Italija, Villanterio
...Gyvūnų baltymų perdirbimo tiekėjas, mes, DI.GI.MA. srl, esame pripažinti dėl mūsų produktų kokybės. Žinomos kaip mėsos miltai arba PAT, perdirbti gyvūnų baltymai yra pagrindinis elementas naminių gyvūnų maisto gamyboje. Aukštas šių miltų kokybės lygis yra būtinas, kad būtų užtikrinta jų sauga ir kad būtų pridėta maistinių savybių gyvūnų maistui.
Italija, Orbassano
...Orkaitėje kepta lasagna yra kultinis klasikas ir vienas iš patiekalų, kuris garsina itališką virtuvę visame pasaulyje. Ši versija, pati žinomiausia iš visų, pagardinta tradiciniu bolonietišku mėsos padažu ir bešamelio padažu. Rustiško skonio lasagna, kaip ta, kuri gaminama itališkuose namuose, paruošta mėgautis ir reikalauja tik pašildymo.
... tiesiai iš maišelio. NB! Produktas veiks ir su šaltu vandeniu, tiesiog padvigubinkite laiką. PUSRYČIAI: Puikūs pusryčiai yra geros dienos pamatas! Sriubos: Nieko nesukelia šalto oro kaip šildanti sriuba! PAGRINDINIAI PATIEKALAI: Su mėsa! Be mėsos! Be glitimo! Be laktozės! Vegan! Kažkas visiems!
Italija, Capo D'orlando
... turtingas vitamino C, vitamino K ir vitamino B6, be to, turi didelę polifenolių koncentraciją, augalinių junginių, turinčių galingą antioksidacinį poveikį. KULINARIJOJE Granatas dažnai naudojamas virtuvėje ruošiant sultis, džemus, padažus ir patiekalų dekoravimui. Be to, jo mažieji apelsinai gali būti naudojami, kad pridėtų spalvos ir skonio įvairiems receptams, tokiems kaip salotos, risotai, mėsos patiekalai ir desertai.
Italija, Sizzano
...Kontroliuojama kilmės nuoroda (DOC) TIPOLOGIJA Raudonasis vynas VITIGNO Nebbiolo 100% DERINIMAS Keptos arba ant grotelių keptos mėsos patiekalai Baltos mėsos patiekalai Brandinti sūriai SPALVA Raudonas rubinas KVAPAS Intensyvus ir ilgalaikis Avietė Violetinė ir apelsinų žiedai Raudonieji vaisiai SKONIS Sausas Geras kūniškumas TEMPERATŪRA: 18-20 °C ALKOHOLIS: 13% tūrio...
Italija, Castellazzo Bormida (al)
... puikiai tinka įvairioms kulinarinėms paruošimo galimybėms: Pirmieji Patiekalai: Puikiai tinka praturtinti makaronus, risotto ir gnocchi. Mėsa ir Žuvis: Puikiai pabrėžia grilio mėsos, keptų patiekalų ir žuvies patiekalų skonį. Prieskoniai: Puikus aliejų, sviesto ir trumpojo padažų gamybai. Užkandžiai ir Sūriai: Puikiai dera su bruschetta, brandintais sūriais ir mėsos gaminiais. Susisiekite su Mumis...
Italija, Acicastello
...Siūlome paruoštus patiekalus, kuriuos galima kepti orkaitėje, ir per kelias minutes turėsite skanų ir gardų tradicinį patiekalą, pirmuosius ir antruosius patiekalus, pagamintus iš mėsos ir žuvies, remiantis mūsų tradicine Viduržemio jūros virtuve. Vienkartiniai patiekalai nuo 25-300 g, idealiai tinka slaugos namams, darželiams, pradinėms mokykloms, universitetų valgykloms, kariuomenės valgykloms, ligoninėms, kareivinėms ir kt. Labai patrauklios kainos, nes mes tiesiogiai dirbame su gamintojais, o ne su tarpininkais ar kitais, kruopščiai atrinktais produktais.
Italija, Vizzini
...Pagrindiniai patiekalai ir užkandžių produktai...
Italija, San Pietro Clarenza
...Elegantiško skonio užkandis su intensyviais aromatais, puikiai derantis su mėsos patiekalais arba kuriant puikius užkandžius. Visos baklažanai ir kiti ingredientai parenkami atskirai. INGRIDIENTAI: Švieži baklažanai (kepami atskirai alyvuogių aliejuje), švieži raudonieji pipirai (kepami atskirai), pomidorų tyrė, kaparėliai, šviežios morkos, svogūnas, ŠVIEŽIAS SALIERAS, žaliosios alyvuogės, PUŠŲ...
Italija, Casoria
...paruoštas padažas, pagamintas iš svogūnų ir mėsos, skirtas maisto paslaugoms ir mažmeninei prekybai...
Italija, Lauro
... tikrai intriguojančių skonių, aromatų ir pojūčių. Ji gali būti naudojama ruošiant įvairius patiekalus, tiek saldžius, tiek sūrius, tokius kaip desertai, kalakutai, ledai, pirmieji patiekalai, žuvies ir mėsos antrieji patiekalai.
Italija, Brusaporto
Amatinis makaronų fabrikas nuo 1970 metų. Makaronų fabrikas Davena gamina šviežius įdarytus makaronus, naudodamas aukščiausios kokybės šviežius ingredientus, gerbdamas tradicijas ir taikydamas pažangius gamybos procesus. Makaronų fabrikas Davena yra pasirinkimas tiems, kurie ieško patikimo partnerio, tiekėjo, galinčio užtikrinti kruopštų aptarnavimą ir atitikti įvairius bei sudėtingus poreikius.
Italija, Maruggio
