... milteliai, kakavos sviestas, kakavos pasta, emulsiklis: sojos lecitinas, natūralus vanilės aromatas). Karamelizuoti LAZDYNŲ RIEŠUTAI 10%.
Gali būti pėdsakų pieno, sojos, kiaušinių ir riešutų.
Neto svoris: 100 g.
Laikymo rekomendacija :
Laikyti sausoje ir vėsioje vietoje. Ideali temperatūra tarp 17 ir 18°C.
...Juodųjų lazdynų kremas su 55% „Nocciola Piemonte I.G.P.“ iš Langhe, cukrumi iš Réunion salos, kakava ir Bourbon vanile. Skani užtepėlė. Alyvos iš lazdynų riešutų atsiradimas paviršiuje rodo produkto natūralumą, jis neturi emulsiklių ir konservantų, ir išlaiko savo savybes. Prieš vartojimą pakanka gerai išmaišyti kremą.
Ingredientai: „Nocciola Piemonte I.G.P.“, cukrus, kakava, Bourbon vanilė...
Mūsų įmonė, Infinisweet Kft., užsiima alergenų neturinčių šokoladų ir batonėlių kūrimu, gamyba ir platinimu. Mūsų produktai yra populiarūs tarp alergenų neturinčių vartotojų ir tarptautinėse rinkose juos galima rasti po „Health Market“ ir „Hello Keto“ prekės ženklais.
Turėdami 20 metų patirtį, mūsų „Food Awards“ apdovanojimus laimėjusi produktų kūrimo komanda laukia visų naujų klientų ir partneri...
...Skoningi auksiniai šokoladai, pagaminti iš legendinės 'Tonda Gentille' Pjemonto lazdyno riešuto.
1806 metais imperatorius Napoleonas Bonapartas užblokavo eksportą iš Anglijos, o kakava, būdama tarp šių eksportų, tapo labai sunkiai randama ir brangia preke.
Dėl šios priežasties kepėjai iš Turino miesto turėjo rasti alternatyvą, kad galėtų toliau gaminti savo produktus, todėl nusprendė sumaišyti likusią kakavą su lazdynoriešutu, vadinamu 'Nocciola Tonda Gentile Trilobata', taip sukurdami naują skanų produktą, vadinamą 'Gianduja'.
...EKO-175 Vienos Juostos Riešutų Rūkyklė puikiai skrudina įvairius riešutus, tokius kaip lazdyno riešutai, makadamijos riešutai, žemės riešutai, moliūgų sėklos, saulėgrąžų sėklos, nulupti lazdyno riešutai, migdolai, Brazilijos riešutai, pistacijos ir anakardžiai.
...460ml Belgijos šokoladinio ledų (13%, turi ne mažiau kaip 50% kakavos sausųjų medžiagų) su lazdynoriešutų pasta (1%) ir karamelizuotais skrudintais lazdynoriešutų gabalėliais (6%). Pasinerkite į mūsų Belgijos šokolado ir lazdynoriešutų ledus: skanus Belgijos šokoladinis ledas, pagardintas šokolado-lazdynoriešutų padažu ir karamelizuotais lazdynoriešutų traškučiais. Gardus šaltas desertas, be dažiklių ar dirbtinių aromatų, skirtas galutiniam malonumui.
...kiaušinių, riešutų (lazdynoriešutų, migdolų, graikinių riešutų).
Maistinė vertė 100 g
Energija 1608 kJ / 379 kcal
Riebalai 2,3 g
Iš jų sočiųjų riebalų rūgščių 1,4 g
Angliavandeniai 79 g
Iš jų cukrūs 77 g
Baltymai 9,8 g
Druska 0,35 g
Pakuotės kiekis: 114 g...
...Dvigubų šokoladinių kiaušinių mišinys su lazdynoriešutų kremu.
Tamsusis šokoladas turi ne mažiau kaip 50% kakavos kietųjų medžiagų. Pieninis šokoladas turi ne mažiau kaip 33% kakavos kietųjų medžiagų, 14% pieno kietųjų medžiagų. Baltasis šokoladas turi ne mažiau kaip 26% kakavos kietųjų medžiagų, 22% pieno kietųjų medžiagų.
