Mes tiekiame maisto didmenininkams, mažmeninei prekybai, delikatesams, gastronomijai, taip pat valgykloms ir klinikoms įsigytus mėsos ir dešrų produktus. Aukštas kokybės standartas.
Prancūzija, Manosque
Įmonė Le Séchoir des Alpes yra specializuota agroalimentariumo sektoriuje, tiksliau, mėsos gaminių ir sūrių gamyboje. Su savo tradiciniu ir amatininkų įgūdžiu, perduodamu iš kartos į kartą, Le Séchoir des Alpes siūlo jums kokybišką produktų asortimentą, kuris atspindi visas Provanso skonio subtilybes.
Vokietija, Versmold
Aukštos kokybės dešrų ir mėsos produktų gamyba.
Daugiau nei šimtą metų ir su penkių kartų patirtimi dirbame kiaulienos sektoriuje savo modernioje gamykloje. Dėl mūsų darbuotojų profesionalumo garantuojame geriausią kokybę. 100% ITALIŠKAS PRODUKTAS. Mūsų dešrų ir mėsos skonis yra legendinis:...
Belgija, Poederlee
...Dela kaip visapusiškas tiekėjas mėsos gaminiams, sūriams ir šviežiems specialitetams. Dela ir jos darbuotojai užtikrina asmeninį požiūrį, o jų paslaugos neabejotinai yra pridėtinė vertė: nuo tikslaus prekių apdorojimo iki profesionalios pardavimo paramos, konsultacijų, degustacijų ir dar daugiau. Dėl savo komandos sukauptos patirties klientas gali kreiptis į Dela dėl "raktas į rankas" koncepcijos.
Belgija, Gent
... laikomi kambario temperatūroje. Dėl ilgo galiojimo laiko ir patogios (individualios) pakuotės produktai idealiai tinka parduoti per įvairius kanalus: didmeninė prekyba, didmeninė prekyba, parduotuvės, degalinės, cash & carry, automatai ir kt. Breughel taip pat turi keletą produktų, kurie labiau tinka šaldytuvui: (Knack) So-Si Frankfurto dešrelės, sausos dešrelės multipakuose ir Apero mini-ūkininkų dešrelės. Gamyba pagal kliento specifikacijas ir privatus ženklas yra derinama. Breughel garantuoja papildomą kokybę ir puikų, lanksčią aptarnavimą!
Prancūzija, Lacaune
... gerbiamas, kartu suteikiant modernumo atspalvį. Ilgalaikės šeimos tradicijos mėsos gamybos įgūdžiai Lakaune Lakaunas yra mineralinių vandenų kaimas, esantis Aukštųjų Languedoc regiono gamtos parke. Esantis 800 metrų aukštyje, švarumas ir gaivumas jo klimato yra lemiami kokybiškų mėsos gaminių, tokių kaip džiovinta šoninė, džiovinta dešra, džiovinta dešrelė, gamybai ir brandinimui. Būtent čia, jūros ir kalnų vėjų įtakoti, lėtai vyksta mūsų produktų brandinimas.
Belgija, Bruxelles
Ardenia SA specializuojasi Belgijoje gaminamos rankų darbo mėsos gaminiuose. Pas mus rasite visų rūšių baltųjų ir juodųjų kraujinių dešrų, netgi dešrų su riešutais, abrikosais, razinomis, grybais, kopūstais ir triufeliais. Mūsų mėsos gaminiai ruošti rankiniu būdu ir su didžiausiu rūpesčiu, laikantis griežčiausių kokybės standartų. Ardenia yra jūsų garantija paslaugų ir kokybės Belgijos rankų darbo mėsos gaminių specialybėje (kraujinės dešros, spaustuvės galva, Breughel spaustuvės galva, veršienos galva, kip kap, Ardenų paštetas,…)...
Belgija, Aartselaar
