Ispanija, Piedrahita-Ávila
Dešrų ir kumpių gamykla. Kumpiai, be kaulų ir supjaustyti. Pečių, juosmenų, dešrų ir Iberijos kiaulienos.
Ispanija, Guijuelo-Salamanca
Cárnicas Sánchez Martín, mus palaiko paslaugos ir konsultacijos, kurias teikiame savo klientams. Cárnicas Sánchez Martín, mus palaiko paslaugos ir konsultacijos, kurias teikiame savo klientams. Geriausias kainos ir kokybės santykis, kartu su mūsų personalo profesionalumu, yra geriausios mūsų produktų garantijos simbolis. Apsilankykite pas mus ir įsitikinkite.
Ispanija, A Coruña
EMBUTIDOS OBRADOIRO orientuojasi į gamybą paruoštų produktų, kuriuos prekiauja Sadepor prekės ženklu. Šios įmonės tikslas nuo pat pradžių buvo gaminti platų produktų asortimentą, pasižymintį aukščiausia kokybe ir išskirtinumu. Šie produktai, kuriuos Sadepor pristato rinkai, gaminami iš geriausių žaliavų, gaunamų iš motininės įmonės, ir visada laikantis gallegų gamybos standartų. Taip jie pelno vis...
Italija, Crespina Lorenzana
Bernardini Gastone yra Crespina Lorenzana, Pizos provincijoje, ir tai yra istorinis prekės ženklas, veikiantis daugiau nei 150 metų aukštos kokybės mėsos gamyboje. Įmonė gamina ir platina aukščiausios kokybės produktus, pagamintus su senoviniu meistriškumu ir rūpesčiu, laikantis šiuolaikinių gamybos standartų ir naudodama tik aukštos kokybės žaliavas, tiek iš žemės, tiek iš jūros, galinčias patenk...
Italija, Zola Predosa
Pagrindinis Italijos gamintojas, turintis IGP sertifikuotą mortadelą. Išskirtinė ir sertifikuota kokybė, tikros mortadelos gamyba pagal tradicinį Bolonijos receptą - Sertifikatai VISION 2000, ISO 9001:2000, ISO 22000:2005, ISO 14001:2004, BRC, IFS. Be glitimo. Prekės ženklai: 1963 Mortadella Artigianale, D.O.P. Rustica, Oro, Tricolore, La Blu di Felsineo, Amabile. Eksportuojama visame pasaulyje.
Prancūzija, Fonsorbes
Įkurta 1970 metais Louis Seigneurie, įmonė SA SEIGNEURIE & FILS iš pradžių buvo įsikūrusi Tulūzoje. Šis verslas išsivystė į mėsos perdirbimo dirbtuvę, kai prisijungė keturi sūnūs. Veikla apima didmeninę ir pusiau didmeninę mėsos produktų, paruoštų patiekalų, sausų produktų... 1995 metais įmonė persikėlė į Fonsorbes į naujas 1500 m2 patalpas ir gavo Europos standartų sertifikatą. Ji gali patenkin...
Prancūzija, Aurillac Cedex
La Maison TEIL, esanti Aurillac, specializuojasi mėsos gaminių gamyboje. La Maison gamina kumpius, dešreles, teriną, fritonus, Auvergne regiono paštetus ir tradicinius mėsos pyragus, tokius kaip sluoksniuotas pyragas su Bleu d'Auvergne sūriu arba bulvių pyragas. Švieži kumpiai niekada nėra užšaldomi, jie rankomis sūdomi sausais druska ir pagal tradicinį Auvergne metodą. Kumpių džiovinimas ir br...
Belgija, Aalter
Turėdami daugiau nei 25 metų patirtį mėsos ir mažmeninės prekybos srityje, galite mus drąsiai laikyti patyrusiais specialistais. Mūsų įmonės širdis yra Rytų Flandrijos Aalter, kur centralizuotos šios penkios pagrindinės sritys: - Pasirinkimas ir pirkimas - Pjaustymas ir paruošimas - Laikymas ir saugojimas - Užsakymų surinkimas ir transportas - Paslaugos ir administracija...
Belgija, Avelgem-Kerkhove
IVAN yra įmonė, kuri nuo 1975 metų specializuojasi tik salami gamyboje. Mūsų salami produktai: Vengriška salami, Nastro salami, Ciganų salami, Tzigane salami, Fijnkost Boxer, Extra Retro salami, Boerenring Collier, ... Mūsų įmonė taip pat labai aktyviai dirba su BIO. Be jau griežtų HACCP taisyklių, mūsų įmonė taip pat turi BIO sertifikatą.
