Belgija, Villers la Ville
La Maison Courtain siūlo platų produktų asortimentą: mini dešrelės, mažos baltos dešros, žolelių marinatas, sumuštinių paslauga, sūrių parduotuvė ir maisto tiekimo patiekalai.
Prancūzija, Rungis Cedex
... partneriai, todėl mūsų produktai yra prieinami visuose žemynuose. Ši aplinka per metus leido mums sukurti tvirtą reputaciją, tiek dėl parduodamų produktų kokybės, tiek dėl mūsų paslaugų efektyvumo. Specializuojamės šviežių produktų platinime ir galime patenkinti jūsų poreikius, susijusius su sūrių tiekėju arba šviežių produktų platintoju, taip pat kitais produktais, tokiais kaip specifiniai prašymai dėl pieno produktų didmenininko ir maisto prekių didmenininko, atsižvelgiant į mūsų šviežių ir sausų produktų asortimentą.
Mūsų įmonė buvo įkurta 1996 metais. Mes gaminame rūkytas dešras, rūkytą mėsą, kumpį. Mūsų produktai gaminami iš švarios kiaulienos ir jautienos. Mes eksportuojame savo produktus į Čekiją, Vengriją. Ieškome platintojų Europoje ir Azijoje. Siunčiame nemokamus pavyzdžius, prašome susisiekti su manimi.
Ispanija, Lorca-Murcia
Amatinė gamyba, turtingos ir senos Ispanijos Levanto mėsos gaminių tradicijos rezultatas, padarė šiuos produktus nuoroda visoje srityje.
Ispanija, Piedrahita-Ávila
Dešrų ir kumpių gamykla. Kumpiai, be kaulų ir supjaustyti. Pečių, juosmenų, dešrų ir Iberijos kiaulienos.
Prancūzija, Parthenay
... kompetencija daro FAVID pasirinktu partneriu įvairioms ir gausioms programoms. Didžiausios Prancūzijos ir tarptautinės grupės pasitiki įmone, kad ji padėtų joms plėtoti savo veiklą mėsos, sūrių ir paruoštų patiekalų sektoriuose.
Lenkija, Rydułtowy
Šeimos įmonė Zakłady Mięsne Berger yra aukštos kokybės tradicinių Silezijos dešrų gamintojas. Mes tiekiame didmenininkams visoje Europos Sąjungoje ir turime savo mažmeninės prekybos tinklą. Siūlome platų produktų asortimentą.
Turkija, Afyonkarahisar
... paruošiamas. Pramoniniu būdu gaminami maisto produktai tapo nesveiki dėl dirbtinių ir sintetinių priedų naudojimo, taip pat įvairių sukčiavimų. Priešingai, mūsų sujukas, kuris beveik tapo AFYONKARAHİSAR sinonimu, dabar parduodamas su: prekinis ženklas: "MHD 03 SUCUKLARI", sloganas: "MEAT and SPICE MEILĖ", šūkis: "SUKČIUS pats YRA APGAUNAMAS", ir šiais ingredientais; raudona mėsa: visa gyvūno kūno...
Belgija, Chaineux
...Įkurta 1978 metais, šeimos įmonė D’Argifral specializuojasi virtų kiaulienos mėsos gaminių gamyboje ir prekyboje. Įgūdžiai, perduodami per kelias kartas, kartu su modernia gamybos įranga leido D’Argifral pasiūlyti aukštos kokybės produktus, kurie pateikiami tradiciniuose ir/arba savitarnos skyriuose pas savo klientus. Šiandien D’Argifral, pripažinta ir vertinama už savo virtus kumpius ir mėsos gaminius, savo garsą turi 3 kartų verslumo dvasiai.
Ispanija, Archena
Embutidos „El Cigarrero“ yra šeimos verslas, įsikūręs Archenoje (Murcija). Nuo 1940 metų gaminame tradicinius murcijos kumpius ir dešras, kruopščiai pasirinkdami žaliavas ir laikydamiesi amatininkų gamybos procesų. Pastaruoju metu nusprendėme investuoti į šių amatininkų produktų pristatymą internete ir galimybę juos pristatyti į kitų šalies regionų namus ir net už mūsų sienų. Todėl mūsų svetainė, sukurta šeimos, kaip ir mūsų produktai, yra prieinama keturiomis kalbomis: ispanų, portugalų, prancūzų ir anglų.
Austrija, Irnfritz
Mėsinė ir skerdykla: Mūsų įmonės šaknys siekia 1917 metus. Nuo tada Irnfritz veikia mėsininkystės specializuota parduotuvė. Mes valdome šią veiklą nuo 1977 metų liepos. Mūsų mėsinė patyrė didelį augimą, kai 1980 metais pradėjome auginti ir parduoti pienines veršeles. 1992 metais buvo pridėta gamybos vieta dešrų gamybai, taip išplėčiant šią sritį.
