...Miltelinis agavos cukrus gaunamas smulkiai sumalant granuliuotą agavos cukrų iki smulkaus miltelių pavidalo. Kaip ir granuliuotas agavos cukrus, jis yra maždaug 40% saldesnis nei įprastas cukrus ir lengvai tirpsta. Pramoniniuose receptuose agavos cukraus milteliai naudojami gaminant kietos tekstūros saldumynus, kietos tekstūros kepinius ir viską, kas konkrečiai reikalauja miltelių saldiklio.
KILMĖS: Meksika
MAŽMENINĖ PAKUOTĖ: 20 kg maišas...
...PALMS Palmų cukrus ir Palmų cukraus sirupas gaunamas iš cukraus palmių žiedų sulčių. Visi mūsų cukraus produktai yra ES ekologiški / bio sertifikuoti ir neapima jokių dirbtinių priedų. Palmų cukrus buvo paskelbtas FAO kaip vienintelis tvarus cukraus tipas ir laikomas vienu efektyviausių būdų kovoti su skurdu kaimo vietovėse Trečiajame pasaulyje, nes kiekvienas, turintis palmę savo sode, gali gaminti palmų sultis ir uždirbti pinigų jas parduodamas. Viena palma per savo 70 metų gyvenimą gali pagaminti iki 10 000 kg palmų cukraus. Galime tiekti bet kokiu mastu pagal susitarimą.
Įkurta 2020 m. Marseilio širdyje Nevenos ir Klémento, NEV yra dviejų jaunuolių, aistringai besidominčių skoniais ir patirtimis, nuotykis, nusprendusių pakeisti savo gyvenimą, kad galėtų dalintis aistra skanumynams. NEV yra dviejų trisdešimtmečių apmąstymų ir kelionės rezultatas, norinčių gyventi suderintai su savo laikmečiu. NEV tenkina naujus vartotojų norus ir įpročius, remdamasi trimis pagrindi...
... su dideliu kofeino kiekiu
Sensorika: Geltonai žalias, tipiškas žaliosios arbatos skonis su mango-citrusų aromatu
Art.Nr.: A12-10001 - Aluminio skardinė 250ml
MatchaMagic etiketės MOQ: 48 skardinės
Privati ir balta etiketė MOQ: 2.880 skardinių
Vidutinė maistinė vertė 100ml: Energija 209kJ/49kcal, baltymai 0g, angliavandeniai 12g, iš jų cukrus 12g, riebalai <0,1g, iš jų sočiųjų riebalų rūgščių <0,1g, druska <0,01g.
Pastabos: Neskirta vaikams, nėščioms moterims, diabetikams ir asmenims, jautriems kofeinui. Įspėjimas dėl per didelio vartojimo!
...Ingredientai: vanduo, šaltai spaustas ekologiškas imbiero sultys 20%, cukrus iš kanų ir baltas 8%, citrinos sultys, Šveicarijos pipirai, daug aistros. Pasterizuotas, jis laikomas 2 metus ir 5 dienas 5° po atidarymo.
„Karšta priekyje!“ imbiero gėrimas, citrina su Šveicarijos pipirų prisilietimu, kuris pažadina skonio receptorius, ir ananasas su apvaliu ir švelniu skoniu. Stiprus šaltai spaustų...
...ICUMSA 600-1200 Cukrus
ICUMSA 600-1200 Cukrus - Brazilija šiandien yra didžiausia cukranendrių gamintoja pasaulyje, be to, ji yra pirmaujanti etanolio ir cukraus gamybos srityje, atsakinga už 48 % pasaulinių šio produkto eksportų. Terminas ICUMSA yra akronimas, reiškiantis Tarptautinė komisija dėl vienodų cukraus analizės metodų, arba Tarptautinė komisija dėl vienodų cukraus analizės metodų laisvame vertime.
... natūralus cukrus, kurį reikia užsitarnauti, salos pasididžiavimas.
Kelionėkite po Madagaskarą saulėje, ragaujant mūsų miško medų
Atraskite šią šalį, turinčią didžiausią endeminių augalų skaičių pasaulyje per savo medų.
...Iš labai aukštos kokybės šafrano pagaminta želė, kuri nustebina ant sūrių. Baigiamajam akcentui ant mėsos, pavyzdžiui, ant anties krūtinėlės, ji pabrėžia skonį, neslėpdama jo. Taip pat puikiai dera su kreminiais ar pieno desertais: ryžių pyragu, varške…
Vizualiai tai labai gražus produktas, nes šafrano stigmatai lieka suspensijoje želėje.
Sudėtis: ekologiškascukrus, citrinos sultys, šafrano stigmatai, agar-agar.
Laikymas: 3 metai.
215 g stiklainis.
...Abrikosai (80%)*, Kanapinis cukrus*, Rūgštiklis: Koncentruota citrinos sultys*, Želė: vaisių pektinas.
DLUO: gamybos data +2 metai
Neto svoris: 420g
Bruto svoris: 674g
Vaisių kiekis: 80g
Cukraus kiekis: 33g
* Produktai, gauti iš ekologinės žemdirbystės.
