Prancūzija, Malataverne
...Ingredientai: baltasis šokoladas (kakavos min. 28%). Ingredientai: cukrus, kakavos sviestas, viso pieno milteliai, 4% pistacijų, emulsiklis sojų lecitinas, natūralus vanilės aromatas. Gali būti riešutų pėdsakų. Baltasis šokoladas yra baltojo dramblio kaulo spalvos saldumynas, pagamintas iš kakavos sviesto. Jame taip pat yra pieno produktų, cukraus, lecitino ir aromatų, tačiau nėra kakavos miltelių, kaip kituose šokoladuose.
Vokietija, Alzenau
... Naudojimo sritys visiems baltymų miltams: - Kepiniai - Pieno alternatyvos - Mėsos alternatyvos - Žuvies alternatyvos - Makaronų produktai - Keptuvės - Patogūs produktai - Užkandžių ir grūdų produktai - Augaliniai pjaustymai ir užtepiami - Ekstruzija - Juostelės - Sporto mityba - Švaraus etiketės emulsiklis...
Prancūzija, Saint-Omer
... sviestas, viso pieno milteliai, emulsiklis: sojos lecitinas, natūralus vanilės aromatas), migdolai, lazdyno riešutai, rudas cukrus, dextrozė, koncentratas: spirulina, obuolys, ridikas ir juodieji serbentai. Neto svoris: 100 g...
... jam. Tankis 20C, g/cm3: 0.95-1.03 Išvaizda: homogeni klampi skystis nuo šviesiai geltonos iki rudos Veikliosios medžiagos masės dalis: ne mažiau kaip 98% Viskozė -40C temperatūroje: ne daugiau kaip 500 mm/s Amino skaičius: 155-210 mg KOH/g APRAŠYMAS• Aukštos efektyvumo korozijos inhibitorių komponentas; • komponentas, keičiantis skysčių reologines savybes; • priedas kelių bitumui, siekiant pagerinti jų sukibimą su rūgštinėmis uolienomis; • ploviklių, dezinfekcinių priemonių komponentas; • antistatinis ir audinių minkštiklis tekstilės pramonėje; • emulsiklis įvairiems...
...Ultraaukštos klampumo ir vakuuminis emulsiklis naudoja aukšto emulsinimo, lėto maišymo ir derinimo kombinaciją. Procesą metu medžiaga apdorojama pakartotinai su dideliu pjovimo jėga, suspaudžiant, malant, homogenizuojant ir disperguojant. Maišymo mentės, sukdamosi, nuvalo medžiagą, prilipusią prie vidinės paviršiaus, taip padidindamos homogeniško maišymo efektą. Taigi, esant dideliam apdorojimo greičiui, galima gauti aukštos klampumo, smulkių dalelių ir homogeniškos skysčio su švelnia ir šviesia spalva vienoje mašinoje.
Prancūzija, Saint Orens De Gameville
...Senovinės rankų darbo apelsinų žievelės, apgaubtos juoduoju šokoladu. Ingredientai: apelsinų žievelės (apelsinas, cukrus, gliukozės sirupas), juodasis šokoladas (kakao pupelės, cukrus, kakavos sviestas, emulsiklis saulėgrąžų lecitinas, vanilė). Maistinė vertė (100g): Energija kJ / kcal 1671 / 397, Riebalų (g) 11, iš jų sočiųjų riebalų rūgščių (g) 6.5, Angliavandenių (g) 72, iš jų cukrų (g) 71, Baltymų (g) 2.0, Druskos (g) 0. Laikyti 17–20°C temperatūroje. Neto svoris: apie 150g...
Vokietija, Laucha
...be sojos • veganiškas Sudėtis: Vanduo, cukrus, alkoholis, kokosų aliejus, žirnių baltymai, maltodekstrinas, natūralus aromatas, karamelizuoto cukraus sirupas, emulsiklis: monogliceridai (E471) Pakuotė: 700ml stiklinė butelis...
...TIPA yra efektyvus emulsiklis, stabilizatorius, neutralizatorius ir cheminis tarpininkas, skirtas pasiekti šarminio, bazinio ir buferinio poveikio tikslus. TIPA yra geras kryžminimo agentas, idealiai tinkantis specialiems nišiniams vandens pagrindu pagamintų dangų taikymams. Jis suteikia perspektyvių funkcijų vandens pagrindu pagamintoms dangoms dėl savo stiprumo rūgščių neutralizavimui. Virimo temperatūra: 305°C Ugnies temperatūra: 45°C Tankis: 0.778 g/mL Molekulinė masė: 86.13 g/mol Spalva: Bespalvis iki gelsvo...
