Vokietija, Hamburg
...Kilmė: Turkija, labai intensyvus pomidorų skonis su mažu drėgmės išsiskyrimu per tolesnį apdorojimą ir maža bendro mikroorganizmų skaičius dėl orkaitėje džiovinimo. Likusi drėgmė po orkaitėje džiovinimo 65-75% Raudoni pomidorai, vyšniniai pomidorai, geltoni pomidorai, vidutiniškai 10x10, 15x15 arba 20x20 Natūralūs arba marinuoti Marinadas gali būti pritaikytas pagal kliento pageidavimus Vakuuminiai ir maišeliai, pasterizuoti, 1-5 litrai arba IQF dėžė 1x10kg, 4x2,5kg, 10x1kg BRC sertifikuota, košer, aukštos priežiūros, nuo lauko iki stalo...
Italija, Noci
... užkandis (fiordilatte, paprastai pjaustyta riekelėmis ir pagardinta ekstra vierginio alyvuogių aliejaus ir pomidorų, sudaro pagrindą garsiosios caprese paruošimui) arba kaip garnyras, derinant su antraisiais patiekalais ir taip pat salotų ruošimui.
...mielių ekstraktas, prieskoniai (svogūnai, muskatas, česnakas ir ciberžolė, pomidorų milteliai), juodasis triufelis, skonio stipriklis, rūgštingumo reguliatorius (citrinų rūgštis), antioksidantas (askorbo rūgštis), druska, kalcio chloridas, renetas, pieno fermentas, konservantai: lizocimas (gautas iš kiaušinio), natamicinas ant žievės. Skonis: Intensyvus Aroma: Būdingas avių sūriui su triufelių aromatu. Spalva: Šviesiai geltona su juodais triufelių pastos dryžiais. Konsistencija: Kieta Prieš vartojimą nuimkite sūrio žievę.
Prancūzija, Perpignan Cedex
...Raudonėlis yra augalas su ryškiu skoniu, labai naudojamas itališkoje virtuvėje. Tai būtinas ingredientas gerai picai paruošti, jis puikiai derinamas su kitomis šviežiomis žolelėmis, tokiomis kaip bazilikas ar čiobrelis, kad pagardintų pomidorų padažus. Pasirinktas šviežias, jo skonis yra subtilesnis ir jis maloniai papildys subtilius Viduržemio jūros žuvies patiekalus.
Graikija, Kiato Korinthias, Peloponnese
...• Sausi makaronai pagaminti iš semolinos, alyvuogių, fetos sūrio, pomidorų, žaliojo pipiro. • Aukščiausios kokybės ir puikiausias skonis. • 100% natūralu - be skonio stipriklių, be aromatų, be užpildų, be konservantų ir kt. • Turtingas angliavandenių. Naudojame durum kviečių semoliną, auginamą Peloponese Graikijoje, šviežius kiaušinius iš vietinių kontroliuojamų ūkių ir likusius ingredientus iš vietinių ūkininkų, minkyti ir džiovinti mūsų dirbtuvėse. Visi Viduržemio jūros skoniai viename makaronų kąsnyje.
Turkija, Istanbul
... savo akmeninės krosnies skoniu ir įvairiais ingredientais, esame tikri, kad jausitės kaip itališkoje restorane! Viduržemio jūros picos paslaptis, kuri niekada nepavargsta nuo savo skonio, neabejotinai slypi jos tešloje ir turtinguose ingredientuose! Su Viduržemio jūros pica, kuri siūlo jums skonio šventę su nuostabiu pomidorų padažu, paruoštu iš Çanakkale pomidorų, geriausia itališka mozzarella, juodaisiais alyvuogėmis, žaliaisiais pipirais, kubeliais pjaustytais pomidorais ir kubeliais feta sūrio, viskas padaro, kad jaustumėtės kaip Neapolyje!
Italija, Castelfidardo
...Aukščiausios kokybės alyvuogių aliejus su išskirtiniu ir apgaubiančiu aromatu, kuriame juntami artišokų, žaliųjų pomidorų ir pievų gėlių kvapai. Intensyvus, ilgai išliekantis ir švarus skonis, su aštriais ir subalansuotais kartumo pojūčiais. Tinka patiekalams, turintiems stiprią struktūrą, tokiems kaip raudona mėsa, ankštinių daržovių sriubos ar klasikinis grilyje keptas aštuonkojis iš Puglijos. Esame vieni iš nedaugelio Italijoje, gaminančių šį monovarietalinį aliejų.