Prancūzija, Lacaune
Įkurta 1956 metais, OBERTI įmonė specializuojasi mėsos gaminiuose ir sūdytoje mėsoje. Turėdama 60 metų patirtį, OBERTI derina amato žinias, senovinius receptus ir modernią įrangą. Mėsos, naudojamos mėsos gaminių ir sūdytoje mėsoje gamybai, yra aukštos kokybės regioninės mėsos. Įmonė gamina ir siūlo dešras, kopą, šoninę, sūdyta ir džiovinta kumpį ir kt.
... žarnos), dirbtinės žarnos, kumpių siūlai ir tinklai, prieskoniai, marinatų druska, salietra ir kiti produktai. T&K Lenkijos išskirtinė savybė, be prekybos specializacijos, yra didelis veiklos mastas ir kompleksinė paslauga, apimanti mažmeninius ir didmeninius klientus Lenkijoje bei kitose Europos šalyse.
Portugalija, Bragança
BÔFUMEIRO užsiima tradicinio transmontano rūkyto maisto gamyba. BÔFUMEIRO yra įmonė, įsikūrusi Braganso mieste, pradėjusi veiklą 2011 metais. BÔFUMEIRO specializuojasi gaminant ir prekiaujant regioninėmis savybėmis pasižyminčiu rūkyto maisto asortimentu. Mūsų produktai: Alheira, medžioklinė alheira, bísaro kiaulės alheira, bísaro kiaulės dešra, kaštonų dešra, azedo, butelo, saldžioji dešra, prancūziško tipo dešra, ispaniško tipo dešra, salpikão...
Jungtinė Karalystė, HARROGATE
...dirbantis čia dvidešimt aštuonerius metus, ir jo sūnus Wayne, dirbantis septynis metus. Prieš ketverius metus Tony nusprendė eksperimentuoti su klasikinių Pietų Afrikos produktų asortimentu, pagamintu vietoje, naudojant vietinius mėsos šaltinius. Trys pagrindiniai produktai; biltong, droewors ir boerewors buvo labai gerai priimti parduotuvės klientų, ir idėja išsivystė. Per ateinančius metus receptai...
Belgija, Lokeren
Q-food turi daugiau nei 40 metų amato ir patirties maisto pramonėje. Nuo mėsos iki vegetariškų alternatyvų, Q-food yra maisto partneris kiekvienam profesionalui didžiosiose virtuvėse, viešojo maitinimo sektoriuje ir užkandžių rinkoje.
Prancūzija, Le Rouget
Įmonė MAS, esanti Rouget mieste, Kantal regione, specializuojasi tradiciniuose mėsos gaminiuose, sūriuose ir konservuose iš Centrinio Masifo. Įmonė siūlo produktus su paprastais ir autentiškais receptais. Pavyzdžiui, ji siūlo sausą kumpį, brandintą iki 24 mėnesių jų Rouget džiovykloje, ir rankomis maišytą gryną kiaulienos paštetą. MAS namai garsėja savo produktų kokybe ir autentiškumu.
Italija, Crosia
Mirto Crosia 2013-10-05 Mūsų įmonė įkurta 2006 metais, siekiant atnešti į jūsų stalus tikruosius mūsų krašto skonius ir kvapus. Visa tai buvo įmanoma dėl keturių mažų įmonių bendradarbiavimo, kurios, remdamosi savo patirtimi, sugebėjo pasiūlyti platų aukštos kokybės produktų asortimentą, kad mūsų klientams suteiktume puikų aptarnavimą viename pakete. Ieškome eksportuotojų, distributorių, agentų, jei esate suinteresuoti, prašome susisiekti su daktaru Forciniti žemiau nurodytu numeriu. Tel +390983030247 Cell +39 3339632970...
Ispanija, Guijuelo-Salamanca
Tekstūra, aromatas ir nepalyginamas skonis; natūralūs, rankų darbo produktai, tradicija, intensyvios, ryškios, gyvybingos spalvos: tai yra nepalyginamos Don Ibérico produktų savybės. Tokie yra mūsų produktai, sielos maistas ir malonumas kūnui: Ibérico su ypatingu Don. DON IBÉRICO.
Serbija, Backa Topola
... rūpinamės ir kovojame už kiekvieną vartotoją. Mūsų ambicijos yra dar didesnės, todėl nesustojome čia, o pradėjome priimti naujus standartus ir ES reikalavimus. Mes pirmieji Serbijoje įgyvendinome HACCP sistemą ir buvome pirmieji, kurie įtraukė ISO 22000:2005 standartą mūsų šalyje. Maisto saugą užtikrina sertifikuota Lloyds registras nuo 2006 metų spalio mėnesio. MI "Topola" investavo reikšmingas lėšas į įrangą ir patalpas, turėdama aiškų tikslą atitikti net pačius griežčiausius kriterijus ir taip gauti galimybę grįžti į Europos rinkas.
