Prancūzija, Arengosse
...Pasinerkite į saldumo pasaulį su mūsų skaniu cukrumi, aromatizuotu baltuoju šokoladu. Tobulas derinys tarp prancūziško nerafinuoto cukraus iš cukrinių runkelių saldumo ir kreminio baltojo šokolado turtingumo. Šis išskirtinis cukrus suteiks gurmanišką akcentą visiems jūsų kulinariniams kūriniams. Charakteristikos : Cukraus kilmė : Prancūziškas nerafinuotas cukrus iš cukrinių runkelių. Aromatas...
Italija, Giuliano
...Farina "00", cukrus, kiaušiniai, sviestas, riebalai ir augaliniai aliejai, vanilinas. FARŠAS: Ricotta, cukrus, semola, kandinti apelsinai, apelsinų tyrė, cinamono aromatas, vanilė. PARUOŠIMAS: Patepkite kiaušinio tryniu. Kepkite 220° įkaitintoje orkaitėje KEPIMAS: Apie 12 minučių...
...{"INGRÉDIENTS":"INGRIDIENTAI\nIngridientai: gazuotas vanduo, cukrus, rūgšties reguliatorius: citrinos rūgštis, taurinas 0,40%, rūgštingumo reguliatorius: natrio citratas, glukuronolaktonas, aromatas, gliukozės-fruktozės sirupas, kofeinas 0,02%, dažikliai: E150c ir riboflavinas, inozitolis, saldiklis: steviolio glikozidai, niacinas, pantoteno rūgštis, vitaminas B6, vitaminas B12. Pasterizuota...
Prancūzija, Volgelsheim
... medžiagų), jų netiesioginis pateikimas techniškai neišvengiamas geros gamybos praktikos sąlygomis. Nuoroda: PB-2213544-30 Vanilino buvimas: Ne Pastabos: Raudonieji vaisiai, vaisinis, žolelių aromatas, žalias Viršus: braškė/kardamonas/mėta Širdis: miško braškė/granatas/aviečių padažas Pagrindas: vanilė/vaisių cukrus/šviežios uogos...
Vokietija, Bad Bramstedt
...Scampi ir krevetės jodo prieskonių druska - unikalus skonis! Mūsų prieskonių druskos su česnaku subtilus aromatas puikiai išryškina scampi ar krevečių natūralų skonį. Scampi ar krevetes įtrinkite mūsų prieskonių druska, tada kepkite orkaitėje, ant grotelių arba keptuvėje. INGRIDIENTAI Turinys: 50,00 g Prekės Nr.: 240854 Energija: 859 kJ / 203 kcal Riebalai: 0,2 g Iš jų sočiųjų: 0,04 g Angliavandeniai: 37,9 g Iš jų cukrūs: 33,7 g Baltymai: 10,3 g Druska: 38,0 g...
Lenkija, Brzozów
... raumenų spazmais ir gerina mūsų nuotaiką bei savijautą. Džiovinti bananai taip pat turi serotonino, medžiagos, kuri teigiamai veikia mūsų nuotaiką ir užtikrina gerą savijautą. Serotoninas taip pat veikia nervų sistemą, padeda kovoti su stresu ir palengvina užmigimą. Todėl bananų traškučius ypač verta rekomenduoti žmonėms, kurie kenčia nuo nemigos ir apskritai sunkiai susidoroja su stresu.&nbsp;<strong>Sudėtis:</strong> 70% bananų traškučiai, 19% cukrus, 11% kokosų aliejus, natūralus bananų aromatas&nbsp;<strong>Maistinė vertė 100g</strong> Energijos vertė...
Prancūzija, Warmeriville
...{"ingredient_list":"Ingredientų sąrašas:\nGliukozės sirupas, cukrus, želatina, dekstrozė, rūgštis: citrinos rūgštis, karamelės sirupas, aromatas, apvalkalų agentai: baltos ir geltonos bičių vaško, karnaubos vaškas,\n\nMaistinė vertė 100g:\nEnergijos vertė (kcal) 332 kcal / 100g\nCeliuliozė 0,03g / 100g\nRiebalai 0,5g / 100g\ncukrūs 43g / 100g\nMaistinės skaidulos 40g / 100g\nBaltymai 6,6g / 100g...
