Prancūzija, Saint Priest
...iki 25 mm storio. Mūsų restoranų meniu apsaugos, visiškai pagamintos Prancūzijoje, mūsų dirbtuvėse, leidžia pasiūlyti platų asortimentą restoranams: polipropileno vitrofano meniu apsaugos lauko meniu ir terasoms, juodos, baltos arba tamsiai pilkos polipropileno meniu laikikliai su 3D lakavimo atspaudais, auksu ir sidabru, kad būtų išskirtinis vaizdas brasserie ir pica restoranams. Tikro odos arba...
Prancūzija, Auriolles
Mes esame gamintojai, esančioje Prancūzijos pietvakariuose, gaminančios aukštos fermentacijos rankų darbo alų, pagamintą iš salyklinių grūdų ir apynių. Filtruoti, jie turi blizgantį išvaizdą su šiek tiek išliekančia putų kepure. Kiekvienas alus turi skirtingą tipiką, pasižyminčią gėlių, geltonųjų vaisių, karamelės, kakavos ir salyklinių grūdų natomis. Burnoje jaučiamas švelnus burbuliavimas ir sau...
Belgija, Bruxelles
... „elegantiška brasserie“. Villa Lorraine taip pat turi įvairias sales, skirtas jūsų privačių ar profesinių renginių organizavimui. Paskutinis Villa Lorraine privalumas yra jos maitinimo paslauga, anksčiau žinoma kaip „Le Grand Cerf“, dabar pervadinta į „La Villa Lorraine Traiteur“. Naujasis maitinimo paslaugų teikėjas neseniai atidarė kampą prie Waterloo kelio ir Vert Chasseur prospekto.
Val-Dieu abatijos alaus darykla yra nepriklausomas Belgijos gamintojas, gaminantis aukštos fermentacijos specialiuosius alaus gėrimus. Val-Dieu alaus gėrimai yra vieninteliai abatijos alaus gėrimai, kurie vis dar verdami ir buteliuojami abatijoje. Val-Dieu abatijos alaus gėrimai: Val-Dieu Blonde 6 %, Val-Dieu Brune 8 %, Val-Dieu Triple 9 %, Val-Dieu Grand Cru 10.5 %, Val-Dieu Noël 7 %, Rader Blond...
Belgija, Waterloo
Įsikūrusi Vandlo, Liūto mieste, Lion alaus darykla specializuojasi aukštos kokybės, ekologiškų ir rafinuotų alaus gamyboje. "Mūsų alaus rafinuotumas kyla iš vyno mielių naudojimo. Naudojame pačias retos rūšis ekologiško apynio ir miežių, taip pat taikome pačias novatoriškas alaus gamybos technikas."...
Belgija, Ambly
Šv. Monono alaus darykla yra šeimos verslas, įkurtas 1996 metais, esantis ūkyje, Ardeno ir Famenno riboje. Dabartinė gamyba siekia apie 600 hl. Pagrindinės gaminamos alaus rūšys yra: šv. Monono gintarinis alus (6,5 % alkoholis), šv. Monono tamsus alus (7,5 % alkoholis) ir šv. Monono medaus alus (8 % alkoholis).
Nyderlandai, Apeldoorn
...M Joy yra brasserie/restoranas Apeldoorno centre. M'Joy siūlo ypatingą virtuvę! Mūsų unikalumas slypi ingredientuose, kurių retai rasite kitose maitinimo įstaigose. Unikalūs produktai, paruošti šefui, turinčiam daug žinių apie šiuos 'keistus' produktus, leidžia sukurti patiekalus, kuriuos 'paprasti' žmonės apibūdina kaip netikėtai skanius. Šis netikėtumas nesibaigia virtuvėje, mūsų aptarnavimas taip pat yra netikėtai prieinamas, turintis daug žinių apie namuose turimus produktus. Ar esate pasiruošę būti teigiamai nustebinti?
