Prancūzija, Carpentras
... Fontaines Amatininkų terina su kiauliena ir kadagiu Ir galiausiai indelis amatininkų užtepo iš žaliųjų alyvuogių ir Chorizo Mažas privalumas: Tobula dėžutė mėsos mėgėjams, raktų dėžutė užkandžiams! SKU:2200056000000-1-1 Svoris:3 kg Išmatavimai:35 × 26 × 10 cm Informacija apie svorį: Produktas linkęs džiūti Ingredientai:Prancūzijoje kilusi kiauliena, Prancūzijoje kilęs kiaulienos riebalas, druska...
Prancūzija, Laissac
...Dovanų rinkinys 100% regioninis. Rinkinys apima: 3 Popines su mėsos gaminiais (tarp kurių dešrelės, lonzo, kumpio riešutai, koppa arba džiovinta Aubrac jautiena) ir butelį Petit Pont raudono vyno (Pays d'Oc). Popinės: Mėsos gaminiai be nitritų, supjaustyti ir vakuumuoti stiklainyje, kuris yra 100% perdirbamas. 3 unikalūs ingredientai: mėsa, Guérande druska ir Kampot IGP pipirai. Be konservantų...
Prancūzija, Auros
...Sausas dešrelės be laktozės, be glitimo Rankų darbo sausos dešrelės, be laktozės, be glitimo. Natūralūs žarnelės. Skirtingi užkandžių teminiai variantai (su Périgordo riešutais, Bayonne kumpiu, buliumi, paprikomis ir Espelette pipirais, itin liesos, su mozzarella, džiovintais pomidorais ir baziliku...) Apytikslis svoris 220 g, galiojimo laikas 3 mėnesiai. Mes tiekiame visus mūsų sausų produktų su PLV namais ir kainų ženklais, kurie pabrėžia mūsų gamybos rankų darbo be laktozės ir be glitimo aspektą. Mūsų gamyboje dirba šeši žmonės, dirbantys tradiciniu būdu.
Prancūzija, Saint-André-Le-Puy
...Mes pasirenkame geriausius mėsos gabalus mūsų dešroms. Iš pečių, krūtinės ar kiaulienos kumpio, daugiausia iš Auvergne ar Rhône-Alpes, kiekvienas pasirinktas mėsos gabalas patenka į išmanų mišinį. Taip užtikriname kiekvienos mūsų recepto švelnumo ir aromatinės galios savybes. Natūralus žarnų užpildymas atliekamas rankomis.
Prancūzija, Carquefou
...Sausainiai brasse, Tulūza, natūralios arba su žolelėmis chipolatos 55 arba 90g, jautienos-avinienos merguez 55 arba 90g, faršas, įdaras, grilinti chorizo ir kt. Kūrybinė sausainių gama taip pat siūlo dešreles ir chipolatas su muscadet, su nantes kunigu ir bulvėmis, su keptais daržovėmis, su keptais svogūnais, su Espelette pipirais, Chistorra, baskiškai... Prieinama savitarnos skyriuje, apsaugotoje atmosferoje, fiksuoto svorio arba tradiciniame skyriuje, sausainiai yra gaminami tik natūraliuose žarnose. Taip pat yra "Porc Bio du centre" gama su 55g chipolatomis ir 125g dešrele.
Prancūzija, LA ROCHETTE
...Mes gaminame su dideliu pagarba senovinių dešrų ir sausų dešrų tradicijai: natūralus apvalkalas, šviežia mėsa, be dažiklių, be glitimo ir be pridėtų nitritų.
Atitinkantys produktai
Tradiciniai Sausi Dešros
Tradiciniai Sausi Dešros
Prancūzija, Perpignan
...Mūsų produktai, kurie yra geriausiai parduodami mėsos gaminių skyriuose parduotuvėse, kurias mes aprūpiname, yra Katalonijos specialybės, gaminamos Garrotxa slėnyje Ispanijoje. Aromatizuoti arba natūralūs fuetai, aromatizuoti arba natūralūs dešrelės, švelnus arba aštrus chorizo, kumpio riešutai, 1/4, 1/2 arba viso be kaulų serrano, plati vakuuminio pjaustymo gama, sūdyta krūtinėlė, lomo ir kt. Mūsų asortimentas jau 10 metų džiugina tūkstančius turistų, kurie atvyksta atostogauti į mūsų regioną.