Salumificio Del Vecchio, nuo 1968 metų Cesenoje gamina aukštos kokybės mėsos gaminius iš kiaulių, auginamų laikantis gamtos: ekologiški mėsos gaminiai, pagardinti mėsos gaminiai, aukso mėsos gaminiai ir tradiciniai mėsos gaminiai be laktozės ir be glitimo, pagal geriausias italų ir romagnolų tradicijas: Parma kumpiai ir tipiniai romagnolų krašto dešros.
Italija, Termeno
Mes esame šeimos verslas nuo 80-ųjų pradžios, dabar jau trečioji karta dirba kartu. Gamename didelį įvairių mėsos produktų asortimentą. Nuo rūkyto specko, rūkyto šoninės iki įvairių kumpių ir dešrų, salami ir kitų delikatesų. Specializuojamės gaminant produktus tolesniam apdorojimui, tokius kaip speck mattonella, skirtas pjaustymui. Taip pat esame labai aktyvūs horeca sektoriuje, siūlydami produkt...
Belgija, La Louvière
Sag Food yra prekybos agentūra, specializuojanti itališkų maisto produktų pardavime. Mes veikiame daugiausia Belgijoje, Nyderlanduose ir Liuksemburge, tačiau taip pat ir Prancūzijoje bei Vokietijoje. Ilga patirtis ir nuolat besikeičianti produktų kultūra yra mūsų pagrindiniai pranašumai. Mūsų specifika yra profesionalios pardavimo organizacijos kūrimas ir valdymas, pritaikytas kiekvieno kliento po...
Belgija, Evergem
Vleeswaren De Baets yra įmonė, turinti dvi pagrindines veiklas: - aukštos kokybės mėsos gaminių gamyba, tokių kaip salami, virti mėsos gaminiai ir paštetai. - mėsinė, specializuojanti šviežiuose mėsos gaminiuose ir savo gamybos produkcijoje. * Salami Finoji dešra, kaimiška dešra, salami be česnako, salami su česnaku, kopenhager, bloende arba bulonė... * Virti mėsos gaminiai Kumpio dešra, veršie...
Italija, Terlizzi
Jau daugelį metų esame mėsos, sūrių ir džiovintos žuvies didmenininkai. Tiekime restoranams, viešbučiams, mėsos parduotuvėms visoje Italijoje ir užsienyje. Jei ieškote didmeninės mėsos ir sūrių pirkimo, kad galėtumėte juos perparduoti savo versle, pas mus rasite tikrai konkurencingas kainas. Mūsų parduodami produktai daugiausia yra būdingi Apulijos regionui, tačiau rasite ir nacionalinių produktų ...
Belgija, Veurne
Per mažiau nei 10 metų įmonė sugebėjo užimti pavydėtiną poziciją mėsos produktų sektoriuje. Norėdama išlaikyti šią kokybiško lyderio poziciją, "De Beauvoorder" neatsitraukia nuo jokių pastangų ar investicijų: pažangios technologijos visais lygiais, išskirtiniai produktai, pritaikyti vartotojų skoniui, ir glaudus komandos formavimas įmonėje vis labiau stiprina šią aukščiausią poziciją. Intensyvių t...
Italija, Cerreto D'esi
Mūsų ekologinėje ūkyje auginame pusiau laukinius kiaulių, taikydami ekologinius metodus, pabrėždami gyvūnų gerovę. Kiaulės maitinamos tik mūsų ūkyje užaugintomis grūdinėmis kultūromis ir joms nenaudojami antibiotikai. Visi gyvuliai perdirbami mūsų įmonėje, turinčioje CE sertifikuotą mėsos perdirbimo laboratoriją. Gamindami įvairių rūšių dešras, brandintą šoninės, aromatizuotą lašinę, nugarinę, nug...
Prancūzija, Villefranche De Rouergue
Nuo 1962 metų įkūrimo įmonė SACOR specializuojasi sausose dešrose Pietvakarių Prancūzijoje. SACOR siūlo maisto produktus, pagrįstus tradiciniais ir regioniniais receptais. Įmonė siūlo sausą dešrą, sausą dešrelę, mėsos užkandžių rinkinį, chorizo, sausą kumpį, kopą, pancettą, saliamį, rūkyta šonine ir kt. Įmonė įsipareigoja skaidrumui ir skonio puoselėjimui.
Ispanija, Espejo
Geriausi dešros gaminami iš geriausios mėsos iš Pedroches slėnio.
Italija, Busto Garolfo
Rondanini, per daugiau nei 95 metų istorijos, transformavosi iš paprasto mėsos perdirbimo įmonės į tikrą maisto pramonę. Inovacijų procesas gamybos technikose ir modernių produktų pjaustymo bei pakavimo įrenginių įvedimas nė kiek nepakenkė įmonės ištikimybei tradiciniams receptams, kurie lėmė jos sėkmę, net ir užsienyje. Dėl šios priežasties Rondanini savo klientams siūlo produktą, kuris yra pramo...
