...LECKER`S šokoladiniai lašeliai yra švelniai tirpstantis kartusis šokoladas, puikiai tinkantis glazūravimui. Dėl lašelių formos šokoladą lengva dozuoti, taip pat jis gali būti naudojamas muesli ir desertų pagardinimui.
Ingredientai: Kakavos masė*, Ruožinis cukrus*, Kakavos sviestas*, Emulgatorius SOJOS LECITINAS*
Alergenai: Soja
Vegetariška: Taip
Vegan: Taip...
...Kas yra Crousticks juodasis šokoladas?
Tai sausainis, pagamintas iš ryžių miltų, kukurūzų ir 5% cukraus, ir viskas.
Geras juodasis šokoladas, kuriame yra ne mažiau kaip 48% kakavos, be lecitino, kuris patiks saldumynų mėgėjams!
Nieko daugiau!
Ingredientai: JUODASIS ŠOKOLADAS 50 % Balti ryžių miltai, kukurūzų miltai, pilno grūdo ryžių miltai, kanapinis cukrus
Pėdsakai: Sojos, Pienas, Riešutai, Žemės riešutai...
...Dvigubų šokoladinių kiaušinių mišinys su lazdyno riešutų kremu.
Tamsusis šokoladas turi ne mažiau kaip 50% kakavos kietųjų medžiagų. Pieninis šokoladas turi ne mažiau kaip 33% kakavos kietųjų medžiagų, 14% pieno kietųjų medžiagų. Baltasis šokoladas turi ne mažiau kaip 26% kakavos kietųjų medžiagų, 22% pieno kietųjų medžiagų.
Ingredientai: cukrus, augalinis riebalas (palmių, palmių branduolių), kakavos masė, kakavos sviestas, viso pieno milteliai, lazdyno riešutai 2,2%, nugriebto pieno milteliai, nugriebta kakava, laktozė (pienas), emulsiklis: sojų lecitinas; natūralus vanilės skonis.
...Tamsusis šokoladas su avietėmis. Šiek tiek rūgštus skonis, dėka gausybės aviečių iš mūsų Limuzino plokštelių. Tamsusis šokoladas 63 % (kakava, cukrus, kakavos sviestas, emulsiklis: rapsų lecitinas, vanilė iš Burbono pupelių), džiovintos avietės 17 %. 100 g, tinkamumo vartoti terminas 1 metai.
... jokio psichotropinio poveikio!
Kaip vartoti Bloom&Cie šokoladą?
Atidarykite Bloom&Cie CBD šokolado tabletę
Valgykite 1 arba 2 kvadratėlius (arba daugiau?)
Nepamirškite po vartojimo šokoladą laikyti jo dėžutėje
Laikyti Bloom&Cie CBD šokoladą ne ilgiau kaip 2 mėnesius po atidarymo
Ingredientai:
Tamsus šokoladas (kakavos pasta*, cukrus iš kanų*, kakavos sviestas*), migdolai, lazdyno riešutai, pekano riešutai, pistacijos, spanguolės, džiovintos figos, MCT kokosų aliejus, CBD (kanabidiolio ekstraktas iš kanapių), terpenai ir daug meilės!
Skonis: Intensyvus šokoladas 71% kakavos
CBD: 10mg per kvadratėlį...
...Grietinėlės karamelės saldainiai su kakava (15%) ir mėtų aliejumi
Finas kartus kakavos fudge su mėtų skoniu. Labai britiška, labai skanu.
Sudėtis: cukrus, gliukozės sirupas, GRIETINĖ, kakavos milteliai, kakavos masė, aromatai.
Maistinė vertė 100g
Energija 1525kJ/ 360kcal
Riebalai 11g
Iš jų sočiųjų riebalų rūgščių 6g
Angliavandeniai 64g
Iš jų cukrus 57g
Baltymai 2g
Druska <0,1g...
... tekstūras ir ingredientus su švelniu Milka Alpių pieno šokoladu.
Pralinės: Milka pralinės siūlo platų žinučių ir formatų spektrą, kad sukurtų emocinius ir kasdienius ryšius su draugais ir mylimaisiais ir „pasakytų tai su Milka“.
