...Mažesnis stalo modelis skirtas didelėms virtuvėms su maksimaliu pajėgumu 5 vaisiai/minutę. Citrinų žievelė yra reikalinga dideliais kiekiais maisto sektoriuje (pavyzdžiui, kepyklos, konditerijos ir sulčių barai) bei distiliavimo įmonėse gaminant likerius, tokius kaip limoncello.
...Ekologiškas žaliasis arbata "Draineur"
Ekologiško žaliojo arbatos, ekologiškų gėlių ir ekologiškų vaisių mišinys infuzijai.
ŽALIOJI ARBATA ir HIBISKUSAS yra žinomi dėl to, kad palengvina organizmo drenažą.
CITRINA suteikia malonų skonį šiai žaliajai arbatai.
Ingredientai: Ekologiška žalia arbata iš AMBOTIA sodo 60%, Ekologiškas hibiskusas 30%, Ekologiška citrinosžievelė 5%, Ekologiškas citrinos ekstraktas 5%.
Ingredientas, gautas iš sertifikuoto Fairtrade/Mac Havelaar teisingo prekybos.
Neto svoris 36g (20 maišelių po 1,8g)...
... ir subalansuotos mitybos.
Vartoti kaip sveiko gyvenimo būdo dalį.
Laikyti vaikams nepasiekiamoje vietoje.
Neviršyti rekomenduojamos paros dozės.
Konsultuokitės su gydytoju, jei vartojate antikoaguliantus.
Antiklempimo medžiagos: magnio karbonatas ir talkas, akacijos derva*, stabilizuojantis kalcio citratas, džiovintų vynuogių ekstraktas* (Vitis vinifera)
Džiovintų vynuogių BIO ekstraktas: 300 mg
iš jų polifenoliai: 45 mg
Džiovintų hamamelio BIO ekstraktas: 140 mg
Džiovintų ginkmedžio BIO ekstraktas: 40 mg
Citrinos eterinis aliejus (žievelė) BIO: 10 mg...
...DE FABRICATION ARTISANALE FRANÇAISE ET GARANTIS SANS HUILE DE PALME, ŠIE ISPANŲ KILMĖS SAUSAINIAI PATEIKIA JUMS VIDURŽEMIO JŪROS KELIONĘ. Mantecadų arba mantecaų yra sausainiai, kvapnūs cinamonu arba citrinosžievele. Šios specialybės yra tipiškos Andalūzijos konditerijai ir paprastai valgomi šventiniu laikotarpiu, ypač Kalėdų metu. Šiek tiek istorijos )) Yra kelios versijos apie mantecado kilmę...
...Visiškai naujas, 100% natūralus, rankų darbo, graikiškas cukraus skanėstas su citrinos eteriniu aliejumi ir citrinosžievele. Be dažiklių.
18 mėnesių galiojimo laikas.
ISO 22000...
...Casonsei (ar casoncelli) yra vienas žinomiausių Bergamo virtuvės patiekalų. Šis įdarytos makaronų patiekalas atsirado siekiant panaudoti kiaulienos ir jautienos likučius. Laikui bėgant, produktas buvo praturtintas įdaru, kuriame buvo: amaretti, razinos ir citrinosžievelė.
„Casonsèi de la Bergamasca“ iš Pastificio Davena yra sertifikuoti „Bergamo Città dei Mille... Sapori“ ženklu, kurį išdavė Prekybos rūmai.
Galima įsigyti 250g ir 500g pakuotėse.
...Priešingai nei dauguma eterinių aliejų, citrinų aliejus BIO nėra gaunamas naudojant garų distiliaciją. Vietoj to, BIO citrinosžievelė yra spaudžiama šaltai, nes jos vidus sudarytas iš daugybės mažų kamerų, užpildytų eteriniu citrinų aliejumi BIO.
Gamtos medicinoje citrinų aliejus BIO vertinamas dėl įvairių naudojimo būdų. Manoma, kad jis palaiko imuninę sistemą. Nenuostabu, kad kai kurie žmonės...
...-pipiriniai
Citrininis, lengvas su gyvybinga žaliojo pipiro ir kardamono aštrumu. Ši mišinio derinys puikiai tinka paukštienai, žuviai, polentai ir ryžiams, baltosioms pupelėms, cukinijoms ar žaliems šparagams. Puikiai tinka ir kaip bazė prieskonių sviestui, padažams ir užtepėlėms.
