varškės. REF:FROPFRAI Sudėtis: Raugai, pieno rūgštys, kalcio chloridas, maltodekstrino excipientas Pagaminta: Prancūzijoje...
Suomija, Turku
...Ingredientai Pasterizuotas Pienas, Volterra Druska, Rennet, Pieno Fermentai Pieno Kilmė Maremma Avių Pienas Tūris: 150g (±10%)...
Prancūzija, Marseille
... karvės pienas, gautas iš ūkių, esančių "Consorzio di Tutela del formaggio Gorgonzola" teritorijoje (98,26%); •Pasirinkti pieno fermentai (1,5%); •Pasirinktos Penicillium rūšies pelėsiai (0,01%); •Džiovintas jūros druska (0,21%); •Gyvūninės kilmės renklas (0,02%)...
Prancūzija, Cournon D'auvergne
...Baklažanas*(73%), Bleu d'Auvergne* AOP (pasterizuotas karvės pienas*, druska, pieno ir brandinimo fermentai)(10%), saulėgrąžų aliejus*, svogūnas*, medus*, balzamiko actas*(vyno actas*, virtas vynuogių mustas), druska, česnakas*, ryžių miltai*, juodieji pipirai*. *Ingredientai iš ekologinės žemdirbystės - Alergenas Naudojimo rekomendacijos Idealiai tinka tepti ant duonos riekelių, krekerių arba...
Prancūzija, Objat
...Ingredientai: kvietinė miltai, sviestas, kviečių sėlenos, 14.32% rokforas (žalias avies pienas, druska, raugas, pieno fermentai, penicillium roqueforti), druska, 0.22% čiobreliai. Maistinė vertė 100g: Energija 1999 Kj, 480 Kcal, riebalai 34g, iš jų sočiųjų riebalų 24g, angliavandeniai 36g, iš jų cukrus 0.9g, baltymai 7.6g, druska 0.68g.
Prancūzija, Orléans
...Paskanauti šiam desertų paruošimui su skaniu tiramisu skoniu, nebegalėsite be jo apsieiti! Be kompleksų, nes jis turi mažai kalorijų. INGRIDIENTAI: Pieno baltymai, liesos jogurto milteliai, tirpus kava (4,5%) Stabilizatoriai: Guaro guma ir karagenanas Aromatai Augalinis aliejus (palmių) Varškės milteliai (nugriebtas pienas, pieno fermentai) Druska Laktozė Antiklempimo medžiaga: magnio karbonatas...
Nyderlandai, Amsterdam
...Mūsų sūrio milteliai suteikia aukštos kokybės statybinį bloką, skatinantį skonio profilius kepinių produktuose, užkandžiuose, patogiuose patiekaluose, padažuose ir užpilduose. Ingredientai: Sūrio kietosios medžiagos, pasterizuotas pienas, druska, starterių kultūra, fermentai, pieno kietosios medžiagos, druska, maisto rūgštis (pieno rūgštis) Nutritional Information per 100g Energija: 2030kj Baltymai: 25.2g Visas riebalų kiekis: 28.3g Sočiųjų riebalų: 19.2g Angliavandeniai: 32.5g Cukrus: 30.3g Natrio: 2720mg...
Ispanija, La Lastrilla
... fermentai. Tai suteikia jiems puikių maistinių savybių, kurios kartu su 100 % rankų darbo gamybos ir brandinimo procesu daro mūsų sūrius gurmaniška ir labai sveika alternatyva tradiciniam sūriui, neprarandant jokio skonio, tekstūros ar amato. Kalbant apie alergenus, mūsų sūriai neapima nei glitimo, nei sojos, nei pieno produktų... Be to, mūsų dirbtuvėse mes gaminame produktus be kitų alergenų, todėl...
Belgija, Uccle
... chemijos. Tokiu gamybos būdu Sikou buvo pripažintas aukštos maistinės vertės produktu, turinčiu daug maistingųjų medžiagų. Iš tiesų, Sikou tikslas yra gauti aukštos kokybės maistinį produktą, lengvai virškinamą ir turtingą visų būtinų maistingųjų medžiagų, tokių kaip pieno fermentai, mineralinės druskos ir platus vitaminų bei omega asortimentas. Tam reikia naudoti žaliavas, atitinkančias aukštus...
Belgija, Elsenborn
...) išgavimu ir vėlesniu jos įtraukimu į kapsules, skysčius, miltelius, tabletes ir kt. Kai kurie šalininkai taip pat vartoja šviežius arba džiovintus augalus kaip koncentruotą sultis arba užpilus. Produktų kategorijos: sąnariai, ramybė ir harmonija, kraujotaka, detoksikacija, virškinimas, drenažas, pieno rūgšties fermentai, imunitetas, sojų lecitinas, atmintis, kaulai, propolis, ląstelių apsauga, sutrikęs žarnyno tranzitas, kvėpavimo takai, vitalumas.
