Italija, Orbassano
...Šviežios juodos ravioli su sepijos rašalu, įdaryti rūkytu lašiša, yra tikras gastronomijos šedevras, sukurtas žinovams, kurie vertina sudėtingumą ir rafinuotumą žuvies skonio. Šviežia pasta, spalvinga ir praturtinta sepijos rašalu, suteikia šiems ravioli elegantišką tamsią atspalvį ir subtilų jūros akcentą, siūlydama unikalų vizualinį ir skonio kontrastą su įdaru.
Italija, Noci
...Burrata, puikiai atspindinti tradicinę Apulijos sūrių gamybos kultūrą, sudaryta iš rankomis pagaminto mocarelos sluoksnio, kurį mūsų sūrininkai užpildo minkštu širdies sluoksniu, pagamintu iš rankomis suplėšytos mocarelos ir grietinėlės, taip sukuriant delikatesą, turintį malonų, saldų ir subtilų skonį. Tai produktas, kuris gali būti vartojamas šviežias, pagardintas ekstra vieržiu alyvuogių aliejumi arba derinamas su salotomis, pomidorais, duona ar subtiliais patiekalais, tokiais kaip rūkytas lašiša, arba naudojamas pica ar gurmaniškiems pirmiems patiekalams. Puikiai dera ir su geru vyno taure.

europages programėlė yra čia!

Naudokite mūsų patobulintą tiekėjų paiešką arba kurdami užklausas naudokite naują „europages“ programėlę pirkėjams.

Atsisiųsti iš „App Store“

App StoreGoogle Play