Nyderlandai, Nijkerk
SRS Nutrition Express yra didžiausias sportinės mitybos ingredientų tiekėjas ir gerina prekių ženklų bei gamintojų produktų linijas su aukštos kokybės ir patikimais ingredientais. Mes įgyvendiname šią pažadą dėka mūsų skaidraus ir kruopščiai ištirto tiekimo grandinės. Mes esame žinomi dėl savo patikimumo ir išskirtinumo ir garantuojame greitas pristatymo paslaugas, užtikrindami, kad užsakymai būtų...
Nyderlandai, Raalte
...emulsiklis ir konservantas, todėl yra universali sudedamoji dalis daugybei taikymų. trečia, Stabilumas ir nuoseklumas: Pirkdami natrio citratą iš mūsų, investuojate į produkto stabilumą ir nuoseklumą. Pasiekite vienodus rezultatus kiekvieną kartą. DRUSKOS PRARADIMAS DŽIOVANT: 11.00-13.00% PH VERTĖ (5% VANDENYJE): 7.5-9.0 GRYNUMAS: 99.00-100.50%...
Nyderlandai, Zwiggelte
... chloridas, emulsiklis (sojų lecitinas), inozitolis, kalcio chloridas. Kalio hidroksidas, L-triptofanas, geležies sulfatas, L-karnitinas, cinko sulfatas, L-lizinas, antioksidantas (vitaminas C), pantoteno rūgštis, niacinas, vario sulfatas, vitaminas E, vitaminas A, tiaminas, vitaminas B6, riboflavinas, folio rūgštis, kalio jodidas, natrio selenitas, mangano sulfatas, vitaminas K1, biotinas, vitaminas D3, vitaminas B12...
...TIPA yra efektyvus emulsiklis, stabilizatorius, neutralizatorius ir cheminis tarpininkas, skirtas pasiekti šarminio, bazinio ir buferinio poveikio tikslus. TIPA yra geras kryžminimo agentas, idealiai tinkantis specialiems nišiniams vandens pagrindu pagamintų dangų taikymams. Jis suteikia perspektyvių funkcijų vandens pagrindu pagamintoms dangoms dėl savo stiprumo rūgščių neutralizavimui. Virimo temperatūra: 305°C Ugnies temperatūra: 45°C Tankis: 0.778 g/mL Molekulinė masė: 86.13 g/mol Spalva: Bespalvis iki gelsvo...
Nyderlandai, Boxtel
...Lanksti cukraus pasta sluoksniavimui ir modeliavimui. Galima pasirinkti iš kelių spalvų. Ritinė cukraus pasta gali būti gaminama kaip privatus prekės ženklas. Taip pat su skirtingomis spalvomis arba natūraliomis spalvomis ir pagal skirtingas cukraus pastos receptūras. Ingredientai cukraus pasta: cukrus, gliukozės sirupas, kviečių krakmolas, augalinis aliejus (palmių branduolys, palmių), augalinis riebalas (palmių), vanduo, dekstrozė, emulsiklis E472c, tirštiklis E415, aromatas, dažikliai (skirtingi pagal spalvą, naudojami azo dažai).
Nyderlandai, Amsterdam
... baltymas Augalinis aliejus Stabilizatoriai Emulsiklis Laisvai tekantis agentas Cheminė: Riebalai >= 58% Angliavandeniai >= 25% Baltymai (N X 6.38) >= 0.1% Drėgmė <= 5.0% Mikrobiologinė: Bendras plokštelių skaičius <= 10000/g E-kolia <= 90/100g Salmonella - Neigiamas Fizinė spalva: Grietinėlės / šviesiai geltona Skonis ir kvapai: Tipiški apdegę dalelės (ADPI): diskas A Pakuotė: 25 kg popierinėje maišo su PE maišo vidiniu pamušalu Saugojimas: Laikyti sausoje ir apsaugotoje sandėlyje su gera ventiliacija. Paletės aukštis neturi viršyti 10 dėžių.
Populiarios šalys šiai paieškos frazei

europages programėlė yra čia!

Naudokite mūsų patobulintą tiekėjų paiešką arba kurdami užklausas naudokite naują „europages“ programėlę pirkėjams.

Atsisiųsti iš „App Store“

App StoreGoogle Play