...kilmės, paruošimo ir, žinoma, tradicijos. Carmen & Rosa nuoširdžiai kviečia jus apsilankyti jų mažoje gurmaniškoje parduotuvėje, kur galite paragauti ispaniškų skanėstų ir naminių specialitetų. Kokybė, tradicija, geras skonis ir dar daugiau jūsų laukia!
...Montesinho gamtos parke, puoselėdama ryšį su šia nuostabia regionu. Bísaro - Tradicinė dešrainių gamykla turi savo Kokybės valdymo sistemą, sertifikuotą nuo 2005 metų, pagal normas: - NP EN ISO 9001:2008; - NP EN ISO 22000:2005; - IFS - Food. Vienas iš mūsų didžiųjų tikslų yra tradicinių dešrainių ir rūkyto maisto iš Transmontano skatinimas, užtikrinant kokybę, garantuotą vietinėmis žaliavomis.
Prancūzija, Montreuil Bellay
Jūsų malonumui, Roger BODET, meistras mėsininkas, pristato visą savo talentą ir įgūdžius per platų sausų dešrų asortimentą. Formuojamos natūraliuose žarnose, dešros dedamos į specialią patalpą, kur pamažu pasiekia idealią temperatūrą, palankią skonių ir paviršiaus žiedų, būdingų gerai sausai dešrai, vystymuisi. Tai etapas, kai jos yra labiausiai lepintos, nes vėliau turi atvėsti griežtai laikantis laiko intervalų. Tada ateis brandinimo laikas džiovykloje, kur temperatūra ir drėgmė bus atidžiai stebimos kelias savaites.
Italija, Sant'egidio Del Monte Albino
... grindžiamos tik natūraliais miltais. Visas gamybos procesas vyksta mūsų amatininkų dirbtuvėse, remiantis kruopščiu tyrimu ir nuolatiniu tobulėjimu, gerbiant tradicinės mėsos apdorojimo meno nepakeičiamumą, su jo įtvirtintomis ir pastebimomis savybėmis. Mūsų mėsos gaminiai yra skirti platinimui ir vartojimui, su sąmoningumu ir pasididžiavimu siūlant maistą, kurio kokybė yra neabejotina ir kuris turi aukštą kulinarinę tradiciją.
Ispanija, Girona
... pasiūlyti mūsų prekės ženklą Girona Foods arba su jūsų. Visos trys gamyklos atitinka Europos standartus ir reglamentus, turi aukščiausius IFS ir BRC sertifikatus. Šiandien mes dirbame daugiau nei 38 šalyse visame pasaulyje, todėl mūsų oficialios kalbos yra: ispanų, katalonų, anglų ir prancūzų, kad galėtume jums padėti prieš, per ir po užsakymo. Būtume laimingi pristatyti jums mūsų produktus, kad galėtumėte pasirinkti, ar kiti produktai būtų įdomūs.
Prancūzija, Foix
Natūralioje ir autentiškoje aplinkoje ROUCH šeima nuo 1870 metų tęsia tikrų regioninių produktų, turtingų skonių ir kaimiškų, gamybą. Arižeo regiono kumpis, džiovinta kepenų dešra, pelenų dešra iš Arižeo, foie gras, antis konservuotas, šerno, elnio paštetas ir kt. ROUCH mėsos gaminiai gaminami Europos standartus atitinkančioje laboratorijoje, esančioje Ferrières, Ariže.
Prancūzija, Besné
Aukštosios Savojo ir Ronos Alpių dešros natūriniu žarnynu, be dažiklių ar cheminių konservantų. Dešrelės padengtos natūralia žiedine danga. Šoninės riešutas su mažiausiai 6 savaičių džiovinimu. Aukštos kokybės sausa mėsos gamyba laikoma brandinimo kameroje Pontšate, gerbiant produktą.
Italija, Vaiano-Loc. La Foresta
... kaimo tradiciją ir tuos, kurie dirba su aistra ir atsidavimu. Šoninės, dešros, dešrelės, kapokolis, finokijona, šoninės, ožkų ir karvių sūriai yra tik keletas iš daugelio maisto specialybių, kurias gamina įmonė. Išmokite mylėti save ir atraskite senovės skonius, laikydamiesi sveiko ir natūralaus gyvenimo, kur autentiškiausi ir jaudinančiausi momentai susipina su prisiminimų ir tradicijos kvapu.
... / žuvies injekcija Krabų lazdelės "surimi" Stabilizavimas "elastingumas" Jūros gėrybės ir jų skonis Žuvies dešrelės / dešros Prieskoniai Išeiga + Spalva Glazūra Riebalavimas Juodos dėmės ant krevečių...
Antverpeno Super Mėsinė ASB AMIC parduoda mėsą privatiems asmenims, tačiau taip pat tiekia restoranams. Taip pat galite kreiptis į mėsininką dėl mėsos pardavimo mažmenai.

europages programėlė yra čia!

Naudokite mūsų patobulintą tiekėjų paiešką arba kurdami užklausas naudokite naują „europages“ programėlę pirkėjams.

Atsisiųsti iš „App Store“

App StoreGoogle Play