Belgija, Francorchamps
Daugiau nei 40 metų, įmonė Gilfi, esanti Belgijos Ardenų širdyje, džiaugiasi galėdama būti jūsų partneriu „desertai“. Gamintojai, kurie siūlo ledus, sorbetus ir šaldytus bavarius restoranams, siekiantiems pateikti kokybiškus desertus. Nuo aukščiausios klasės ledų iki grynų vaisių sorbetų, kartais virstančių prieskoniais ir alkoholiniais „trou normand“, kokybė yra tokia pati kaip ir originalumas. A...
Belgija, Nivelles
Mes esame amatų alaus darykla, įsikūrusi Belgijoje (1400 Nivelles), specializuojamės gamindami specialų organinį amatų alų aliuminio buteliuose. OEM alus stiklo arba aliuminio buteliuose mūsų klientams taip pat yra mūsų specialybė. Stengimasis peržengti ribas ir inovacijos visada buvo mūsų pagrindinis dėmesys visame, ką darome. Alaus darykla yra pirmoji Belgijos amatų alaus scenoje, naudojanti a...
Belgija, Couvin
...La Chevetogne yra specialus ambra Belgijos alus, pagamintas aukštos fermentacijos, kurį gamina Brasserie des Fagnes, esanti Couvin-Mariembourg (Belgija) ir turinti 6,2% vol. alkoholio. Galimi formatai: 33 cl...
...“, ten, kur prasidėjo „Brasserie Dubuisson“ istorija. Moduliškumas ir universalumas – pasiūlymo širdyje. Seminarų salės buvo sukurtos siekiant pasiūlyti didelį moduliškumą ir pritaikomumą visų tipų renginiams: ar tai būtų susitikimas, seminaras, ar priėmimas. Talpos svyruoja nuo „Dubuisson“ salės, skirto privačiam susitikimui su 10 darbuotojų, iki „Pêche Mel’Bush“ salės, skirto korporacinei...
Atitinkantys produktai
Salon Bush
Seminarų salės - Work Dubuisson
Belgija, Brunehaut
1890 metais šeima Allard įkūrė Guignies "Brasserie de Brunehaut", tuo metu vadinamą "Brasserie St Joseph". Ji tapo žinoma regione dėl tokių alaus rūšių kaip "La Druide" ir "Brunehaut 8°". 1991 metais įmonė patyrė naują pakilimą persikėlusi į modernius pastatus, išlaikydama savo amatinį pobūdį ir produktų kokybę, kurią žinovai apibūdina kaip „grands crus“. Tradicijos ir modernumo sąjunga! Tokie y...
Belgija, Grez-Doiceau
Brasserie du Renard yra maža Belgijos alaus darykla. Įsitvirtinusi vietinėje scenoje su ekologišku alumi. Kadangi mūsų gamybos pajėgumai gali augti, ieškome eksporto galimybių Europos rinkoje. Mes gaminame klasikinius ir originalius Belgijos alaus tipus. Taip pat galime gaminti individualizuotus alaus tipus po 10 hl arba 20 hl. Prašome susisiekti su mumis daugiau informacijos. corentin (at) brasseriedurenard (dot) be...
Belgija, Peruwelz
Brasserie Caulier gamina labai aukštos kokybės rankų darbo alų: Bon Secours ir Paix Dieu.
Belgija, Quenast
Įsikūrusi Quenast, Belgijoje, Brasserie Lefebvre buvo įkurta 1876 metais. Alaus darykla siūlo platų specialių ir nefiltruotų alaus rūšių asortimentą: Blanche de Bruxelles, Hopus, Barbãr, Floreffe, ... Būdama šešių kartų jauna, Brasserie Lefebvre išlieka šeimos verslu. Nuolat plečiantis, mes dirbame daugiausia su užsienio šalimis ir eksportuojame apie 80% savo produkcijos. Mes verdame savo alų taip, kaip mėgstame jį dalintis, nes mūsų didžiausias malonumas yra būti jūsų gražiausių švenčių šaltiniu.
