Prancūzija, Soing-En-Sologne
...Atidarytas su vyšnių ir džiovintų slyvų natomis. Šviežias ataka, figų ir karamelės natomis. Įtemptas finalas. Domenas: CHAMPAGNE PERSEVAL-FARGE Appellation: CHAMPAGNE Regionas: CHAMPAGNE Spalva: Balta Vynuogės: 37% Meunier, 63% Pinot Noir Auginimo būdas: Ekologinė konversija Talpa: 75cl Svoris: 1 kg...
Prancūzija, Roubia
... juodųjų serbentų aromatai, subtilūs vyšnių aromatai, dosnūs raudonųjų vaisių aromatai. Burnoje Intensyvi, šilkinė, lengvi juodųjų serbentų natų, dosnūs vyšnių natų, dosnūs raudonųjų vaisių natų, elegantiški taninai, subtilūs taninai, apvalus, struktūruotas kūnas, gera intensyvumas, ilgas išlieka. Maisto ir vyno derinimas Keptos raudonos mėsos, Baltos mėsos, Plunksniniai žvėrys, Paukštiena, Karvių sūriai Patiekimo temperatūra: 16° - 18° Spalva: Raudona Veislė: Grenache, Mourvèdre, Syrah Alkoholis: 14,5% Talpa: 75 cl (Butelis)...
Prancūzija, Caudiès De Fenouillèdes
... aromatinės sudėties: Syrah suteikia vyšnių, Chardonnay - rožinį greipfrutą, o Muscat d’Alexandrie - rožių natas.","Cépage":"70% Syrah, 15% Chardonnay, 15% Muscat d’Alexandrie.","Millésime disponible":"2019 ir 2021"}...
Prancūzija, Passa
...Išsaugotoje natūralioje aplinkoje, Aspres kalvose. Rossignol dvaras su didžiausiu rūpesčiu gamina rankomis pagamintus vynus. Šis vynas, turintis vyšnių ir gervuogių aromatų, su ištirpusiomis taninais, puikiai derės su vyšnių klafutiu, juoduoju mišku arba kaip aperityvas. Patiekti esant 8°–10° C.
Prancūzija, Saint Cannat
... Gassac, kuris yra Aniane terroiro reputacijos šaltinis Languedoc regione. VYNO VEISLĖS Cabernet Sauvignon 40 % Grenache 40 % Syrah 13 % Merlot 4 % Cabernet Franc 3 % DEGUSTACIJOS PASTABOS Finas ir subtilus aromatas, prinokusių raudonųjų vaisių kvapai, ypač išsiskiriantis vyšnių aromatas. Skonyje ryškūs kakavos tonai su sudėtingu tabako aromato finišu. Burna pasižymi savo turtingumu, subtiliais ir šilkiniais taninais; labai geras balansas ir ypač ilgalaikis skonis.
...Degustacija: Graži intensyvumas, giliai rubino spalva. Raudonųjų vaisių (vyšnių, braškių) aromatai, su augaliniais ir prieskoniniais niuansais. Sklandus ir vaisinis. Šilkinė ir intensyvi harmonija. IGP OC: Merlot...
Jungtinė Karalystė, London
... retkarčiais audromis. Derlius buvo mažas dėl vynuogynuose taikytų derliaus kontrolės metodų ir dėl to, kad žydėjimą paveikė pavasaris. Nepaisant to, kad tai buvo sudėtingi metai su pavasario audromis, vynuogių sanitarinė būklė buvo gerai kontroliuojama, o fiziologinis ir fenolinis brandinimas buvo optimalus ir homogeniškas. SPALVA: Rožinė su purpuriniais atspalviais, ryški ir patraukli AROMATAS: Šviežių raudonųjų vaisių, sunokusių vyšnių ir mėlynųjų gėlių aromatai. Švarus ir elegantiškas SKONIS: Ataka yra gyvybinga, šviežia ir skani su švariu vaisių poskoniu SKU: 001-02 VEISLĖ: 100% grenache...
