Prancūzija, Castelnaudary
...Sausas kiaulienos dešra 100% pagaminta namuose Ingredientai: kiaulienos mėsa, natūralus žarnynas, druska, pipirai, dextrozė, stabilizatorius E450, natrio diphosfatas, antioksidantas E316, natrio aritorbatas, konservantas E252, kalio nitratas, fermentai, LAKTOZĖ. 29.50€/kg Produkto svoris ne mažiau kaip 240g.
...Jam reikia „paaukoti“ brangiausią kiaulės dalį. Iš tiesų, Culatello di Zibello DOP, neabejotinas visų mėsos gaminių princas, „gaminamas“ iš centrinės šlaunies raumenų. Šviežia itališka sunkiųjų kiaulių mėsa kruopščiai apdorojama ir formuojama į tradicinę kriaušės formą. Druska ir pipirai, 15 dienų šaltame kambaryje, kad pailsėtų, tada rankomis surišama natūralioje šlapimo pūslėje. Dabar tai ta...
...Vartodami šią mėsą sakote ne cholesterolio, o taip dvigubai didesniam geležies kiekiui nei kitose mėsose. Anemija, dietinė mityba, sportinė treniruotė ar paprastas noras naujų ir vietinių skonių – priežasčių pasirinkti šią mėsą yra daug, ir visos jos naudinga sveikatai. Asilo mėsa yra Sicilijos produktas. Asilo mėsa (80%), kiauliena (20%), dekstrozė, sacharozė, juodieji pipirai, antioksidantas: E300, konservantai: E252, E250, natūralūs aromatai. Visi mūsų mėsos gaminiai yra įvynioti į natūralius žarnynus. Laikyti + 4 º C...
ufs.country_names.RU, Moscow
... MAP, su drėgmę sugeriančia servetėle. Mūsų padėklai turi hermetinį (uždarą) sandarinimą, todėl skystis negali ištekėti. Drėgmę sugerianti servetėlė padėkle užtikrina, kad supakuotas produktas - pati mėsa arba maltinė mėsa - išliktų šviežias ir sausas. Taip pat gaminame apatinės termoformavimo juostas su plačiu veikimo temperatūrų diapazonu - jos naudojamos žuvies pakavimui (šviežios, sūdyto, rūkytos), rūkytos mėsos ir pusgaminių (dešros, delikatesai, šaldyti pusgaminiai kotletams, įdarytai kopūstai, blynai ir kiti patiekalai). Su mumis turite geriausius pakavimo sprendimus savo produktams!
Italija, Mesoraca
...Krakmolas yra tradicinis itališkas mėsos gaminys, gaunamas iš džiovintos kiaulės šlaunies, ypač iš gyvūnų, kurių svoris siekia apie 130 kg. Mėsa kruopščiai masažuojama rankomis, apipjaustoma, kad gautų norimą formą, ir vėliau prieskoniuojama pagal mūsų senovinį receptą. Prosciutto džiovinimo laikotarpis viršija 180 dienų, ir tai yra jautriausia fazė, kuri nulems produkto kokybę. Kategorija: Kalabrijos mėsos gaminiai SVORIS: 500/550g Svoris: 0.550 kg INGRIDIENTAI: Kiauliena, Druska, Natūralūs aromatai ir prieskoniai Cukrus: dekstrozė ir sacharozė Antioksidantai: E301 Konservantai: E250-E252...
...SEMIARTISAN SALUMI: ŠVIEŽIA IR BRANDINTA DEŠRA, ŽALIA PROSCIUTTO, NDUJA, SALDI IR AŠTRI SPIANATA, COPPA, CAPOCOLLO.
Vokietija, Hattersheim Am Main
...Laiko taupymo universalus įrenginys – visiems plastiko, skaiduliniams, kolageno ir natūraliems apvalkalams Su pusiau automatiniais dvigubais užspaudėjais visi produktai – vienkartinės porcijos ar grandinės, ilgos dešros, pusžiedžiai ar žiedai – gali būti gaminami efektyviai. Jie uždaro skaidrinius, kolageno ar natūralius apvalkalus iki 50 mm skersmens, o plastikinius apvalkalus iki 115 mm. Pakeitimai techninėse specifikacijose galimi.
Prancūzija, Caromb
...Veislės: 100% Caladoc Vynuogynų amžius: 15 metų Terroiras: Argilo-kalkakmenis Derlius: Mašininis Degustacija: • Spalva: Gili raudona, violetiniai atspalviai • Pirmas aromatas: Raudonieji vaisiai • Antras aromatas: Prieskonių natos • Skonyje: Raudonieji vaisiai, pusiausvyra ir gaivumas • Ilgas poskonis Maisto/vyno derinimas: Regioniniai patiekalai, mėsa, dešros Laikymas: 4–5 metai Vyninimas: Išspaudimas/Trinimas. Maceracijos planas 10 dienų 24° temperatūroje, kad išsaugotų gaivumą ir vaisiškumą. Spaudimo likučiai pridedami prie lašelinio sulčių. FML ant smulkių mielių žiemą iki buteliavimo.