Prancūzija, Talant
...Alternatyva cukraus masei, galite naudoti šią modeliuojamą šokolado masę - Šokoladas. Su savo skaniu šokolado aromatu, ji yra lengvai formuojama, jūsų kūriniai taip pat gali lengvai prilipti be priedų. Ingredientai: Cukrus, Gliukozės sirupas, Kakavos sviestas, Bulvių krakmolas, Kakava 22-24%, Vanduo, Emulsiklis E422 ir E415, Konservantas E202, Aromatas. Galimos pėdsakų: Glitimas, Kiaušinis...
ufs.country_names.RU, Moscow
... sviestas, emulsiklis - sojų lecitinas, natūralus skonis), skrudinti smulkinti žemės riešutai, kukurūzų burbuolės, branduoliai, skrudinti smulkinti anakardžiai, saulėgrąžų sėklos, ryžių miltai, maistinės skaidulos, jūros druska, antioksidantai (askorbo rūgštis, mišrūs tokoferolai), natūralūs skoniai, acerola*, muskato riešutas, maltas.
Prancūzija, Tilloy Lez Cambrai
... be priedų. Šie šokoladai gaminami rankomis. Sudėtis: Juodasis šokoladas 73% kakavos: kakavos pasta, cukrus, kakavos sviestas, emulsiklis: sojų lecitinas, natūralus vanilės aromatas. Pieninis šokoladas 33% kakavos: cukrus, viso pieno milteliai, kakavos sviestas, kakavos pasta, emulsiklis: sojų lecitinas, natūralus vanilės aromatas. Baltasis šokoladas 31% kakavos: cukrus, kakavos sviestas, viso pieno milteliai, emulsiklis: sojų lecitinas, natūralus vanilės aromatas.
... lecitinas), vanilė natūralus saldiklis, Pieninis šokoladas: Belgijos pieninio šokolado mišinys (mažiausiai 33,6% kakavos), kakavos pasta, cukrus, kakavos sviestas, pieno milteliai, emulsiklis (sojų lecitinas), vanilė natūralus saldiklis, Ruby šokoladas: Belgijos ruby šokolado mišinys (mažiausiai 47,3% kakavos), cukrus, kakavos sviestas, pieno milteliai, kakava, emulsiklis (sojų lecitinas...
Sudem Pastacılık yra įmonė, įsikūrusi Antalijoje, Turkijoje, kuri nuo 2006 metų gamina aukščiausios kokybės produktus ir eksportuoja juos į Europą bei kitas šalis. Mes gaminame rankų darbo kepinius ir tortų specialybes, naudodami tradicinius kepimo receptus ir aukštos kokybės ingredientus. Mūsų specialybės apima duonos mišinius, pyragų ir tortų mišinius, kepimo miltelius, miltinius tortų kremus, ž...
Prancūzija, Frejus
...nėščioms ar žindančioms moterims reikalauja išankstinio profesionalo nuomonės. Inaktyvuotos alaus mielės; dehidratizuotas ryžių sirupas*; morkų šaknų milteliai* (Daucus carota L.), (palaikymas ryžių miltais*, emulsiklis saulėgrąžų lecitinas*); antiagregantas magnio karbonatas; saulėgrąžų aliejus*. * Ingredientai, gauti iš ekologinės žemdirbystės. 52% žemės ūkio ingredientų yra gauti iš ekologinės žemdirbystės, sertifikuoti FRBIO10. Be silicio dioksido Alaus mielės: 1068 mg kuriose B1 vitaminas: 0.32 mg (29% VNR(1)) Ekologiški morkų milteliai: 540 mg...
Ukraina, Boryspil
...mineralinis aliejus, emulsiklis, glicerinas, cetearilo alkoholis, fenoksietanolis, etilheksilglicerinas, glicerilo monostearatas, kokosų aliejus, Prunus Amygdalus Dulcis sėklų pienas, parfumas, BHT, ksantano guma, TEA, alkoholis, PEG-35 ricinos aliejus, polisorbatas 20, Aesculus Hippocastanum sėklų ekstraktas, retinilo palmitatas, tokoferolis, inozitolis, kalcio pantotenatas, linolo rūgštis, biotinas. tūris: 75 ml...
