...Su MCT
Su kolageno kompleksu
Be palmių aliejaus
Unikali ‘Crémeux’ tekstūra
Ingredientai: lazdyno riešutai 75%, kakavos sviestas, MCT aliejaus milteliai (kokosų aliejus, akacijos skaidulos), kolageno kompleksas. Pagaminta įmonėje, kurioje taip pat naudojami glitimo turintys grūdai, kiaušiniai, pienas, žemės riešutai, graikiniai riešutai ir sezamo sėklos.
SKU:5430002193496
Skaidulos:8g
Energija:726Kcal, 3036kJ
Bendras riebalų kiekis:70g
Iš jų sočiųjų riebalų:16g
Angliavandeniai:4,5g
Iš jų cukrus:3,8g
Baltymai:15g
Druska:0g...
...Ingredientai: Cukrus, kakavos milteliai, natūralūs bulvių krakmolai, dekstrozė, viso pieno milteliai, lazdynoriešutų aromatas 0,5%, druska, guar guma [E412], ksantano guma [E415]. Alergenai: Gali būti pėdsakų pieno, glitimo, riešutų ir natūralių sulfitų dėl buvimo zonoje.
Pasirinkimas: Maišelis - 500 g
Energija: 402 Kcal / 1702 Kj
Maistinė vertė: 100 g
Riebalai: 5,9 g
Iš jų sočiųjų: 3,6 g
Angliavandeniai: 81,1 g
Iš jų cukrūs: 57,6 g
Baltymai: 6,2 g
Druska: 0,50 g...
...Dvigubų šokoladinių kiaušinių mišinys su lazdynoriešutų kremu.
Tamsusis šokoladas turi ne mažiau kaip 50% kakavos kietųjų medžiagų. Pieninis šokoladas turi ne mažiau kaip 33% kakavos kietųjų medžiagų, 14% pieno kietųjų medžiagų. Baltasis šokoladas turi ne mažiau kaip 26% kakavos kietųjų medžiagų, 22% pieno kietųjų medžiagų.
Ingredientai: cukrus, augalinis riebalas (palmių, palmių branduolių), kakavos masė, kakavos sviestas, viso pieno milteliai, lazdyno riešutai 2,2%, nugriebto pieno milteliai, nugriebta kakava, laktozė (pienas), emulsiklis: sojų lecitinas; natūralus vanilės skonis.
...Praturtintas kakavos sviestu, cukrumi ir pienu, Ferrero Nutella šokolado pasta puikiai dera su sausainiais, duonos riekelėmis ir įvairiais indų delikatesais. Ji yra 100% vegetariška ir neapima konservantų. Jos unikalus skonis privers jus norėti dar. Taigi, pradėkite savo rytus laimingai su Nutella - lazdynoriešutų pasta su kakava. Išbandykite paruošti burnoje tirpstančius desertus su Ferrero Nutella šokoladu ir nustebinkite savo artimuosius.
Belgų šokolado meistras nuo 1909 metų, Bruyerre gamina daugiau nei 80 rūšių pralinių su originaliais skoniais, garsiais visame pasaulyje. Šokolado meistras Bruyerre eksportuoja savo produktus į daugiau nei 38 šalis, visoje Europoje, Japonijoje ir Šiaurės Amerikoje.
Šokolado meistras Bruyerre yra pripažintas už išskirtinę pralinių kokybę ir rankų darbo lazdynoriešutų pralinę, pagamintą pagal...
Konceptas Délice Chocolaterie susideda iš 2 skanių apvalių šokoladinių diskų arba įvairių formų, tokių kaip Kalėdų eglutė, Gėlė, Žvaigždė ir kt., su skaniais įdarais, tokiais kaip lazdynoriešutų pasta, apelsinas, avietė, likeris ir kt. Šokoladas su nepaprastai daug galimybių!
Natra allcrump turi labai gerą reputaciją kaip specialistas šokolado ir lazdynoriešutų pastos kūrimo ir gamybos srityje. Be to, Natra allcrump taip pat gamina aukštos kokybės pramoninius įdarus arba pusgaminius. Nuo 2010 metų vidurio Natra allcrump išplėtė savo veiklą, pradėdama gaminti triufelius.