...14% - 15% tūrio Spalva: Gili granato raudona, kompaktiška Aromatas: Mėlynių džemas, tamarindas, balzaminių natų Skonis: Pilnas ir apvalus su ilgu aromatu Patiekimo temperatūra (celsijus): 16° - 18° C Rekomenduojama: Pirmieji patiekalai su mėsos sultiniu, žvėriena, raudona mėsa kepta, brandinti sūriai, grybai.
...Prunillo tyrė gaunama iš tradicinio Puglijos pomidoro, kuris yra giliai įsišaknijęs mūsų krašto tradicijoje. Intensyvi spalva, rūgštus skonis ir ryškus aromatas leidžia turėti puikų pagrindą padažams, tiek mėsos, tiek žuvies pagrindu. Neto svoris 290 g.
... kvapas su meliono ir mandarinų užuominomis, su mėtų ir šiek tiek gėlių natomis BOCCA: Jaučiamas tam tikras aštrumas, tačiau beveik nepastebimas, su puikiu vaisiškumu CIBO: Visi patiekalai iš žuvies, sriubos, makaronų ir ryžių pirmieji patiekalai, baltos mėsos GRADO ALCOLICO: 13%vol TEMPERATURA DI SERVIZIO: 10/12° C...
Mes tiekiame aukštos kokybės maisto produktus iš Toskanos tradicijos. Mėsos gaminiai, sūriai, marinuoti produktai, makaronai, gurmaniški patiekalai, aliejus ir daugybė kitų produktų jūsų restoranų, barų, viešbučių veiklai. Mes aptarnaujame Ho.Re.Ca sektorių nuo 1949 metų. Apsilankykite mūsų svetainėje Pieragnoli.it...
Italija, Parma
Greci Parma yra istorinė įmonė „Food Valley“, garsėjanti šviežios ir šaldytos gastronomijos srityje, orientuota į mažmeninę prekybą ir restoranų profesionalus. Ji prekiauja Parmigiano Reggiano sūriu, brandintu įmonės nuosavybės Greci bendrovės sandėliuose. Taip pat užsiima mėsos, gaunamos iš Parmos provincijos ūkių ir pjaunamos veterinarijos kontrolės sąlygomis, pardavimu.
... paveldo vertę. Šaldyti produktai. Be to, gaminame nesaldytus produktus, tokius kaip Brik migdolų pienas be cholesterolio, be laktozės, be glitimo, paruoštas gerti; klasikiniai ir migdolų aromatizuoti vynai, aukštos kokybės sertifikuoti Sicilijos D.O.C., sausainiai, migdolų tešlos gaminiai, Babà rumu mirkytas pakavimui GDO, Cannoli ir bignè wafers, Martorana vaisiai, reali tešla, trufeliniai migdolai ir kt. Paruošti patiekalai vienai porcijai ir skardose. Patiekalai iš žuvies ir mėsos. Gaminių gamyba su Halal, veganiška ir be glitimo sertifikacija. Eksportuojame į įvairias pasaulio šalis.
... patiekalai gaminami tik iš mūsų daržo arba netoliese esančių laukų vaisių ir su mūsų DOP alyvuogių aliejumi. Mes esame ideali vieta pradėti tyrinėti Vakarų Siciliją ir jos grožį, pripažintą visame pasaulyje, pavyzdžiui, San Vito lo Capo paplūdimius, Zingaro rezervatą ir nepaliestas Egadų salas: Favignana, Levanzo ir Marettimo. Iš Agriturismo Sanacore lengva pasiekti visas pagrindines šios srities vietas ir Trapani Birgi oro uostą.
Italija, Taormina
... freskomis dekoruoti salės atgaivina Sicilijos eleganciją, kaip aprašyta Gattopardo. Šefų išskirtinumas ir įgūdžiai ruošiant unikalius, kūrybingus ir labai ieškomus patiekalus, didelė salės personalo profesionalumas daro restoraną pačiu ieškomiausiu klientų ir turistų tarpe. Pirmieji žuvies patiekalai ir Sicilijos tradicijos mėsos specialybės derinamos su geriausiais nacionaliniais ir tarptautiniais vynais.
Italija, Tradate
...Siūlome sveiką virtuvę, paruoštą iš karto, tačiau labai atidžiai rūpinamasi detalėmis. Norėdami paragauti mūsų užkandžių su mėsos ir sūrio degustacija bei praleisti naktį patogiai, bet gamtoje, jums tereikia atvykti pas mus. Taip pat organizuojame pietus ceremonijoms arba popietinius užkandžius. Geros gamtos visiems.
Italija, Vietri Sul Mare
Amalfio pakrantės restoranai, mėsos ir žuvies patiekalai ant grotelių, geras maistas, mažos kainos. Nuo 1994 metų Vietri sul Mare, maloniame Amalfio pakrantės miestelyje, veikiantis restoranas-picerija Antico Mulino siūlo savo klientams tradicinius mėsos ir žuvies patiekalus ant grotelių, meistriškai paruoštus šefui Antonio Carmando, laikantis griežtų jūrininkų tradicijų, būdingų Vietri sul Mare...
Italija, Vigevano
Restoranas Rinascimento yra vieta, siūlanti klientams labai platų Viduržemio jūros virtuvės patiekalų pasirinkimą, veganišką ir vegetarišką meniu Vigevano širdyje. Čia ruošiami patiekalaimėsos ir žuvies, taip pat skanios picos, kepamos malkomis kūrenamame krosnyje ir pasižyminčios natūraliais bei visada šviežiais ingredientais. Erdvėje taip pat yra Lounge Bar: moderni kavinė, balansuoja tarp...

europages programėlė yra čia!

Naudokite mūsų patobulintą tiekėjų paiešką arba kurdami užklausas naudokite naują „europages“ programėlę pirkėjams.

Atsisiųsti iš „App Store“

App StoreGoogle Play