Ispanija, Tarragona
... Pasiūlymas: Įdėkite šiaudelį į stiklinę (apie 200 ml) kambario temperatūros pieno ir mėgaukitės skoniais. Įspėjimai: Vaikai iki 3 metų gali naudoti tik su tėvų priežiūra! Nepjaukite šiaudelio. Ingredientai: Cukrus, gliukozės sirupas, fruktozė, vitaminai ir mineralai [cinko gluconatas, vitaminas B6 (piridoksino hidrochloridas), vitaminas D (kolekalciferolis)]. Natūralus aromatas, juodųjų burokėlių koncentratas, rūgštis (citrinos rūgštis). Laikymas: Laikyti toliau nuo drėgmės ir šviesos!
Graikija, Athina
...Išlaisvinkite skonio sintezę! ELLADIA balzamiko glazūra yra daugiau nei prieskonis - tai kulinarinė simfonija. Lašinkite, mirkykite ir nustebinkite savo patiekalus turtingu, aštriu skoniu. Kiekvienas lašas pakelia jūsų skonio patirtį. ingridientai: baltasis balzamiko actas (baltasis vyno actas, koncentruotas mustas), granatų actas, natūralus granatų sultys 28%, cukrus, modifikuoti krakmolai, natūralus granatų aromatas, gali turėti sulfitų...
Ukraina, Pervomaysky
...Semolina (66,0%), cukrus (18,0%), viso pieno milteliai (12,0%), sausas grietinėlė (2,0%), šaldytos džiovintos abrikosų dalelės (1,22%), stalo druska, natūralus aromatas "vanilė" (0,11%). Be sintetinių konservantų ir dažiklių. Produktas turi laktozės, glitimo. Energijos vertė: 100 g produkto turi: 1628,8 kJ (389,3 kcal) Riebalai - 4,9 g, iš jų sočiųjų riebalų rūgščių - 3,0 g Angliavandeniai - 75,6 g, iš jų cukrų - 23,7 g Baltymai - 10,7 g Druska - 0,66 g...
Italija, MILANO
...%, liesas kakava 9,8%, nugriebto pieno milteliai, kakavos sviestas, emulsiklis: saulėgrąžų lecitinas, vanilino aromatas), "Pan di Stelle" sausainių trupiniai 2% [kvietinė miltai, cukrus, saulėgrąžų aliejus, sviestas, aukštos kokybės šviežias pasterizuotas pienas, kakava, šokoladas (kakavos pasta, cukrus, kakavos sviestas, natūralus vanilės aromatas, emulsiklis: sojos lecitinas), švieži kiaušiniai...
Ispanija, Montcada i Reixac-Barcelona
...INGRIDIENTAI: kiauliena ir šoninė, druska, cukrus, prieskoniai, aromatas, stabilizatorius E451, antioksidantas E300 ir skonio stipriklis E621. Natūralus avienos žarnynas. Gali būti pieno baltymų, sojos ir garstyčių.
Ispanija, Guijuelo-Salamanca
...augaliniai baltymai, natūralus aromatas ir natūrali kiaulės žarna. 100 % natūralių ingredientų. Distribucijos ir transportavimo sąlygos: Esant kambario temperatūrai, apribojimų nėra. Jei vakuuminėje pakuotėje, laikyti žemesnėje nei 5ºC temperatūroje. Rekomenduojama vartojimo temperatūra yra 15º-18ºC. Gamybos procesas: Pasirinkimas, malimas, maišymas, įdaras ir brandinimas Ingredientai: Iberų kiaulienos mėsa, druska, paprikos milteliai, cukrus, natūralūs prieskoniai, augaliniai baltymai...
Prancūzija, Montelimar
...natūralus vanilės aromatas. Gamybos metodas: Tradicinis virimas variniame katile po atviru dangumi. Medus ir gliukozės sirupas verdami katile, po to pridedami kiaušinio baltymai, virtas cukrus, migdolai ir pistacijos. Alergenai: Migdolai, kiaušiniai, galimi riešutų pėdsakai. Visi mūsų nougatai garantuojami be GLITIMO. Laikymo rekomendacijos: Laikyti uždarytą ir sausoje vietoje, esant 18–22°C. Galiojimo laikas: 12 mėnesių...
Prancūzija, Aix En Provence
... (11%), saulėgrąžų aliejus, cukrus, kiaušiniai, mielės, glitimas, druska, emulsiklis: sojos lecitinas (ne GMO), miežių salyklas, aromatas: vanilė. Pagaminta dirbtuvėse, kuriose naudojami sezamo ir pieno produktai Pakuotė: apie 14 skrebučių su razinomis vienoje dėžutėje Neto svoris: 200g Mitybos savybės: Vidutinė maistinė vertė 100g Energijos vertė: 1732 kJ arba 421 kcal Riebalai: 10.5 g Iš jų sočiųjų riebalų: 5.1 g Angliavandeniai: 68.8 g Iš jų cukrūs: 5.1 g Maisto skaidulos: 4 g Baltymai: 10.7 g Druska: 1.2g...
