... kakavos ir žaliavų, be dažiklių, konservantų ar aromatų. Palmės aliejaus neturinti paskleidimo pasta, pagaminta iš kakavos. Speculoos pasta gamintojas, lazdyno riešutų įdarai, produktai be cukraus diabetikams ir kt. Neribota kūryba, vaizduotės beprotybė, skonio akcentavimas, tradicija, meistriškumas ir gamybos paslaptys sukuria žavingas, traškias paskleidimo pastas su AOC Espelette pipirais, sūdyto karamelės, speculoos kremu ir kitomis.
... subtilius įdarus, tokius kaip pralinai, ganachai, karamelės, nugatos, marcipanai… Apsilankykite Henri Le Roux internetinėje parduotuvėje, kad atrastumėte jos rafinuotumą ir eleganciją! Ten rasite mūsų juodojo ir pieno šokolado asortimentus, mūsų šokolado plyteles iš geriausių kakavos rūšių, turinčių kilnias kilmės šalis! Taip pat pasinerkite į Henri Le Roux karamelės, be skanios CBS®, yra daugiau nei 10 vaisinių skonių, kuriuos galite atrasti! Negalima pamiršti ir kitų skanėstų: Caramélier®, CBS® (Sūdyto sviesto karamelė) užtepiama pasta, arba Bonsoncoeur®, subtili šokoladinė užtepiama pasta.