Prancūzija, Rillieux La Pape
Patrimoniam yra prancūzų paveldo BIO mėsos gaminių gamykla, be nitritų, daugiausia naudojanti vietines mėsas. Pradedame nuo pavojuje esančio mūsų lionietiško paveldo šedevro: tikrojo Liono dešros. Esame įsipareigoję profesionalams ir vartotojams, kurie, kaip ir mes, trokšta tikrų, „skanių“ ir gamtai draugiškų produktų. Patrimoniam laikosi griežtos kokybės politikos, siekdama pasiūlyti produktus...
Prancūzija, Aurillac Cedex
...La Maison TEIL, esanti Aurillac, specializuojasi mėsos gaminių gamyboje. La Maison gamina kumpius, dešreles, teriną, fritonus, Auvergne regiono paštetus ir tradicinius mėsos pyragus, tokius kaip sluoksniuotas pyragas su Bleu d'Auvergne sūriu arba bulvių pyragas. Švieži kumpiai niekada nėra užšaldomi, jie rankomis sūdomi sausais druska ir pagal tradicinį Auvergne metodą. Kumpių džiovinimas ir brandinimas trunka 7 mėnesius. Dešrelės ir dešros gaminamos senoviniu būdu, laikantis to paties amato. La Maison derina modernias technologijas ir senovinius įgūdžius, kad pagamintų išskirtinius produktus.
Prancūzija, Parlan
Laborie namai, įkurti 1932 metais, specializuojasi Auvergne mėsos gaminiuose. Laborie produktai gaminami rankomis, jie yra autentiški ir skanūs. Mėsos yra prancūziškos kilmės, o keli Laborie produktai yra apdovanoti medaliais. Namai siūlo platų tradicinių mėsos gaminių asortimentą, įskaitant: sausas Auvergne kumpis, sausieji dešrelės, sausos dešros, šoninė, stiklainiai, konservai, dovanų rinkiniai ir kt.
Prancūzija, Les Aldudes
Įmonė PIERRE OTEIZA gamina regioninius maisto produktus. Mes siūlome kumpius, šonines, antienos krūtinėles, dešreles, čorizo, garbūras, kremines sriubas, žąsų kepenis, rilletes, paštetus, konservus, kasuletus, sūrius ir vyną. Mes platiname savo produktus Prancūzijoje ir eksportui.
Prancūzija, Rungis Cedex
... partneriai, todėl mūsų produktai yra prieinami visuose žemynuose. Ši aplinka per metus leido mums sukurti tvirtą reputaciją, tiek dėl parduodamų produktų kokybės, tiek dėl mūsų paslaugų efektyvumo. Specializuojamės šviežių produktų platinime ir galime patenkinti jūsų poreikius, susijusius su sūrių tiekėju arba šviežių produktų platintoju, taip pat kitais produktais, tokiais kaip specifiniai prašymai dėl pieno produktų didmenininko ir maisto prekių didmenininko, atsižvelgiant į mūsų šviežių ir sausų produktų asortimentą.
Prancūzija, Parthenay
... kompetencija daro FAVID pasirinktu partneriu įvairioms ir gausioms programoms. Didžiausios Prancūzijos ir tarptautinės grupės pasitiki įmone, kad ji padėtų joms plėtoti savo veiklą mėsos, sūrių ir paruoštų patiekalų sektoriuose.
Prancūzija, Lacaune
Įkurta 1956 metais, OBERTI įmonė specializuojasi mėsos gaminiuose ir sūdytoje mėsoje. Turėdama 60 metų patirtį, OBERTI derina amato žinias, senovinius receptus ir modernią įrangą. Mėsos, naudojamos mėsos gaminių ir sūdytoje mėsoje gamybai, yra aukštos kokybės regioninės mėsos. Įmonė gamina ir siūlo dešras, kopą, šoninę, sūdyta ir džiovinta kumpį ir kt.
