Prancūzija, La Cadière-D'azur
...Biologinė kultūra. Rankinis derliaus nuėmimas dėžutėse. Visiškas atskyrimas, fermentacija termoreguliuojamose nerūdijančio plieno talpose. Brandinimas termoreguliuojamose nerūdijančio plieno talpose, lengvas filtravimas, tradicinis kamštis iš kamščio, brandinimas ant mielių. DEGUSTACIJA AKIS: Intensyvi geltona spalva. NOSIS: Aromatingas, gyvas, baltųjų gėlių aromatai, gausūs citrusinių vaisių aromatai. SKONIS: Harmoninga, dosni, rieboka, baltųjų gėlių natų, gera intensyvumas, gera išliekamumo trukmė. Veislės: Clairette (60%) / Ugni blanc (40%) pH = 3.38 Alkoholis: 13% Talpa: 75 cl...
...Vynuogynas: 100% Nebbiolo. Vyninimas: tradicinė fermentacija su maceracija apie 18 dienų. Brandinimas: 18 mėnesių didelėse Slavonijos ąžuolo statinėse. Spalva: tamsiai rubino raudona, linkusi į granato. Aromatas: elegantiškas ir subtilus, su aviečių ir violetinių gėlių užuominomis, prieskonių saldumo fone. Skonis: sausas ir gerai subalansuotas, su ilgu ir išliekamu poskoniu. Alkoholio kiekis: ±14...
Prancūzija, PARIS
...Šviesiai auksinė niuansų spalva, blizgesys aiškus. Nosyje giliai ir išraiškingai juntami medaus, kriaušių ir vaisių pastos aromatai. Taip pat jaučiamos vynuogių ir kaulavaisių natos, papildančios kvapų paletę. Skonis yra vaisinis, gėlių, saldus ir skanus. Pabaiga yra apvali ir gyva. Idealiai tinka prie patiekalų iš veršienos arba su sūrio ar raudonojo tuno. 93% Pinot Noir ir 7% šampano raudonojo vyno. Aukso medalis Gilbert ir Gaillard 2014 ir 2015.
Suomija, Turku
...Cinerino kasmet tampa vis patrauklesnis su savo medaus, baltųjų gėlių ir retų citrusinių vaisių aromatais. Burnoje jis yra turtingas, apvalus, švelnus ir pasižymi išskirtiniu gaivumu. Puikiai tinka su užkandžiais, taip pat dera su žuvimi, midijomis ir risotto. Skanus su minkštais, marmuriniais sūriais. Tūris: 750ml...
Prancūzija, Boulogne-Billancourt
...Sveiki atvykę į Siciliją, stiprios tapatybės vyno regioną, kuris išreiškia save per savo unikalius terroirus ir daugybę vietinių vynuogių veislių. Etna šlaituose Giovanni Rosso puikiai augina Nerello Mascalese. Jo Etna Rosso cuvée siūlo subtilius ir gyvus aromatus. Jame galima rasti violetinių gėlių, bergamotės, garrigue ir drėgnos akmens natų, taip pat baltųjų pipirų užuominų. Skonyje jis yra sultingas ir subtilus. Pabaigoje jis yra tiek tvirtas, tiek skanus. Rekomenduojama ragauti su arancini, basquiško stiliaus vištiena arba ratatouille.
Prancūzija, Banyuls Dels Aspres
...Encépagement: Macabeu - Muscat Côtes Catalanes Aukso medalis, suteiktas Gilbert ir Gaillard Sols: Argilo-Calcaire Vyninimas: Tiesioginis spaudimas, statinis nuosėdų nusodinimas ir fermentacija nerūdijančio plieno talpose 14" / 16" temperatūroje 15-20 dienų, po to brandinimas ant smulkių nuosėdų iki buteliavimo Degustacija: Šviesiai geltona ir blizganti spalva, Aromatas siūlo šviežių vaisių, citrinų ir egzotinių kvapų, taip pat gražių gėlių natų. Skanus ir gaivus burnoje, muskatų tipinumas dominuoja pabaigoje. Encépagement: Macabeu - Muscat Sols: Argilo-Calcaire...
Prancūzija, Roche La Moliere
... vaisių (citrinų) ir gėlių niuansų aromatą. Generoziška ir subtili kombinacija, pilna ir skani, gaivi ir traški."},"Bouteilles":"0,75 l / 0,375 l","Médaillé d‘Or à COLOGNE en 2014":"Aukso medalis KOLONE 2014 m.","Dosage":"6,5 g/l","Vinification":"Tradiciniai fermentacijos indai","Exposition":"Pietų-Pietvakarių","Culture":"Racionali vynininkystė","Altitude":"250 - 320 metrų"}...