Ingredientai: citrinosžievelė, žalias pipiras, kalendra, kardamonas, šizandros uogos, laimo žievelė, kalendros lapai
Pastaba alergiškiems: gali būti pėdsakų riešutų, žemės riešutų, sezamo, garstyčių ir salierų.
Turinys: 30 g baltame metaliniame inde...
...Štai rudens skonių džemas. Apelsinas suteikia pusiausvyrą, švelnumą ir mažą cukraus kiekį. Žievelės buvimas puošia šį unikalų derinį, kuriame vaisiai parinkti pagal jų skonines savybes ir auginami mažų gamintojų ūkiuose.
Džemai Seneafood yra 100% natūralūs, be dažiklių ar konservantų, laikantis galiojančių teisės aktų.
Tai tradicinis rankų darbo gaminys, sukurtas išskirtinai Seneafood.
Ingredientai: Apelsinas 57%, cukrus 40%, citrinos ekstraktas 3%
Dominuojantis skonis: Šiek tiek rūgštus
Konsistencija: džemas su žievele...
...Mūsų obuolių mėtų infuzija puikiai dera su mūsų dekarboksilintu CBD.
Ji palieka unikalų vaisių skonį burnoje, tuo pačiu suteikdama kanapių gerovės efektą.
Ingredientai:
- Obuolių gabaliukai
- Žalioji arbata
- Citrinosžievelė
- Mėtų pipirai
- Mėlynojo gėlių žiedai
- Natūralus aromatas
- Dekarboksilintas CBD
Paruošimas:
- Karštas vanduo 100°
- Užpilti 5–10 minučių
- 15–20 g / L
Svarbu žinoti...
...Lamos Limon - Inerdonato Limon - Lapkričio ir Gruodžio mėnesiais surinkti ir supakuoti citrinos, kurios laikomos natūraliose saugyklose Ürgüp mieste, turi ploną ir sultingą žievelę, vadinamą ‘Mieganti citrina’.
Citrinos, laikomos 8 laipsnių temperatūroje, turi 5–7 milimetrų storio žievelę, kuri, išėjus iš saugyklos, gali sumažėti iki 1 milimetro. Plonėjant žievei, citrina dar labiau sultinga...
... akivaizdžiu speneliu ir apvaliu kaklu bei labai mažai sėklų (3-5). Ji pasižymi išskirtiniu skoniu ir aromatu. Jos žievelė yra geltona, ryški ir lygi, vidutinio storio.
Rinkoje prieinamumas:
•Spalis
•Lapkritis
•Gruodis
•Sausis
•Vasaris (sandėlyje)
•Kovas (sandėlyje)
•Balandis (sandėlyje)
•Gegužė (sandėlyje)
•Birželis (sandėlyje)
•Liepa (sandėlyje)
Krovinių tipas:
•Laivas
•Sunkvežimis
•Lėktuvas...
...Neįtikėtinas, Viduržemio jūros aromatas, kurį suteikia bazilikas, žavi gėlių niuansais. Saldūs atspalviai atsiskleidžia šviežiame, prieskonių kupiname skonyje, kurį papildo švelnus aštrumas.
O sole mio! Italų virtuvės klasika negali trūkti tavo prieskonių lentynoje. Puikus pagrindas šiam žoleliui yra pomidorai, tačiau taip pat skrudinta ciabatta su alyvuogių aliejumi, česnaku, citrinosžievele ir, žinoma, baziliku, akimirksniu perkelia tave į Bella Italiją. Puikiai tinka salotoms, žuviai, jūros gėrybėms ir makaronams. Basta!
ÖZDEMİR ENDÜSTRİ maisto mašinų gamybos pramonėje gaminame daržovių ir vaisių kubelių pjaustymo mašinas. Mūsų pagamintos mašinos gali pjaustyti juostelėmis ir kubeliais tokius produktus kaip paprika, džiovinta svogūnai, grybai, citrinosžievelė, apelsino žievelė, lapiniai produktai (laurų lapai, žolelių arbatos, porai, špinatai, petražolės ir kt.), džiovinti pomidorai, džiovintos obuoliai, džiovintos abrikosai.