Prancūzija, Furiani
... šviežios pomidorų padažo su korziška avies sūrio. Buteliuką morkų ir kmynų kremą, kurį galima valgyti šaltą. Pakelį skanių chorizo sausainių, puikus derinys su visais mūsų sūrių užtepėlėmis. Nuoroda:GDCOFFRE...
Prancūzija, Ham
... pagerinti jūsų patiekalus. Jo šiek tiek aštrus ir aromatingas skonis puikiai dera su pomidorų ir cukinijų patiekalais, taip pat su makaronais, ryžiais, sriubomis, kiaušiniais, kepta mėsa ir kepiniais. Jo naudojimas yra būtinas pietų virtuvėje ir jis dažnai įtraukiamas į tradicinį prieskonių puokštę kartu su petražolėmis ir laurų lapais. Nuoroda: AR803657 Ean13: 3760306803657...
Prancūzija, Saint Cannat
...\nDÉGUSTATION\nLabai šviesi ir blizganti rožinė spalva su švelniais lašišos atspalviais.\nAromatas pasižymi subtiliais šviežių baltųjų vaisių, meliono ir persiko kvapais, su apelsinų žiedų natomis. Skonis yra šviežias, apvalus ir subtilus.\nŠį rožinį vyną galima ragauti vieną arba su šviežia mozzarella ir pomidorų salotomis, lašišos sashimi, keptomis veršienos šonkaulėmis arba švelniais šviežiais sūriais.\nPateikti 10-12°C."}...
Italija, Roma
...Išvaizda: tiršta kremas Spalva: raudona Kvapas: tipiškas Skonis: natūralus, tipiškas ir malonus Būklė: kieta Alergenai: Produktas gali turėti alerginių medžiagų arba produktų, kuriuose yra tokių komponentų: PIENAS. Neturi glitimo. Sudėtyje yra konservantų (Rūgštiklis: E270). Maistinė vertė 100 g: Energija: Kj 423 / Kcal 100 Riebalai: 1 g, iš jų sočiųjų riebalų rūgščių 0,5 g Angliavandeniai: 21 g, iš jų cukrų 15 g Skaidulos: 0,6 g Baltymai: 1,8 g Druska: 2,0 g...
Vokietija, Bad Blankenburg
... lėto sulčių spaudimo metodo >>neslidžios kojos užtikrina stabilumą >>lengvas valymas, dėl lengvai išimamos dalių >>aukštos kokybės ir ilgaamžis 240 vatų DC variklis >>įjungimo/išjungimo mygtukas su atbuliniu mygtuku >>Įskaičiuotas pomidorų ir 1000 ml sulčių indas >>230V~240W...
Ispanija, Muro De Alcoy
... intensyvus aštrumas, obuolių, migdolų, lapinių daržovių ir raudonųjų vaisių niuansai. Aromatas: Pasižymi intensyviu žalių alyvuogių, žalio obuolio, migdolų, figų, pomidorų ir artišokų aromatu. Pora: Puikiai dera su bet kokiu patiekalu, ypač salotomis, šviežiomis daržovėmis, žuvimi, desertais, šviežiais sūriais, padažais ir mėsa.
Prancūzija, Saint Christol De Rodières
...Ingredientai: - Garstyčių sėklos * - Alkoholinis actas* - Neapdorota jūros druska* - Vanduo * Produktai, gauti iš ekologinės žemdirbystės - Be konservantų Naudojimo patarimai: Jos ryškus skonis džiugins aštrių patiekalų mėgėjus. Puikiai papildys jūsų mėsą, kepsnius ir bus tobula ruošiant padažą ar majonezą. Išklokite pyrago dugną Dijon garstyčiomis, uždėkite tarkuoto sūrio, pomidorų griežinėlių...
...Prunillo tyrė gaunama iš tradicinio Puglijos pomidoro, kuris yra giliai įsišaknijęs mūsų krašto tradicijoje. Intensyvi spalva, rūgštus skonis ir ryškus aromatas leidžia turėti puikų pagrindą padažams, tiek mėsos, tiek žuvies pagrindu. Neto svoris 290 g.
Turkija, Bursa
...Skonis, kuris atkeliauja į jūsų namus iš derlingų Anatolijos žemių.