Turkija, Ankara
...Naturpy be glitimo traškūs kamuoliukai sudėtis; Šokoladiniai grūdų kamuoliukai; Kukurūzų miltai, ryžių miltai, baltas cukrus, kakava, šokoladas (cukrus, kakavos sviestas, išrūgų miltai, kakavos masė, viso pieno miltai, liesų pieno miltai, emulsiklis (saulėgrąžų lecitinas), aromatizatorius (vanilė), demineralizuotos išrūgos, augalinis aliejus, druska, vanilė, saldūs grūdų kamuoliukai; ryžių miltai...
Austrija, Gerasdorf
... riebalų; karamelizuotas cukrus; emulsiklis: sojų lecitinas; paprika ekstraktas; natūralus vanilės aromatas); tamsusis šokoladas (kakavos masė; cukrus; kakavos riebalai; emulsiklis: sojų lecitinas; natūralus vanilės aromatas); emulsiklis: glicerinas; gliukozės sirupas; sviestas; kristalizuotas invertuotas cukraus sirupas; stabilizatorius: sorbitas; dažikliai: E120, E100, E133, E150b.
Prancūzija, Toulon
... nešvarumus, kad oda būtų švelni ir spindinti. Ekologiškas kokosų aliejus: maitinantis ir apsaugantis, kokosų aliejus padeda odai kovoti su dehidratacija. Taip pat atstatantis ir glotninantis, jis regeneruoja nusilpusią odą ir ramina reaguojančios odos paraudimus. Glicerilo stearatas: švelnus natūralios kilmės emulsiklis, turintis minkštinančių ir elastingumą didinančių savybių odai. Poliglicerilo-4 oleatas: puikus švelnus natūralios kilmės emulsiklis, kuris palengvina skalavimą ir turi drėkinančių savybių, padedančių išlaikyti ir sustiprinti odos drėgmę.
Nyderlandai, Boxtel
...Lanksti cukraus pasta sluoksniavimui ir modeliavimui. Galima pasirinkti iš kelių spalvų. Ritinė cukraus pasta gali būti gaminama kaip privatus prekės ženklas. Taip pat su skirtingomis spalvomis arba natūraliomis spalvomis ir pagal skirtingas cukraus pastos receptūras. Ingredientai cukraus pasta: cukrus, gliukozės sirupas, kviečių krakmolas, augalinis aliejus (palmių branduolys, palmių), augalinis riebalas (palmių), vanduo, dekstrozė, emulsiklis E472c, tirštiklis E415, aromatas, dažikliai (skirtingi pagal spalvą, naudojami azo dažai).
Vokietija, Borsfleth
...INDAG Inline homogenizatorius DLM/H naudojamas efektyviam emulsijavimo, dispergavimo, smulkinimo ir maišymo procesams, apdorojant skysčius ir kietąsias medžiagas. Pavyzdžiui, kosmetikos gamyboje aliejus, vanduo ir emulsiklis sujungiami į stabilų emulsiją. Majonezas gaminamas iš aliejaus, acto tirpalo ir kiaušinio naudojant DLM/H tipo homogenizatorių. Lašeliai, kurių dydis mažesnis nei 1 µm...
Prancūzija, Objat
...Ingredientai: 35% pieno šokoladas, kilmė ne ES (cukrus, kakavos sviestas, viso pieno milteliai, kakava, emulsiklis: rapsų lecitinas, vanilė iš ankščių). Maistinė vertė 100g: Energija 2402kj / 577 kcal, riebalai 39g, iš jų sočiųjų riebalų rūgščių 24g, angliavandeniai 50g, iš jų cukrų 50g, baltymai 6.4g, druska 0.09g.
Prancūzija, Arles
...Maison Lesage Skanios ir kreminės, šios tartinų pastos yra be palmių aliejaus, pagamintos iš chia aliejaus, be glitimo ir turtingos omega-3. Ingredientai: PIEMONTO LAZDYNŲ RIEŠUTAI 35%, cukrus, viso pieno milteliai, kakavos pasta, kakavos sviestas, chia aliejus, ryžių sėlenų aliejus, saulėgrąžų aliejus, kakavos milteliai, emulsiklis sojos lecitinas.
