Ispanija, Tafalla
... dėžutė, dekoruota San Fermino akvarele, pasaulyje žinomo San Fermino festivalio globėjo, kuris vyksta liepos 6-14 dienomis mūsų mieste Pamplonoje. Tai kruopščiai sukurta dėžutė, kuri išlaiko 20-ojo amžiaus pradžioje kepyklų ir konditerijos gaminių naudojamų dėžučių formas ir proporcijas. Puikiai tinka dovanai. Pasiekiami skoniai: cinamonas, kakava ir citrina. Ingredientai: kvietiniai miltai, cukrus, kiaulės taukai ir cinamono aromatas.
Prancūzija, Objat
...Ingredientai: Kiaušinis iš ES, miltai, sviestas, cukrus, 2.27% perlinių cukraus, kepimo milteliai, natūralus citrinos aromatas Maistinė vertė 100g: Energija 1520Kj, 364Kcal, riebalai 20g, iš jų sočiųjų riebalų 15g, angliavandeniai 41g, iš jų cukrus 29g, baltymai 4.9g, druska 0.08g.
Prancūzija, Villarembert
...Saldainiai su virtomis cukraus frambozėmis Ingredientai: cukrus, gliukozė, natūralus frambozių aromatas, vyno rūgštis, dažiklis. Laikyti nuo šilumos ir drėgmės. Saldainiai pagaminti rankomis ir supakuoti jūsų amatininko saldainių gamintojo.
Vokietija, München
... džiovinamos tradiciniu būdu. Be to, džiovintos voveraitės prieš pakuojant kruopščiai tikrinamos. Todėl mūsų džiovintos voveraitės yra tokios skanios! Rankomis valomos ir atrenkamos. Švelniai džiovinti ir kruopščiai supakuoti, kad išliktų subtilus aromatas ir geltonai auksinė spalva. Tinka kaip priedas sriuboms, padažams ir troškiniams arba kaip prieskonis. Prekės numeris: 7024 Energijos vertė: 1055 kJ...
Italija, Bronte
Ispanija, Guijuelo (salamanca)
...kontroliuojamoje temperatūroje, tarp 3º ir 5º C, su santykine drėgme tarp 75% ir 85%. Veislė: 50% Iberijos Mityba: Lauko šėrimas Etiketė: Žalia Energijos vertė: 318Kcal / 1323KJ Riebalai: 22.1 g Sočiųjų riebalų: 6.94 g Angliavandeniai: < 0,9 g Cukrus: < 0,5 g Baltymai: 28.8 g Druska: 3.22 g...
Vokietija, Husum
...Apdorojimo laipsniai: šlapiai tarkuota džiovinta tarkuota (apie 40% mažiau drėgmės) Ingredientai: 76% šviežiai tarkuota apelsinų žievelė, cukrus, vanduo, natūralus aromatas, rūgštingumo reguliatorius citrinos rūgštis, dažiklis riboflavinas, konservantas kalio sorbatas Priklausomai nuo pageidavimų, galite pasirinkti aukščiau išvardytus ingredientus.
Prancūzija, Saint-Jean-Pla-De-Corts
...Dijono garstyčios su juodaisiais serbentais. fabrikuojamos akmens malūnu. Ingredientai: vanduo, garstyčių sėklos, baltas vynas, actas, Dijono juodųjų serbentų kremas, juodieji serbentai, cukrus, alkoholis, natūralus juodųjų serbentų aromatas, garstyčių lukštai, dažiklis: košenilė, cukrus. Pagaminta Prancūzijoje. Neto svoris: 205g - 190ml...
Prancūzija, Longwy
...Ingredientai*: Obuolys, hibiskas, apelsinų žievelės, krapai, bananas (bananas, kokosų aliejus, cukrus, medus), braškė, natūralus aromatas, natūralus apelsinų aromatas - Pakuotė: 60 gramų maišelis - *Ingredientai iš tvarios žemdirbystės - Supakuota rankomis - Be konservantų - Prieinama KG - Prieinama White label. Norite sukurti unikalų receptą, kuris atitiktų jūsų poreikius? Nedvejodami...
