Turkija, Sakarya
... nepaprastą stiprumą ir standumą mašinai. Cehuma sukūrė kiekvieną CM serijos termoformuotojų sekciją, kad atitiktų higienos ir valymo reikalavimus, kuriuos kelia šiuolaikinė maisto pakuočių pramonė. Pagrindinės taikymo sritys: Mėsa ir mėsos produktai (tokie kaip; dešra, rūkyta mėsa), sūris, paruošti patiekalai, vištiena, žuvis, jūros gėrybės, pica, alyvuogės, datos, medicinos prietaisai ..... ...
Prancūzija, Rungis Cedex
...Kolekcija, sukurta optimizuoti jūsų paruošimo laiką! Žali arba pusiau kepti foie gras, kruopščiai atrinkti jūros gėrybių ir virtos mėsos produktai, taip pat paruošti patiekalai, užkandžiai, pagrindiniai patiekalai ir desertai, mūsų pasirinkimas siūlo platų galimybių spektrą.
ufs.country_names.RU, Moscow
...Džiovinto kinų kopūsto skonio potencialui pasiekti padeda česnakai ir svogūnai. Naudojimas Sriuboms, padažams, marinadams, mėsos, paukštienos ir žvėrienos patiekalams. Skonis Aštrus, saldokas Maistinė vertė 100 g. Baltymai (g / 100g)… 26 Riebalai (g / 100g)… 3,5 Angliavandeniai (g / 100g)… 34 Energijos vertė (kcal / 100g)… 270...
Prancūzija, Ham
...Pasinerkite į Provanso esmę su mūsų grilio mišiniu "Provanso žolelės". Auginamos laikantis ekologinės žemdirbystės principų mūsų Pikardijos žemėse, mūsų aromatinės žolelės: raudonėlis, rozmarinas, čiobrelis ir timišas užfiksuos šios saulėtos regiono esmę. Šių kvapnių žolelių subtilus derinys suteiks Viduržemio jūros skonį jūsų griliui. Nesvarbu, ar tai būtų sultingi mėsos patiekalai, subtilūs...
Ispanija, Valencia
...Mes gaminame populiarius patiekalus iki 25000 porcijų vienu metu. Paelijos, fideua, viso gyvūno kepimas (aviena, jautiena, kiauliena); omletai, jautienos troškinys, dideli sumuštiniai, sardinių kepimas... ir kt. Vietiniai patiekalai: marmitako, empedrao, fabada, auksinė menkė, espardenya, mančestinis gazpacho, migas, medžioklės troškiniai, jautienos mėsos, gachas... ir kt. Tarptautiniai...
... spalvotą laikmačio galvutę. Pop-Up laikmačiai yra prieinami įvairioms kepimo temperatūroms nuo 52° C iki 85° C. Pop-Up laikmačiai: Keptos patiekalų tiksliai iškepus! Ar tai būtų angliškai, vidutiniškai ar visiškai iškepę, kiekvienam norui ir kiekvienam keptam patiekalui yra tinkamas Pop-Up laikmatis. Tiesiog pasirinkite Pop-Up laikmatį pagal norimą temperatūrą. Optimaliai naudojami: Kiekvienai mėsos rūšiai Maltinukams Žuviai Pyragams Naudojimo sritys: Orkaitė Keptuvė Mikrobangų krosnelė...
Prancūzija, Brue Auriac
... papildytas švelniomis prieskoninėmis ir vanilės natomis. Vėliau jis pereina į pipirų ir rožių uogų natas. Burnoje ataka yra apvali ir kūniška, su prieskoninėmis natomis, po to pereina į saldžias juodųjų uogų natas ir medienos natas, kurios palaiko gražų ir ilgą finišą. Maisto ir vyno derinimas: Raudona mėsa, mėsos patiekalai, grybai, sūriai Patiekimas: 18-20°C Laikymas: Gerti dabar arba toliau gerės per 5 metus...
Italija, Maruggio
...14% - 15% tūrio Spalva: Gili granato raudona, kompaktiška Aromatas: Mėlynių džemas, tamarindas, balzaminių natų Skonis: Pilnas ir apvalus su ilgu aromatu Patiekimo temperatūra (celsijus): 16° - 18° C Rekomenduojama: Pirmieji patiekalai su mėsos sultiniu, žvėriena, raudona mėsa kepta, brandinti sūriai, grybai.
...Skani ryžių kukulė su pomidorais, arancinas yra įdarytas ragù, paruoštas su skaniu mėsos troškiniu, pomidorų minkštimu, žirniais ir sūriu. Apvoliotą ir apibarstytą trupiniais, jis idealiai tinka greitam ir maistingam užkandžiui. Kodas: ACS/AR101 Didmeninė prekyba: 50 vnt. (10 kg) pakuotėje - 72 pakuotės ant paletės.
...Prunillo tyrė gaunama iš tradicinio Puglijos pomidoro, kuris yra giliai įsišaknijęs mūsų krašto tradicijoje. Intensyvi spalva, rūgštus skonis ir ryškus aromatas leidžia turėti puikų pagrindą padažams, tiek mėsos, tiek žuvies pagrindu. Neto svoris 290 g.
