Portugalija, Cascais
...Galime jums sukurti dovanų dėžutes, sudarytas iš autentiškų produktų iš Portugalijos. Jūsų metų pabaigos dovanoms, seminarams, visiems jūsų renginiams, susijusiems su Portugalija, susisiekite su mumis!
Prancūzija, Entre-Vignes
...2023 metų geriausiai parduodamas Su savo švelnia, šviesia suknele, šis nuostabus vynas, derinantis muskatą ir syrah, išreiškia gvazdikėlių, violetų, persikų, vynuogių, mangų ir baziliko braškių padažo aromatus, gaivina švelniai! Pasiekiamas buteliuose.
Prancūzija, Colmar
...Graži koralinė su šviesiai rožiniais atspalviais. Šilkinė ir maloni struktūra. Tinka užkandžiams, vasaros patiekalams ir baltai mėsai. Vynuogės: 100% Pinot gris Nukritimai: 550 mm/metus Amžius: 20 metų Brandinimas: 12 mėnesių statinėje Alkoholis: 13% Cukrus: <2 g/L Bendra rūgštis: 3,13 Patiekimo temperatūra: 16°C žiemą, 12°C vasarą Laikymas: 8 metai...
Italija, Barletta
...San Marzano 62-ojo jubiliejaus Primitivo di Manduria riserva DOC gaminamas iš grynų Primitivo vynuogių. Vynuogės kilusios iš senų, mažiausiai šešiasdešimties metų amžiaus, albero stiliaus vynuogynų. Derlius nuimamas rugsėjo viduryje, šiek tiek pernokusių vynuogių, ir kekės rankomis surenkamos į mažus krepšius. Vyninėje vynuogės patenka į trumpą šaltą priešmaceraciją, po kurios vyksta fermentacija...
Prancūzija, Lys Haut Layon
...":"Alkoholio laipsnis: 12.5","Potentiel de garde":"Laikymo potencialas: 20 metų","Taille":"Pjūvis: Dvigubas Guyot","Accords mets et vin":"Vynas puikiai derės su foie gras, jį galima patiekti su mėlynais sūriais ir šokoladiniais desertais. Taip pat galima patiekti vieną kaip digestyvą.","Vinification":"Vynifikacija","Altitude":"Aukštis: 100 iki 120 m"}...
Prancūzija, Roubia
... jokiu metu vyno paruošimo procese.\n\nDEGUSTACIJA\nSpalva yra tanki su violetiniais atspalviais. Brandūs vaisiai išryškėja ant smulkių taninų. Vynas yra gerai struktūruotas ir intensyvus dėl Syrah buvimo. Pridėtų sulfitų nebuvimas leidžia išryškinti vaisių skonį.\n\nDERINIMAS SU MAISTU\nKasoulet, Viduržemio jūros patiekalai\nIdealiai tinka vartoti 16°/17°\n\nTalpa (L): 0,75\nBruto svoris (kg): 1,2"}...
Vokietija, Waldkirch
...Iš atrinktų mėlynių pagamintas puikus vaisių vynas. Puikiai tinka šiltoms vasaros dienoms arba gerai temperuotas ir pagardintas žiemos prieskoniais šaltuoju metų laiku.
Belgija, Lontzen
...Nuo 2023 metų pradžios siūlome vyno saugojimą profesionaliems klientams. Dėl viduje sukurtos programinės įrangos klientas gali matyti savo atsargas 24 valandas per parą, 7 dienas per savaitę ir atitinkamai pridėti užsakymus. Siūlome užsakymus dėžėse arba mišrius užsakymus ir atsakome į specifinius klientų prašymus, pavyzdžiui, dovanų kuponų, individualių juostelių pridėjimą ir pan. Pristatymas vykdomas per 24/48 dienas tiek privatiems, tiek profesionaliems klientams.
Prancūzija, Caudiès De Fenouillèdes
...{"Elaboration":"Visos trys vynuogių veislės skinamos tuo pačiu metu, tačiau skirtingo brandumo, kad būtų pasiektas vyno balansas. Terroir žaidimas lemia, kad mūsų Syrah subręsta anksčiau nei Chardonnay ir Muscat. Taigi, mes jas skiname gerai subrendusias, kad gautume maksimalų aromatą, o baltosios vynuogės „atgaivina“ mišinio skonį. Visos trys vynuogių veislės spaudžiamos tuo pačiu metu, kad būtų...
Prancūzija, Brive La Gaillarde
...Anksčiau žinomas kaip "Vin Paillé", šis nektaras savo unikalų charakterį turi ilgamete tradicija ir kontroliuojamu brandinimu. Tai šventinis vynas! 2015 metų derlius, 14 °. Butelis 50 cl.