Belgija, Liège
Alus darykla {C} gimė iš dviejų jaunuolių agronomų, kurie susipažino mokykloje, vaizduotės. Jie dalijasi tomis pačiomis idėjomis apie modernios alaus koncepciją: tradicijos belgų ir inovacijų dvasios derinys. Jų pirmasis didelis rezultatas bus Curtius (2012), Liège alus, kuris išsiskiria lengvumu ir ypač maloniu kartumo bei vaisių skonio deriniu. Visada trokšdami kūrybos, François ir Renaud 2014 m...
Belgija, Pipaix
Įsikūręs PIPAIX, mažame Vakarų Hainaut kaime tarp Leuze en Hainaut ir Tournai, garsėjančiame dviem alaus daryklomis (La Brasserie Dubuisson ir Brasserie à vapeur), Daniel Boudrenghien daugiau nei 30 metų specializuojasi jaunų sportinių arklių auginime. Jis siūlo platų jaunų arklių pasirinkimą, kurie buvo auginami ir mokomi specialiai varžyboms, nuo klasikinio ciklo iki aukščiausio šuolių lygio.
Belgija, Verviers
...Viešbutyje yra 100 kambarių, iš kurių 40 yra aukštesnės klasės duplex tipo kambariai, 9 junior apartamentai su jacuzzi ir 5 erdvūs verslo apartamentai su masažine vonia. Po vienu stogu siūlome 9 moduliuojamas ir universalias sales, talpinančias iki 300 žmonių. Mūsų restoranas "Lounge", turintis pietinę terasą, dirba kiekvieną dieną. Jūs įvertinsite turtingą ir įvairią tarptautinių skonių meniu. Gražiu oru galima organizuoti gurmaniškas vakarienes prie baseino. Mūsų "Entrepôt" erdvė taip pat turi brasserie, kuri yra ideali vieta pasimėgauti gėrimais atsipalaidavusioje atmosferoje.
Belgija, Ambly
1996 metais įkurtas Belgijos amatų alaus daryklą, kurią įkūrė pramonės inžinierius. Produktų asortimentas: -Saint-MONON šviesus medaus alus 8 %, tipo triple -Saint-MONON gintaras 6.5 % ir tamsus 7.5 % (1998 m. Pasaulio alaus čempionato aukso medalis) -Mix HOP 6.5% kreminis ir turtingas apyniais (Geriausias Belgijos alus Valonijoje 2014) Alaus darykla įsikūrusi Belgijos Ardenuose, Lenkijos provinci...
Belgija, Bruxelles
... „elegantiška brasserie“. Villa Lorraine taip pat turi įvairias sales, skirtas jūsų privačių ar profesinių renginių organizavimui. Paskutinis Villa Lorraine privalumas yra jos maitinimo paslauga, anksčiau žinoma kaip „Le Grand Cerf“, dabar pervadinta į „La Villa Lorraine Traiteur“. Naujasis maitinimo paslaugų teikėjas neseniai atidarė kampą prie Waterloo kelio ir Vert Chasseur prospekto.
Val-Dieu abatijos alaus darykla yra nepriklausomas Belgijos gamintojas, gaminantis aukštos fermentacijos specialiuosius alaus gėrimus. Val-Dieu alaus gėrimai yra vieninteliai abatijos alaus gėrimai, kurie vis dar verdami ir buteliuojami abatijoje. Val-Dieu abatijos alaus gėrimai: Val-Dieu Blonde 6 %, Val-Dieu Brune 8 %, Val-Dieu Triple 9 %, Val-Dieu Grand Cru 10.5 %, Val-Dieu Noël 7 %, Rader Blond...
Belgija, Waterloo
Įsikūrusi Vandlo, Liūto mieste, Lion alaus darykla specializuojasi aukštos kokybės, ekologiškų ir rafinuotų alaus gamyboje. "Mūsų alaus rafinuotumas kyla iš vyno mielių naudojimo. Naudojame pačias retos rūšis ekologiško apynio ir miežių, taip pat taikome pačias novatoriškas alaus gamybos technikas."...
Belgija, Ambly
Šv. Monono alaus darykla yra šeimos verslas, įkurtas 1996 metais, esantis ūkyje, Ardeno ir Famenno riboje. Dabartinė gamyba siekia apie 600 hl. Pagrindinės gaminamos alaus rūšys yra: šv. Monono gintarinis alus (6,5 % alkoholis), šv. Monono tamsus alus (7,5 % alkoholis) ir šv. Monono medaus alus (8 % alkoholis).
