...Pirmasis požiūris į nosį su žaliųjų graikinių riešutų savybe. Burnoje dominuoja Porto tipo vynai su daugiau augalinių ir riešutų natų. Subalansuotas ir apvalus poskonis.
SVORIS: 1,3 kg...
...Black by Sinner vynas - Raudonasis vynas
Metai 2019
Vyninė įsikūrusi Aranda del Duero, Burgosas, Ispanija
Tempranillo veislė – alkoholis 13,5%
Vizualinė fazė: Būdamas raudonasis vynas, vyšninės raudonos spalvos su mėlynais atspalviais.
Olfaktorinė fazė: Nosyje tai švelnus, vaisinis ir aromatingas vynas su jauno vyno saldumu ant gomurio.
Vynai iš Ispanijos...
...Veislė: Melon de Bourgogne 100%
Teritorija: Smėlis ir silikatas
Maisto ir vyno derinimas: Labai švelnūs vynai 2019 metams. Užkandžiai, žuvis, balta mėsa ir sūris. Turtingas ir švelnus vynas.
Veislė: Melon de Bourgogne 100%
Teritorija: Smėlis ir silikatas
Maisto ir vyno derinimas: Labai švelnūs vynai 2019 metams. Užkandžiai, žuvis...
...Bordeaux Rožinis
Sudėtis :
Cabernet Sauvignon
Laikymo potencialas :
Apie 2 metus
Vyninimas :
Vaisiai skinami pasiekus optimalų brandumą. Jie yra nuvalomi ir sutraiškomi, po to tiesiogiai spaudžiami. Pasirinkti sultys vyninamos kaip mūsų baltieji vynai: nuosėdų šalinimas, šaltas skysčio stabilizavimas, atrinktų mielių naudojimas, temperatūros kontrolė.
... esant 6ºC – 8ºC.
Vynuogių veislės: Chardonnay ir Garnacha
Degustacijos užrašas: Patraukli mėlyna spalva, švari ir blizgi. Intensyvūs Viduržemio jūros vaisių aromatai. Vaisių pojūtis, gausūs ir smulkūs burbuliukai, gaivūs ir putojantys.
Gamyba: 4 valandų maceracija, kad visiškai sugautume aromatus. Lengvas spaudimas. Fermentacija 12ºC nerūdijančio plieno talpose. Vėliau visi sudedamieji vynai yra išbandomi ir sumaišomi homogenizavimui. Antroji fermentacija vyksta izobarinėje talpoje, kad būtų sugauti burbuliukai, ir galiausiai jis buteliuojamas.
...Ryškiai raudona vyšnių spalva, intensyvūs subrendusių raudonųjų vaisių ir elegantiškos medienos aromatai. Skonyje jis yra tvirtas, skanus, platus ir ilgai išlieka. Rekomenduojama vartoti esant 14º-16º C temperatūrai, jis puikiai tinka prie dešrų, troškintų mėsos patiekalų, medžioklės, brandintų sūrių ir paštetų.
Kilmingumo pavadinimas: IGP Castilla ir León vynai
Veislė: Crianza
Metai: 2016
Crianza: Pagamintas iš tempranillo veislės vynuogių, brandintas prancūziškose ąžuolo statinėse (-allier-)...
...Šio tipo vynai gaminami iš Tempranillo veislės vynuogynų, kartu su Garnacha veislės vynuogynais. Veislių pasiskirstymas: 70% Tempranillo, 30% Garnacha. Gamyba: Vynuogės be stiebų, naudojant nerūdijančio plieno talpas, su mėnesio maceracija.
KATAVIMO PASTABA: Jaunas raudonas vynas yra vyšninės spalvos su purpuriniais ir blizgiais atspalviais.
NOSYJE: Platus, su galingais raudonųjų vaisių ir...
...Kanonkop vynai yra garsūs visoje Pietų Afrikoje dėl savo kokybės, grynumo ir rafinuotumo.
Šios vyninės „cabernet sauvignon“ yra tamsus, su nepaprastai sudėtingais aromatais, tokiais kaip drėgnas tabakas, ąžuolo prieskoniai, juodųjų serbentų padažas, chai arbata ir šviežia žemė. Skonis taip pat labai įvairus - galite atskirti saldžių aviečių ir raudonųjų vyšnių užuominas su skrudintų kavos pupelių natomis. Taninai yra tiesūs ir subalansuoti.
Rekomenduojama ragauti su padažais ar puikia jautienos dalimi.
...Samtsche-Džavacheti ir Adžara. Kiekviename Gruzijos regione gaminami unikalūs ir aukštos kokybės vynai, pasižymintys dideliu skonio įvairove, skirtingomis spalvomis ir aromatais.