Žaliavos, gautos iš ES ir ne ES žemdirbystės.
Laikyti šaldytuve po atidarymo ir greitai suvartoti.
Nuoroda: AbrikosųKompotasEkologinisFr1...
... rūgščių: 4,8 g
Iš jų mononesočiųjų riebalų rūgščių: 6,1 g
Iš jų polinesočiųjų riebalų rūgščių: 36,5 g
Iš jų omega 3/6: 7,2 g / 23 g
Angliavandeniai: 8 g
Iš jų cukrūs: 1 g
Maisto skaidulos: 5 g
Baltymai: 31,3 g
Druska: 0,12 g...
...Negali trūkti tokios delikateso kaip džemas, kad galėtume įtraukti apelsiną kaip pagrindinį ingredientą.
Jo gamybos paprastumas yra nepaprastas; cukrus iš kanos ir apelsinas. Mūsų džemas išsiskiria savo tekstūra, nes vaisiai sudaro didelę jo sudėties dalį, o visą vaisių galima pajusti, kartu su paprastu natūraliu kanos cukraus saldumu.
Visi ingredientai gaunami iš ekologinės žemdirbystės. Be chemikalų ir pesticidų, rekomenduojama valgyti vieną, su duona paprastai ir kasdieniškai arba derinti su saldžiu ar sūriu.
...Kietas dantų pasta, praturtinta ksilitoliu, kuris yra natūralus cukrus, išgautas iš beržo žievės. Ji sumažina seilių rūgštingumo lygį (pH), užkirsdama kelią kariesą sukeliančių bakterijų vystymuisi, sumažina lipnumą ir dantų apnašų kiekį, o galiausiai skatina dantų remineralizaciją.
Kokosų aliejus ir pipirmėčių eterinis aliejus turi antiseptinį poveikį, efektyviai kovojant su kariesą...
...Nuoroda
3380390800129
Ekologiškas ir teisingas rudojo cukraus iš kanapės didmeninė prekyba
Rudasis kanapi cukrus yra kristalizuotas, nerafinuotas, šviesiai rudos spalvos ir turi saldų skonį.
...Autentiškas kečupo skonis! Mums patinka jo kreminė tekstūra ir subtilus saldžiarūgščių pomidorų skonis.
Kai kurie jį mėgsta patiekti šalia mėsos, tačiau jis puikiai tinka ir kasdieniams patiekalams.
Ekologiškas receptas.
Ingredientai: Pomidorai* (75%), cukrus iš kanų*, acto, jūros druska, želė formuotojas: pektinas, gvazdikėliai*, aitriosios paprikos*. *: Ingredientai, gauti iš ekologinės žemdirbystės.
...Ekologiškas kokosų cukrus yra sveikas alternatyva įprastam baltam cukrui. Jis turi žemą glikemijos indeksą.
Neto svoris: 200 g.
Bruto svoris: 210 g.
Galiojimo laikas: 24 mėnesiai
Laikymo sąlygos: Laikyti 18 ± 3 °C temperatūroje ir santykinėje drėgmėje, ne didesnėje kaip 75%. Po atidarymo laikyti.
Maistinė vertė 100 g: Baltymai - 1 g, riebalai - 0 g, angliavandeniai - 93 g
Energijos vertė 100 g produkto (kcal / kJ): 380 kcal (1600 kJ)
Ingredientai: Kokosų cukrusEkologiškas: Ne
Žalias: Ne
Be glitimo: Taip...
...Ingredientai: ekologiška kokosų minkštimas, ekologiškas kanų cukrus, vanduo, guar guma.
Naudojama taip pat, kaip ir klasikinis kondensuotas pienas.
Energijos/ Baltymų/ Riebalų/ Angliavandenių santykis: 277kcal, P - 1,44g, F - 20g, H - 24,23g
Galiojimo laikas: 18 mėnesių...
...FENOUIL VULGAIRE - Feoniculum vulgare
Be savo gydomųjų savybių, laukinis krapas virtuvėje yra šviežias ir saldus delikatesas, kuris pagardins jūsų skanius patiekalus. Skonis primena anyžių.
Augalas
Laukinis krapas - Feoniculum vulgare.
Virtuvė
Infuzija, nuoviras, milteliai, tinktūra, sirupas, cukrus, vynas, makaronai, ryžiai, wokai, tajinas, daržovės.
Forma / Kiekis
Visos ekologiškos sėklos...
...Juodieji česnakų sūrio sausainiai, pagaminti rankomis. Puikiai tinka dalintis per traškų ir skanų užkandį.
Juodieji česnakų ir komtė sūrio sausainiai tikrai patiks tiek šeimai, tiek draugams. Jie gaminami Manoske (04) esančioje sausainių kepykloje.
Ingredientai: Miltai iš kviečių*, Juodasis česnakas*, COMTĖ*, kokosų aliejus*, akacijos guma*,
Cukraus pudra* (šviesus kanų cukrus**, bulvių krakmolas*), Visas kiaušinis milteliuose*, Guérande druska.
*ingredientai iš ekologinės žemdirbystės.
**Ingredientai iš sąžiningos prekybos.