Prancūzija, Charbonnières-Les-Bains
...Lėtai skrudintos anakardžių riešutai su pieniniu šokoladu ir sūdyta karamele - Lėtai skrudinti anakardžių riešutai panardinti į belgų pieninio šokolado ir sūdyto karamelės sluoksnį! Dieviška! - Baltymų šaltinis & Skaidulų šaltinis - Iki 50% mažiau cukraus nei kitose prekės ženkluose! - Galiojimo laikas mažiausiai 10 mėnesių...
Prancūzija, Biguglia
...Karameliai su slyvomis ir kakava Receptas 12 karamelėms ● 120 g 35% riebumo grietinėlės ● 1 indelis U Zuccaru Saldus cukrus su korziškomis slyvomis ir kakavos trupiniais O Mà! Sumaišykite 120 g saldaus cukraus su korziškomis slyvomis ir kakavos trupiniais O Mà su grietinėle. Kaitinkite mišinį puode. Kai karamelis įgauna gražią gintarinę spalvą, nuimkite nuo ugnies ir dėkite mažus kupinus ant kepimo popieriaus. Leiskite atvėsti. Suformuokite minkštas karamelės rutuliukus pirštais. Ritinkite į cukrų su korziškomis slyvomis ir kakavos trupiniais O Mà! Mėgaukitės skaniai ir pirštais!
Prancūzija, Lyon
...Atraskite meistriškumo viršūnę su mūsų Kangocho kava, brangakmeniu tarp kenijiečių kavų. Auginama Kenijos kalnuotose vietovėse, ši kava įkūnija kokybės ir tradicijos esmę. Kangocho kava žavi pojūčius savo kerinčiais aromatais ir išskirtinių skonių palete. Ryškūs vaisiniai ir gėlių natų deriniai harmoningai susijungia su kakavos ir karamelės niuansais, siūlydami nepakartojamą skonio patirtį...
Prancūzija, Bellême
...Šokolado plytelė su 36% kakavos. Šokoladas su ryškiu kakavos ir pieno skoniu, papildytas karamelės užuomina ir skrudintais tonais. Siekdami pasiūlyti išskirtinius produktus, renkamės geriausias žaliavas. Neto svoris (G):100...
Prancūzija, Objat
...Ingredientai: cukrus, grietinėlė, baltasis šokoladas, kilmė ne ES (cukrus, kakavos sviestas, viso pieno milteliai, kakava, emulsiklis: rapsų lecitinas), gliukozė, trimolinas, juodasis šokoladas 66% kilmė ne ES (kakava, cukrus, kakavos sviestas, emulsiklis: rapsų lecitinas), sviestas, migdolų pasta, pralinė, aviečių trupiniai, kandinti apelsinai, anakardžiai, nugatas (cukrus, migdolai, medus, vanduo, gliukozė, pistacijos, lazdyno riešutai, kiaušinio baltymas, cukraus pudra), braškių vaisių pasta (cukrus, braškių tyrė, gliukozė, trimolinas, geltonoji pektinas, citrinos rūgštis, vanduo), kava.
Prancūzija, Condom
... žiedlapių tonais atskleidžia sūdyto karamelės ir raudonųjų uogų, ypač aviečių, saldumą. Burnoje poskonis yra nepaprastai ilgas, su švelniu odos, kakavos miltelių ir juodosios arbatos skoniu. Šis armagnac skleidžia nuostabius gintaro ir vario tonus, įrodydamas savo gryną brandinimą mūsų šimtmečius senose chais: Prancūziškose ąžuolo statinėse, nepalietusiose karamelės, boisé ar cukraus.
Prancūzija, Issy-Les-Moulineaux
