...Spalva: intensyvi rubino raudona. Aromatai: platus ir ilgalaikis, su juntamu vyšnių kvapu ir vanilės natomis. Skonis: pilnas, apvalus, su švelniais ir subalansuotais taninais. Patiekimo temperatūra: 16-18°C. Pora: puikiai tinka prie raudonos mėsos, žvėrienos ir brandintų sūrių. Vyninimas: po vynuogių atskyrimo, misos maceracija su odelėmis trunka 6-7 dienas 24-26°C temperatūroje. Baigus malolaktinę fermentaciją, dalis vyno brandinama barelėse, kita - plieninėse talpose. Brandinimo potencialas: 2 ir daugiau metų, priklausomai nuo derliaus.
Prancūzija, Soussans
...Tamsiai rubino raudonas vynas. Gili spalva su fuksijos atspalviais. Blizgus vynas, gerai atrodantis. Atspalvis yra palyginti gilus. Nosyje vis dar jaučiamas vaisiškumas, su lengvais slyvų, juodųjų serbentų, vyšnių užuominomis. Ataka yra gerai išreikšta ir dosni. Kūnas taip pat yra tvirtas, riebus, atviras ir malonus. Baigiamasis skonis yra itin švelnus, suteikiantis visumai tam tikrą...
...Kirschwasser - Schwarzenberg Klause originalas. Sultingas, švelnus skonis su subtiliu poskoniu. Bavariškas skanėstas nepamirštamam malonumui. Sultingas Kirschwasser iš Schwarzenberg Klause. Kirschwasser - Schwarzenberg Klause originalas. Sultingas, švelnus skonis su subtiliu poskoniu. Bavariškas skanėstas nepamirštamam malonumui. Kirschwasser 0,7l su 40% Vol.: ekskliuzyvinis vyšnių brendis aukštos kokybės butelis su įkomponuotu emblema originali saulės moneta...
Atitinkantys produktai
Vyšnių degtinė (40% Vol.) 0,7l
Vyšnių degtinė (40% Vol.) 0,7l
Ispanija, Algeciras-Cadiz
...Unikalus Coca Cola Cherry skonis 330 ml riebaluose skardinėse. Šviežia BBD. Didelis gaiviųjų gėrimų asortimentas yra prieinamas. Susisiekite su mumis dėl daugiau informacijos ir dabartinių kainų.
Prancūzija, Les Riceys
...VEISLĖS: 100 % PINOT NOIR VINIFIKACIJA: Rosé gautas maceracijos būdu. DOZAVIMAS: 9 g/l DEGUSTACIJA: Po elegantiškai nuspalvintu ir skaidriu rūbu, šis šampanas atskleidžia subtilius ir sudėtingus raudonųjų vaisių aromatus. Jo skonis, kupinas malonumo su aviečių ir vyšnių natomis, atsiskleidžia prie aperityvo. Ištirpę taninai ir šio maceracijos būdu gauto rosé vyningumas taip pat daro jį tinkamu valgio metu.
...Aukšta kainos ir malonumo santykis iš Golano aukštumų Jaunas, skirtas gerti, vaisinis raudonasis vynas. Buketas stebina vyšnių, miško uogų ir slyvų užuominomis. Skonis yra prieskonių ir harmoningas, o pabaiga – subtili ir elegantiška. EAN: 7290005966088...
...Šis sausas raudonasis vynas "Saperavi" gaminamas iš to paties pavadinimo Saperavi vynuogės, kuri auginama Chelti upės šlaituose, Shilda kaime, Kachetijos regione. Tamsus, rubino spalvos vynas žavi dominuojančiais juodųjų serbentų, vyšnių ir gervuogių aromatais. Skonis: sausas; vaisių ir prieskonių pradžia, stiprus charakteris, tamsių uogų aromatai, gerai subalansuota rūgštis, švelnūs taninai, vaisių ir prieskonių ilgai išliekantis poskonis. Šeimos vyninė tiesioginis pardavimas: kokybiškas vynas...
Italija, Palermo
... pastaruosius metus Terranova šeimos gamyba sukūrė įvairių saldainių skonių, turinčių tas pačias natūralias savybes kaip klasikinis skonis. Šiuo metu farmacijos sektoriui skirti skoniai yra keturi: Karobų, Karobų ir propolis, medus ir alpinės žolės, Kava Medus. Kiti tipai, skirti ne farmaciniam prekybai, yra: karobų, mėtos, saldymedžio, mėlynių, anyžių, cinamono, saldymedžio ir cinamono, saldymedžio ir vyšnių, saldymedžio ir imbiero, saldymedžio ir anyžių, saldymedžio ir eukalipto, sezamo ir medaus, Acerola ir eukalipto, ramunėlės ir citrinos, medus ir kiti vaisiai... Gamyba taip pat PRIVATE LABEL.
Vokietija, Berlin
... vaismedžių (saldžiųjų vyšnių, kriaušių, obuolių, abrikosų, slyvų) ir lapuočių (ąžuolo, graikinio riešuto, klevų, akacijos). Drožlės yra apdorotos šiluma, esant daugiau nei 500 °C temperatūrai. LVP medienos rūkymo drožlės yra sausos ir todėl gali būti laikomos neribotą laiką. Beveik identiška frakcija palengvina tolygiai rūkymo procesą. Rūkymo drožlės supakuotos į maisto saugias plastikines kibirus...
Prancūzija, Avoine
...kad išmoktų dirvožemio neturinčių auginimo ir šiltnamio technikų, prieš grįždamas namo, kad pritaikytų savo filosofiją: skonis ir kokybė, siekiant sukurti unikalų produktą. Pomidoras „Le Jardin de Rabelais“ tapo pasirinkimu visiems vakarienėms ar užkandžiams su draugais.
... užuominomis, o skonis yra platus, sausas, gaivus, ilgas. - Lakana, pavadinta pagal vynuogynų vietą, skiriasi nuo mamuthone dėl apdorojimo tipo, nes po pirmosios fermentacijos plieniniuose rezervuaruose vyksta kita fermentacija ąžuolo statinėse. - Ilisi yra brandintas vynas, brandintas ąžuolo statinėse 12 mėnesių.
Populiarios šalys šiai paieškos frazei

europages programėlė yra čia!

Naudokite mūsų patobulintą tiekėjų paiešką arba kurdami užklausas naudokite naują „europages“ programėlę pirkėjams.

Atsisiųsti iš „App Store“

App StoreGoogle Play