Ingredientai: cukrus, augalinis riebalas (palmių, palmių branduolių), kakavos masė, kakavos sviestas, viso pieno milteliai, lazdyno riešutai 2,2%, nugriebto pieno milteliai, nugriebta kakava, laktozė (pienas), emulsiklis: sojų lecitinas; natūralus vanilės skonis.
...Praturtintas kakavos sviestu, cukrumi ir pienu, Ferrero Nutella šokolado pasta puikiai dera su sausainiais, duonos riekelėmis ir įvairiais indų delikatesais. Ji yra 100% vegetariška ir neapima konservantų. Jos unikalus skonis privers jus norėti dar. Taigi, pradėkite savo rytus laimingai su Nutella - lazdynoriešutų pasta su kakava. Išbandykite paruošti burnoje tirpstančius desertus su Ferrero Nutella šokoladu ir nustebinkite savo artimuosius.
...Mūsų paskirstymo pasta yra pagaminta iš 55 % juodojo šokolado Excellence ir skanaus migdolų lazdynoriešutų pralinė.
Nuo pusryčių iki užkandžių, mūsų pasta jus lydės visur!
Ingredientai: migdolai, lazdyno riešutai, cukrus, 55 % juodasis šokoladas.
... Nutella šokoladas: 150g, 350g, 400g, 650g, 750g, 800g.
Šokolado ir lazdynoriešutų pasta Nutella.
Turinys: 750g.
Kiti galimi turiniai: 230g, 630g.
Šviežia gamyba.
Vokiečių, arabų ir anglų kalbų tekstas.
Šviežia gamyba.
PASTABA: mes siūlome etiketes skirtingomis kalbomis: anglų, lenkų, olandų/vokiečių, italų, arabų, turkų, rusų ir pagal užklausą iš daugelio kitų nepaminėtų kalbų.
...Nuoroda
3421557501074
Atraskite Grillon d'Or be glitimo karėus. Šių grūdų svoris yra 375g, jie yra tiek užpildyti kakavos ir lazdynoriešutų pasta, tiek garantuoti be glitimo.
Ingredientai: Grūdai* 57,4% (ryžiai*, kukurūzai*), kakavos lazdynoriešutų užpildas* 35% (cukrus iš cukranendrių*, lazdynoriešutų pasta* 5,6%, saulėgrąžų aliejus*, nugriebtas pienas*, kakava* 2,3%, kakavos sviestas...
...Naudojamos lazdynoriešutų veislės yra Tonda Gentile, kuri garsėja savo švelnumu. Lazdynoriešutų alkoholis vėliau yra infuzuojamas su kakava, vanile ir apelsinų žiedais. Galiausiai rezultatas brandinamas ąžuolo statinėse mažiausiai 6 savaites.
... padeda raumenų ir nervų sistemų veiklai ir padeda palaikyti normalų kraujospūdį.
Angliavandenių kiekis organinio cukraus pavidalu: šis rafinuotas cukrus turi mineralinių druskų.
Kelios skonių galimybės gėrimams (kakava, kava [sojų], raudonieji vaisiai [sojų], šokoladas [100% žirnių baltymas], vanilinis desertas [sojų], kakavos lazdynoriešutų desertas [sojų ir lazdyno riešutai] ir kreminiai sriubos...
...nutella® 64 x 25g - Tai skonis, kuris primena gerą rytą, porcijomis stiklainyje
nutella® 64 x 25g stiklainiai
Nutella pirmoji riešutų ir šokolado kremų kategorijoje žymiai pakeitė saldžių užtepų rinką. Augaliniai ingredientai, tokie kaip lazdyno riešutai ir kakava, taip pat geriausia iš nugriebto pieno, padarė Nutella kultine prekių ženklu. Populiari tiek vaikams, tiek paaugliams, tiek suaugusiems - dabar mini stiklainyje. Tai negali trūkti jokioje pusryčių stalo.
...Nutella yra populiarus šokolado ir lazdynoriešutų kremas, kurį gamina Ferrero. Jis mėgstamas visų amžiaus grupių žmonių dėl savo turtingo, kreminio ir prabangaus skonio. 3 kg dydis reiškia didelį stiklainį arba indą su Nutella, kuriame yra maždaug 3,000 gramų (arba 3 kilogramai) šio kremo.