Belgija, Bruxelles
... produktų asortimentą: rūgštys, druskos ir mišiniai, esteriai ir amidai, baltymai, fermentai ir kultūros. Taip pat teikia individualizuotas naujų produktų kūrimo paslaugas (įrangos ir laboratorijų nuoma, techninė ir administracinė parama molekulių kūrimui, bandomoji gamyba) dėka savo naujai įrengtų tyrimų ir plėtros infrastruktūrų Briuselyje. Dėl savo pieno chemijos išmanymo, įmonė gali pakeisti visą seriją pavojingų produktų, kurie kelia grėsmę sveikatai ir aplinkai.
Prancūzija, Prades-Le-Lez
... kultūros, fermentai ir natūralūs dažikliai. CHR HANSEN yra jūsų kasdieniame gyvenime per savo ingredientus: fermentai ir kultūros pieno ir mėsos pramonei, bakterijos vynui ir natūralūs dažikliai ledams, saldumynams ir gėrimams, taip pat probiotikai. Mūsų ingredientai naudojami tiek maisto, tiek farmacijos, mitybos ir žemės ūkio srityse. Prancūzijoje, Mėsos ir paruoštų maisto produktų (Meat & Prepared...
Italija, Cornegliano Laudense
Įkurta aštuntajame dešimtmetyje, įmonė nuolat tobulėjo, dėka nuolatinio darbuotojų įsipareigojimo, siekiančio nuolat ieškoti sprendimų, atitinkančių specifines technologijas, skirtas nuolat gerinti pieno produktus, gerbiant tradicijas ir unikalumą. BIOTEC FERMENTAI S.R.L užtikrina platų pieno rūgšties fermentų asortimentą, galintį patenkinti visas minkštųjų, brandintų, tempimo ir fermentuoto pieno gamybos poreikius; be to, ji skatina ir tiekia kultūrinius substratus, natūralų raugą, polimerus ir maisto priedus.
Italija, Thiene
...bei „pagal užsakymą“ sukurtų kultūrų, skirtų tik savo klientams, kūrimo. Pieno ir sūrių sektoriuje teikia vietinius fermentus, atrinktus sūrių DOP gamybos zonose, taip pat fermentus jogurtui, sviestui ir fermentuotiems pienams, skystas pelėsių kultūras ir mieles. Mėsos produktų sektoriuje siūlo vietines kultūras saldžiai mėsai, susijusiai su itališka tradicija, kultūras su specifiniu anti-Listeria poveikiu, kultūras su dideliu rūgštėjimo greičiu, apvalkalų pelėsius. Kilmės kultūros duonai.
... produktais. Siekiame tapti lyderiais sektoriuje, teikdami kokybiškus produktus ir aukščiausios klasės paslaugas, nesileisdami į kompromisus dėl žmonių sveikatos ir teisinių reikalavimų. Sūrininkystė ir vartojimo medžiagos Sūrio fermentai Laboratoriniai produktai Maisto priedai Starterių kultūros Valymo chemikalai...
Belgija, Waterloo
GELBOPHARMA platina platų maisto papildų, funkcinės mitybos produktų, ekologiškų kosmetikos priemonių, eterinių aliejų ir žolelių arbatos ar arbatų asortimentą, atitinkantį GELBOPHARMA dvasią, jūsų geriausią garantiją kokybės ir paslaugų srityje. Produktai: bičių produktai, maisto papildai, ekologiškos kosmetikos priemonės, ekologiškos žolelių arbatos ir arbatos, eteriniai aliejai, pieno rūgšties fermentai ir aromatiniai augalai.
Prancūzija, La Rochelle
Prancūzija, Gennes Sur Seiche
Prancūzija, Revest Des Brousses
Prancūzija, Pertuis
Prancūzija, Jassans Riottier
Prancūzija, Biguglia
Prancūzija, Estivareilles
Prancūzija, Aumont Aubrac
Prancūzija, Vignec
Populiarios šalys šiai paieškos frazei

europages programėlė yra čia!

Naudokite mūsų patobulintą tiekėjų paiešką arba kurdami užklausas naudokite naują „europages“ programėlę pirkėjams.

Atsisiųsti iš „App Store“

App StoreGoogle Play