Belgija, Knokke-Heist
Brasserie Rubens siūlo Prancūzų-Belgų virtuvę, akcentuojant jūros gėrybes. Šeimos krevetių kroketai jau kelis kartus buvo pripažinti žiniasklaidos kaip skaniausi Knokke. Būtinai išbandykite ir karališkąjį menkę bei tartarą, paruoštą salėje. Siūlomų patiekalų meniu seka sezonus ir visada yra rekomenduojamas. Be to, kiekvienas vyno mėgėjas čia ras tinkamą vyną. Čia galite apsilankyti ne tik pietums ar vakarienei, bet ir skaniems blynams ar naminiam obuolių pyragui. Gaminamas ir naminis ledai, kuris tikrai vertas paragauti!
Prancūzija, Cervens
La Brasserie La Ringale egzistuoja nuo 2018 metų pabaigos, ją įkūrė du partneriai, kurie nuo jaunystės yra aistringi alaus mėgėjai. Mikrobravoras buvo visiškai apgalvotas ir sukurtas abiejų aludarių, kad kuo geriau atitiktų jų gamybos metodą, kurį jie išbandė 4 metus kaip mėgėjai aludariai. Įsikūrusi Cervens, netoli Thonon-Les-Bains, Haute Savoie, bravoras siūlo 4 alaus rūšis: šviesų Pale ale...
Belgija, Binche
Brasserie La Binchoise yra amatinė alaus darykla, įkurta Binche, Belgijoje. La Binchoise eksportuoja savo produktus į daugelį šalių. Šios sėkmės priežastys yra susijusios su produktų kokybe, gaminamais pagal tradicinį metodą, naudojant vandenį, miežius, apynius ir subtilų prieskonių mišinį, kuris apibūdina šios alaus daryklos gaminamus alaus produktus.
Belgija, Lierneux
2013 metų pavasarį Nicolas ir Mélissa Résimont įkūrė Brasserie de la Lienne, mažą amatų alaus daryklą, įsikūrusią nuostabioje Belgijos Ardenų regione, tarp Liège ir Liuksemburgo provincijų. Ji rado savo vietą senoje ūkininkų sodyboje, kur fermentacijos talpos pakeitė šėryklas, o šieninė tapo degustacijų salone. Lienne: Pirmasis alaus daryklos kūrinys. Aukštos fermentacijos alus, buteliuose dar kartą fermentuojamas, gaminamas griežtai laikantis tradicijų iš dviejų labai šiek tiek skrudintų šviesių miežių. Lienne Brune: Kreminis burnoje ir šiltas kaip geras medžio ugnis po pasivaikščiojimo miške.
Brasserie Dubuisson didžiuojasi būdama seniausia šeimos alaus darykla, vis dar veikianti Valonijoje, ir taip pat save laiko viena autentiškiausių. Brasserie Dubuisson gamina ir parduoda šiuos alaus tipus: Bush Ambrée, Bush Blonde, Bush de Noël, Pêche Mel Bush, Bush Ambrée Triple, Bush Blonde Triple, Bush de Noël Premium, Bush Prestige, Bush de Nuits, Cuvée des Trolls ir Cuvée des Trolls Triple.
Prancūzija, Jenlain
BRASSERIE JENLAIN specializuojasi alaus (šviesaus, gintaro, baltos ir kt.) gamyboje nuo 1922 metų. Įsikūrusi Šiaurės Prancūzijoje, turime modernią alaus daryklą. Daugelį kartų apdovanoti Žemės ūkio konkurse, siūlome aukštos kokybės alų.
Belgija, Houffalize
Mažiausia oficiali alaus darykla Belgijoje – Brasserie Inter-Pol Au Grand Café (šalia alaus daryklos). 2 alaus rūšys, kurias verta paragauti: Witte Pol (baltoji) ir Zwarte Pol (pieno stout), taip pat kitų regiono alaus rūšių, tokių kaip La Chouffe, Orval ir kt.
...La Brasserie Lauvaux profesionalams siūlo platų alaus pasirinkimą, įskaitant alų "Fagnes" Blonde, Brune, Griottes, Cuvée Constant, Triple, Christmas ir La Chevetogne. Alaus Fagnes yra prieinamas: - 20L statinėse: Fagnes Blonde, Brune, Triple, Griottes, Cuvée Constant, Christmas ir La Chevetogne. - 24x25cl dėžėse: Fagnes Griottes ir La Chevetogne. - 24x33cl dėžėse: Fagnes Blonde, Brune, Cuvée...