Atitinkantys produktai
Baltas Brut
Baltas Brut
Kiti produktai
Rosé Brut
Rosé Brut
Ispanija, Olite, Navarra
...Spalva: patraukli vyšnių raudono vyno spalva su rubino raudonu atspalviu. - Aromatai: sudėtingi, vaisiniai aromatai, su išskirtiniais prinokusiais raudonais vaisiais ir gėlių bei prieskonių natomis. - Skonis: labai apvalus įėjimas su prinokusių vaisių natomis. Jis struktūruotas, tačiau su saldžiais, prinokusiais taninais ir galutine rūgštimi, kuri subalansuoja prinokusių vaisių saldumą su gaivumu, sukuriant ilgai išliekantį, gerai subalansuotą vyną.
Portugalija, Leiria
...Vynas rosé Orelhão yra jaunas, šiek tiek gazuotas ir švelnus savo skonyje. Jis pasižymi gėlių ir vaisių aromatais, yra gyvas ir ilgai išlieka. Puikiai tinka kaip aperityvas, dera su bet kokiu patiekalu, ypač žuvies, jūros gėrybių ir kinų virtuvės patiekalais.
Prancūzija, Les Riceys Bas
...Išskirtinis derinys ir prestižiniai metai... Retas malonumas. Vizualas: Suknelė yra gražios ryškiai geltonos spalvos su blizgančiais atspindžiais. Burbulai yra smulkūs, o jų išsiskyrimas subtilus. Olfaktyvinis: Jis pasižymi gražiu vaisiškumu su gėlių natomis ir labai gražia elegancija tarp baltųjų vaisių aromatų, taip pat citrusinių kvapų. Nosies pojūtis yra subtilus ir harmoningas. Skonis: Burnoje šis vynas yra elegantiškas su dideliu gaivumu.
Prancūzija, Fraisse Des Corbieres
... pojūtį, tiek nosyje, tiek burnoje; šis kvapų jausmas yra sušvelnintas medumi ir figomis, o vėliau pasirodo subtilus rožinio vyno rūgštumas ir ilgas gėlių poskonis, leidžiantis įsivaizduoti, kaip sveikinti gerąjį karalių Prancūzijoje, Pranciškų I.
Prancūzija, Lys Haut Layon
...CEPAGES: Sauvignon 80%, Chardonnay 20% Méthode de vinification: Laikymas žemoje temperatūroje, kad būtų skatinama vynuogių aromatų raiška. Brandinimas talpose 6 mėnesius ant smulkių mielių. OEIL: šviesiai geltona, skaidri su blizgiais žaliais atspalviais NEZ: citrusinių vaisių intensyvumas su akacijos gėlių kvapais BOUCHE: Aiškus ataka, minkštas burnos vidurys, kur jaučiamas greipfrutas ir...
Prancūzija, Roubia
... Nosies Švelnus, elegantiškas, baltųjų gėlių aromatai, žalių vaisių aromatai, mineraliniai aromatai. Burna Elegantiška, švelni, lengvai gėrima, minkšta, šiek tiek mineralinė. Patiekimo temperatūra: 11° - 12° Spalva: Balta Veislė: Roussanne Alkoholis: 13,5% Talpa: 75 cl (butelis)...
Prancūzija, Brissac Loire Aubance
...CEPAGE : Cabernet franc, Grolleau noir. TERROIR : Argilo-sableux. VINIFIKACIJA IR BRANDINIMAS : Vynuogės kruopščiai skinamos rankomis dėžutėse. Vinifikacija pagal tradicinę metodiką. Putojančio vyno gamyba ir brandinimas ant mielių 12 mėnesių rūsyje. APPELLATION : AOP Crémant de Loire. DEGUSTACIJOS PASTABOS : Smulkios burbuliukai, dengiantys lašišos spalvos vyną. Vaisinis aromatas su gėlių natomis. Gaivus, vaisinis ir elegantiškas skonis. MAISTO/VINO DERINIMAS : Šventiniai užkandžiai, kokteiliai, braškių pyragas. PATEIKIMO TEMPERATŪRA : Nuo 7 iki 9°C. Kartonas su 6 buteliais po 75cl...