Belgija, Knokke-Heist
Brasserie Rubens siūlo Prancūzų-Belgų virtuvę, akcentuojant jūros gėrybes. Šeimos krevetių kroketai jau kelis kartus buvo pripažinti žiniasklaidos kaip skaniausi Knokke. Būtinai išbandykite ir karališkąjį menkę bei tartarą, paruoštą salėje. Siūlomų patiekalų meniu seka sezonus ir visada yra rekomenduojamas. Be to, kiekvienas vyno mėgėjas čia ras tinkamą vyną. Čia galite apsilankyti ne tik pietums ar vakarienei, bet ir skaniems blynams ar naminiam obuolių pyragui. Gaminamas ir naminis ledai, kuris tikrai vertas paragauti!
Belgija, Binche
Brasserie La Binchoise yra amatinė alaus darykla, įkurta Binche, Belgijoje. La Binchoise eksportuoja savo produktus į daugelį šalių. Šios sėkmės priežastys yra susijusios su produktų kokybe, gaminamais pagal tradicinį metodą, naudojant vandenį, miežius, apynius ir subtilų prieskonių mišinį, kuris apibūdina šios alaus daryklos gaminamus alaus produktus.
Belgija, Lierneux
2013 metų pavasarį Nicolas ir Mélissa Résimont įkūrė Brasserie de la Lienne, mažą amatų alaus daryklą, įsikūrusią nuostabioje Belgijos Ardenų regione, tarp Liège ir Liuksemburgo provincijų. Ji rado savo vietą senoje ūkininkų sodyboje, kur fermentacijos talpos pakeitė šėryklas, o šieninė tapo degustacijų salone. Lienne: Pirmasis alaus daryklos kūrinys. Aukštos fermentacijos alus, buteliuose dar kartą fermentuojamas, gaminamas griežtai laikantis tradicijų iš dviejų labai šiek tiek skrudintų šviesių miežių. Lienne Brune: Kreminis burnoje ir šiltas kaip geras medžio ugnis po pasivaikščiojimo miške.
Brasserie Dubuisson didžiuojasi būdama seniausia šeimos alaus darykla, vis dar veikianti Valonijoje, ir taip pat save laiko viena autentiškiausių. Brasserie Dubuisson gamina ir parduoda šiuos alaus tipus: Bush Ambrée, Bush Blonde, Bush de Noël, Pêche Mel Bush, Bush Ambrée Triple, Bush Blonde Triple, Bush de Noël Premium, Bush Prestige, Bush de Nuits, Cuvée des Trolls ir Cuvée des Trolls Triple.
Belgija, Houffalize
Mažiausia oficiali alaus darykla Belgijoje – Brasserie Inter-Pol Au Grand Café (šalia alaus daryklos). 2 alaus rūšys, kurias verta paragauti: Witte Pol (baltoji) ir Zwarte Pol (pieno stout), taip pat kitų regiono alaus rūšių, tokių kaip La Chouffe, Orval ir kt.
...La Brasserie Lauvaux profesionalams siūlo platų alaus pasirinkimą, įskaitant alų "Fagnes" Blonde, Brune, Griottes, Cuvée Constant, Triple, Christmas ir La Chevetogne. Alaus Fagnes yra prieinamas: - 20L statinėse: Fagnes Blonde, Brune, Triple, Griottes, Cuvée Constant, Christmas ir La Chevetogne. - 24x25cl dėžėse: Fagnes Griottes ir La Chevetogne. - 24x33cl dėžėse: Fagnes Blonde, Brune, Cuvée...
Belgija, Irchonwelz
La Brasserie des Géants derina tradicijas ir technologijas, kad gamintų aukštos fermentacijos alų, turtingą skonių ir atitinkantį griežčiausius kokybės ir maisto higienos standartus. Alus: Gouyasse Tradition, Gouyasse Triple, Saison Voisin, Urchon, Ducassis. Mūsų alus gaminamas tik iš kokybiškų žaliavų (maltas, apyniai, grynas vanduo ir mielės). Jis yra visiškai natūralus ir neturi jokių priedų. Pakartotinė fermentacija buteliuose arba statinėse suteikia jam 100 % natūralų burbuliuką.