...E-komercijos paslaugos, siūlančios Emilios-Romanijos gastronomijos specialybes, iš Gusto Emiliano, siunčiamos kurjeriu visoje Europoje. Parmigiano Reggiano, Torta Barozzi, tradicinis balzamiko actas, Lambrusco vynai, Cotechino ir Zampone iš Modenos, Prosciutto di Parma, Coppa di Canossa, Salame Canusino, Vignolos vyšnių konservai, Perle su balzamiko actu, Savoret.
Italija, Dorgali
...Pasirinkimas gautas iš grynų Cannonau vynuogių apdorojimo. Po 15/20 dienų fermentacijos ant odelių, jis brandinamas prancūziškuose ąžuolo tonneaux mažiausiai 12 mėnesių, po to dar 6 mėnesius subręsta gulint butelyje. Ryškiai rubino raudonos spalvos, su akivaizdžiomis violetinėmis natas, kurios pranašauja gaivius Viduržemio jūros kvapus, rozmariną su raudonųjų vaisių ir uogų, vyšnių ir myrtų...
Italija, San Donaci
...Vynas gautas iš mišinio, sudaryto iš Negroamaro (50%), Cabernet (25%) ir Syrah (25%) vynuogių, auginamų ant stulpelių. Gamybos zona: Salentas, tarp Brindisio ir Lecce provincijų. Po šešių mėnesių brandinimo bariku, vynas toliau brandinamas buteliuose. Aromate išryškėja vaisiniai mėlynių, raudonųjų serbentų ir spirituotų vyšnių kvapai, praturtinti cinamonu, gvazdikėliais ir pipirais, su ryškia...
...Spalva: intensyvi rubino raudona. Aromatai: platus ir ilgalaikis, su juntamu vyšnių kvapu ir vanilės natomis. Skonis: pilnas, apvalus, su švelniais ir subalansuotais taninais. Patiekimo temperatūra: 16-18°C. Pora: puikiai tinka prie raudonos mėsos, žvėrienos ir brandintų sūrių. Vyninimas: po vynuogių atskyrimo, misos maceracija su odelėmis trunka 6-7 dienas 24-26°C temperatūroje. Baigus malolaktinę fermentaciją, dalis vyno brandinama barelėse, kita - plieninėse talpose. Brandinimo potencialas: 2 ir daugiau metų, priklausomai nuo derliaus.
Vokietija, Bad Essen
...Iš regioninių sodo obuolių pagamintas pusiau sausas sidras ir vyšnių deserto vynas užbaigia mūsų asortimentą. • Sidras: Sidras yra skanus troškulio malšintuvas. Mažas alkoholio kiekis, apie 3,5 vol. %, ir burbuliuojantis anglies dioksidas daro jį gaiviu gėrimu šiltomis vasaros vakarais, taip pat puikiai tinka prie sūrių svogūnų pyragų ir saldžių krepių. • Vyšnių deserto vynas: Su 12 % vol...
Italija, Piglio
...Intensyvi raudona spalva, su rubino atspalviais. Nosyje išryškėja sunokę raudonieji vaisiai, ypač vyšnios ir vyšnių. Burnoje galingas ir tuo pačiu švelnus, su saldymedžio natomis. Pabaigoje, labai ilgas, nuosekliai ir subalansuotai grįžta nosyje išreikšti tonai.
Prancūzija, Les Riceys
...VEISLĖS: 100 % PINOT NOIR VINIFIKACIJA: Rosé gautas maceracijos būdu. DOZAVIMAS: 9 g/l DEGUSTACIJA: Po elegantiškai nuspalvintu ir skaidriu rūbu, šis šampanas atskleidžia subtilius ir sudėtingus raudonųjų vaisių aromatus. Jo skonis, kupinas malonumo su aviečių ir vyšnių natomis, atsiskleidžia prie aperityvo. Ištirpę taninai ir šio maceracijos būdu gauto rosé vyningumas taip pat daro jį tinkamu valgio metu.
