Jungtinė Karalystė, Keighley
... vieną vanilės pupelę. Be glitimo, be alergenų, be GMO ir košerinis, tinkamas veganams. Ingredientai: Rapsų glicerinas, vanilės pupelių ekstraktai, vanduo ir cukrus 100 g pupelių vienam litrui ekstrakto Žaliavų kilmė: Madagaskaras Gaminama: Jungtinėje Karalystėje...
Prancūzija, Castanet Tolosan
Madanille, išskirtinė prekės ženklas, priklausantis Mada Saveur, yra pripažintas kaip ekspertas Madagaskaro vanilės ankščių ir rafinuotų prieskonių platinime. Mūsų įsipareigojimas kokybei ir tvarumui lėmė Madanille atsiradimą, siūlant Premium Bourbon vanilę iš Madagaskaro, auginamą Sambava plantacijose, gerbiančią vietinę biologinę įvairovę ir gamintojus. Kaip svarbus žaidėjas Prancūzijos rinkoje...
Prancūzija, Pont-De-Labeaume
...Iš labai aukštos kokybės šafrano pagaminta želė, kuri nustebina ant sūrių. Baigiamajam akcentui ant mėsos, pavyzdžiui, ant anties krūtinėlės, ji pabrėžia skonį, neslėpdama jo. Taip pat puikiai dera su kreminiais ar pieno desertais: ryžių pyragu, varške… Vizualiai tai labai gražus produktas, nes šafrano stigmatai lieka suspensijoje želėje. Sudėtis: ekologiškas cukrus, citrinos sultys, šafrano stigmatai, agar-agar. Laikymas: 3 metai. 215 g stiklainis.
Prancūzija, Paris
...Ekologiški kietųjų kviečių makaronai, ekologiški švieži kiaušiniai, ekologiški špinatų milteliai, visi pagaminti Prancūzijoje. Vidutinės maistinė vertė 100g: ENERGIJA: 1515kj / 362kcal BALTYMAI: 14g ANGLIAVANDENIAI: 69,9g, iš jų cukrūs 1,9g RIEBALAI: 2,4g, iš jų sočiųjų riebalų rūgščių 0,5g SKAIDULOS: 4,1g DRUSKA: 0,02g Alergenai: Sudėtyje yra GLUTENO, kiaušinių ir galimų sojos pėdsakų. KAIP VIRTI: Virti apie 4–6 minutes, verdančiame vandenyje. Ean13:3701511707781 Nuoroda:TagliatelleBioEpinardFrance1...
Prancūzija, Mietesheim
...Saldus ir vaisinis vaisių minkštimo actas suteikia netikėtą egzotiškumo prisilietimą jūsų patiekalams. Mėlynių minkštimo actas puikiai papildo žalumynų salotas ir paukštieną. Ingredientai: Mėlynių minkštimas (42%), baltas actas 8° (41%), cukrus, želė formuotojas: pektinas.
Prancūzija, Varennes-Jarcy
...Klasikinis formatas. Mūsų juodieji česnakai gaminami iš BIO IGP baltųjų česnakų iš Drôme regiono. Česnakai yra verdami žemoje temperatūroje nuo 15 iki 30 dienų. Siera, suteikianti česnakui aštrų skonį, yra pašalinama, o natūraliai esantys cukrūs česnake karamelizuojasi, leidžiant česnakui išvystyti saldžius ir balzaminius aromatus. Jo umami skonis leidžia derinti tiek su sūriu, tiek su...
Ispanija, Madrid
...Kilmė: Paragvajus Maistinė vertė (kiekvienai 100 g) Energija: 566 kcal Angliavandeniai: 4,0 g Baltymai: 23,3 g Bendrosios riebalų medžiagos: 50,7 g Sočiųjų riebalų medžiagos: 7,3 g Transriebalai: 0 Mononesotieji riebalai: 20 g Polinesotieji riebalai: 22,7 g Maistinė skaidula: 12,0 g Cukrus: 0,3 g Druska: 0,03 g...