Kindzmarauli: Saldus raudonasis vynas
Akhasheni: Saldus raudonasis vynas
Alazani Valley Raudonas: Saldus raudonasis vynas
Saperavi: Sausas raudonasis vynas
Mukuzani: Sausas raudonasis vynas
Tsinandali: Sausas baltasis...
...Jis pagamintas naudojant tradicinius rankų darbo metodus. Pagrindas yra kokybiški balti vynai, o jo aromatai atsiranda iš daugiau nei 20 natūralių ekstraktų, įskaitant žoleles, šaknis, gėles, prieskonius ir vaisius. Tarp jų išsiskiria Artemisia Absinthium -ajenjo-. Naudojamas vynuogių presas suteikia jam sodrų ir vaisišką skonį.
Skonis intensyvus, subalansuotas ir labai ilgas, su galingu...
...Malonumo ir gaivumo vynai su intensyviais atspalviais ir saldžiais vasaros vaisių bei gėlių aromatais. Patiekiami atšaldyti, jie papildys visus jūsų atostogų meniu.
...Gilles Copéret ūkį valdo du aistruoliai ir gurmanai, Annie ir Gilles Copéret. Įsikūrę Beaujolais širdyje, Régnié-Durette, šie du vyno mylėtojai siūlo 8 skirtingas vyno rūšis. Vynai gaminami laikantis didžiausio pagarbos terroir ir tradicijoms, ir jie gaminami su meile. Darbas ir vynmedžių kokybė yra labai svarbūs, kad būtų pagamintas geriausias vynas, tačiau šeimos svarba ūkyje, bendravimas ir...
Prabangūs gastronominiai produktai ir aukštos kokybės delikatesai, atrinkti prestižinės Briuselio gastronomijos mokyklos absolvento, kuris jau tris kartas priklauso restoranų šeimai. Mes sukūrėme Melba Diffusion, siekdami puoselėti kulinarinio meno ir tradicijos vertinimą. Visus mūsų produktus galite užsisakyti internetu mūsų svetainėje: http://www.melba-diffusion.com. Mūsų aukštos kokybės gastron...
Apie 2012 metus, po nuolatinio energinių gėrimų vartojimo, kilo idėja sukurti kažką naujo ir skirtingo; tai turėjo būti originalus produktas, kuris beveik neegzistavo gėrimų rinkoje. Būtent tuo metu mes sukūrėme Lussory, vieną iš pirmųjų nealkoholinių vynų, turinčių mažiau nei 0,03% alkoholio, kuris garantuoja Halal sertifikatą, kas yra itin svarbu norint patekti į musulmonų rinką, mūsų pirmasis ž...
Didžiųjų Girondos vynų kilmė siekia 1820 metus, kai buvo įkurta Maison De Luze, viena iš pionierių Bordo mieste, pradėjusi vyną buteliuoti ir eksportuoti į visą pasaulį.
Šiandien GVG grupė sujungia visas kompetencijas ir įrankius, kad atrinktų, sujungtų, išaugintų, buteliuotų, sandėliuotų, sukurtų dizainą ir parduotų didelius vynus. Turėdama tvirtą reputaciją, Didieji Girondos vynai užima TOP 10 ...
Kandler vyninių istorija prasidėjo prieš 30 metų, kai mūsų prancūzų-vokiečių šeima nusprendė įsigyti apleistas žemes Minervois užkampyje, Roubia, tarp žemės ir jūros, tarp viduramžių miesto Carcassonne ir Canal du Midi. Château Tourril pavadinimas kilęs iš „Pierre du Tourril“, senovinės romėnų signalinės bokšto, kuris jau 2000 metų stebi šį garrigue kampelį. Antroji karta perėmė vairą 2014 metais,...
...Château Lamothe-Cissac vynai jaunystėje pasižymi gražia giliu rubino spalva. Oksiduojantis, galima rasti plačią aromatų paletę, sujungiančią raudonųjų vaisių (juodųjų serbentų), virtų vaisių ir švelnių prieskonių natas. Vanilės aromatai yra labai gerai integruoti. Burnoje visuma subalansuota, minkšti ir gausūs taninai palieka vietos labai subtiliam finišui. Šis vynas puikiai tinka laikyti, per metus jis išreiškia odos, pošalės ir sudėtingų dūmų natas.
METAI:* 2017...