3 kg Nutella stiklainis dažnai naudojamas komercinėse aplinkose, tokiose kaip restoranai, kavinės ar kepyklos, kur reikalingas didesnis kiekis Nutella įvairiems tikslams. Jis taip pat gali būti tinkamas namų ūkiams ar asmenims, kurie yra dideli Nutella gerbėjai ir ją vartoja dažnai.
...Ferrero Rocher siūlo skanų skonio potyrį, dėka unikalios sluoksnių ir tekstūrų kombinacijos. Skanus traškus ir šiek tiek skrudintas lazdynoriešutų įdaras, apgaubtas lengvos vaflinės plutos ir padengtas kreminiu pieno šokoladu bei smulkintais lazdyno riešutais. Puikiai tinka dalintis su artimaisiais, paverčiant bet kurią progą ypatinga.
Visas Traškus Vaflis Su Lazdyno Riešutais
Skanus įdaras
Tinka vegetariams
48 vnt.
600g...
...Patirkite neatsispiriamą Nutella skonį, originalų lazdynoriešutų kremą su kakava. Pagaminta iš geriausių ingredientų, Nutella suteikia unikalią, kreminę tekstūrą ir skanų skonį, kuris tapo mėgstamu visame pasaulyje. Nesvarbu, ar tepate ant skrudintos duonos, derinate su vaisiais, ar naudojate savo mėgstamuose receptuose, Nutella prideda šiek tiek malonumo bet kokiam užkandžiui ar patiekalui...
FRUISEC, Soparind Bongrain grupės dukterinė įmonė, specializuojasi džiovintų riešutų apdorojime ir perdirbime visomis formomis. FRUISEC yra pripažinta kaip ingredientų tiekėja maisto pramonei. Keletas pavyzdžių džiovintų vaisių ir mišinių, kuriuos gaminame: riešutai, migdolai, makadamijos, lazdyno riešutai, pekano riešutai, pušų sėklos, pistacijos, anakardžiai, kakava, kava, grūdai, liofilizuoti...
Saldi pramonė. Šokolado gamyba. Šokoladiniai kiaušiniai. Pas mus šokolado apdorojimas atliekamas su meile ir dėmesiu, laikantis tradicijų ir kokybės, ir jis apima visų rūšių šokoladą, nuo pieninio iki juodojo, taip pat baltąjį ir lazdynoriešutų šokoladą. Gambarotta srl taip pat atlieka savo apdorojimus trečiųjų šalių užsakymu: kakavos milteliai, juodasis šokoladas, giandui, šokoladinis turronas, šokoladas, šokoladiniai saldainiai, lazdynoriešutų šokoladas, tepamas šokoladas, saldumynai ir cukrus, šokolado plytelės ir šokoladiniai kiaušiniai.
... kakavos ir žaliavų, be dažiklių, konservantų ar aromatų. Palmės aliejaus neturinti paskleidimo pasta, pagaminta iš kakavos. Speculoos pasta gamintojas, lazdynoriešutų įdarai, produktai be cukraus diabetikams ir kt. Neribota kūryba, vaizduotės beprotybė, skonio akcentavimas, tradicija, meistriškumas ir gamybos paslaptys sukuria žavingas, traškias paskleidimo pastas su AOC Espelette pipirais, sūdyto karamelės, speculoos kremu ir kitomis.
... namuose vartojamiems produktams. 16.000 uždarų, iš viso 30.000 kvadratinių metrų ploto ir su 250 darbuotojų, Lokman veikia tiek vidaus, tiek užsienio rinkose. Lokman gali analizuoti produktus savo laboratorijoje savo įmonėje. Lokman laimėjo daug vartotojų apdovanojimų. Mūsų pagrindiniai produktai yra uogienė, lazdynoriešutų pasta su kakava, lazdynoriešutų pasta su traškučiais, žemės riešutų sviestas...
... plyteles su ir be tradicinių cukrų, su arba be riešutų (migdolų ir lazdynoriešutų), taip pat be glitimo sausainius ir su vaisiais (apelsinais, citrinomis, miško uogomis). Mūsų kakavos milteliai puodeliui yra paruošti karštam šokoladui gaminti, su arba be cukrų. Be to, mūsų šokolado glaistai ir mūsų dribsniai bei vermicelli makaronai tarnauja kaip žaliavos tokiems sektoriams kaip turrón ir ledai...