Italija, Nago-Torbole
Salumificio Trentino gamina mėsos gaminius jau daugiau nei keturiasdešimt metų. Tarp regiono charakteringų produktų yra sūdyta mėsa ir speck; įmonė taip pat gamina klasikinius itališkos tradicijos mėsos gaminius, tokius kaip virtas kumpis, žalias kumpis, dešros ir šoninė. Salumificio Trentino prekės ženklas yra modernios ir dinamiškos įmonės pavyzdys, sugebėjusios sujungti tradiciją su įvairiais maisto modeliais. Nuo pat pradžių dėmesingai siekdama kokybės, nuo 2006 metų ji sertifikavo savo Kokybės valdymo sistemą pagal UNI EN ISO 9001: 2008 standartą.
Italija, Assemini
Džiovintų vaisių skrudinimas...
Prancūzija, Rungis Cedex
... partneriai, todėl mūsų produktai yra prieinami visuose žemynuose. Ši aplinka per metus leido mums sukurti tvirtą reputaciją, tiek dėl parduodamų produktų kokybės, tiek dėl mūsų paslaugų efektyvumo. Specializuojamės šviežių produktų platinime ir galime patenkinti jūsų poreikius, susijusius su sūrių tiekėju arba šviežių produktų platintoju, taip pat kitais produktais, tokiais kaip specifiniai prašymai dėl pieno produktų didmenininko ir maisto prekių didmenininko, atsižvelgiant į mūsų šviežių ir sausų produktų asortimentą.
Ispanija, Lorca-Murcia
Amatinė gamyba, turtingos ir senos Ispanijos Levanto mėsos gaminių tradicijos rezultatas, padarė šiuos produktus nuoroda visoje srityje.
Ispanija, La Canya-La Vall De Bianya-Girona
... ir pažįstamais. Šie draugai komentavo, kad dešros yra tokios geros, kad jas reikėtų pasiūlyti platesnei auditorijai. Po truputį, pirmiausia iš mažos mėsos parduotuvės, vėliau pradėdami tiekti kai kuriems klasikiniams Barselonos turgams, tokiems kaip Sant Antoni ar Boqueria, jie pradėjo siūlyti Ventulà šeimos gaminius ir kitoms teritorijoms už Garrotxa regiono ribų. Iki šių dienų Ventula šeima eksportuoja į daugiau nei 70 šalių, išlaikydama šeimos verslo modelį, stiprų ryšį su teritorija ir maksimalų pagarbą produkto kokybei bei jo gamybai.
Siuntimo mėsininkas Fries daugiau nei 130 metų gamina mėsos ir dešrų specialybes pagal seniai žinomas, perduotas receptūras - nuo regioninių skanėstų, tokių kaip sūdyta šoninė ar Bad Orber spaudžiamas galvos, iki delikatesų iš viso pasaulio. Per DHL kurjerį vakarinį pristatymą galite užsisakyti internetu ir gauti prekes pageidaujant dar tą pačią dieną.
Ispanija, Piedrahita-Ávila
Dešrų ir kumpių gamykla. Kumpiai, be kaulų ir supjaustyti. Pečių, juosmenų, dešrų ir Iberijos kiaulienos.
Ispanija, Guijuelo-Salamanca
Cárnicas Sánchez Martín, mus palaiko paslaugos ir konsultacijos, kurias teikiame savo klientams. Cárnicas Sánchez Martín, mus palaiko paslaugos ir konsultacijos, kurias teikiame savo klientams. Geriausias kainos ir kokybės santykis, kartu su mūsų personalo profesionalumu, yra geriausios mūsų produktų garantijos simbolis. Apsilankykite pas mus ir įsitikinkite.