...Vynas: Šis nuostabus Porto yra mišinio vynų, kurie praleido mažiausiai 10 metų statinėse. Jis išreiškia didelę sudėtingumą, derindamas karamelės, toffee, prieskonių (gvazdikėlių, muskato) ir skrudinimo (kakavos, kavos) aromatus. Pusiausvyra yra labai teisinga, o visuma sujungia jėgą ir švelnumą. Tikras malonumas, kurį galima mėgautis kaip aperityvą arba su puikiu šokoladiniu desertu! Tipas:Porto Tawny Talpa:70cl Alkoholio laipsnis:20% Patiekimo temperatūra:16-18°C...
Prancūzija, Furiani
...Ingredientai: kanistrėliai 33% (kvietiniai miltai, baltas vynas, brendis, cukrus, kepimo milteliai, druska, saulėgrąžų aliejus), sūdyto karamelės sviestas 33% (grietinėlė, visas pienas, cukrus, sviestas 11%), šokoladas 33% (kakavos pasta, kakavos sviestas, emulsiklis sojų lecitinas, natūralus vanilės aromatas), pėdsakai žemės riešutų, glitimo, riešutų.
...Ši elegantiška ir madinga dėžutė talpina du šokoladinių triufelių maišelius: natūralaus šokolado ir šokolado su traškiais karamelės gabaliukais. Mėgaukitės šiais minkštais ir rafinuotais šokoladiniais triufeliais visoms gurmaniškoms progoms. O dėka lengvai uždaromo dangtelio, kakavos triufelis išlaiko visą savo skonį.
Prancūzija, Saumur
... likerių, kaštonų likeriai, kummel likeriai. GUIGNOLET d'ANJOU, saumuroise sriubos, vynuogių persikų kremai, raudonųjų vaisių kremai, greipfrutų kremai, ORIGINALUS COMBIER triple sec, ROYAL COMBIER. Raudonųjų vaisių sirupų, riešutų sirupų, prieskonių ir žolelių, citrusinių sirupų, egzotinių sirupų, gaivinančių sirupų gamintojas. Ekologiškos gyvulių degtinės, ekologiškų sirupų gamintojas. Karšto karamelės užtepas, svogūnų džemas, apelsinų džemas. Distilerijos ekskursijos vyksta nuo balandžio iki spalio. Dėmesio, piktnaudžiavimas alkoholiu yra pavojingas sveikatai.
Prancūzija, Chazelles Sur Lyon
... kakavos ir žaliavų, be dažiklių, konservantų ar aromatų. Palmės aliejaus neturinti paskleidimo pasta, pagaminta iš kakavos. Speculoos pasta gamintojas, lazdyno riešutų įdarai, produktai be cukraus diabetikams ir kt. Neribota kūryba, vaizduotės beprotybė, skonio akcentavimas, tradicija, meistriškumas ir gamybos paslaptys sukuria žavingas, traškias paskleidimo pastas su AOC Espelette pipirais, sūdyto karamelės, speculoos kremu ir kitomis.
Prancūzija, Quiberon
... subtilius įdarus, tokius kaip pralinai, ganachai, karamelės, nugatos, marcipanai… Apsilankykite Henri Le Roux internetinėje parduotuvėje, kad atrastumėte jos rafinuotumą ir eleganciją! Ten rasite mūsų juodojo ir pieno šokolado asortimentus, mūsų šokolado plyteles iš geriausių kakavos rūšių, turinčių kilnias kilmės šalis! Taip pat pasinerkite į Henri Le Roux karamelės, be skanios CBS®, yra daugiau nei 10 vaisinių skonių, kuriuos galite atrasti! Negalima pamiršti ir kitų skanėstų: Caramélier®, CBS® (Sūdyto sviesto karamelė) užtepiama pasta, arba Bonsoncoeur®, subtili šokoladinė užtepiama pasta.
Populiarios šalys šiai paieškos frazei

europages programėlė yra čia!

Naudokite mūsų patobulintą tiekėjų paiešką arba kurdami užklausas naudokite naują „europages“ programėlę pirkėjams.

Atsisiųsti iš „App Store“

App StoreGoogle Play