Prancūzija, Saint Cannat
...truks apie 12 dienų, o tada fermentacijos pabaiga bus valdoma skystoje fazėje esant žemai temperatūrai. SKONIO PASTABOS Vynas turi gilią, nuoseklią raudoną spalvą su gražiais purpuriniais atspalviais. Nosyje jis yra galingai gėlių, primenantis violetines gėles, papildytas raudonųjų vaisių, tokių kaip vyšnios ir avietės, aromatais. Patvirtindamas šiuos pirmuosius įspūdžius, skonis yra gaivus ir vaisinis, gerai subalansuotas.
Ispanija, Menbrilla (ciudad Real)
...% pH: 3.30 ATpH: 5,5 gr/l, išreikšta vyno rūgštimi AV: 0,3 gr/l Cukrus: < 4gr/l Malico: 1,8 gr/l Laktinis: 0,2 gr/l SO2L: 30 mg/l SO2T: 100 mg/l Vizualinė fazė: Šviesiai geltona spalva Olfaktinė fazė: Aiški, su citrusinių ir gėlių natomis Skoninė fazė: Burnoje gaivus, subalansuota rūgštis ir struktūruotas...
Prancūzija, Paris
... faraonų lobis. Išskirtinė gėrimas, kuris neša Afriką ir 80% įkvėpimo semiasi iš jos, ir, pasitelkdamas išradingumą bei drąsą savo kūrime, dedikuojamas kaip VIENA IŠ UNIKALIAUSIŲ & RARISIMŲ PRESTIŽINIŲ ŠAMPANO LIKERIŲ PASAULYJE, turinti charakterį ir istoriją, kuri verta daugiau nei vieno pasukimo, atsižvelgiant į jos kreminę išvaizdą, galingą ir viliojantį raudoną spalvą bei subtiliai rūgštų skonį ir subtilų medinį aromatą, kuris primena jos laukinį gėlių ir sauso „brandinto“ vaisių skonį... SKU:007BPLPPO002 Talpa:75cl...
Ispanija, Varea
...Produktas, gautas iš putojančio vyno ir medaus. Klasikinis putojančio vyno gamybos procesas. Gerbiant natūralią fermentaciją butelyje (14 mėnesių). Natūralus, aromatingas ir gėlių. Šviežias įėjimas su saldžiais Viduržemio jūros medaus akcentais.
Italija, San Pietro Di Feletto
...Finas spumante su smulkia burbuliukais ir ilgai išliekantis, kuriame išryškėja gėlių ir vaisių natų, lydimų malonaus rūgštumo. 6 gr/lt cukraus likutis pabrėžia šio Prosecco Superiore gaivumą ir mineralumą, gautą iš grynų glera vynuogių, pasirinktų iš mūsų jauniausių vynuogynų San Pietro di Feletto.
Italija, San Donaci
...Vynas gautas iš Negroamaro (90%) ir Malvasia Nera (10%) vynuogių. Gamybos zona: Salento, tarp Brindisi ir Lecce provincijų. Jis pasižymi gaivumu, švelnumu ir universalumu. Aromate išryškėja intensyvūs šviežių vaisių, tokių kaip braškės, vyšnios, granatai, slyvos, ir laukinės rožės gėlių kvapai. Dėl savo universalumo jis idealiai tinka aperityvams, jūros gėrybių patiekalams, žuvies patiekalams ir žuvies kepimui.
Ispanija, Santiago De Compostela
...Intensyvi rubino mėlyna spalva. Sausas, bet puikūs vaisių skoniai. Juodųjų serbentų, slyvų ir aviečių užuominos. Purpurinės gėlių natos viršuje, su turtingais prieskoniais dėl ąžuolo brandinimo. Puikiai derinamas su visų rūšių mėsa; ypač su kepta mėsa, kepta jautiena ar nugarine; vištiena; aviena ir kiauliena.
Italija, Marciano Della Chiana
...Alò yra vertingas vynas, pagamintas iš saulėje džiovintų Aleatico vynuogių. Po natūralios fermentacijos vynas brandinamas mažose medinėse statinėse. Šio vėlyvojo derliaus saldaus vyno gamyba yra ribota iki 500 butelių per metus. Vynas yra turtingas, su labai plačiu aromatiniu profiliu, nuo džiovintų slyvų vaisiškumo iki rožių gėlių ir cinamono prieskonių, jis pasižymi intensyvia rubino raudona...