Ispanija, A Coruña
EMBUTIDOS OBRADOIRO orientuojasi į gamybą paruoštų produktų, kuriuos prekiauja Sadepor prekės ženklu. Šios įmonės tikslas nuo pat pradžių buvo gaminti platų produktų asortimentą, pasižymintį aukščiausia kokybe ir išskirtinumu. Šie produktai, kuriuos Sadepor pristato rinkai, gaminami iš geriausių žaliavų, gaunamų iš motininės įmonės, ir visada laikantis gallegų gamybos standartų. Taip jie pelno visišką klientų ir vartotojų pasitikėjimą. Dėka šios verslo filosofijos, EMBUTIDOS OBRADOIRO šiandien užima išskirtinę vietą Galicijos sektoriaus įmonių reitinge.
Italija, Crespina Lorenzana
Bernardini Gastone yra Crespina Lorenzana, Pizos provincijoje, ir tai yra istorinis prekės ženklas, veikiantis daugiau nei 150 metų aukštos kokybės mėsos gamyboje. Įmonė gamina ir platina aukščiausios kokybės produktus, pagamintus su senoviniu meistriškumu ir rūpesčiu, laikantis šiuolaikinių gamybos standartų ir naudodama tik aukštos kokybės žaliavas, tiek iš žemės, tiek iš jūros, galinčias patenkinti net ir išrankiausius skonius.
Italija, Zola Predosa
Pagrindinis Italijos gamintojas, turintis IGP sertifikuotą mortadelą. Išskirtinė ir sertifikuota kokybė, tikros mortadelos gamyba pagal tradicinį Bolonijos receptą - Sertifikatai VISION 2000, ISO 9001:2000, ISO 22000:2005, ISO 14001:2004, BRC, IFS. Be glitimo. Prekės ženklai: 1963 Mortadella Artigianale, D.O.P. Rustica, Oro, Tricolore, La Blu di Felsineo, Amabile. Eksportuojama visame pasaulyje.
Jungtinė Karalystė, Oakham
...konservuota Mėsos Mėsa, virta ir sūdyta Mineralinis vanduo Įvairūs gyvūniniai produktai Vidaus organai Aliejai ir riebalai, valgomi Makaronai Naminių gyvūnų maistas Cukrus Neperdirbti augaliniai aliejai Daržovės, konservuotos Vynai Vynai - Prancūzija Vynai - Italija Vynai - Ispanija Grūdai ir javai Įprasti kviečiai Derliaus nuėmimas Durum kviečiai Aliejinių kultūrų...
Prancūzija, Fonsorbes
...Įkurta 1970 metais Louis Seigneurie, įmonė SA SEIGNEURIE & FILS iš pradžių buvo įsikūrusi Tulūzoje. Šis verslas išsivystė į mėsos perdirbimo dirbtuvę, kai prisijungė keturi sūnūs. Veikla apima didmeninę ir pusiau didmeninę mėsos produktų, paruoštų patiekalų, sausų produktų... 1995 metais įmonė persikėlė į Fonsorbes į naujas 1500 m2 patalpas ir gavo Europos standartų sertifikatą. Ji gali patenkinti vis didėjančią paklausą. 2012 metų kovo mėnesį atidaryta 200 m2 parduotuvė gamybos vietoje, skirta PARDAVIMUI PRIVATIEMS ASMENIMS.
Prancūzija, Aurillac Cedex
...La Maison TEIL, esanti Aurillac, specializuojasi mėsos gaminių gamyboje. La Maison gamina kumpius, dešreles, teriną, fritonus, Auvergne regiono paštetus ir tradicinius mėsos pyragus, tokius kaip sluoksniuotas pyragas su Bleu d'Auvergne sūriu arba bulvių pyragas. Švieži kumpiai niekada nėra užšaldomi, jie rankomis sūdomi sausais druska ir pagal tradicinį Auvergne metodą. Kumpių džiovinimas ir brandinimas trunka 7 mėnesius. Dešrelės ir dešros gaminamos senoviniu būdu, laikantis to paties amato. La Maison derina modernias technologijas ir senovinius įgūdžius, kad pagamintų išskirtinius produktus.
Belgija, Aalter
Turėdami daugiau nei 25 metų patirtį mėsos ir mažmeninės prekybos srityje, galite mus drąsiai laikyti patyrusiais specialistais. Mūsų įmonės širdis yra Rytų Flandrijos Aalter, kur centralizuotos šios penkios pagrindinės sritys: - Pasirinkimas ir pirkimas - Pjaustymas ir paruošimas - Laikymas ir saugojimas - Užsakymų surinkimas ir transportas - Paslaugos ir administracija...