... milteliai, kakavos pasta, kakavos sviestas, išrūgų milteliai, emulsiklis: sojų lecitinas E322, natūralus vanilės aromatas), 30% migdolų, 2% kakavos miltelių Kilmes Migdolai daugiausia auginami Amerikoje, Pietų ir Vakarų Europoje. Didžiausios migdolų auginimo sritys yra Kalifornija, Ispanija, Italija, Portugalija, Australija ir Čilė. Apgaubimas šokoladu vyksta Europoje.
Prancūzija, Saint Martin Belle Roche
...450 g dėžutė. O kas joje yra? Pusiau riebalų pieno milteliai* 53,7% (priklauso Prancūzijai), kakavos milteliai* 46% (cukrus iš cukranendrių* 31,3%, kakavos milteliai* 14,7%), natūralus aromatas. *Ingredientai, gauti iš ekologinės žemdirbystės. Gali turėti: glitimo turinčių grūdų, sojos, kiaušinių, riešutų, saliero, sulfitų. Alergenai po padidinamuoju stiklu Pienas. Gerai laikyti nesudėtinga...
Vokietija, Barsbüttel
...Aromatas maistui Vanilė: Vanilė Vanilės Suprimas: Vanilės Aromatas Rumas: Rumo Aromatas Citrina: Citrinos Aromatas Citrina ekstra stipri: Citrinos Aromatas Migdolas: Migdolo Aromatas Sviestas: Sviesto Aromatas Vanilinas: Vanilino cukrus Invertuotas cukraus sirupas: Saldiklis...
Prancūzija, Privas
... cukraus kiekis 60g 100g Nuo 1885 metų amžinos jaunystės paslaptys! Kaštonų kremas iš Ardèche yra receptas, sukurtas Klémento Faugier 1885 metais Privase. Šis receptas nuo pat jo sukūrimo liko nepakitęs, jame naudojami tik natūralūs ingredientai. Ingredientai: kaštonai, cukrus, glazūruotų kaštonų likučiai, vanduo, gliukozės sirupas, natūralus vanilės aromatas Paruošta su 45g vaisių 100g, bendras cukraus kiekis 60g 100g Kodas: 502 Neto svoris (g): 1000 Bruto svoris (g): 1250 Kaina be PVM: 7.56 Kaina su PVM: 7.98...
Ispanija, Orkoien-Navarra
... augaliniai aliejai ir riebalai* (saulėgrąžų*, kakavos*), Ryžių sirupas*, Šokolado gabaliukai* (cukrus iš kanų*, miltelių viso PIENAS*, kakavos sviestas*, emulsiklis (SOJOS lecitinas*), aromatas natūralus vanilės ekstraktas*), be riebalų kakavos milteliai*, KIAUŠINIAI*, SOJOS miltai*, aromatas (natūralus vanilės ekstraktas*) ir pakaitinimo agentas (amonio bikarbonatas).","Wheat Fat":"Kviečių riebalai: 25,3...
Ispanija, Sant Adrià Del Besos
... tokoferolio aliejaus derinys kondicionuoja ir drėkina odą, tuo tarpu mandarinų ir pipirų sintezė sukuria malonų energijos pojūtį odoje. Veikliosios medžiagos Mandarinas, Juodieji pipirai, Tokoferolio aliejus, Morkų aliejus, Jojobos aliejus, Cukrus. Naudojimo būdas Tepti lengvai masažuojant visą kūną dušo metu ir palikti 2 minutes. Vėliau gausiai nuplauti vandeniu. Taip pat galima naudoti rankoms ir kojoms.
Prancūzija, Bourgbarré
...Vanilinis cukrus pakuotė 250g Ingredientas: Cukrus ir Vanilė (20% vanilės/1kg)...
Vokietija, Lüdenscheid
...Ingredientai: laiškiniai, paprika, jūros druska, cukrus, kukurūzų krakmolas, česnakas, marjoramas, raudonėlis, aromatas (sudėtyje: SALIERAI, MIEŽIAI, KVIEČIAI), svogūnas, GARSTYČIŲ MILTAI, saulėgrąžų aliejus, ciberžolė Naudojimas: apie 2 arbatinius šaukštelius 125 g grietinėlės, grietinės, jogurto, varškės Dabar mūsų "Dipp Provence su 18% druskos" galite naudoti kaip reklaminę priemonę arba dovaną. (Klausimus siųskite el. paštu: info@gojundgoj.de) Maloniai siūlome jums mūsų produktus taip pat kaip privatus ženklas, didelėse pakuotėse ir perpardavėjams.