Atitinkantys produktai
Pomidorų pasta
Pomidorų pasta
Kiti produktai
Makaronai
Makaronai
Rumunija, Gornet-Cricov
... skonio patirtį. Mes suprantame, kad mūsų klientai ieško kokybės, šviežumo ir įvairovės. Todėl nuolat stengiamės tobulinti savo žemės ūkio technikas ir plėsti savo produktų asortimentą, užtikrindami nuolatinį tiekimą tiek pagrindinių, tiek egzotinių vaisių ir daržovių. Nesvarbu, ar tai gili raudona mūsų pomidorų spalva, ar aštrus mūsų citrinų skonis, kiekvienas produktas yra mūsų atsidavimo puikiai...
... skonis yra geresnis nei kitų, nes jie auginami šalia jūros. Tai pažangi įmonė, naudojanti geriausias technikas, tokias kaip natūralus apdulkinimas. Be to, čia taip pat gaminami pomidorai be dirvožemio, tai yra be nikelio. Visi produktai yra sertifikuoti pagal GLOBAL GAP.
...pomidorų auginimas šiltnamyje 4 veislės: kekės, kokteiliai, vyšniniai ir mini ilgieji pavadinimas 'Raudonieji malonumai', prekės ženklas registruotas tiesioginė prekyba didmenininkams ir didelėms parduotuvėms pomidorų pristatymas supakuotų tą pačią dieną po derliaus nuėmimo šviežumas ir skonis garantuoti integruota kultūra su labai ribotu poveikiu aplinkai...
Prancūzija, Signes
Mes esame smulkus amatininkų verslas, įsikūręs Var regione. Gamename įvairių Provanso specialybių asortimentą: tapenadus, antipasti, sriubas, karamelizuotus česnakus, karamelizuotus svogūnus, pomidorų padažus... Esame žinomi ir pripažinti kaip vaisių minkštimo acto specialistai: didžiausias pasirinkimas, aukščiausias minkštimo kiekis, nepakartojamas skonis. Mūsų produktus tiesiogiai tiekiame klientams Prancūzijoje ir eksportui. Esame aktyvūs Gourmet Provence - Skonių gamintojų tinklo nariai.
Italija, Ceglie Messapica
... nepakartojamas orecchiette skonis, tikras įmonės brangakmenis, užkariavo visus, pagamintas naudojant pažangias gamybos technologijas, gerbiant seniausias tradicijas. Fusilli, cavatelli ir viso grūdo orecchiette, pabrėžti paprastu pomidorų padažu arba mėsos padažu ar kitais padažais, džiugins jūsų gomurį. Įvairiausios produkcijos puošmena ir visiškai naujovė rinkoje yra Pasta alla Malvasia, pagaminta iš kietųjų kviečių semolinos ir vietinio malvasia vyno, be jokio vandens priedų.
Nyderlandai, De Lier
Sveiki atvykę į RedStar, skonio pomidorų tendencijų kūrėją. Įmonė, turinti daugiau nei 60 metų amato, žinių ir inovacijų. Ši turtinga tradicija lėmė 9 pomidorų rūšis, atitinkančias aukščiausius kokybės standartus, su pagrindine sąlyga: tobulas skonis. Remdamiesi tvaria vizija, inovacijos ir kokybė yra mūsų pagrindinės vertybės. Taip maksimaliai auginame ekologiškai mūsų moderniose šiltnamiuose...
Prancūzija, Avoine
...kad išmoktų dirvožemio neturinčių auginimo ir šiltnamio technikų, prieš grįždamas namo, kad pritaikytų savo filosofiją: skonis ir kokybė, siekiant sukurti unikalų produktą. Pomidoras „Le Jardin de Rabelais“ tapo pasirinkimu visiems vakarienėms ar užkandžiams su draugais.
Belgija, Sint-Katelijne-Waver
Quality Food Group gamina paruoštus patiekalus pavadinimu Cuisine Maison. Mes siūlome nuolatinį produktą, kuriame kokybė ir skonis yra pagrindiniai. Klasika iki sezoninių patiekalų: Quality Food Group virėjai kiekvieną dieną paruošia tūkstančius paruoštų patiekalų. Mūsų klasika yra troškinta mėsa, vol-au-vent ir mėsos kukuliai pomidorų padaže. Taip pat mūsų spageti padažas, vištienos karis ar...
Populiarios šalys šiai paieškos frazei

europages programėlė yra čia!

Naudokite mūsų patobulintą tiekėjų paiešką arba kurdami užklausas naudokite naują „europages“ programėlę pirkėjams.

Atsisiųsti iš „App Store“

App StoreGoogle Play