Salumificio Del Vecchio, nuo 1968 metų Cesenoje gamina aukštos kokybės mėsos gaminius iš kiaulių, auginamų laikantis gamtos: ekologiški mėsos gaminiai, pagardinti mėsos gaminiai, aukso mėsos gaminiai ir tradiciniai mėsos gaminiai be laktozės ir be glitimo, pagal geriausias italų ir romagnolų tradicijas: Parma kumpiai ir tipiniai romagnolų krašto dešros.
Italija, Termeno
... produktus, atitinkančius šio sektoriaus poreikius. Svarbus kanalas yra Privatūs ženklai, kurie sudaro 35% įmonės apyvartos. Su daugiau nei 300,000 speckų per metus, įmonė sugeba patenkinti visus didmeninės prekybos, didžiųjų mažmeninės prekybos ir horeca sektoriaus poreikius. Fabrikas, visiškai renovuotas ir išplėstas, yra Termenoje, Bolzano provincijoje, savo komplekse, kuris užima apie 10,000...
Belgija, La Louvière
Sag Food yra prekybos agentūra, specializuojanti itališkų maisto produktų pardavime. Mes veikiame daugiausia Belgijoje, Nyderlanduose ir Liuksemburge, tačiau taip pat ir Prancūzijoje bei Vokietijoje. Ilga patirtis ir nuolat besikeičianti produktų kultūra yra mūsų pagrindiniai pranašumai. Mūsų specifika yra profesionalios pardavimo organizacijos kūrimas ir valdymas, pritaikytas kiekvieno kliento...
Belgija, Evergem
Vleeswaren De Baets yra įmonė, turinti dvi pagrindines veiklas: - aukštos kokybės mėsos gaminių gamyba, tokių kaip salami, virti mėsos gaminiai ir paštetai. - mėsinė, specializuojanti šviežiuose mėsos gaminiuose ir savo gamybos produkcijoje. * Salami Finoji dešra, kaimiška dešra, salami be česnako, salami su česnaku, kopenhager, bloende arba bulonė... * Virti mėsos gaminiai Kumpio dešra, veršienos dešra, grybų dešra, užkandžių dešra... * Paštetai Tepamas paštetas, kaimiškas paštetas, sezoninis paštetas... * Sūdyti produktai Sūdyta šoninė, rūkyta šoninė, šlaunelė, filet d’anvers...
Italija, Terlizzi
Jau daugelį metų esame mėsos, sūrių ir džiovintos žuvies didmenininkai. Tiekime restoranams, viešbučiams, mėsos parduotuvėms visoje Italijoje ir užsienyje. Jei ieškote didmeninės mėsos ir sūrių pirkimo, kad galėtumėte juos perparduoti savo versle, pas mus rasite tikrai konkurencingas kainas. Mūsų parduodami produktai daugiausia yra būdingi Apulijos regionui, tačiau rasite ir nacionalinių produktų iš visų regionų bei žinomų prekių ženklų, tokių kaip grana padano.
Belgija, Veurne
... tyrimų dėka "De Beauvoorder", iš pradžių buvusi amatininkų paštetų kepykla, per metus sukūrė visą rafinuotų produktų asortimentą. Taip pat yra platus virtuvinių kumpių, sūdyto maisto, paukštienos ir virtuvinių dešrų asortimentas. Raudona siūlė visame šiame procese yra kokybė, skonis, kulinarinė kūryba ir šviežumas. Šviežumas – vienas iš "De Beauvoorder" prioritetų. Naudojamos ne tik puikios šviežios žaliavos, bet ir gaminama kiek įmanoma daugiau pagal užsakymą, kas galiausiai teigiamai veikia produktą.
