Prancūzija, Laissac
... kumpio riešutais, kad sukurtumėte 100% nitritų ir konservantų neturintį užkandžių stalą. Visos mūsų dešros be nitritų gaminamos iš kruopščiai atrinktų kiaulių Aveyron regione. Kilmes: Laissac, Aveyron Svoris: apie 250g Ingredientai: Kiauliena, Guérande druska, Kampoto pipirai IGP, natūralus žarnynas...
Prancūzija, Carpentras
... linkęs džiūti Ingredientai: Kiaulienos mėsa, kilusi iš Prancūzijos, kiaulienos riebalai, kilę iš Prancūzijos, druska, dekstrozė, prieskoniai, natūralūs aromatai, Maistinė vertė KJ/Kcal: 1265 KJ/Kcal Riebalai: 19,80 g Iš jų sočiųjų riebalų rūgščių (SRR): 7,42 g Angliavandeniai: 3,00 g Iš jų cukrus: 1,50 g Baltymai: 28,30 g Druska: 5,01 g Alergenai: riešutai: galimos pėdsakai: naudojami lazdyno riešutai dirbtuvėse...
Prancūzija, Sarrola-Carcopino
... Europos standartus - Prekių dėžutė tiesiogiai atliekama patalpose (dėžės nuo 2 iki 10 kg maksimum) Prekių eksportas Rūpindamasi prekių kokybe, įmonė Salaisons Joseph Pantaloni garantuoja transportavimą geriausiomis sąlygomis: - Siuntimas Prancūzijoje ir visose kaimyninėse šalyse - Saugus jūrų ir kelių transportas - 4 darbo dienų maksimalaus laikotarpio laikymasis - Transporto kaina nemokama, jei užsakymas mažesnis nei 40 kg...
Prancūzija, Castelnaudary
...Sausas kiaulienos dešra 100% pagaminta namuose Ingredientai: kiaulienos mėsa, natūralus žarnynas, druska, pipirai, dextrozė, stabilizatorius E450, natrio diphosfatas, antioksidantas E316, natrio aritorbatas, konservantas E252, kalio nitratas, fermentai, LAKTOZĖ. 29.50€/kg Produkto svoris ne mažiau kaip 240g.
Prancūzija, Caromb
...Veislės: 100% Caladoc Vynuogynų amžius: 15 metų Terroiras: Argilo-kalkakmenis Derlius: Mašininis Degustacija: • Spalva: Gili raudona, violetiniai atspalviai • Pirmas aromatas: Raudonieji vaisiai • Antras aromatas: Prieskonių natos • Skonyje: Raudonieji vaisiai, pusiausvyra ir gaivumas • Ilgas poskonis Maisto/vyno derinimas: Regioniniai patiekalai, mėsa, dešros Laikymas: 4–5 metai Vyninimas: Išspaudimas/Trinimas. Maceracijos planas 10 dienų 24° temperatūroje, kad išsaugotų gaivumą ir vaisiškumą. Spaudimo likučiai pridedami prie lašelinio sulčių. FML ant smulkių mielių žiemą iki buteliavimo.
Prancūzija, Carquefou
...Gerbdami mėsos gaminimo tradicijas, mūsų asortimentą sudaro terinų paštetai, paštetai tešloje, kepenys, dešros, virtas kumpis, kepimui skirtas kumpis ir senoviškai rūkyta žalia kumpis, kraujiniai dešrelės, šoninė, rillettes, traškučiai ir kt.
Prancūzija, LA ROCHETTE
...Mes gaminame su dideliu pagarba senovinių dešrų ir sausų dešrų tradicijai: natūralus apvalkalas, šviežia mėsa, be dažiklių, be glitimo ir be pridėtų nitritų.
Atitinkantys produktai
Tradiciniai Sausi Dešros
Tradiciniai Sausi Dešros
Prancūzija, Livry Gargan
...Kūrybingoms ir originalioms vitrinoms, pasirinkite šį BPA neturintį ABS maisto kokybės indą, naudojamą mėsininkystėje, kepyklose, maitinimo paslaugose, viešbučiuose, maisto tiekimo srityje... Šis vitrininis pateikimo indas tinka visų rūšių maistui, tokiam kaip mėsa, žuvis, dešros, makaronai, salotos, padažai, marinuoti produktai ar šokoladas. Taupykite savo laiką ir laikykite savo paruoštus...
Prancūzija, Auxerre
...Nez elegantiškas, subalansuotas ir turtingas aromatų (gervuogė, kava, prinokę raudonieji vaisiai, saldymedis, moka, prieskoniai ir kardamonas) Bouche apvalus ir gražios tankio. Skonis derina šviežių gervuogių, juodųjų serbentų, aviečių bei raudonųjų uogų (serbentų) natas su skrudintais aromatais, taip pat šokolado ir mokos. Accord metvin dešros, raudona mėsa, balta mėsa, žvėriena, paukštiena...