SOTTACETI IR SOTTOLI Gamyba VALLESE DI D ir Faksas El. paštas SOTTACETI RIZZI Cesare di Rizzi A. ir M. s.n.c...
ISO 9001 sertifikuota įmonė Kiaulienos apdorojimas ir gamyba...
Mėsos apdorojimas ir prekyba...
Belgija, Avelgem-Kerkhove
IVAN yra įmonė, kuri nuo 1975 metų specializuojasi tik salami gamyboje. Mūsų salami produktai: Vengriška salami, Nastro salami, Ciganų salami, Tzigane salami, Fijnkost Boxer, Extra Retro salami, Boerenring Collier, ... Mūsų įmonė taip pat labai aktyviai dirba su BIO. Be jau griežtų HACCP taisyklių, mūsų įmonė taip pat turi BIO sertifikatą.
Ispanija, Espejo
Geriausi dešros gaminami iš geriausios mėsos iš Pedroches slėnio.
Belgija, Wommelgem
Mėsos gaminiai, prekyba.
Belgija, Genk
Visi mėsos produktai pjaustomi vietoje: BBQ, bufetai, gurmaniški lėkštės, fondiu lėkštės...
Belgija, Bornem
Alvo yra Belgijos supermarketo/maisto parduotuvių įmonė.
Prancūzija, Rungis
Įmonė di spé ré yra įsikūrusi Rungyje. Siūlome regioninę mėsos produkciją, tokią kaip foie gras, šviežius produktus, mišraines, lašišą... Visada siekėme atrasti geriausius produktus iš mūsų Prancūzijos ir užsienio provincijų. Įmonė, didmeninė mėsos produkcijos tiekėja, buvo įkurta 1975 metais ir 1978 metais įsikūrė MIN Rungyje. Specialybės yra daugiausia regioninės mėsos gaminiai, foie gras, Label Rouge lašiša, švieži produktai ir taip pat mišraines. Gastronomija: Regioninių ir užsienio specialybių gamyba. Tel. :01 46 87 33 00.
Prancūzija, Montreuil Bellay
Jūsų malonumui, Roger BODET, meistras mėsininkas, pristato visą savo talentą ir įgūdžius per platų sausų dešrų asortimentą. Formuojamos natūraliuose žarnose, dešros dedamos į specialią patalpą, kur pamažu pasiekia idealią temperatūrą, palankią skonių ir paviršiaus žiedų, būdingų gerai sausai dešrai, vystymuisi. Tai etapas, kai jos yra labiausiai lepintos, nes vėliau turi atvėsti griežtai laikantis laiko intervalų. Tada ateis brandinimo laikas džiovykloje, kur temperatūra ir drėgmė bus atidžiai stebimos kelias savaites.
Aukšta mėsos kokybė mums yra savaime suprantama. GEZER mėsos gamykla turi moderniausią įrangą Europos standartus atitinkančioje ir sertifikuotoje mėsos gamykloje Vokietijoje.
Vokietija, Berlin
Lenkijos avižų šeriamų žąsų, šviežių ir šaldytų.
Italija, Genova
Žuvies ir maisto konservai...
Italija, Palermo
Žiūrėti įrašą: ITALKALI...
Italija, Cavriana
Maisto produktai...
Italija, Peschiera Borromeo
Etninių maisto produktų platinimas visame pasaulyje...
Italija, Padova
Maistas, priedai mažiems gyvūnams...
Italija, Fiesso D'artico
Didmeninė kiaulienos skerdimo prekyba...
Italija, San Daniele Del Friuli
TIESIOGINĖ PARDAVIMAS KLIENTUI KOMERCINIS BIURAS: P ĮSTAIGA: P...
BRUGNOLO DISTRIBUZIONE S.R.L.
Italija, Medesano
Bakonų gamyba...

europages programėlė yra čia!

Naudokite mūsų patobulintą tiekėjų paiešką arba kurdami užklausas naudokite naują „europages“ programėlę pirkėjams.

Atsisiųsti iš „App Store“

App StoreGoogle Play