Prancūzija, Soussans
...Tamsiai rubino raudonas vynas. Gili spalva su fuksijos atspalviais. Blizgus vynas, gerai atrodantis. Atspalvis yra palyginti gilus. Nosyje vis dar jaučiamas vaisiškumas, su lengvais slyvų, juodųjų serbentų, vyšnių užuominomis. Ataka yra gerai išreikšta ir dosni. Kūnas taip pat yra tvirtas, riebus, atviras ir malonus. Baigiamasis skonis yra itin švelnus, suteikiantis visumai tam tikrą...
Austrija, Untermarkersdorf
...fina vaisių masė su rūgščiųjų vyšnių aromatu, elegantiška ir pilnaviduriška. AWC Sidabras...
...Ruffino modernus raudonojo vyno klasika Supertuscan, kaip iš paveikslėlio, su tipiška toskaniška elegancija, kurią jis gauna dėl didelio Sangiovese kiekio. Jis brandinamas 12 mėnesių barikuose ir demonstruoja daugiasluoksnį aromatą su juodųjų vyšnių, slyvų, mėtų, tabako ir balzaminių natų užuominomis. Skonyje gerai struktūruotas ir subalansuotas, elegantiškas, gilus su ilgu poskoniu. EAN: 8001660104758...
...Šis sausas raudonasis vynas "Saperavi" gaminamas iš to paties pavadinimo Saperavi vynuogės, kurios skinamos Chelti upės šlaituose, Shilda kaime, Kachetijos regione. Tamsus, rubino spalvos vynas žavi dominuojančiais juodųjų serbentų, vyšnių ir gervuogių aromatais. Rekomenduojame šį vyną su kepta mėsa ir sūriu. Mėgaukitės šiuo vynu esant 16-18° C temperatūrai. Vyninė su 50 hektarų auginimo ploto: tiesioginis importas.
Ispanija, Tomelloso
Cabernet sauvignon: Metai: 2004 Veislė: 100% Cabernet Sauvignon Gamyba: Nerūdijančio plieno talpoje 28-30º. Raudonasis vynas, pagamintas iš mūsų Cabernet Sauvignon vynuogių Pueblas vietovėje. Tai daugiau nei 20 metų senumo vynmedžiai. Šio vyno gamyba priklauso nuo metų, tačiau ji gali siekti apie 9.000 butelių. Vizualiai matome aistringą juodųjų vyšnių raudoną spalvą, gerai uždengtą aukštu...
Ispanija, Sevilla
... saldūs, likeriai, tokie kaip anyžių kremas, cinamonu ir gervuogėmis pagardinta džinas, viskio kremas, vyšnių likeris, vyšnios savo kremuose, arbatos su stevija, skysta stevija ir lapų pavidalu, alyvuogės, alyvuogių paštetai, ekologiškas medus be priedų ir konservantų, medaus korpusai su medumi viduje, tiesiogiai vartoti, medus keramikos induose ir net pramoniniu formatu įmonėms, žiedadulkės, bičių...
Vokietija, Bühl
Namų gamybos vaisių brendis: vyšnių brendis, Williams kriaušė, slyvų brendis, mirabelių brendis, topinambūras, kraujo šaknis, žolelių šnapas ir dar daugiau.
...Mūsų vyninė yra Mamoiadoje, Nuoro provincijoje, ypač tinkamoje vietoje cannonau vynuogių auginimui. Gamindami grynus 'cannonau' vynus, atspindime mūsų nuostabios Sardinijos kvapus, aromatus ir skonius. - Mamuthone, pavadintas tradicinės mamoiadino karnavalo kaukės vardu, yra intensyvaus rubino raudonumo cannonau su granato atspalviais, turi ilgą, ypač rafinuotą aromatą, su vyšnių ir miško uogų...
Populiarios šalys šiai paieškos frazei

europages programėlė yra čia!

Naudokite mūsų patobulintą tiekėjų paiešką arba kurdami užklausas naudokite naują „europages“ programėlę pirkėjams.

Atsisiųsti iš „App Store“

App StoreGoogle Play