Ingredientai: Cukrus, kakavos sviestas, nugriebto pieno milteliai, kakavos masė, išrūgų milteliai (pienas), pieno riebalai, emulsiklis (sojų lecitinas), lazdyno riešutų pasta, natūralus aromatas, kakavos sausosios medžiagos 30% minimum, pieno sausosios medžiagos 18% minimum...
... mažųjų draugais, ir kuriems net suaugusieji nesugebės atsispirti!
Aukštos kokybės pieno šokoladas (kakavos: 31% min.)
Cukrus, kakavos sviestas, pieno milteliai, kakavos pasta, emulsiklis: sojų lecitinas, aromatai. Gali būti riešutų pėdsakų. Be glitimo.
... % kakavos šokolade, tiek svieste, Murcijos ekologiškuose migdoluose, Pjemonto ekologiškuose lazdyno riešutuose, Sicilijos ekologiškuose pistacijose, ekologiškame (žinoma, vietiniame!) grietinėlėje, vanilėje ir visuose kituose šokolado gamyboje naudojamuose ingredientuose. Nėra konservantų, nėra dažiklių, nėra skonio stipriklių, nėra aromatų, nėra GMO, nėra hidratuotų riebalų. Mūsų produktai taip pat be glitimo. Mūsų iššūkis: įrodyti, kad ekologiški ir sąžiningo prekybos produktai yra tokie pat skanūs, kaip jie yra naudingi žmogui ir gamtai.
Saldi pramonė. Šokolado gamyba. Šokoladiniai kiaušiniai. Pas mus šokolado apdorojimas atliekamas su meile ir dėmesiu, laikantis tradicijų ir kokybės, ir jis apima visų rūšių šokoladą, nuo pieninio iki juodojo, taip pat baltąjį ir lazdyno riešutų šokoladą. Gambarotta srl taip pat atlieka savo apdorojimus trečiųjų šalių užsakymu: kakavos milteliai, juodasis šokoladas, giandui, šokoladinis turronas, šokoladas, šokoladiniai saldainiai, lazdyno riešutų šokoladas, tepamas šokoladas, saldumynai ir cukrus, šokolado plytelės ir šokoladiniai kiaušiniai.
... užsimezgė tikras partnerystės ryšys, todėl įmonė tapo viena iš rinkos lyderių Prancūzijoje (1000 tonų kavos, 150 tonų arbatos, 1000 tonų cukraus ir 100 tonų kakavos). DESTINATION siūlo griežtai atrinktus produktus, gautus iš ekologinės žemdirbystės ir teisingos prekybos. Kava, arbata, kakava, cukrus, medus, vaisių desertai, saldumynai, sausainiai, užtepiami produktai, paruošti patiekalai, vynai, daugiau nei 500 ekologiškų produktų... Kiekvienas ekologiškas produktas yra atrenkamas DESTINATION ekspertų pagal tikslų kokybės ir atsekamumo reikalavimų sąrašą.
Nuo 2022 metų ELITOPHE SAS yra įmonė, specializuojanti maisto produktų prekyboje. Pagrindinė ELITOPHE SAS veikla yra kakavos tiekimas, ypač kakavos pupelių ir ekologiškos kakavos sėklų vystymas.
Įmonė taip pat tiekia kakavos pupeles, soją, sezamą ir žemės riešutus tarptautiniu mastu. Tai natūralūs, ekologiški produktai, kilę iš Afrikos šalių, tokių kaip Dramblio Kaulo Krantas, Gvinė ar Beninas.
Nedvejodami susisiekite su mumis, jei norite gauti daugiau informacijos!
... prekiaujame Vakarų šalių rinkoms tokiais produktais kaip robusta ir arabica kava, kakavos pupelės, baltieji ir rudieji sezamai, anakardžiai. Mūsų lanksti ir greitai reaguojanti struktūra leidžia mums greitai atsakyti į klientų poreikius. Mūsų prekybos operacijas remia didelė Šveicarijos finansų institucija, turinti platų korespondentų tinklą visame pasaulyje.
Brokeris, prekyba ir tiesioginis ryšys tarp gamintojų, tiekėjų ir žaliavų bei egzotinių produktų pirkėjų, kakavos pupelės, kava, cukrus, palmių aliejus, anakardžiai.