Italija, Castrovillari
...Žievelė yra gražios ryškiai geltonos spalvos ir turtinga eterinių aliejų, ji gali būti plonesnė arba storesnė, nuo labai šiurkščios iki lygaus paviršiaus. Šio nuostabaus vaisiaus skonis yra rūgštus, nes jame yra citrinos rūgšties. Viduje jis turi baltą kempinę masę, vadinamą albedo. Jo labai sultinga minkštimas yra padalintas į aštuonis-dešimt skiltelių, jis naudojamas įvairiems patiekalams, tiek žuvies, tiek mėsos pagrindu, pagardinti.
Italija, Capo D'orlando
...Žaliasis citrinas yra Sicilijos citrinos veislė, vadinama vasaros citrina, nes tai yra vienintelė, kuri gali būti vartojama vasarą. Šios citrinos turi žalią žievelę, sultingą minkštimą ir saldesnį skonį nei geltonosios, jos nėra gaminamos iš konkrečios augalo, bet kyla iš tam tikros auginimo technikos, kuri suteikia augalui mažiau vandens, priversdama jį žydėti ir derėti nuo gegužės iki rugsėjo...
Italija, Moio Della Civitella
... ilgo paruošimo, mes taip pat naudojame apelsinų žievelę, kad džemui suteiktume gardų citrusinį atspalvį ir unikalią tekstūrą. Be mūsų aukščiausios kokybės apelsinų, mūsų džeme naudojame tik itališką cukrų ir šaltai spaustą citrinos sultis, natūralų ingredientą, kuris padeda konservuoti ir suteikia gaivumo. Ingredientai: Washiton apelsinai, itališkas cukrus, šaltai spaustos citrinos sultys. SKU: ara/ara/212...
Italija, Messina
...APELSINŲ, CITRUSINIŲ, MANDARINŲ, CITRINŲ, RAUDONŲ APELSINŲ UŽTEPĖS - Citrinų, apelsinų, mandarinų, citrusinių mišinių ir raudonų apelsinų užteps gaminamos iš geriausių Sicilijos citrusinių vaisių, supjaustytų gabalėliais ir apdorotų su žievele, kad išlaikytų natūralią esmę ir šviežių vaisių kvapą. Jos rekomenduojamos kaip angliavandenių turtingas pusryčių priedas, Sicilijoje taip pat naudojamos skaniems desertams gaminti. Be konservantų ir dažiklių.
Italija, Brusaporto
...Casonsei (ar casoncelli) yra vienas žinomiausių Bergamo virtuvės patiekalų. Šis įdarytos makaronų patiekalas atsirado siekiant panaudoti kiaulienos ir jautienos likučius. Laikui bėgant, produktas buvo praturtintas įdaru, kuriame buvo: amaretti, razinos ir citrinos žievelė. „Casonsèi de la Bergamasca“ iš Pastificio Davena yra sertifikuoti „Bergamo Città dei Mille... Sapori“ ženklu, kurį išdavė Prekybos rūmai. Galima įsigyti 250g ir 500g pakuotėse.
Populiarios šalys šiai paieškos frazei

europages programėlė yra čia!

Naudokite mūsų patobulintą tiekėjų paiešką arba kurdami užklausas naudokite naują „europages“ programėlę pirkėjams.

Atsisiųsti iš „App Store“

App StoreGoogle Play