Prancūzija, Mauléon-D'armagnac
Prancūzija, Saint-Loubes
Ispanija, Menbrilla (ciudad Real)
...","Composición Cualitaitva":"100% raudonasis vynas iš raudonųjų vynuogių","Fase olfativa":"Intensyvus raudonųjų vaisių aromatas","SO2L":"30 mg/l","Definición":"Raudonasis vynas Tempranillo, 2014 metų derlius","ATpH":"4,7 gr/l, išreikšta vyno rūgštimi","AV":"0,49 gr/l","pH":"3.8","SO2T":"45 mg/l"}...
Prancūzija, Paris
...(Baltojo vyno Bordeaux Prestige) yra 2-osios GENERACIJOS su savo stačiakampiu etiketėmis PCB, specialiai apdirbtomis ir stilingomis „liūto galva“... tai yra išskirtinės PRAGEN prekės ženklo produktų atpažinimo ženklas. Tai yra 2019 metų vynas, neabejotinai labai aukštos klasės ROJAL. Tinkamas tiek privatiems asmenims, tiek didžiųjų ir mažųjų prekybos įmonių, HCR, renginių organizatoriams ir...
Jungtinė Karalystė, London
...Aurora Rosado gaminama iš vynuogių, auginamų vyninės valdose, laikantis integruotos žemės ūkio principų. Vynuogynai, kuriuose auga mūsų Grenache vynuogės, vidutiniškai yra 20 metų senumo ir yra ant kalvotų dirvožemių, kuriuose yra akmenų, molio ir kalkių. 2019 metų derlius buvo pažymėtas sausa žiema ir lietinga pavasaris, tačiau vegetatyvinis ciklas vyko normaliai. Vasara buvo sausa, su...
Šveicarija, Genève
... pelningas pirkimo ir investavimo metodas į vynus, paprastai prestižinius, vynai apmokami užsakymo metu. Kai vynai tampa prieinami, kai kurie klientai pasirenka juos perkelti į savo rūsį, o kiti prašo, kad mes juos laikytume savo rūsiuose Bordo, kad jie subręstų.
...Automatinis monoblokas POKER 400 daugiausia sudarytas iš pertraukiamos rotacijos bokštelio, kuris yra aprūpintas šešiais butelių paėmimo/uždarymo grupėmis, vykdančiomis keturias operacijas vienu metu ir per vieną rotaciją: degorgiacija, nuoviras, likerio dozavimas ir lyginimas.
Ispanija, Madrid
...Mūsų vynas buvo laikomas 12 mėnesių Prancūziškose 60% ir Amerikietiškose 40% ąžuolo statinėse ir pradedamas pardavinėti po antrųjų metų derliaus spalio 1 dienos. Jis pasižymi spalvomis, kurios vystosi nuo intensyvios vyšninės iki raudonos vyšnios. Išskirtiniai violetiniai atspalviai plonoje sluoksnyje rodo dar jaunatviškus niuansus. Ant intensyvios vaisinės bazės, jo aromatas susijungia su kilnių...
Italija, Dorgali
...Didelės vertės vynas, gautas kruopščiai atrenkant Cannonau vynuoges, daugiausia iš daugiau nei 40 metų senumo vynmedžių, auginamų krūmų forma. Po lėtos fermentacijos ant odelių, vykstančios mažose plieninėse talpose apie 20 dienų, vynas brandinamas prancūziško ąžuolo barikuose 24 mėnesius. Po to jis dar 8 mėnesius brandinamas gulint buteliuose. Nuostabi granato raudona spalva. Aromate jis...
...Gilus rubino raudonas vynas, su ryškiu žolelių ir prieskonių aromatu. Jo stiprus ir subrendęs kūnas pasijaučia pirmo gurkšnio metu, sušvelnintas teisingos rūgšties ir švelnių taninų. Vynas siūlo velvetinį ir gerai subalansuotą skonį, burnoje skonis yra subalansuotas, intensyvus, bet sudėtingas. Jis išskiria ilgą aromatą ir tabako poskonį, gerai sujungtą su medienos aromatais.
...Spalva: intensyvi rubino raudona. Aromatai: platus ir ilgalaikis, su juntamu vyšnių kvapu ir vanilės natomis. Skonis: pilnas, apvalus, su švelniais ir subalansuotais taninais. Patiekimo temperatūra: 16-18°C. Pora: puikiai tinka prie raudonos mėsos, žvėrienos ir brandintų sūrių. Vyninimas: po vynuogių atskyrimo, misos maceracija su odelėmis trunka 6-7 dienas 24-26°C temperatūroje. Baigus malolaktinę fermentaciją, dalis vyno brandinama barelėse, kita - plieninėse talpose. Brandinimo potencialas: 2 ir daugiau metų, priklausomai nuo derliaus.
Italija, Maruggio
...Vynuogės: Pradinės autoktoninės 100% Produkcijos zona: Rytų Taranto regionas Dirvožemio tipas: Raudona žemė, sumaišyta su akmenimis, tufas ir/arba kalkakmenis Vynuogių auginimo tipas: Palaikomas alberello Vynuogyno vidutinio amžiaus: 15 metų Vidutinė produkcija / hektarą: 90/100 kvintalų vynuogių Derlius: Rugpjūčio pabaiga - rugsėjo pradžia Vynuogių derliaus nuėmimo metodas: Rankinis Alkoholis...