Įsikūrusi Liège provincijoje, Sprimont kaime, Brasserie Corman - Drink Services yra jūsų idealus partneris tiek Horeca sektoriuje, tiek jūsų šventėms. Mes esame jūsų gėrimų specialistas tiek profesionalams, tiek privatiems asmenims jau daugiau nei 30 metų. Nesvarbu, ar tai būtų Horeca, ar jūsų įvairios šventės (profesionalios ar asmeninės), mūsų Drink gali rasti sprendimą jūsų lūkesčiams su...
Belgija, Mariembourg
... alaus meistras Luc Piron pasiūlys jums specialių alaus rūšių su nuostabiais skoniais: Alus su dilgėlėmis, Alus su heather gėlėmis, Helovino alus (virti su kraujo apelsinais!), Šv. Valentino alus (virti su aistros vaisiais ir imbieru), Kalėdų alus, Ekologiškas medaus alus, Alus su 4 grūdais, ir dar daugiau... Tik Super des Fagnes Blonde, Brune, Griottes, Scotch ir Kalėdų cuvée yra parduodami už Brasserie ribų. Juos rasite geriausiose parduotuvėse, alaus prekybininkų ir tavernų regione.
Belgija, Soy
La Brasserie Fantome yra amatinė alaus darykla, siūlanti alų 75 cl formatu. Alus: Fantome, Saison d’Erezee, Fantome šokoladas, Fantome specialus Kalėdoms. Priklausomai nuo oro, nuotaikos ir Dany idėjų, kasmet yra gaminama daug kitų alaus rūšių vieną ar du kartus. Pagal užsakymą, mes sukursime receptą, kuris bus unikalus jums ir bus gaminamas tik kaip išskirtinis alaus rauginimas!
Belgija, Boussu
Originalių grūdų aludaris. AVENOS SEZONAS: belgų amatų alus, antrą kartą fermentuotas butelyje, laikantis griežtos Hainaut provincijos sezonų tradicijos. SARAZEN: belgų amatų alus, antrą kartą fermentuotas butelyje. Gražios auksinės spalvos, Sarazen išsiskiria subtiliu ir dosniu saldumu, kurį suteikia grikiai. Šis alus yra turtingas skoniais ir vaisiniais aromatais.
Belgija, Tourpes
Dupont alaus darykla yra šeimos verslas, nepriklausomas ir specializuojantis buteliuose fermentuotų alaus gamyboje. Tradiciniai alūs: Moinette, Moinette brune, Saison Dupont, Bons Vœux, Beloeil alus, Cervesia, Monk’s Stout Dupont, Redor pils. Ekologiški alūs: Biolégère, ekologiškas medaus alus, ekologiška Blanche du HT, ekologiška Moinette, ekologiška Saison ir Bio Fruits. Dupont alaus darykla tai...
Belgija, Falmignoul
Alaus darykla Caracole tradiciškai gamina 4 charakteringus Belgijos alaus tipus: Caracole, Troublette, Saxo, Nostradamus. Ji įsikūrusi Falmignoul (Dinant) 18-ojo amžiaus vaizdingoje pastate, alaus darykla duris atveria kiekvieną šeštadienio popietę arba pagal išankstinį susitarimą ekskursijoms ir degustacijoms. Siūlome daugybę paslaugų pagal pageidavimą, tokių kaip alaus gamyba pagal užsakymą, mūs...
Visos mūsų amatinės alaus rūšys yra gaminamos pagal tradicinius metodus, naudojant tik miežius ir apynius, be jokių priedų, tokių kaip prieskoniai, karamelizuotas cukrus, skonio stiprikliai, dažikliai, konservantai ar kiti priedai. Alus yra antrą kartą fermentuojamas buteliuose arba statinėse, nefiltruotas ir nepasterizuotas. Alus: Mistinguett, Lily Blue, Gypsy Rose, Grognarde, Prime, Barley Wine.

europages programėlė yra čia!

Naudokite mūsų patobulintą tiekėjų paiešką arba kurdami užklausas naudokite naują „europages“ programėlę pirkėjams.

Atsisiųsti iš „App Store“

App StoreGoogle Play