...romas, cukrus, citrinos sultys, želė formuotojas: obuolių pektinas.","Proteins 1":"Baltymai 1","Valeurs nutritionnelles moyennes pour 100g":"Vidutinės maistinės vertės 100 g","Energie 997/232 kJ kcal":"Energija 997/232 kJ kcal"}...
Prancūzija, Orleans
...3LS yra gazuotas ir energizuojantis gėrimas, pagamintas iš natūralių hibisko ir šaltalankio ekstraktų bei aromatų. Turint beveik 99 % natūralių ingredientų, jo skonis yra gaivus, subtilus ir tonizuojantis. Ingredientai: gazuotas vanduo, cukrus, hibisko ekstraktas (0,2%), koncentratai (purpurinė morkos, juodieji serbentai, hibiskas), natūralus šaltalankio aromatas, kofeinas (100mg/L), rūgštiklis: obuolių rūgštis 100 ml: 29 kcal/123 kJ...
Prancūzija, Toulouse
...Ekologiška žiemos fantazija remiasi klasikiniu rūgščiu obuolių / hibisko / šungrybio mišiniu. Fantaziją suteikia imbieras ir spragėsiai. Taip! Jūs teisingai perskaitėte, spragėsiai. Cinamono lazdelės čia, kad suteiktų žiemos akcentą. Ingredientai Obuolys*, hibiskas*, šungrybis*, apelsinų žievelės*, imbieras*, cukranendrių cukrus*, cinamonas*, natūralus aromatas, riešutai*, kardamonas*, juodieji pipirai*, gvazdikėliai*, rožių žiedlapiai*, spragėsiai*. *Gauti iš ekologiškos žemdirbystės. 10% CBD gėlės* *Gauti iš ekologiškos žemdirbystės. Nuoroda:FANTW...
Prancūzija, Saint-Omer
...Yuzu sirupas iš Bacanha yra aromatinis koncentratas iš šio išskirtinio citrusinio vaisiaus, kilusio iš Azijos. Jo aromatas yra rūgštus, vaisinis, o citrininis kvapas yra unikalus. Yuzu sirupą galima naudoti jūsų kokteilių, limonadų ar smoothie receptuose. Ingredientai: ekologiškas cukrus iš kanos, vanduo, ekologiškas citrinos koncentratas, ekologiškas yuzu sultys, natūralus yuzu aromatas, natūralus mandarinų aromatas, kalkių ekstraktas, citrinos rūgštis. 400 ml butelis Iki 20 gėrimų iš 1 butelio Išmatavimai: 8*8*16 cm Neto svoris: 875...
Ukraina, Lviv
...Ingredientai: ledai (nugriebta pienas, cukrus, rafinuotas kokosų aliejus, geriamasis vanduo, nugriebto pieno milteliai, stabilizatorius (mono- ir digliceridų riebalų rūgščių, guar guma, vanilės aromatas).
Prancūzija, Paris
...Kietųjų kviečių semolina, švieži kiaušiniai, juodųjų trumų sultys ir aromatas 3,2%, Maurų trompetė 1,5%, vanduo. Maistinė vertė 100g: Energija: 347kcal Riebalai: 3,5g iš jų sočiųjų: 0,5g Angliavandeniai: 69g iš jų cukrus: 3,5g Baltymai: 12g Druska: 1,3g Kaip gaminti: Norint gauti idealią "al dente" tekstūrą, virkite makaronus dideliame sūdyto verdančio vandens kiekyje. Nukoškite ir laikykite šiltai. Mėgaukitės su pasirinktu priedu. Ean13:3701511705275 Nuoroda:TagliatelleTruffeNoireBioFrance1...
Prancūzija, Saint Orens De Gameville
...Šis 69% juodasis šokoladas puikiai tinka jūsų kepiniams ir desertams. Jo aromatas ir ilgumas burnoje leis jums paruošti skanėstus su stipriu šokoladiniu skoniu. Ingridientai: Kakaos pupelės iš Dramblio Kaulo Kranto, cukrus, kakavos sviestas, emulsiklis sojos lecitinas be GMO. Gali turėti pėdsakų riešutų, sezamo, PIENŲ, KIAUŠINIŲ ir grūdų. Maistinė vertė (100g): Energija 2236 kJ / 536 Kcal...