Prancūzija, Objat
...Ingredientai: miltai iš Prancūzijos, sviestas, cukrus, kiaušinio trynys, 1.81% mėlynių tyrės (mėlynės, cukrus), kepimo milteliai, 1.29% džiovintų mėlynių. Maistinė vertė 100g: Energija 1828Kj, 437Kcal, riebalai 24g, iš jų sočiųjų riebalų rūgščių 15g, angliavandeniai 50g, iš jų cukrus 25g, baltymai 5.3g, druska 0.05g.
Portugalija, Trofa
... aromatus kaip vanilė, karamelė, džiovinti vaisiai ir prieskoniai. Šis profilis ypač vertingas tokiems distiliuotiems gėrimams kaip viskis ir romas, kur gilaus skonio vertinimas yra labai svarbus. 2. Greitesnis ir švelnesnis brandinimas Dėl STR, statinės palengvina greitesnį medienos ir distiliuoto gėrimo sąveiką, pagreitindamos brandinimo procesą. Nuskusta, kepinta ir vėl anglinama statinė pašalina...
Italija, Roma
...Ingredientai: Ketchupas (pomidorų koncentratas 50%, vanduo, cukrus, vyno actas, druska, natūralūs aromatai, tirštikliai: ksantano guma ir guar guma), vasaros trumai 3% (Tuber aestivum Vitt.), druska, aromatas. Rūgštiklis: Pieno rūgštis E270. Galiojimo laikas: 12 mėnesių. Naudojimo būdas: Idealiai tinka mėsai, šaltiesiems patiekalams, virtiems mėsos patiekalams, salotoms. Organoleptinės savybės...
...Šis cinamono cukrus yra originalus kokybės produktas iš Safran & Vanillehandel Eberhard Puetter. Jame yra auksinis cukrus iš Mauricijaus ir grynas Ceilono cinamonas. Ši cinamono rūšis turi žymiai subtilesnį aromatą nei įprastinis kasija cinamonas ir yra varo mažai. Jis puikiai tinka įvairių saldumynų gamybai, taip pat kepinių, arbatos ir karšto vyno pagardinimui. Šis cinamono cukrus yra grynas natūralus produktas, todėl jame nėra priedų. Prekės numeris: 401 Turinys: 100 gramų...
Prancūzija, Saint-Jean-Pla-De-Corts
...Dijono „Švelni“ garstyčia su prieskoniais, pagaminta akmens malūnu. Ets Fallot, gaminama Burgundijoje nuo 1840 metų Ingredientai: vanduo, actas, garstyčių sėklos, garstyčių lukštai, prieskoniai, druska, cukrus, natūralus estragono aromatas, prieskoniai Stiklainis 190ml Neto svoris 210g...
Šveicarija, Hendschiken
... stipriklis natrio glutamatas, cukrus, prieskoniai. Dėti ant skardų ir įdėti į įkaitintą orkaitę. Kepimo temperatūra: 200°C, apie 25 minutes. Laikymo temperatūra: min. -18°C, vieną kartą atšildžius, nebešaldyti. Alergikų informacija: sudėtyje yra glitimo, pieno, sojų.
Prancūzija, Guer
...Conceptogram savo svorio dozavimo mašinų asortimente siūlo pusiau automatinį pakavimo įrenginį, galintį dozuoti iki 2 kg, ypač smulkiems ir granuliuotiems produktams, tokiems kaip prieskoniai, aromatiniai žolelės, druska ar cukrus, kapsulės ir kt. Šis standartinis pakavimo įrenginys (čia su vibracine stalu) dozuoja į indelius arba doypack'us, jį galima pritaikyti pagal jūsų poreikius. Šis...
...Papildykite savo paslaugą mūsų pagalbiniais vienkartiniais produktais Cukrus Prieskoniai Produkto pakuotė Prieskonių paketai...