... kvapas su meliono ir mandarinų užuominomis, su mėtų ir šiek tiek gėlių natomis BOCCA: Jaučiamas tam tikras aštrumas, tačiau beveik nepastebimas, su puikiu vaisiškumu CIBO: Visi patiekalai iš žuvies, sriubos, makaronų ir ryžių pirmieji patiekalai, baltos mėsos GRADO ALCOLICO: 13%vol TEMPERATURA DI SERVIZIO: 10/12° C...
Prancūzija, Josselin
... kaip dervos ir hidrokolloidai, naudojimą, prisidedame prie natūralesnių ir be priedų alternatyvų pasiūlos. Mūsų produktų taikymo sritys yra tokios įvairios kaip maisto pramonės poreikiai. Nesvarbu, ar tai būtų skanios padažai, gurmaniški paruošti patiekalai, gaivūs ledai ir sorbetai, išskirtiniai kepinių ir konditerijos gaminiai, kreminiai pieno produktai, ar net inovacijos, pagamintos iš mėsos...
Vokietija, Dissen
...marinatą, padažus, dipus, technologinius junginius, sprendimus aromatų ir spalvų stabilizavimui, skonio stipriklius, galiojimo laiką ilginančius produktus, skrudintus prieskonius, mikro malamus prieskonius, oksidacijos blokatorius ir kitus funkcinis produktus. Pagrindinis mūsų dėmesys skiriamas užkandžių, pieno ir mėsos pramonei. Tačiau mes taip pat padedame kitiems maisto produktams pasiekti gerą...
Mes tiekiame aukštos kokybės maisto produktus iš Toskanos tradicijos. Mėsos gaminiai, sūriai, marinuoti produktai, makaronai, gurmaniški patiekalai, aliejus ir daugybė kitų produktų jūsų restoranų, barų, viešbučių veiklai. Mes aptarnaujame Ho.Re.Ca sektorių nuo 1949 metų. Apsilankykite mūsų svetainėje Pieragnoli.it...
Prancūzija, Meaux
... asortimentas: • Užkandžiai • Salotų dubenys ir indeliai • Maisto patiekalai • Padėklai Lengvas asortimentas: • Lėkštės • Ploni kraštai „ekologinis aptarnavimas“ • Stačiakampiai uždengimai • Apvalūs uždengimai • Terinai • Indeliai su dangčiais Tradiciškas asortimentas: • Stačiakampiai formos • Apvalūs formos • Ovalūs formos • Pusmėnulio formos Mūsų privalumai: • Europos žaliavos • Maisto saugumo kontrolė • Prancūziška gamyba • Aplinkos atsakomybė • 100% perdirbami monomaterialiniai produktai „Visiškai skaidriai, nieko neslėpti, 100% perdirbama“...
Šiaurės Makedonija, Skopje
... tik mūsų rinkose. Mūsų istorija prasidėjo 1994 metais, kai buvo atidaryta pirmoji Tinex rinka Karpoš 3 rajone. Nuo tada iki šiol įmonė sugebėjo išlikti rinkos lydere ir yra viena iš labiausiai atpažįstamų Makedonijos prekių ženklų. Šiandien Tinex turi 40 prekybos vietų, išsidėsčiusių 11 miestų visoje Makedonijoje, taip pat savo gamyklą, kurioje ruošiami paruošti patiekalai, mėsos pjaustymo ir...
Bulgarija, Haskovo
... internetinės mėsos parduotuvės, įsikūrusios Stambule, ir Tütsü BBQ, geriausio rūkytos amerikietiškos BBQ restorano Stambule, patirtimi. Dėka mūsų išsamaus tyrimų ir plėtros darbo, susijusio su modifikuotos atmosferos pakuotėmis, sterilizuotomis šilumos apdorojimo būdu, mes siūlome produktų liniją, kuri yra aukščiausios gastronominės kokybės ir logistiškai įgyvendinama, išlaikant šviežumą kaip pirmą dieną. Visos mūsų patalpos yra sertifikuotos ir tikrinamos pagal BRC C klasės, ISO 22000:2018, FSSC 22000 kokybės standartus.
Prancūzija, Saint-Fraimbault
... jautienos asortimentą, kad patenkintume jūsų poreikius: mėsą kepimui, troškinimui, tartarui ir kt. Taip pat galime pritaikyti savo produktus pagal jūsų specifinius poreikius. Mes rūpinamės savo produktų kokybe ir klientų pasitenkinimu. Būtent todėl didelį dėmesį skiriame mūsų mėsos atsekamumui ir šviežumui, taip pat greitam ir lanksčiam mūsų pristatymo paslaugų teikimui. Didžiuojamės savo reputacija ir...
Mašinų transportas, specialus transportas, mėsos transportas, šaldytas transportas, augalų transportas, daržovių transportas, saugojimas, šaldymo saugykla, tuščių konteinerių saugykla...