Prancūzija, Auterive
Vokietija, Laucha
...be sojos • veganiškas Sudėtis: Vanduo, cukrus, alkoholis, kokosų aliejus, žirnių baltymai, maltodekstrinas, natūralus aromatas, karamelizuoto cukraus sirupas, emulsiklis: monogliceridai (E471) Pakuotė: 700ml stiklinė butelis...
Prancūzija, Mietesheim
...Švieži marinuoti agurkėliai, paruošti pagal tradicinį Alzacijos receptą, kuris išlaiko subalansuotą acto ir cukraus santykį, kad gautų subtilų saldžiarūgštį skonį, tuo pačiu išlaikant agurkėlių traškumą. Galima mėgautis be saiko! Ingredientai: marinuoti agurkėliai, vanduo, actas, cukrus, druska, natūralus aromatas, krapai, garstyčių sėklos. Yra taip pat 37 cl stiklainyje, 5 L konservų dėžutėse, didelių, vidutinių ir smulkių dydžių.
Prancūzija, Neuilly Sur Seine
...Šie ingredientai sujungia imbiero skonius ir užtikrina ilgalaikę skonio patirtį bei lėtą ir tolygų imbiero išsiskyrimą (ant liežuvio). Arabinė guma lėtai absorbuojama virškinimo sistemoje, o vėliau metabolizuojama. Ingridientai Gelatinimo agentas arabinė guma *; Cukrus *, gliukozės sirupas *, 1,8% imbiero ekstrakto *, natūralus aromatas 2,6% imbiero, 0,2% mėtų *, apvalkalų agentai augaliniai...
Prancūzija, Talant
...Alternatyva cukraus masei, galite naudoti šią modeliuojamą šokolado masę - Šokoladas. Su savo skaniu šokolado aromatu, ji yra lengvai formuojama, jūsų kūriniai taip pat gali lengvai prilipti be priedų. Ingredientai: Cukrus, Gliukozės sirupas, Kakavos sviestas, Bulvių krakmolas, Kakava 22-24%, Vanduo, Emulsiklis E422 ir E415, Konservantas E202, Aromatas. Galimos pėdsakų: Glitimas, Kiaušinis...
ufs.country_names.RU, Moscow
... šokolado estetikams, veganams, taip pat tiems, kurie siekia visiškai pašalinti rafinuotą baltą cukrų iš savo mitybos. Neto svoris: 50 g. Bruto svoris: 85 g. Galiojimo laikas: 12 mėnesių Laikymo sąlygos: Laikyti 18 ± 3 °C temperatūroje ir santykinėje drėgmėje, neviršijančioje 75%. Atidarius, laikyti Maistinė vertė 100 g: Baltymai - 2.6 g, riebalai - 46.5 g, angliavandeniai - 46.5 g Energijos vertė 100 g produkto (kcal / kJ): 610 kcal (2560 kJ) Ingredientai: kakavos sviestas, kokosų cukrus, kokosų pieno milteliai, kakavos masė. Ekologiškas: Ne Žalias: Ne Be glitimo: Taip Vegan: Taip...
Prancūzija, Tilloy Lez Cambrai
... be priedų. Šie šokoladai gaminami rankomis. Sudėtis: Juodasis šokoladas 73% kakavos: kakavos pasta, cukrus, kakavos sviestas, emulsiklis: sojų lecitinas, natūralus vanilės aromatas. Pieninis šokoladas 33% kakavos: cukrus, viso pieno milteliai, kakavos sviestas, kakavos pasta, emulsiklis: sojų lecitinas, natūralus vanilės aromatas. Baltasis šokoladas 31% kakavos: cukrus, kakavos sviestas, viso pieno milteliai, emulsiklis: sojų lecitinas, natūralus vanilės aromatas.
Prancūzija, Frejus
... sausoje vietoje. Maisto papildas. Vartoti kaip dalį įvairios ir subalansuotos mitybos bei sveiko gyvenimo būdo. Laikyti vaikams nepasiekiamoje vietoje. Neviršyti rekomenduojamos paros dozės. Sauso acerolos ekstrakto* (koncentruotas acerolos sultys* (Malpighia Panicifolia), maltodekstrinas*); cukrus iš kanų*; dehidratotas ryžių sirupas*; dekstrozė*; akacijos guma*; antiagregantai magnio karbonatas ir talkas; natūralus miško uogų aromatas*; saulėgrąžų aliejus*. *Ingredientai, gauti iš ekologinės žemdirbystės Be silicio dioksido Sauso acerolos ekstrakto: 1059 mg Iš jų vitamino C: 180 mg (225% VRN**)...