Prancūzija, Essey-Les-Nancy
...Minkštas meduolių duonos pyragas su intensyviu meduolių prieskonių skoniu. Ingredientai: kvietinė miltai *, MEDUS, viso kiaušinio (laikomi lauke), sviestas, cukrus iš kanapės *, PIENAS *, meduolių prieskoniai (cinamonas, anyžius, imbieras, kardamonas, kalendra, gvazdikėliai, žvaigždinis anyžius). * Ingredientai iš ekologiškos žemdirbystės Porcija apie 140 g. Laikyti sausoje, vėsioje vietoje...
Italija, Mortara
...Baigus virti ir nuėmus nuo ugnies, kremuoti risotą su baravykais su išsiskyrusiu sviestu, keliais Castelmagno sūrio drožlėmis ir šviežiai smulkintu petražoliu. Ingredientai: Klasikiniai Carnaroli ryžiai (88%), daržovių granulių sultinys (druska, krakmolas ir bulvių maltodekstrinai, džiovintos daržovės (morkos, salierai, petražolės), saulėgrąžų aliejus, natūralūs aromatai, prieskoniai), ryžių...
Bulgarija, Rakovski
...Rūkyta džiovinta antis Magret, vakuuminėje pakuotėje. Ingredientai: Anties mėsa, konservantas: nitratinė druska, prieskoniai, druska, baltieji pipirai, cukrus. Kilmė: Bulgarija Produktas tiesioginiam vartojimui. Laikymo temperatūra: 0 °C iki 4 °C. Kaina: 12,35 € Rūkyta džiovinta antis Magret, vakuuminėje pakuotėje. Ingredientai: Anties mėsa, konservantas: nitritinė druska, prieskoniai, druska, baltieji pipirai, cukrus. Kilmė: Bulgarija Produktas tiesioginiam vartojimui. Laikymo temperatūra: 0 °C iki 4 °C. Kaina: 24,15 lv/kg.
Italija, Mesoraca
...įgauna mums visiems žinomą originalią formą. Brandinimas vyksta kontroliuojamoje drėgmės ir temperatūros aplinkoje ne trumpiau kaip 45 dienas. Rekomenduojama kaip užkandis ir kaip ingredientas pirmiems patiekalams (pvz., orkaitėje keptai makaronų patiekalui). Kategorija: Kalabrijos mėsos gaminiai SVORIS: 300/350 g INGRIDIENTAI: Kiauliena, Druska, Natūralūs aromatai ir prieskoniai Cukrus: dekstrozė ir sacharozė Antioksidantai: E301 Konservantai: E250-E252 Svoris: 0.350 kg...
Turkija, Ankara
...Be glitimo Taco prieskonių užkandis 200 g. (Vietinė gamyba) Sudėtis: Kukurūzų miltai, ryžių miltai, augalinis aliejus (saulėgrąžų), demineralizuotas sūrio išrūgų milteliai, taco prieskoniai (%2,8; prieskoniai ir prieskonių ekstraktai, krakmolas, druska, monosodžio glutamatas, gumos mišinys, pieno miltai), akmens druska, pomidorų milteliai, raudonėlis, cukrus, emulgatorius (saulėgrąžų lecitinas) TACO PRIESKONIŲ UŽKANDIS Sudėtyje yra laktozės. Naudojimo rekomendacija: Naturpy Taco prieskonių užkandis gali būti vartojamas bet kuriuo paros metu kaip užkandis.
Ukraina, Zaporizhzhia
... prieskoniai sėkmingai susijungia į vieną harmoniją. Ingredientai: švieži greitai užšaldyti šaltalankiai, šviežia imbiero šaknis, šviežias laimas, maltas cinamonas, maltas žvaigždinis anyžius, natūralus medus, cukrus. PRODUKTO SVORIS: 50 g PAKAVIMO TIPAS: Doypack / Parodų dėžutė...