Belgija, Irchonwelz
La Brasserie des Géants derina tradicijas ir technologijas, kad gamintų aukštos fermentacijos alų, turtingą skonių ir atitinkantį griežčiausius kokybės ir maisto higienos standartus. Alus: Gouyasse Tradition, Gouyasse Triple, Saison Voisin, Urchon, Ducassis. Mūsų alus gaminamas tik iš kokybiškų žaliavų (maltas, apyniai, grynas vanduo ir mielės). Jis yra visiškai natūralus ir neturi jokių priedų. Pakartotinė fermentacija buteliuose arba statinėse suteikia jam 100 % natūralų burbuliuką.
Įsikūrusi Liège provincijoje, Sprimont kaime, Brasserie Corman - Drink Services yra jūsų idealus partneris tiek Horeca sektoriuje, tiek jūsų šventėms. Mes esame jūsų gėrimų specialistas tiek profesionalams, tiek privatiems asmenims jau daugiau nei 30 metų. Nesvarbu, ar tai būtų Horeca, ar jūsų įvairios šventės (profesionalios ar asmeninės), mūsų Drink gali rasti sprendimą jūsų lūkesčiams su...
Belgija, Mariembourg
... alaus meistras Luc Piron pasiūlys jums specialių alaus rūšių su nuostabiais skoniais: Alus su dilgėlėmis, Alus su heather gėlėmis, Helovino alus (virti su kraujo apelsinais!), Šv. Valentino alus (virti su aistros vaisiais ir imbieru), Kalėdų alus, Ekologiškas medaus alus, Alus su 4 grūdais, ir dar daugiau... Tik Super des Fagnes Blonde, Brune, Griottes, Scotch ir Kalėdų cuvée yra parduodami už Brasserie ribų. Juos rasite geriausiose parduotuvėse, alaus prekybininkų ir tavernų regione.
Belgija, Soy
La Brasserie Fantome yra amatinė alaus darykla, siūlanti alų 75 cl formatu. Alus: Fantome, Saison d’Erezee, Fantome šokoladas, Fantome specialus Kalėdoms. Priklausomai nuo oro, nuotaikos ir Dany idėjų, kasmet yra gaminama daug kitų alaus rūšių vieną ar du kartus. Pagal užsakymą, mes sukursime receptą, kuris bus unikalus jums ir bus gaminamas tik kaip išskirtinis alaus rauginimas!
Prancūzija, Montfermeil
Įmonė TMS CHR specializuojasi maisto pramonės įrangos pardavime, skirtame restoranams, viešbučiams ir kavinėms. Visi produktai yra europietiški (nėra azijietiškų produktų), sertifikuoti pagal griežčiausius galiojančius maisto standartus. Siūlome mokėjimo palengvinimus su finansavimo galimybėmis jūsų profesiniam projektui 12, 24, 48 ir 60 mėnesių laikotarpiui. Aukštos kokybės įranga su garantija nu...
Belgija, Boussu
Originalių grūdų aludaris. AVENOS SEZONAS: belgų amatų alus, antrą kartą fermentuotas butelyje, laikantis griežtos Hainaut provincijos sezonų tradicijos. SARAZEN: belgų amatų alus, antrą kartą fermentuotas butelyje. Gražios auksinės spalvos, Sarazen išsiskiria subtiliu ir dosniu saldumu, kurį suteikia grikiai. Šis alus yra turtingas skoniais ir vaisiniais aromatais.
Prancūzija, Hochfelden
Nuo 1640 metų Meteor siūlo savo žinias apie skonį ir kokybę. Šiandien ji gamina didelį kiekį produktų, kad patenkintų kuo daugiau žmonių. Esanti Alsace, šiaurėje nuo Strasbūro, alaus darykla Meteor yra šeimos paveldas jau 7 kartas ir puoselėja savo alaus idealą, pasirinkdama kokybiškas žaliavas ir įvairias receptūras. Būdama pagrindinė veikėja Šiaurės-Šiaurės-Estijoje Prancūzijoje, alaus darykla M...