Prancūzija, Auros
...Be laktozės ir glitimo sausos dešros. Natūralus žarnynas su pelenų žiedu. Tradicinis amatininkų gamybos būdas, namų gamybos. Turi tokią pačią mėsą kaip ir Pirėnų dešra, tačiau aromatai dar skanesni dėl siauresnio žarnyno. Džiugina vakarėlių užkandžius.
Prancūzija, Aurillac Cedex
...La Maison TEIL, esanti Aurillac, specializuojasi mėsos gaminių gamyboje. La Maison gamina kumpius, dešreles, teriną, fritonus, Auvergne regiono paštetus ir tradicinius mėsos pyragus, tokius kaip sluoksniuotas pyragas su Bleu d'Auvergne sūriu arba bulvių pyragas. Švieži kumpiai niekada nėra užšaldomi, jie rankomis sūdomi sausais druska ir pagal tradicinį Auvergne metodą. Kumpių džiovinimas ir brandinimas trunka 7 mėnesius. Dešrelės ir dešros gaminamos senoviniu būdu, laikantis to paties amato. La Maison derina modernias technologijas ir senovinius įgūdžius, kad pagamintų išskirtinius produktus.
Prancūzija, Parlan
Laborie namai, įkurti 1932 metais, specializuojasi Auvergne mėsos gaminiuose. Laborie produktai gaminami rankomis, jie yra autentiški ir skanūs. Mėsos yra prancūziškos kilmės, o keli Laborie produktai yra apdovanoti medaliais. Namai siūlo platų tradicinių mėsos gaminių asortimentą, įskaitant: sausas Auvergne kumpis, sausieji dešrelės, sausos dešros, šoninė, stiklainiai, konservai, dovanų rinkiniai ir kt.
Prancūzija, Boz
LCB FOOD SAFETY teikia maisto saugos analizę, konsultacijas ir mokymus bei gamina higienos ir dezinfekcijos produktus žemės ūkio maisto sektoriui (gyvūnų maistas ir saugojimas; paukštininkystė; kiaulininkystė; inkubatoriai; paruošti patiekalai; pieno produktai; saugojimas; transportas; mėsa, dešros ir mėsos produktai) ir ligoninėms. Mūsų ekspertizė oro ir paviršių užteršimo būdų srityje leidžia...
Prancūzija, Amancy
Maison Alpin La Salaison šeimos verslas Maison Alpin gamina ir platina Savojo regiono produktus jau daugiau nei 30 metų Amancy, Aukštojoje Savojoje. Internetinė prekyba: tradicinės rūkytos mėsos gaminiai, sausieji dešros, dešrelės, diotai, sausi kumpiai ir aukščiausios kokybės kiauliena internetu. Maison Alpin siekia, kad vienu kąsniu jums būtų atskleistas tikras Savojo dvasios skonis. Nei...
Prancūzija, Saint-Etienne
CENTRALE D, įsikūrusi Šantjetyene, yra maisto didmenininkas profesionalams ir privatiems asmenims. CENTRALE D siūlo platų maisto produktų ir pakuočių pasirinkimą tiek profesionalams, tiek privatiems asmenims. Pas CENTRALE D rasite visą maisto produktų asortimentą: - mūsų Šviežių produktų erdvėje: sūriai, pieno produktai, vaisiai ir daržovės, mėsa ir žuvys, dešros, jūros gėrybės - mūsų Šaldytų...
Prancūzija, Rungis Cedex
... partneriai, todėl mūsų produktai yra prieinami visuose žemynuose. Ši aplinka per metus leido mums sukurti tvirtą reputaciją, tiek dėl parduodamų produktų kokybės, tiek dėl mūsų paslaugų efektyvumo. Specializuojamės šviežių produktų platinime ir galime patenkinti jūsų poreikius, susijusius su sūrių tiekėju arba šviežių produktų platintoju, taip pat kitais produktais, tokiais kaip specifiniai prašymai dėl pieno produktų didmenininko ir maisto prekių didmenininko, atsižvelgiant į mūsų šviežių ir sausų produktų asortimentą.
Prancūzija, Lacaune
Įkurta 1956 metais, OBERTI įmonė specializuojasi mėsos gaminiuose ir sūdytoje mėsoje. Turėdama 60 metų patirtį, OBERTI derina amato žinias, senovinius receptus ir modernią įrangą. Mėsos, naudojamos mėsos gaminių ir sūdytoje mėsoje gamybai, yra aukštos kokybės regioninės mėsos. Įmonė gamina ir siūlo dešras, kopą, šoninę, sūdyta ir džiovinta kumpį ir kt.
Prancūzija, Le Rouget
Įmonė MAS, esanti Rouget mieste, Kantal regione, specializuojasi tradiciniuose mėsos gaminiuose, sūriuose ir konservuose iš Centrinio Masifo. Įmonė siūlo produktus su paprastais ir autentiškais receptais. Pavyzdžiui, ji siūlo sausą kumpį, brandintą iki 24 mėnesių jų Rouget džiovykloje, ir rankomis maišytą gryną kiaulienos paštetą. MAS namai garsėja savo produktų kokybe ir autentiškumu.
