... patiekti restoranų, barų, arbatos salių ir kt. stalams) arba elegantiškose pakuotėse, kurias galima eksponuoti ant lentynų ar kampeliuose.
Ingredientai:
Sicilijos migdolai, cukrus,
Etna medus (apelsinų žiedas)
kiaušinio baltymas (natūralus, nešaldytas)
Pistacijos, šokoladas / Vanilė...
... malonų poskonį. Po kepimo kiekviena kilmės kava atskirai atvėsinama.
Šis metodas užtikrina, kad kava išlaiko išskirtinius aromatų ir skonių niuansus, kurie vėliau subalansuojami, kad gautųsi tobula harmonija puodelyje.
AROMATINIS PROFILIS
Stipri ir energiją suteikianti espresso kava, su stipriu ir intensyviu skoniu. Pilnas ir kreminis kūnas su galingu kakavos aromatu, su skrudintų grūdų ir romo užuominomis.
... mažųjų draugais, ir kuriems net suaugusieji nesugebės atsispirti!
Aukštos kokybės pieno šokoladas (kakavos: 31% min.)
Cukrus, kakavos sviestas, pieno milteliai, kakavos pasta, emulsiklis: sojų lecitinas, aromatai. Gali būti riešutų pėdsakų. Be glitimo.
Saldi pramonė. Šokolado gamyba. Šokoladiniai kiaušiniai. Pas mus šokolado apdorojimas atliekamas su meile ir dėmesiu, laikantis tradicijų ir kokybės, ir jis apima visų rūšių šokoladą, nuo pieninio iki juodojo, taip pat baltąjį ir lazdyno riešutų šokoladą. Gambarotta srl taip pat atlieka savo apdorojimus trečiųjų šalių užsakymu: kakavos milteliai, juodasis šokoladas, giandui, šokoladinis turronas, šokoladas, šokoladiniai saldainiai, lazdyno riešutų šokoladas, tepamas šokoladas, saldumynai ir cukrus, šokolado plytelės ir šokoladiniai kiaušiniai.