Prancūzija, St Vincent Rive D'olt
...Jo intensyvi juodmedžio spalva turi tamsiai violetinius atspalvius. Šis sudėtingas vynas susideda iš daugybės aromatų: juodųjų vaisių (gervuogių, mėlynių), prieskonių (pipirų, vanilės) ir šiek tiek saldymedžio, atsirandančio brandinimo metu. Juos lydi subtiliai apgaubti taninai, o visa tai sudaro tobulą pusiausvyrą. Jo turtinga ir galinga struktūra suteikia didelį laikymo potencialą.
Prancūzija, Libourne
...Ilgą laiką Pomerolio vyno viršūnėje, kartu su savo pusbroliu ir kaimynu Petrus, Trotanoy yra nepaprastai viliojantis vynas. Jis yra giliai, galingas, rafinuotas ir elegantiškas. Geriausiais derliais jis gali brandėti kelias dešimtis metų.
...Gauti vynai pasižymi prinokusių vaisių ir prieskonių aromatais. Kultūriniai ir agronominiai gebėjimai Prunelard N yra mažai derlinga ir gana energinga veislė, turinti vertikalią augimo formą, kuri gali būti genėjama ilgu būdu. Aprašymo elementai Identifikavimui atsižvelgiama: - į jauno ūglio galą, kuris turi didelį gulėjusių plaukelių tankį, - į jaunas lapus, kurie yra geltoni su bronzinėmis dėmėmis, - į suaugusius lapus, kurie yra visaverčiai su V formos petiolariniu sinusų pagrindu, mažai atviru arba uždaru, su lygiagrečiais kraštais, dantys trumpi, palyginti su jų pločiu prie pagrindo.
Prancūzija, Saint-Jean-Pla-De-Corts
...Aukščiausios kokybės alyvuogių aliejus ''Gualtaminos'', ispanų aliejus iš Estremadūros regiono, šiais metais rūgštingumo lygis yra 0,26° laipsnio, alyvos iš ''manzanilla cacereña'' veislės. Labai švelnus ir vaisiškas aliejus. Atkreipkite dėmesį, kad šis alyvuogių aliejus, kaip ir visi mūsų aliejai, nėra ''Prekės'' aliejus, o monovariacinis aliejus tiesiai iš gamintojo, kuris pats renka, spaudžia ir buteliuoja savo produktą. Kaip ir vynai, vaisiškumas gali kisti iš metų į metus.
Prancūzija, Villefranche Sur Saône
... pakuočių paruošimas ir įvedimas, oro ištraukimas, užpildymas, azoto injekcija ir pūtimas, čiaupo padėjimas, sniffing, pilnos pakuotės išmetimas, atskyrimas ir išvežimas. B’BOOSTER® gali būti integruota į Technibag pilną pakavimo liniją: Flexi-line ®. Naudojimo sritis Automatinė užpildymo mašina B'Booster® leidžia pakuoti visų tipų skysčius, tiek maisto, tiek ne maisto produktus. Pavyzdžiai: Vynai...
Prancūzija, Paris 09
...Kaip ir kiekvienais metais, Beaujolais vynai norėjo suteikti naują įvaizdį savo pagrindiniam produktui – Beaujolais Nouveau. Šio konkurso kontekste agentūra Sic dirbo kuriant 2021 metų leidimo vizualą, kuris turėjo atspindėti naują Beaujolais Nouveau ir Beaujolais vynų pozicionavimą.
Prancūzija, Nice
... 6–7 tonų hektarui, siekiant užtikrinti aukščiausią vaisių kokybę. Su bendra 15 000 butelių, po 0,75 litro, gamyba, šis 2015 metų sausas raudonasis vynas turi 12,5% alkoholio. Jo gamybos procesas rodo įsipareigojimą kokybei ir autentiškumui. Vynuogės, rankomis surinktos ir kruopščiai atrinktos, buvo fermentuojamos atvirose 225 litrų statinėse, su 20 dienų maceracija, po kurios sekė 10 mėnesių brandinimas nerūdijančio plieno talpose.
... metu. Reguliuojama ir nuimama rankena su reguliavimo varžtu - nepasiklystantis. Labai saugus ir universalus kabelių tvirtinimas, nereikalaujantis jokių specialių įrankių ir leidžiantis didelę laisvę renkantis kabelius. Mechaninės dalys apdorotos kataphoreze.

europages programėlė yra čia!

Naudokite mūsų patobulintą tiekėjų paiešką arba kurdami užklausas naudokite naują „europages“ programėlę pirkėjams.

Atsisiųsti iš „App Store“

App StoreGoogle Play