Prancūzija, Carquefou
...Gerbdami mėsos gaminimo tradicijas, mūsų asortimentą sudaro terinų paštetai, paštetai tešloje, kepenys, dešros, virtas kumpis, kepimui skirtas kumpis ir senoviškai rūkyta žalia kumpis, kraujiniai dešrelės, šoninė, rillettes, traškučiai ir kt.
Italija, Barberino Di Mugello
...TOSKANOS SALAMAS, paruoštas iš pasirinktos kiaulienos, vidutinio smulkumo ir kubeliais pjaustyto lašinio, įvyniotas į kolageno žarną ir brandintas. ŠONKA - kiaulės šlaunelė "TOSKANOS NAMINIS". FINOKIONA, paruošta iš pasirinktos kiaulienos, yra tipiškas toskaniškas dešrainis, įvyniotas į kolageno žarną, pagardintas anyžių sėklomis. PANCETTA iš grynos kiaulienos, suktinė arba plokščia, sūdyta ir brandinta toskaniškai.
Ukraina, Zaporozhye
...Charakteristikos: Rūkyti režimas - 2 variantai: 1. vaisių, sūrio, kiaušinių ir žuvies rūkymas; 2. paukštienos, laukinių paukščių, mėsos, dešrų ir šoninės rūkymas. Valdymo blokas reguliuoja: - temperatūrą kameroje ir krosnyje; - aukštos įtampos impulso dydį ir formą (būtina, kad produktas teisingai prasiskverbtų į fenolį, nes tokie produktai kaip mėsa, dešros ir žuvis turi skirtingą audinių...
Italija, Marciano Della Chiana
...Guanciale yra mėsos gaminys, gaunamas iš kiaulės žandų. Mėsa maždaug penkias dienas masažuojama druska. Pridėjus pipirų ir aitriųjų pipirų, ji aromatizuojama rozmarinu ir šalaviju, kad mėsa būtų dar skanesnė. Brandinimas, trunkantis nuo 60 iki 90 dienų, vyksta optimaliomis klimato ir drėgmės sąlygomis. Jis naudojamas virtuvėje įvairiuose receptuose ir padažuose: makaronuose su karbonara, gricia ir amatriciana, kad paminėtume garsiausius.
NewTrade International importuoja maistą tiesiai iš pagrindinių pasaulio gamintojų, o tiksliai paskirstydami galime patenkinti nacionalinio rinkos poreikius.
Italija, Milano
Mūsų įmonė veikia Italijoje nuo 2015 metų, daugiausia užsiimame šviežių, labai šviežių, šaldytų ir užšaldytų produktų, ilgai laikomų perdirbtų produktų prekyba, su kruopščiai organizuota durų iki durų distribucija. Būdami tiesioginiai importuotojai, produktų kaina yra labai patraukli.
Įmonė buvo įkurta su prielaida įsigyti aukštos kokybės produktus iš pagrindinių pasaulio gamintojų. 70% maisto produktų, kurie vartojami Italijoje, yra importuoti. Būtent todėl Agrinfood specializuojasi aukštos kokybės produktų pirkime užsienyje, kad galėtų patenkinti šiandienos Italijos rinkos poreikius. Agrinfood apima platų prekių asortimentą.
...Šviežios idėjos šviežiems produktams! Esselmann pardavimo transporto priemonės žuvies produktams nuosekliai orientuotos į patogumą ir efektyvų naudojimą.
Ispanija, Murcia
Prancūzija, LA ROCHETTE
...Mes gaminame su dideliu pagarba senovinių dešrų ir sausų dešrų tradicijai: natūralus apvalkalas, šviežia mėsa, be dažiklių, be glitimo ir be pridėtų nitritų.
Atitinkantys produktai
Tradiciniai Sausi Dešros
Tradiciniai Sausi Dešros
Tiesioginė prekyba ir eksportas į cash and carry visame pasaulyje, tiesioginė prekyba restoranams visame pasaulyje, itališki produktai, bufalo mozzarella, picos mozzarella, fior di latte, San Marzano pomidorai pica, šviežia pasta, pasta Italijos restoranams užsienyje. Neprilygstamos kainos itališkiems produktams, užsisakykite mūsų svetainėje ir gausite produktus tiesiai į savo restoraną, vynas, ek...