Prancūzija, Le Rouget
Įmonė MAS, esanti Rouget mieste, Kantal regione, specializuojasi tradiciniuose mėsos gaminiuose, sūriuose ir konservuose iš Centrinio Masifo. Įmonė siūlo produktus su paprastais ir autentiškais receptais. Pavyzdžiui, ji siūlo sausą kumpį, brandintą iki 24 mėnesių jų Rouget džiovykloje, ir rankomis maišytą gryną kiaulienos paštetą. MAS namai garsėja savo produktų kokybe ir autentiškumu.
Prancūzija, Montreuil Bellay
Jūsų malonumui, Roger BODET, meistras mėsininkas, pristato visą savo talentą ir įgūdžius per platų sausų dešrų asortimentą. Formuojamos natūraliuose žarnose, dešros dedamos į specialią patalpą, kur pamažu pasiekia idealią temperatūrą, palankią skonių ir paviršiaus žiedų, būdingų gerai sausai dešrai, vystymuisi. Tai etapas, kai jos yra labiausiai lepintos, nes vėliau turi atvėsti griežtai laikantis laiko intervalų. Tada ateis brandinimo laikas džiovykloje, kur temperatūra ir drėgmė bus atidžiai stebimos kelias savaites.
Prancūzija, Foix
Natūralioje ir autentiškoje aplinkoje ROUCH šeima nuo 1870 metų tęsia tikrų regioninių produktų, turtingų skonių ir kaimiškų, gamybą. Arižeo regiono kumpis, džiovinta kepenų dešra, pelenų dešra iš Arižeo, foie gras, antis konservuotas, šerno, elnio paštetas ir kt. ROUCH mėsos gaminiai gaminami Europos standartus atitinkančioje laboratorijoje, esančioje Ferrières, Ariže.
Prancūzija, Besné
Aukštosios Savojo ir Ronos Alpių dešros natūriniu žarnynu, be dažiklių ar cheminių konservantų. Dešrelės padengtos natūralia žiedine danga. Šoninės riešutas su mažiausiai 6 savaičių džiovinimu. Aukštos kokybės sausa mėsos gamyba laikoma brandinimo kameroje Pontšate, gerbiant produktą.
Prancūzija, Saint-Lizier
...ANDRE CAZAUX CHARCUTIER Lorp sentaraille, semiasi iš savo amato turtingumo ir daugelį metų su reiklumu kuria aukštos kokybės mėsos gaminius, griežtai laikydamasis "Terroir" tradicijos. Įmonė plėtojasi aukščiausios klasės produktuose, tokiuose kaip: sausieji kumpiai, dešros, šviežios dešrelės ir kt....
Prancūzija, Amancy
Maison Alpin La Salaison šeimos verslas Maison Alpin gamina ir platina Savojo regiono produktus jau daugiau nei 30 metų Amancy, Aukštojoje Savojoje. Internetinė prekyba: tradicinės rūkytos mėsos gaminiai, sausieji dešros, dešrelės, diotai, sausi kumpiai ir aukščiausios kokybės kiauliena internetu. Maison Alpin siekia, kad vienu kąsniu jums būtų atskleistas tikras Savojo dvasios skonis. Nei...
Prancūzija, Tarare Cedex
Prancūzija, Violay
Prancūzija, Grezieu Le Marche
Prancūzija, Villeneuve D Ascq
Prancūzija, Pradelles
Prancūzija, Connerre
Prancūzija, Montagny
Prancūzija, Grand Fougeray
Prancūzija, Avoudrey
Prancūzija, Pont D Hery

europages programėlė yra čia!

Naudokite mūsų patobulintą tiekėjų paiešką arba kurdami užklausas naudokite naują „europages“ programėlę pirkėjams.

Atsisiųsti iš „App Store“

App StoreGoogle Play