Prancūzija, Bohas-Meyriat-Rignat
...Žalioji arbata Sencha*, baltoji arbata Pai Mu Tan*, ananasų kubeliai (ananasai, cukrus), mangai*, natūralus mangų aromatas, bergamotės eterinis aliejus, natūralus greipfrutų aromatas, natūralus aistros vaisių aromatas, medetkų žiedai*, rožių žiedlapiai*, mėlynojo šalavijo žiedlapiai*, mėlynojo gėlių žiedlapiai*. *Produktai, gauti iš ekologinės žemdirbystės Nuoroda: VRACMAVIE...
Prancūzija, Auxerre
... 10 ir 12°C","Label":"Kontroliuojamos kilmės nuoroda","Cépage":"Chenin","Bouche":"Saldus vaisiškumas, kur labai švelniai išsiskiria sūrus rūgštingumas, dominuojamas švelnaus cukraus","Temps de garde":"Piką pasieks – dar laikysis 5 metus","Œil":"Aiškiai geltona, pagerinta metų senėjimo rūsyje","Taux d'alcoolémie":"12%","Vinification":"Vietinės mielės. Fermentacija ir brandinimas: fermentacija kontroliuojamoje temperatūroje ir 8 mėnesių brandinimas talpoje. Likęs cukrus 16g/l","Millésime":"2005","Domaine":"Domaine Vincent Denis","Culture":"Tradicinė"}...
Ispanija, Almendralejo
...Tai yra mūsų Cava Coupage be pridėtinio cukraus. Brut Nature, pripažintas prestižas, yra cava, gautas iš elegantiškų ir aromatingų veislių mišinio, kuris atsispindi šviesiame produkte su smulkia ir ilgai išliekančia burbuliukų struktūra, džiuginančia vartotojus. Švarus aromatas, su tropiniais ir citrusiniais vaisiais, malonus ir intensyvus skonis. Puikiai tinka kaip užkandis arba bet kokiai šventei. Veislės: Macabeo 70%, Parellada 30% Alkoholio kiekis: 11.70% vol Cukrus: <5 gr/L. Brandinimas, priklausomai nuo partijos, nuo 9 iki 25 mėnesių...
Ukraina, Zaporizhzhia
...Minimalus terminis apdorojimas, maksimalūs maistingumai - uogų arbata yra sukurta remiantis šiuo principu. Net tibetiečių išminčiai giria serbentus už jų tonizuojančias savybes ir turtingą skonį. Purpurinio baziliko aromatas veikia kaip laimės hormonas, a medus yra neįkainojamas vitaminų ir mikroelementų šaltinis. Gėrimas giliai, tamsiai purpurinės spalvos - bet kuriai dienai ir nuotaikai! Ingredientai: švieži greitai užšaldyti serbentai, natūralus medus, purpurinis bazilikas, cukrus. PRODUKTO SVORIS: 25 g PAKAVIMO TIPAS: Lazdelė / Parodų dėžutė...
Austrija, Gerasdorf
... riebalų; karamelizuotas cukrus; emulsiklis: sojų lecitinas; paprika ekstraktas; natūralus vanilės aromatas); tamsusis šokoladas (kakavos masė; cukrus; kakavos riebalai; emulsiklis: sojų lecitinas; natūralus vanilės aromatas); emulsiklis: glicerinas; gliukozės sirupas; sviestas; kristalizuotas invertuotas cukraus sirupas; stabilizatorius: sorbitas; dažikliai: E120, E100, E133, E150b.
Populiarios šalys šiai paieškos frazei

europages programėlė yra čia!

Naudokite mūsų patobulintą tiekėjų paiešką arba kurdami užklausas naudokite naują „europages“ programėlę pirkėjams.

Atsisiųsti iš „App Store“

App StoreGoogle Play