Ispanija, Guijuelo (salamanca)
... garsiose ispanų dehesose, daugiausia esančiose Salamankoje. Taikomi gydymo būdai Iberijos Brisa, visi dešrų gabalai praeina šiuos gydymo būdus: kapojimas, ingredientų pridėjimas ir minkymas, laikymas šaldytuve, įdėjimas, džiovinimas ir brandinimas. Dešrų nauda Dešros yra turtingos magnio, fosforo, cinko ir kalio. Be to, Iberijos kiaulės Brisa mums suteikia sertifikuotą aukščiausios kokybės mėsą, dar labiau pagerindamos jos savybes. Energinė vertė: 383Kcal / 1603.06KJ Riebalai: 26.81 g. Sočiųjų riebalų: 6.59 g Angliavandeniai: 0 g Cukrus: 0 g Baltymai: 35.46 g. Druska: 3.57 g...
Vokietija, Gomaringen
...Mūsų aistra – plastikiniai gilinimo gaminiai visomis formomis maisto pramonės gamintojams ir apdorotojams. Ar tai būtų salotos, vaisiai, žuvis, mėsa, dešros, sūris ar saldumynai – „Jaun Neoform“ turi tinkamą pakuotę jūsų produktams. Be paprastų ir praktiškų standartinių indelių ar puodelių, „Skin“, „Seal“, sulankstomų indelių ir apvalių dėžių, taip pat siūlome sprendimus, pritaikytus jūsų pageidavimams. Taip jūsų skanėstai pasiekia klientus švieži, higieniški ir patrauklūs.
Prancūzija, Livry Gargan
...Kūrybingoms ir originalioms vitrinoms, pasirinkite šį BPA neturintį ABS maisto kokybės indą, naudojamą mėsininkystėje, kepyklose, maitinimo paslaugose, viešbučiuose, maisto tiekimo srityje... Šis vitrininis pateikimo indas tinka visų rūšių maistui, tokiam kaip mėsa, žuvis, dešros, makaronai, salotos, padažai, marinuoti produktai ar šokoladas. Taupykite savo laiką ir laikykite savo paruoštus...
Prancūzija, Auxerre
...Nez elegantiškas, subalansuotas ir turtingas aromatų (gervuogė, kava, prinokę raudonieji vaisiai, saldymedis, moka, prieskoniai ir kardamonas) Bouche apvalus ir gražios tankio. Skonis derina šviežių gervuogių, juodųjų serbentų, aviečių bei raudonųjų uogų (serbentų) natas su skrudintais aromatais, taip pat šokolado ir mokos. Accord metvin dešros, raudona mėsa, balta mėsa, žvėriena, paukštiena...
Prancūzija, Auros
...Be laktozės ir glitimo sausos dešros. Natūralus žarnynas su pelenų žiedu. Tradicinis amatininkų gamybos būdas, namų gamybos. Turi tokią pačią mėsą kaip ir Pirėnų dešra, tačiau aromatai dar skanesni dėl siauresnio žarnyno. Džiugina vakarėlių užkandžius.
... išmesti. Šią pakuotės plėvelę galima gauti skirtingų popieriaus kokybių, todėl galite ją pasirinkti pagal savo poreikius. Dėl patrauklaus individualaus spaudinio šviežumas taip pat perduodamas išorėje. Kaip popieriaus rūšį galima pasirinkti įvairias kokybes ir spausdinti iki penkių spalvų fleksografiniu būdu. Naudojimo sritys - Dešros ir mėsa - Sūris - Žuvis - Greitas maistas...
Italija, Maruggio
...13 % - 14% tūrio Spalva: Purpurinė raudona Aromatas: Subtilus, labai charakteringas Skonis: Geras taninų ir struktūros balansas, švelnus ir apgaubiantis Patiekimo temperatūra (Celsijaus): 16° - 18° C Rekomenduojama: Raudona mėsa, šerniena, aštrūs sūriai, mėsa, aviena, mėsos padažas, kepta mėsa, jautiena, dešros, sūriai.
Vokietija, Obermoschel
...Laisvai besiganantys elniai auga natūralioje aplinkoje. Po kontroliuojamo, profesionalaus šėrimo, auginimo ir skerdimo, liesa mėsa iš karto patenka į perdirbimą. Šėrimui nenaudojami jokie cheminiai ar raumenų augimą skatinantys preparatai. Salami sudaro daugiau nei 74 % elnienos ir tik 22 % kiaulienos - tai retenybė Vokietijos rinkoje. Pridėjus išskirtinių prieskonių, dalis jų auginama pačių, salami įgauna nepaprastą skonį. Rūkant ąžuolo medienos dūmuose, tobulinimas pasiekia savo kulminaciją.
Italija, Villafranca Piemonte
... kiaulienos skerdimu, apdorojimu ir prekyba, visada užtikrindama šviežių ir natūralių produktų asortimentą. Tarp produktų: šviežia ir šaldyta kiauliena, dešros, kumpiai, salami, zampone, coppa di testa, mortadella, culatello, pancetta ir cotechino.

europages programėlė yra čia!

Naudokite mūsų patobulintą tiekėjų paiešką arba kurdami užklausas naudokite naują „europages“ programėlę pirkėjams.

Atsisiųsti iš „App Store“

App StoreGoogle Play