Prancūzija, Les Aldudes
Įmonė PIERRE OTEIZA gamina regioninius maisto produktus. Mes siūlome kumpius, šonines, antienos krūtinėles, dešreles, čorizo, garbūras, kremines sriubas, žąsų kepenis, rilletes, paštetus, konservus, kasuletus, sūrius ir vyną. Mes platiname savo produktus Prancūzijoje ir eksportui.
Prancūzija, Montreuil Bellay
Jūsų malonumui, Roger BODET, meistras mėsininkas, pristato visą savo talentą ir įgūdžius per platų sausų dešrų asortimentą. Formuojamos natūraliuose žarnose, dešros dedamos į specialią patalpą, kur pamažu pasiekia idealią temperatūrą, palankią skonių ir paviršiaus žiedų, būdingų gerai sausai dešrai, vystymuisi. Tai etapas, kai jos yra labiausiai lepintos, nes vėliau turi atvėsti griežtai laikantis laiko intervalų. Tada ateis brandinimo laikas džiovykloje, kur temperatūra ir drėgmė bus atidžiai stebimos kelias savaites.
Prancūzija, Foix
Natūralioje ir autentiškoje aplinkoje ROUCH šeima nuo 1870 metų tęsia tikrų regioninių produktų, turtingų skonių ir kaimiškų, gamybą. Arižeo regiono kumpis, džiovinta kepenų dešra, pelenų dešra iš Arižeo, foie gras, antis konservuotas, šerno, elnio paštetas ir kt. ROUCH mėsos gaminiai gaminami Europos standartus atitinkančioje laboratorijoje, esančioje Ferrières, Ariže.
Prancūzija, Saint-Lizier
...ANDRE CAZAUX CHARCUTIER Lorp sentaraille, semiasi iš savo amato turtingumo ir daugelį metų su reiklumu kuria aukštos kokybės mėsos gaminius, griežtai laikydamasis "Terroir" tradicijos. Įmonė plėtojasi aukščiausios klasės produktuose, tokiuose kaip: sausieji kumpiai, dešros, šviežios dešrelės ir kt....
Prancūzija, Sceaux Sur Huisne
Nuo 1966 metų, įmonė Bahier yra pripažintas mėsos gaminių rinkos dalyvis. Prancūzijos Nr. 1 baltųjų ir juodųjų kraujinių dešrų rinkoje, ir Nr. 2 rillettes rinkoje. Nuolat inovuodama, Bahier šiandien siūlo 5 produktų šeimas: kraujinės dešros, rillettes, kiaulienos gaminiai, vidaus organų produktai ir paukštienos produktai. Prancūzų rillettes gamintojas.
Prancūzija, Plaisance
... skerdyklose, kiaulių skerdienos pirmadieniais, antradieniais ir ketvirtadieniais pristatomos į Plaisance. Jos yra supjaustytos, o įvairūs gabalai skiriami gamybai. Kalbant apie receptus, nuo dešros iki šoninės ir kumpio, tai yra amato įgūdžiai, sukurti per penkiasdešimt metų, pagrįsti nuoseklių skonių paieška visus metus.
Prancūzija, MONTREUIL BELLAY
Didmeninės prekybos andouillette gamintojas didelėms parduotuvėms, RHD, maitinimo paslaugoms, didmenininkams, pirkimo centrams. Andouillette gamintojas La Saumuroise, andouillette Bonbergel ir andouillette Champenoises, pagamintos iš grynos kiaulienos. 100% kiaulienos andouilles, vakuuminėje pakuotėje. La Saumuroise andouilles, 100% kiaulienos, vakuuminėje pakuotėje. Senovinis boudin blanc gamintojas, ekstra liesos dešros vakuuminėje pakuotėje. Andouillette su Saumur Champigny, vakuuminėje pakuotėje. Sūrių gamintojas didelėms parduotuvėms, RHD...
Prancūzija, Rungis Cedex
... maždaug 250 klientų: viešųjų ir įmonių restoranų, maisto tiekėjų ir viešbučių. Tam turime apie dvidešimt šaldytuvų sunkvežimių, kurie kasdien važinėja po Paryžių ir jo apylinkes. ALAZARD, mažoji Paryžiaus ūkininkystė yra SPECIALISTAS MAISTO PIENINIŲ PRODUKTŲ TIEKIME. Pasaulio pirmojoje šviežių produktų rinkoje mes surandame visus produktus: pieno produktai, sūriai, mėsa, dešros, miltai ir duona, vaisiai ir daržovės, rūkytas lašiša, miltai ir kiaušiniai... Siuntos, Pristatymas Paryžiaus regione.
Prancūzija, Tarare Cedex
Prancūzija, Grezieu Le Marche
Prancūzija, Villeneuve D Ascq

europages programėlė yra čia!

Naudokite mūsų patobulintą tiekėjų paiešką arba kurdami užklausas naudokite naują „europages“ programėlę pirkėjams.

Atsisiųsti iš „App Store“

App StoreGoogle Play