Italija, Cerreto D'esi
...nugarinukus, skruostinę ir kumpį. Mūsų ekologiškos dešros, pagamintos iš natūralių ingredientų, yra gautos iš amatininkų apdorojimo metodų, perduotų iš kartos į kartą. Nauja mūsų įmonės laboratorija su CE ženklu leidžia sujungti tradicijas ir inovacijas, teikiant higienos ir sveikatos garantijas, nesirenkant tikrų skonių.
Prancūzija, Villefranche De Rouergue
Nuo 1962 metų įkūrimo įmonė SACOR specializuojasi sausose dešrose Pietvakarių Prancūzijoje. SACOR siūlo maisto produktus, pagrįstus tradiciniais ir regioniniais receptais. Įmonė siūlo sausą dešrą, sausą dešrelę, mėsos užkandžių rinkinį, chorizo, sausą kumpį, kopą, pancettą, saliamį, rūkyta šonine ir kt. Įmonė įsipareigoja skaidrumui ir skonio puoselėjimui.
Italija, Busto Garolfo
Rondanini, per daugiau nei 95 metų istorijos, transformavosi iš paprasto mėsos perdirbimo įmonės į tikrą maisto pramonę. Inovacijų procesas gamybos technikose ir modernių produktų pjaustymo bei pakavimo įrenginių įvedimas nė kiek nepakenkė įmonės ištikimybei tradiciniams receptams, kurie lėmė jos sėkmę, net ir užsienyje. Dėl šios priežasties Rondanini savo klientams siūlo produktą, kuris yra pramoninis, su puikiomis organoleptinėmis savybėmis ir labai aukštais kokybės standartais, tačiau taip pat turi nepakartojamą „senovės skonį“.
Belgija, Brussel
Lauraham turi šeimos tradiciją, trunkančią daugiau nei 30 metų. Įmonė specializuojasi virtų pečių ir kumpių produktų, pagamintų iš kiaulienos, gamyboje. Lauraham gamybos vieta strategiškai gerai įsikūrusi Šiaurės Vakarų Briuselyje, turint prieigą prie didelių skerdyklų ir tiekėjų iš vienos pusės, o iš kitos pusės - prie pagrindinių didmeninės prekybos ir didmeninių prekybininkų.
Belgija, Bocholt
De Spiegeleire Ambacthelinės paštetai. Nuo 1972 metų nepakitę gamybos procesai užtikrina rafinuotą ir nuolatinį skonį. Mes garantuojame 1-os klasės produktus: paštetai, specialūs vištienos ir kalakutienos filė bei jų variantai, kepenų sūris, blokinis paštetas ir jo variantai, taip pat Berlyno paštetas.
Belgija, Hofstade-Bij-Aalst
Dessomville yra didmeninė prekyba mėsos gaminiais, sūriu, konservais ir šaldytais produktais. Turime savo gamybą, siūlančią puikią mėsos gaminių asortimentą, kartu su plačiu šviežių produktų pasirinkimu ir daugybe kitų specialybių. Mūsų pasiūlyme taip pat yra išplėsta paslauga, o siekis užtikrinti geriausią kokybę yra mūsų prioritetas.
Belgija, Antwerpen
Mėsos didmenininkas: Kiaulienos ir arklių mėsos specialistas.
Belgija, Casteau
... kriterijus. Be to, visos mūsų mėsos gaminiai džiovinami senoviniu būdu, tai reiškia, kad taikome lėtą brandinimą, garantuojantį unikalų mūsų produktų skonį ir aromatą. Mūsų mėsos gaminiai yra labai įvairūs: įvairių rūšių salami, pancetta, coppa, lonza, porchetta ir kt., atitinkantys visus skonius, originalius ar ne!
Belgija, Lauwe
Rafina galite pasirinkti iš labai plataus mėsos gaminių, šviežių produktų, maisto tiekimo prekių, šaldytų produktų, konservų ir plataus duonos gaminių asortimento.

europages programėlė yra čia!

Naudokite mūsų patobulintą tiekėjų paiešką arba kurdami užklausas naudokite naują „europages“ programėlę pirkėjams.

Atsisiųsti iš „App Store“

App StoreGoogle Play