...mielių ekstraktas, prieskoniai (svogūnai, muskatas, česnakas ir ciberžolė, pomidorų milteliai), juodasis triufelis, skonio stipriklis, rūgštingumo reguliatorius (citrinų rūgštis), antioksidantas (askorbo rūgštis), druska, kalcio chloridas, renetas, pieno fermentas, konservantai: lizocimas (gautas iš kiaušinio), natamicinas ant žievės. Skonis: Intensyvus Aroma: Būdingas avių sūriui su triufelių aromatu. Spalva: Šviesiai geltona su juodais triufelių pastos dryžiais. Konsistencija: Kieta Prieš vartojimą nuimkite sūrio žievę.
Prancūzija, La Rochelle
...Karamelė su Pineau, Gliukozės sirupas (Kilmė: Prancūzija), cukrus, sviestas (A.O.P. Charentes-Poitou) 17%, visas pienas, Pineau 3,5%, druska 0,7%, sorbitolis, apverstas cukrus, fleur de sel iš Île de Ré 0,5%, prieskoniai Svoris: 0,140 kg...
Italija, Mugnano Del Cardinale
...Svoris 0,6 kg Ingredientai: Kiauliena, Druska, Dextrozė, Natūralūs aromatai, Prieskoniai, Antioksidantai, E301, Konservantai, E252 Maistinė ir energetinė vertė 100 g produkto Energijos vertė 278 kcal 1158 kJ Riebalai 20,1 g, iš jų sočiųjų riebalų 6,9 g Angliavandeniai 1,2 g, iš jų cukrūs 1,1 g Baltymai 24 g, maistinės skaidulos 0,02 g, druska 4,7 g...
Vokietija, Lennestadt
...• tinkamas kaip samtelis kepimo ingredientams arba gyvūnų maistui • sausoms, grūdėtoms ar gabalėlių maisto produktams, tokiems kaip miltai, cukrus, prieskoniai ir kt. • pagamintas iš liejamojo aliuminio • su praktišku pakabinimo skylute rankenoje • svarbu: plauti tik rankomis...
Prancūzija, Arles
...Amatininkas Popol Medaus balzamiko garstyčios Ingredientai: garstyčių sėklos, oh, balzamiko actas (vyno actas, vynuogių sultys, karamelės dažiklis E150d), 15% medaus, 15% alkoholio actas, druska, cukrus, prieskoniai, natrio sulfitas (konservantas).
ufs.country_names.RU, Moscow
...sriuboms, pagrindiniams patiekalams. Ingredientai Valgomasis druska, džiovinti svogūnai, džiovintos morkos, granuliuotas cukrus, džiovinti pomidorai, petražolės (šaknis), salierai (šaknis), džiovintos petražolės, kvapiosios pipirai, lauro lapas, juodieji pipirai. Naudoti Naudoti salotų, užkandžių, sriubų, antrųjų pietų patiekalų ruošimui. Maistinė vertė 100 g. Baltymai (g / 100g)… 29,5 Riebalai (g / 100g)… 1,5 Angliavandeniai (g / 100g)… 10,3 Energijos vertė (kcal / 100g)… 173...
Italija, Treviso
...Iš jautienos šlaunies išgaunamas fesa širdis, aukštos kokybės ir puikaus skonio pjaustymas. Kruopščiai apdorojant ir džiovinant vėdinamoje aplinkoje gaunamas liesas, švelnus ir skanus produktas. SVORIS: apie 1.60kg INGRIDIENTAI: Halal itališka jautiena, druska, prieskoniai, E252. CHARAKTERISTIKOS: be laktozės ir kitų pieno produktų, be glitimo ir ne GMO. PAKAVIMAS: vakuuminis, maisto...
Prancūzija, Guenange
... (Kajeno pipiras, actas), Habanero tyrė (Habanero pipiras, actas), pomidorų tyrė, citrinos sultys, druska, cukrus, chipotle, česnako milteliai, paprika, svogūnas, kalendra, SELERAS, ksantanas (rišiklis). Pagaminta Prancūzijoje 100 ml 20 000 (Scoville skalė)...

europages programėlė yra čia!

Naudokite mūsų patobulintą tiekėjų paiešką arba kurdami užklausas naudokite naują „europages“ programėlę pirkėjams.

Atsisiųsti iš „App Store“

App StoreGoogle Play