...Medinė dėžutė, raudono veliūro vidus, graviruota su Château du Garde logotipu, talpinanti vertikalę (6 metų derliai 2009, 2010, 2011, 2012, 2014, 2015) mūsų prestižinių vynų. Šie vynai gaunami iš geriausios mūsų Merlot sklypo, rankomis nuimami, kad būtų išsaugoti sveiki uogos, po to 2 kartus per dieną permaišomi, o vėliau brandinami ąžuolo statinėse vidutiniškai 12 mėnesių. Riboto leidimo dėžutė, išleista 800 egzempliorių. Prieinama vyninėje.
...{"CÉPAGES":"VEISLĖS\nGrenache 60 %\nSyrah 30 %\nMourvèdre 10 %\nVINIFIKACIJA\nDerlius nuimamas etapais: Syrah skinamas ir vyninamas pirmiausia, po to sekant Grenache ir Mourvèdre. Vyninimas vyksta pagal tradicinius Rodano slėnio principus:\nfermentacija ir maceracija trunka 4–5 savaites, kontroliuojant temperatūrą, o procesas baigiamas karšta maceracija. Skirtingų veislių vynai sumaišomi po 6...
...Elegantiškas ir galingas raudonas vynas.
Pagamintas iš Cabernet Sauvignon, Merlot, Cabernet Franc ir Petit Verdot mišinio, "Tradition" yra prestižinis vynas iš šio dvaro.
Po klasikinio Bordo vyno gamybos proceso su ilgu maceravimu, vynai visiškai brandinami naujose ąžuolo statinėse 12–18 mėnesių.
Taip atsiskleidžia vanilės, skrudintų ir prieskonių natų, leidžiančių jam turėti didelį laikymo potencialą.
Spalva: Raudona
AOC: Bordeaux Supérieur
Vynmedžiai: Molio-smėlio dirvožemis
Vyno gamyba: Pilnas brandinimas naujose ąžuolo statinėse 12–18 mėnesių
Apdovanojimai ir medaliai: Sidabras Los Andžele...
...CEPAGE: 25% COLOMBARD, 75% SEMILLON
ORIGINE DES RAISINS: 100% DOMAINE du MANOIR de la VALETTE, 40 km į šiaurės vakarus nuo BORDEAUX
SOL: smėlio ir molio dirvožemis šalia Girondos estuarijos.
MILLESIME: 100% 2018
ELEVAGE: Vynuogės auginamos ekologiškai, tausojančiai aplinką. Šie vynai brandinami talpose mažiausiai 10 mėnesių. Šis vynas gaminamas tradiciniu būdu, be jokių cheminių priedų...
...Baltasis vynas paprastai būna saldus, vidutinio saldumo arba sausas. Chardonnay arba Sauvignon Blanc yra tipiški balti vynai. Žalsvai geltona spalva su auksiniais atspalviais. Aromatingas, su kriaušių, baltųjų persikų skoniais, citrusinių vaisių užuominomis ir subtiliais vanilės akcentais.
Spalva: Žalsvai geltona spalva su auksiniais atspalviais
Aromatas: citrusiniai vaisiai ir subtilūs vanilės akcentai.
Skonis: Aromatingas, su kriaušių, baltųjų persikų skoniais, citrusinių vaisių užuominomis ir subtiliais vanilės akcentais.
"Salento con Gusto" atneša į jūsų stalus tipinius Salento ir Puglijos skonius. Mes atrenkame ir propaguojame platų vynų, ekologiško ekstra viergo aliejaus, tipinių pugliečių ir salentinių patiekalų, kepinių, užkandžių, pomidorų tyrės ir paruoštų padažų asortimentą.
Įsikūrusi "Emilia Food Valley" širdyje, mūsų įmonė per metus specializuojasi putojančio vyno Lambrusco ir putojančių vynų, tarp kurių garsiausi yra Prosecco ir Moscato, gamyboje. Per šiuos metus sukaupėme žinių ir įgūdžių užsienio rinkose, leidžiančių mūsų įmonei eksportuoti daugiau nei 90% mūsų produkcijos visame pasaulyje. Svarbiausios rinkos yra Tolimieji Rytai, tokie kaip Kinija, Singapūras, J...
Įmonė Vanmellaert daugiau nei 20 metų užsiima sodo įrangos priežiūra ir remontu profesionalams, dirbantiems parkų, sodų ir miškų priežiūros srityje.
Mūsų parduotuvėje siūlome šią įrangą: Purkštuvai (Gloria, Makita), Traktoriai (Al-Ko, Lazer, Jonsered, Makita, Cub Cadet,…), Vejos pjovimo mašinos (Orec, Makita, Castel Garden, Lazer, Kaaz, Al-ko, …), Grandininiai pjūklai (Jonsered, Makita, Echo, ...