Italija, Trepuzzi
...LICOR DE GINJA PASSIONALE yra likeris, gautas per šaltą hidroalkoholinę infuziją iš didelio kiekio šviežių vyšnių, pagal tradicinį receptą. Kaip ir anksčiau, Licor di Ginja Passionale gaminamas pagal amatininkų metodą. - Akiai jis pasirodo tamsiai raudonas su oranžiniais atspalviais. - Nosį nustebina saldus vyšnių kvapas, natų derinys yra vaisiškas ir ilgalaikis. - Skonis atskleidžia saldų ir intensyviai vaisišką skonį, beveik švelnų. Pagamintas išskirtinai iš ekologiškų vaisių, be konservantų ar dažiklių.
Italija, Nave
...Ambra švytinti ir blizganti spalva akyje. Nosyje palieka prisiminimus apie šieną ir kakavos bei vyšnių aromatus. Skonis yra sudėtingas ir išraiškingas, su aromatais, primenančiais tamsias uogas, saldymedį ir gvazdikėlius, su šiek tiek citrusiniu atspalviu, kuris juntamas fone. Pabaiga primena kremą karamelę ir anglies degintą ąžuolą. Talpa: 0.70l Kodas: 90373 Kategorija: Viskis Alkoholio kiekis: 43% vol...
Italija, Schio
...Amarone Latium Morini yra Italijos vyno kultūros must-have. Beveik neprieinamas savo intensyvioje rubino raudonoje spalvoje su lengvais granato atspalviais. Kompleksinis, prinokęs vyšnių skonis, beveik džeminis, saldymedis, juodasis pipiras, neįkyrus toskaniškas tabakas. Paskonis šiltas ir švelnus, taninas dominuoja malonios mineralinės bazės fone. Kaip ir visi didieji vynai, jis neturėtų būti derinamas su jokiu patiekalu, kad būtų galima mėgautis jo maksimalia išraiška. 2011 m. buvo puikus derlius, jis gali ramiai ilsėtis namų rūsyje visą dešimtmetį.
...Spalva: intensyvi rubino raudona. Aromatai: platus ir ilgalaikis, su juntamu vyšnių kvapu ir vanilės natomis. Skonis: pilnas, apvalus, su švelniais ir subalansuotais taninais. Patiekimo temperatūra: 16-18°C. Pora: puikiai tinka prie raudonos mėsos, žvėrienos ir brandintų sūrių. Vyninimas: po vynuogių atskyrimo, misos maceracija su odelėmis trunka 6-7 dienas 24-26°C temperatūroje. Baigus malolaktinę fermentaciją, dalis vyno brandinama barelėse, kita - plieninėse talpose. Brandinimo potencialas: 2 ir daugiau metų, priklausomai nuo derliaus.
Italija, Palermo
... pastaruosius metus Terranova šeimos gamyba sukūrė įvairių saldainių skonių, turinčių tas pačias natūralias savybes kaip klasikinis skonis. Šiuo metu farmacijos sektoriui skirti skoniai yra keturi: Karobų, Karobų ir propolis, medus ir alpinės žolės, Kava Medus. Kiti tipai, skirti ne farmaciniam prekybai, yra: karobų, mėtos, saldymedžio, mėlynių, anyžių, cinamono, saldymedžio ir cinamono, saldymedžio ir vyšnių, saldymedžio ir imbiero, saldymedžio ir anyžių, saldymedžio ir eukalipto, sezamo ir medaus, Acerola ir eukalipto, ramunėlės ir citrinos, medus ir kiti vaisiai... Gamyba taip pat PRIVATE LABEL.
... užuominomis, o skonis yra platus, sausas, gaivus, ilgas. - Lakana, pavadinta pagal vynuogynų vietą, skiriasi nuo mamuthone dėl apdorojimo tipo, nes po pirmosios fermentacijos plieniniuose rezervuaruose vyksta kita fermentacija ąžuolo statinėse. - Ilisi yra brandintas vynas, brandintas ąžuolo statinėse 12 mėnesių.
Populiarios šalys šiai paieškos frazei

europages programėlė yra čia!

Naudokite mūsų patobulintą tiekėjų paiešką arba kurdami užklausas naudokite naują „europages“ programėlę pirkėjams.

Atsisiųsti iš „App Store“

App StoreGoogle Play