Prancūzija, Orléans
...skatins svorio metimo procesą pagal dvi pagrindines taisykles: - Pateikti kūnui reikiamą baltymų kiekį raumenų masės išlaikymui. - Priversti organizmą, sumažinus kalorijų kiekį, pasisemti papildomos energijos iš riebalų masės. INGRIDIENTAI: Pieno baltymai (emulsiklis: sojos lecitinas), kakavos milteliai (sojos lecitinas) (14,2%), tirštikliai: karboksimetilceliuliozė Svoris: 245 g Kiekis / Talpa: 7 maišeliai po 26 g...
Prancūzija, Douvres La Delivrande
... aliejaus. Jūsų plaukai bus lankstesni, švelnesni ir blizgesni. SUDĖTIS Ekologiškas kakavos sviestas: Maitina, atgaivina plaukus ir ilgalaikiai juos apsaugo nuo dehidratacijos. Maloniai kvepia plaukais. Ekologiškas ricinos aliejus: Stiprina plaukus, nagus ir blakstienas. Gydomai, regeneruoja ir drėkina pažeistus ir netinkamai prižiūrėtus plaukus po permantų, dekoloracijų... Skatina plaukų, blakstienų ir nagų augimą. Kondicionieriaus emulsiklis (Cetearyl Alcohol, Klasikinis formatas: 70g Kelioninis formatas: 25g...
Vokietija, Wörrstadt
...Atgal stabilūs šokolado lašai puikiai tinka tešlos maišymui ir kepimui. Kepant jie nesilydo ir suteikia kiekvienam kepiniui skanų, šokoladinį skonį. Šokolado lašai yra universaliai naudojami, pavyzdžiui, dekoravimui, granolai ir desertams, arba tiesiog užkandžiams tarp valgymų. Ingredientai: Kakavos masė*, cukrus iš kanapių*, emulsiklis SOJOS LECITINAS* *= iš kontroliuojamos ekologinės gamybos Alergenai: Soja Vegetariška: Taip Veganiška: Taip...
Belgija, Wommelgem
...Dvigubų šokoladinių kiaušinių mišinys su lazdyno riešutų kremu. Tamsusis šokoladas turi ne mažiau kaip 50% kakavos kietųjų medžiagų. Pieninis šokoladas turi ne mažiau kaip 33% kakavos kietųjų medžiagų, 14% pieno kietųjų medžiagų. Baltasis šokoladas turi ne mažiau kaip 26% kakavos kietųjų medžiagų, 22% pieno kietųjų medžiagų. Ingredientai: cukrus, augalinis riebalas (palmių, palmių branduolių), kakavos masė, kakavos sviestas, viso pieno milteliai, lazdyno riešutai 2,2%, nugriebto pieno milteliai, nugriebta kakava, laktozė (pienas), emulsiklis: sojų lecitinas; natūralus vanilės skonis.
Prancūzija, Cessieu
...Vandens patranka ir vamzdynas Emulsiklio patranka ir vamzdynas Dūmų detektorius RIA Gaisro gesintojas Gaisro stulpas Dyzelinis siurblys Purškimo tinklas Jungtys ir spaustukas Lankstūs vamzdžiai Signalizacija ir sirena Vožtuvas Emulsiklis...
... auginamų vištų kiaušiniai, baltasis šokoladas 23% [cukrus, kakavos sviestas, laktozė (pienas), viso pieno milteliai, nugriebto pieno milteliai, emulsiklis: saulėgrąžų lecitinas (E322), vanilės aromatas.] (4,8%), džiovinti abrikosai (4,8%): abrikosai: migdolai (4,8%), kepimo milteliai, druska. Formatai: 180 ir 100 g...
Prancūzija, Furiani
...Ingredientai: slyvos, tamsus šokoladas 70% (kakavos sviestas, cukrus, emulsiklis sojų lecitinas, natūralus vanilės skonis) Nuoroda: PRUN...
Prancūzija, Brive La Gaillarde
...Tamsusis šokoladas su avietėmis. Šiek tiek rūgštus skonis, dėka gausybės aviečių iš mūsų Limuzino plokštelių. Tamsusis šokoladas 63 % (kakava, cukrus, kakavos sviestas, emulsiklis: rapsų lecitinas, vanilė iš Burbono pupelių), džiovintos avietės 17 %. 100 g, tinkamumo vartoti terminas 1 metai.
Populiarios šalys šiai paieškos frazei

europages programėlė yra čia!

Naudokite mūsų patobulintą tiekėjų paiešką arba kurdami užklausas naudokite naują „europages“ programėlę pirkėjams.

Atsisiųsti iš „App Store“

App StoreGoogle Play