Belgija, Brussel
Lauraham turi šeimos tradiciją, trunkančią daugiau nei 30 metų. Įmonė specializuojasi virtų pečių ir kumpių produktų, pagamintų iš kiaulienos, gamyboje. Lauraham gamybos vieta strategiškai gerai įsikūrusi Šiaurės Vakarų Briuselyje, turint prieigą prie didelių skerdyklų ir tiekėjų iš vienos pusės, o iš kitos pusės - prie pagrindinių didmeninės prekybos ir didmeninių prekybininkų.
Belgija, Bocholt
De Spiegeleire Ambacthelinės paštetai. Nuo 1972 metų nepakitę gamybos procesai užtikrina rafinuotą ir nuolatinį skonį. Mes garantuojame 1-os klasės produktus: paštetai, specialūs vištienos ir kalakutienos filė bei jų variantai, kepenų sūris, blokinis paštetas ir jo variantai, taip pat Berlyno paštetas.
Belgija, Hofstade-Bij-Aalst
Dessomville yra didmeninė prekyba mėsos gaminiais, sūriu, konservais ir šaldytais produktais. Turime savo gamybą, siūlančią puikią mėsos gaminių asortimentą, kartu su plačiu šviežių produktų pasirinkimu ir daugybe kitų specialybių. Mūsų pasiūlyme taip pat yra išplėsta paslauga, o siekis užtikrinti geriausią kokybę yra mūsų prioritetas.
Belgija, Antwerpen
Mėsos didmenininkas: Kiaulienos ir arklių mėsos specialistas.
Belgija, Casteau
Salaisons salamone laikoma italų mėsos gaminių pionieriumi Belgijoje jau daugiau nei 50 metų. Tai šeimos verslas, ištikimas senovinėms tradicijoms, ypač gerbiantis tradicijas, kurios lemia išskirtinių produktų atsiradimą. Mūsų mėsos gaminiai gaminami rankiniu būdu, laikantis griežtų higienos ir saugos standartų, užtikrinant neprilygstamą šviežumą, o mūsų mėsos produktai atrenkami pagal kokybės kri...
Belgija, Lauwe
Rafina galite pasirinkti iš labai plataus mėsos gaminių, šviežių produktų, maisto tiekimo prekių, šaldytų produktų, konservų ir plataus duonos gaminių asortimento.
Jungtinė Karalystė, Wimborne
Mėsos Produktų Gamintojai ir Didmenininkai, Mėsos Gamyba ir Išsaugojimas...
Belgija, Neufchâteau
Šioje tipiškoje Ardenų fermoje būsite priimti vieni, poroje, su šeima ar grupe senoviniame aplinkoje, ir galėsite ragauti jos produktus per įvairius regioninius ir originalius receptus. Sanglochons ūkis leidžia jums atrasti senovinius skonius per savo tradicinius mėsos gaminius (rūkyti kumpiai, Sanglochons dešros,…). Galėsite aplankyti gyvą kumpio muziejų, pasveikinti vieną ar kitą sanglochoną ir ...
Belgija, Bornem
Leyco yra moderni šeimos įmonė, kuri jau kelis dešimtmečius specializuojasi gaminant tik galvos mėsos ir aspiko produktus. Ji orientuota į Belgijos mažmeninę ir didmeninę prekybą, taip pat eksportą. Jų produktai visiškai atitinka konkrečių svorio, skonio, pakuotės, pateikimo pageidavimus. Kai kurie jų produktai yra: Preskop - Boerekop - Kipkap - Edelsülze - Galva pomidoruose - Kiaulės liežuviai že...
Embutidos Pajariel yra šeimos įmonė, įkurta 1945 metais, turinti savo gamybą, gaminanti aukštos kokybės tradicinius mėsos gaminius, tokius kaip subrendęs čorizo, barbekiu čorizo, cecina. Šiuo metu pramonė turi dvi gamybos įmones, aprūpintas pažangiausia technologija, kuri kartu su moderniausiomis verslo valdymo ir kokybės technikomis daro Pajariel lyderiu agroalimentarinio sektoriaus.
Belgija, Sint-Pieters-Leeuw
Mes esame šeimos verslo mėsos gaminių gamintojas, specializuojantis tradiciniuose ir rankų darbo virtos šoninės, kokybiškose rūkytose ir sūdytoje mėsoje, o ypatingiausia yra rūkytas jautienos filė, virtos dešros, pagamintos mėsininkų kokybės, produktai pagal užsakymą ir produktai, pritaikyti klientui ir išskirtinai klientui. 2013 m. liepos 31 d. gavome UNIZO autentiškumo etiketę „Rankų darbo Belg...

europages programėlė yra čia!

Naudokite mūsų patobulintą tiekėjų paiešką arba kurdami užklausas naudokite naują „europages“ programėlę pirkėjams.

Atsisiųsti iš „App Store“

App StoreGoogle Play