Belgija, Tourpes
Dupont alaus darykla yra šeimos verslas, nepriklausomas ir specializuojantis buteliuose fermentuotų alaus gamyboje. Tradiciniai alūs: Moinette, Moinette brune, Saison Dupont, Bons Vœux, Beloeil alus, Cervesia, Monk’s Stout Dupont, Redor pils. Ekologiški alūs: Biolégère, ekologiškas medaus alus, ekologiška Blanche du HT, ekologiška Moinette, ekologiška Saison ir Bio Fruits. Dupont alaus darykla tai...
Belgija, Falmignoul
Alaus darykla Caracole tradiciškai gamina 4 charakteringus Belgijos alaus tipus: Caracole, Troublette, Saxo, Nostradamus. Ji įsikūrusi Falmignoul (Dinant) 18-ojo amžiaus vaizdingoje pastate, alaus darykla duris atveria kiekvieną šeštadienio popietę arba pagal išankstinį susitarimą ekskursijoms ir degustacijoms. Siūlome daugybę paslaugų pagal pageidavimą, tokių kaip alaus gamyba pagal užsakymą, mūs...
Visos mūsų amatinės alaus rūšys yra gaminamos pagal tradicinius metodus, naudojant tik miežius ir apynius, be jokių priedų, tokių kaip prieskoniai, karamelizuotas cukrus, skonio stiprikliai, dažikliai, konservantai ar kiti priedai. Alus yra antrą kartą fermentuojamas buteliuose arba statinėse, nefiltruotas ir nepasterizuotas. Alus: Mistinguett, Lily Blue, Gypsy Rose, Grognarde, Prime, Barley Wine.
Belgija, Malonne
Malonne alaus darykla yra kokybiškų belgų alaus gamintojas ir platintojas. Pils: Jupiler, Maes, Stella. Baltieji alūs: Blanche de Bruxelles, Blanche de Floreffe, Blanche de Namur, Hoegaarden. Maltiniai alūs: De Koninck, Palm. Specialūs alūs: Achouffe, Barbar, Bière des Ours, Binchoise, Boucanier, Duvel, Gribousine, Grimbergen, Guinness, Kasteel, Kwak, Gauloise,… Vienuolynų alūs: Abbaye de Flo...
Belgija, Templeuve
Cazeau alaus darykla yra amatų ūkio alaus darykla. TOURNAY yra amatų alus, pagamintas griežtai laikantis aukštos fermentacijos belgų alaus tradicijų. TOURNAY yra vienintelis alus, gaminamas Tournai savivaldybėje. Buteliuose dar kartą fermentuojamas, nefiltruotas ir nepasterizuotas, TOURNAY yra natūralus alus be pridedamų prieskonių.
Prancūzija, JEANLAIN
Šeimos alaus darykla įkurta 1922 m. Mes gaminame 100 000 hektolitrų per metus įvairiuose pakuotėse: mažose buteliuose, statinėse, mini statinėse ir skardinėse.
Liuksemburgas, Ehlerange
Bofferding alus yra grynas miežių ir apynių alus, be priedų ir konservantų, pagamintas iš geriausių žaliavų. Bofferding alaus darykla užtikrina 100% natūralaus alaus gamybą.
Belgija, Basècles
Teritorinės amatų alaus gamyba, pagaminta iš natūralių regioninių produktų. Miežiai auginami dviejų ūkininkų kaimo žemėse, esančiose 1 km atstumu nuo alaus daryklos, ir perdirbami į salyklą Šato salyklinėje, esančioje 7 km nuo Basècles. Humulas iš dalies gaunamas iš alaus daryklos žemėse auginamų humulų. Medis, istorinė šio objekto dalis, bus naudojamas alaus daryklos statybai. Pasirinktas populiu...

europages programėlė yra čia!

Naudokite mūsų patobulintą tiekėjų paiešką arba kurdami užklausas naudokite naują „europages“ programėlę pirkėjams.

Atsisiųsti iš „App Store“

App StoreGoogle Play