Prancūzija, Lyon
... yra padaryti išskirtinius produktus iš Centrinio Pirėnų regiono prieinamus ir demokratizuoti, tuo pačiu siūlant nepamirštamą skonio patirtį. Mūsų amatininkas mėsininkas ir virėjas Pierre turi 28 metų patirtį ir yra laimėjęs kelis apdovanojimus mėsos gamybos srityje. Jis naudoja žaliavas iš regiono, kad gamintų kokybiškus produktus. Mes labai vertiname regiono žemės ūkio ir kulinarinę tradiciją...
Belgija, Mouscron
Įmonė Devameat yra tikras mėsos specialistas: malta arba paruošta mėsa, kepsninė, paruošti kepsniai, dešrelės. Mūsų dirbtuvėse mėsa yra proporcingai paruošta ir supakuota. Fondiu, gurmaniški patiekalai arba kepsninės asortimentai yra keli mūsų paruoštų patiekalų pavyzdžiai.
... veganams Mūsų pagrindiniai produktai: Su Börek - Įdarytas tešlos pyragas - su sūrio įdaru (vegetariškas) - su špinatų įdaru (vegetariškas) - su maltos mėsos įdaru Mūsų klientai: - Kepyklos - Degalinės - Supermarketai - Delikatesai - Delikatesai - Donerų parduotuvės - Kateringas - Gastronomija - Didmeninė prekyba - Mažmeninė prekyba - Kantinos - Didelės virtuvės - Užkandinės - Restoranai - Viešbučiai...
Belgija, Villers la Ville
La Maison Courtain siūlo platų produktų asortimentą: mini dešrelės, mažos baltos dešros, žolelių marinatas, sumuštinių paslauga, sūrių parduotuvė ir maisto tiekimo patiekalai.
Liuksemburgas, Luxembourg
Restoranas La Boucherie kviečia jus į savo restoraną, specializuotą mėsos ir kepsnių patiekaluose. La Boucherie taip pat siūlo maisto tiekimo paslaugas ir maistą išsinešti.
Ispanija, Perín, Cartagena
Rational Food gamina penktosios kartos patiekalus, tradicinius receptus, kuriems skiriama didžiausia dėmesio, tarp jų: Rusų salotos, Piquillo paprikų salotos su menkėmis, Mėsa su pomidorais, Paelijos ir ryžiai, Karka su karamelizuotais svogūnais, Keptas šoninis, Bulvės alioli, Vištiena chilindrone, Sparneliai su barbekiu padažu, Krabų ir krevečių salotų mišinys, Daržovių pisto, Jautiena su padažu, Mėsos kukuliai su pomidorais, Tunų su pomidorais ir paprikomis, Ispaniškas kiaulienos žandikaulis troškintas, Troškinta kiaulės galva su avinžirniais, Bolonijos padažas ir kt...
Belgija, Geel
Vištienos mėsa ir paruošti patiekalai.
.../Kumpis, Vištiena, Kūdikis, Daržovės, Morė ir Tunas. Visi dviejų dydžių: normalus ir mini. Empadinhas: Vištiena. Folhados: Chaves pyragas, Alheira pyragas, sluoksniuota tešla ir Chila pyragas. Chamuças: Vištiena, Mėsa ir Kari. Morės pyragas, Kremas pyragas ir Mėsos kroketas. Šiuo metu kuriame pusgaminių liniją, skirtą regeneracijai orkaitėje (be išankstinio kepimo).
Įsikūrusi Ispanijoje nuo 1730 metų, šeimos įmonė Domecq specializuojasi 100% iberų Lampiña veislės kiaulienos produktų gamyboje, šeriant kiaules giliomis ir laikant jas laisvėje mūsų nuosavybėje. Rūsyje „meistras kumpių gamintojas“ prižiūri kiekvieno mėsos gabalo brandinimą, trunkantį 3 metus. Būdami tiek augintojai, tiek gamintojai, garantuojame rankų darbo, aukštos gastronomijos produktų...
Prancūzija, La Fleche
... temperatūros, deformacijos, slėgio registratorių visoms jūsų taikymo sritims (vaikų maistas, daržovės, jūros produktai, paruošti patiekalai, mėsos gaminiai, riešutai, gyvūnų maistas, gėrimai). AXITHERM, įsitraukęs į visų jūsų nacionalinių ir tarptautinių projektų sėkmę, siūlo pritaikytus sprendimus kiekvienam: problemų sprendimas ir nuotolinė techninė pagalba, individualizuota jūsų darbuotojų mokymai, tarptautinis diegimas (pristatymas ir intervencija). Su AXITHERM jūsų plėtra ir problemos ras sprendimą, susisiekite su mumis!
Ispanija, Cassà De La Selva-Girona
Ančių gamybos specialistai. Ančių foie gras. Delikatesų produktai. Mėsos gaminiai ir paruošti patiekalai. Mėsa, pečių ir paruošti kumpiai. Paukščiai ir paštetai. Ančių specialybės. Kepta mėsa.

europages programėlė yra čia!

Naudokite mūsų patobulintą tiekėjų paiešką arba kurdami užklausas naudokite naują „europages“ programėlę pirkėjams.

Atsisiųsti iš „App Store“

App StoreGoogle Play