Prancūzija, Malataverne
...Ingredientai: kvietinė miltai, cukrus, sviestas, kiaušiniai, cukruoti citrinos žievelės, kepimo milteliai, natūralus citrinos aromatas, druska. Paletas yra sausainis, pagamintas iš trapios tešlos. Jis yra storas, apie 1,5 cm, ir vidutiniškai turi 20 % sviesto, taip pat vanilinio cukraus. Jo pavadinimas kilęs iš paletų žaidimo, kurio metaliniai elementai yra sausainio formos.
Italija, Acerra
...Be glitimo lazdyno riešutų kremas (gluten free) idealiai tinka puošti ir suteikti skonį jūsų kavai, desertams, jogurtui ir ledams. Prieš naudojimą suplakti. INGRIDIENTAI: cukrus, augalinis aliejus (saulėgrąžų, palmių), lazdyno riešutai (8%), nugriebto pieno milteliai, kakava (10-12% kakavos sviesto), laktozė, emulgatorius: sojos lecitinas, aromatas, natūralus vanilės aromatas, antioksidantas: rozmarinų ekstraktas. Gali būti pėdsakų kitų riešutų.
Italija, Nave
...Ingredientai Vanduo, cukrus, anglies dioksidas, rūgštiklis, citrinos rūgštis, dažiklis, antocianai, šaltalankio ekstraktas, citrina ir obuolys, aromatas, chinino hidrochloridas. Pastabos: Sudėtyje yra 25% mažiau cukraus nei klasikinėje Schweppes, naudojami tik 100% natūralūs ingredientai ir aromatai, įskaitant chinino ir cukraus. ... Natūraliai pagardinta rožiniu pipiru. Šiek tiek aštri ir prieskoniuota tonikas. Talpa: 0,20 l Kodas: 02443 Kategorija: Tonizuojantis vanduo Šalis: Italija...
Lenkija, Wrocław
...Gervuogės šokolade. Be kakavos sviesto, šokoladas taip pat turi augalinių riebalų. Ingredientai: cukruotos gervuogės 69% (gervuogės, cukrus), šokoladas (kakavos masė, cukrus, kakavos sviestas, emulsiklis: sojų lecitinas, aromatas). Produktas gali turėti pieno. Miestas: Vroclavas...
Prancūzija, Furiani
...Ingredientai juodasis šokoladas, pieninis šokoladas (kakavos masė, kakavos sviestas, visas pienas, cukrus, emulgatorius sojų lecitinas, natūralus vanilės aromatas), smarties, miltai, rudojo cukraus, kepimo milteliai, druska. Svoris 650g Nuoroda: COOKI...
Bulgarija, Radievo, Dimitrovgrad Municipality
... spindulių.","Ingredients":"Kvietiniai miltai, gliukozės-fruktozės sirupas, kakavos kremas 25% (cukrus, hidratuota augalinė masė / medvilnės sėklų aliejus, palmių aliejus /), kakavos milteliai 20% / 10-12% riebalų /, emulgatorius: sojos lecitinas, aromatas: vanilinas, kakavos glazūra (cukrus, visiškai rafinuotas hidratuotas palmių aliejus, kakavos milteliai 8% (10-12% riebalų), sausas išrūgų...
Tunisas, Tunis
...Asortimentas supakuotas į 1 litro, 1,5 litro stiklines butelius ir 30 cl plastikinius butelius, taip pat 33 cl skardines. Produktas pagamintas Tunise PET buteliuose ir 33 cl skardinėse, kurios atitinka maisto kontaktui keliamus reikalavimus pagal ES reglamentą 1935/2004 ir jo pakeitimus, be BPA pagal Prancūzijos įstatymą 1442/2012. Ingredientai: gazuotas vanduo, cukrus, citrinos rūgštis E330, konservantas E211, aromatas. Laikymas: laikyti saulės spindulių apsaugotoje, vėsioje, sausioje ir be kvapo vietoje. Gaivus gėrimas Patiekti labai šaltą Tuniso kilmės Kategorijos: Gazuoti gėrimai...
Populiarios šalys šiai paieškos frazei

europages programėlė yra čia!

Naudokite mūsų patobulintą tiekėjų paiešką arba kurdami užklausas naudokite naują „europages“ programėlę pirkėjams.

Atsisiųsti iš „App Store“

App StoreGoogle Play