...Šviesiai šiaudų geltona spalva su auksiniais atspindžiais, gėlių aromatas su prieskoninėmis vanilės natomis. Sausas skonis, maloniai gaivus ir ilgalaikis. Pora: Idealiai tinka kaip aperityvas, su balta mėsa, žuvies patiekalais, jūros ežiais ir vėžiagyviais, austrėmis.
Prancūzija, Les Riceys
...CÉPAGES : 100 % PINOT NOIR VINIFIKACIJA : 7 metų brandinimas rūsyje. ASAMBLIAŽAS : 20 % rezervinio vyno iš nuolatinės soleros. DOSAVIMAS : Nėra dosu. Mažiau nei 0,5 g/l DEGUSTACIJA : Šis grynas Pinot Noir atspindi mūsų terroir ir mūsų meistriškumą, aromatas subtilus, derinantis citrusinių vaisių ir baltų gėlių kvapus. Burna išlieka sudėtinga ir ilgalaikė, su subtilių ir delikačių geltonų vaisių aromatų pabaiga, išreiškianti ne dosu šampano grynumą. MEDALIS : 2 žvaigždutės 2020 m. Hachette vynų gide...
...Pagaminta smulkinimo procesu iš talpyklos, kur vynuogės yra priešemulsijos ekstrakcijos etape. Rožinė spalva su jodizuotais atspalviais. Vaisinis su turtingais gėlių aromatais. Išskirtinė rūgštis ir subtilus poskonis. Patiekiama 10 - 12°C...
... kvapas su meliono ir mandarinų užuominomis, su mėtų ir šiek tiek gėlių natomis BOCCA: Jaučiamas tam tikras aštrumas, tačiau beveik nepastebimas, su puikiu vaisiškumu CIBO: Visi patiekalai iš žuvies, sriubos, makaronų ir ryžių pirmieji patiekalai, baltos mėsos GRADO ALCOLICO: 13%vol TEMPERATURA DI SERVIZIO: 10/12° C...
Vokietija, Stuttgart
...Kellerei: Parol Vini, Italija Cuvèe venecijietiškų vynuogių 13% Alk. Aromatas: Intensyvus, ilgalaikis su vaisiniais akcentais. Gaivus, šiek tiek samtinis. Intensyvus ir gana ilgalaikis skonio įspūdis. Kilmė: Kalvota teritorija tarp Ečos ir Piave upių. Italija. Vynuogynai įrengti mažam derlingumui, siekiant gauti aukštos kokybės vynuogių. Barone Nero yra stipriai raudonas vynas. Aromatas: Intensyvus, ilgalaikis su gėlių ir vaisių akcentais. Su miško uogų užuomina. Harmoningas buketas. Skonis: Gaivus, šiek tiek samtinis. Intensyvus ir gana ilgalaikis skonio įspūdis.
Prancūzija, La Teste-De-Buch
... Sauvignon yra du derinami vynuogynai: Sémillon (70%) suteikia apvalumo ir sudėtingumo, tuo tarpu Sauvignon (30%) išvysto baltųjų gėlių ir citrusinių vaisių aromatus. Šie du vynuogynai, auginami Haute-Aquitaine molio-kalkakmenio dirvožemyje, čia atskleidžia visą subtilumą tarp baziliko ir jų akacijos, medaus ir lazdyno riešutų aromatų. „Esprit Basilic“ sužavėjo prancūzus ir užkariavo daugelio tarptautinių mėgėjų skonį. Per didelis alkoholio vartojimas yra pavojingas sveikatai, vartoti saikingai.
Prancūzija, Saulchery
... dalijimasis yra vertybės, perduodamos iš tėvo sūnui, kurias jis siekia puoselėti. Šeima PIERRE šiandien valdo 4,5 hektaro žemės Marno slėnyje, daugiausia pasodintos Pinot Meunier ir Chardonnay. Pagrindiniai vynmedžiai yra: - Chardonnay: Gėlių, citrusinių vaisių, kartais mineralinių natų, viskas subtiliai. - Pinot Noir: Lankstumas ir vaisiškumas, suteikiantys apvalumo mišiniui. - Pinot Meunier...
Populiarios šalys šiai paieškos frazei

europages programėlė yra čia!

Naudokite mūsų patobulintą tiekėjų paiešką arba kurdami užklausas naudokite naują „europages“ programėlę pirkėjams.

Atsisiųsti iš „App Store“

App StoreGoogle Play