Bulgarija, Gabrovo
... švenčiamas su kiekvienu kūriniu. Ženkite į mūsų aromatingą pasaulį, kur oras prisotintas kvapnaus turtingo kakavos ir šiltų saldumynų aromato. Čia įgudę meistrai kruopščiai maišo geriausias sudedamąsias dalis, nuo švelnaus šokolado iki vietoje užaugintų riešutų ir vaisių, kad sukurtų įvairius išskirtinius skanėstus. Nuo klasikinio šokolado iki be cukraus, sveikatingumo kūrinių, mūsų repertuaras...
Rumunija, Lugoj
... - šaltos glazūros - vaisių įdarai - šokolado apvalkalas - sudėtinė šokoladas - tepamos kakavos grietinėlės - olandų kakavos milteliai - miltelių premiksai. Daugiau informacijos rasite mūsų svetainėje: www.eurocas-international.com...
Kroatija, Zagreb
Šimtmetį vartotojų kartos mėgavosi plačiu saldžių Kraš produktų asortimentu. Nuo pat gamybos pradžios 1911 metais iki šių dienų, Kraš sistemingai plėtė visų trijų konditerijos kategorijų – kakavos produktų, sausainių ir vaflių, taip pat cukraus saldumynų – gamybą. Ilgalaikis dėmesys originalių, aukštos kokybės produktų gamybai ir klientų poreikių bei norų tenkinimui užtikrino, kad Kraš išlaikė...
Belgija, Bruxelles
... dirbtuves Briuselyje, šis skonio alchemikas subtiliai maišo skirtingas kilmės šalis ir dirba su originaliais aromatais, kad pasiūlytų neprilygstamas skonio patirtis: ganaches, pagamintas iš viso pasaulio arbatų, šokolado plytelės iš kilmės regionų, ... Privalumas gaminti savo šokolado apvalkalą yra neabejotinas: tikri produktai, griežtai atrinkti ingredientai, kurie kiekvienai jo nuolat besikeičiančiai, originaliai, kartais drąsiai specialybei atskleidžia savo tikrą skonį, primenantį geriausių vynų didžiuosius derlius.
Belgija, Comines
...Nuo 1923 metų mes visą savo patirtį skiriame aukščiausios kokybės belgų šokolado gamybai. Kiekvienas mūsų šokolado gabalėlis ar pralina visada yra tikras malonumas kiekvienam šokolado mėgėjui. "Libeert" mes sujungiame šeimos tradicijas ir ekspertizę, remdamiesi naujausiomis gamybos technikomis, kad sukurtume delikatesą, pagamintą iš 100% gryno kakavos sviesto, pagal šeimos receptą, kurio paslaptis yra gerai saugoma.
Belgija, Beerse
Šokolado gaminiai yra mūsų aistra! Šokoladinė Matthé naudoja apvalkalo šokoladą, pagamintą tik iš 100% kakavos sviesto, kuris užtikrina neprilygstamą skonį. Šokoladinė Matthé jau tris kartas yra sinonimas meistriškumo. Dėl klientų orientuoto požiūrio taip pat buvo įsteigta atskira pakavimo skyrius. Taip šokoladinė atitinka augančią paklausą paruoštų produktų, kuriuos galima tiesiogiai dėti į...
Prancūzija, Carpentras
KAOKA – Ekologiško ir teisingo šokolado puoselėjimas Įkurta 1993 metais, KAOKA yra ekologiško teisingo šokolado pradininkė. KAOKA siūlo platų šokolado asortimentą visoms veiklos sritims: nuo degustacinių plytelių, konditerijos gaminių iki šokolado apvalkalo, šokolado gabaliukų ir miltelių pramonės, amatininkams ar bendruomenėms. KAOKA yra viena iš nedaugelio įmonių, dirbančių kakavos šaltiniuose...
Prancūzija, Marssac Sur Tarn
YVES THURIES šokoladai atspindi tradicinio prancūzų šokoladininko Yves Thuriès meistriškumą. Šokoladinė gamina šokoladus iš gryno kakavos sviesto. Ji gamina šokolado plyteles, šokoladų rinkinukus, šokoladinius makaronus, šokoladinius kąsnius ir kitus rafinuotus šokoladus su išskirtinėmis receptūromis. YVES THURIES šokoladai yra puikios kokybės ir išskirtinės autentiškumo. Jie parduodami Prancūzijoje ir visame pasaulyje.
Belgija, Gent
cacaOh! nuolat ieško naujų ingredientų, skonių ir kūrinių. Tradicinis gamybos procesas, kakavos pupelės skrudinamos ir malamos, tikros šokolado sudėtis: kakava, kakavos sviestas ir, žinoma, vanilė. Pasirinkimas natūralių ingredientų, subtiliai atrinktų, kurie kiekvienas suteikia savo charakterį mūsų Belgijos šokolado produktams: skanūs, autentiški ir su netikėtu akcentu.
Belgija, Lokeren
Trefin yra kietųjų ir įdarytų saldainių, toffee ir šokolado gamintojas. Trefin prekės ženklas arba privatus etiketė. Mūsų gamyba yra BRC-IFS sertifikuota, joje nėra dažiklių, GMO ir mes naudojame tik 100% kakavos sviesto šokoladą. Eksportuojame į daugiau nei 50 šalių.
Belgija, Lokeren
...Pralin'Art gamina aukščiausios kokybės pralinus, pagamintus iš Belgijos šokolado, 100% kakavos sviesto, natūralios vanilės ir be pridėtų riebalų. Mūsų lazdyno riešutų įdaras turi ne mažiau kaip 35% lazdyno riešutų, o kituose įdarose nenaudojami hidrinti riebalai, kurie taip pat yra be transriebalų rūgščių. Visi pridėti aromatai yra natūralūs. Įmonė nuo 2005 metų dirba pagal 'international food standard' (IFS) kokybės standartus.
Belgija, Barchon
...Bernard Schonmacker yra šokolado meistras. Be klasikinių šokolado rūšių (balto, juodo ir pralinė), Bernard Schonmacker siūlo keletą netikėtų skonių: imbiero, čili, pipirų prieskonių ganachą, Liège sirupo kremą, violetinę, rožinę, levandą, visi šie šokoladai taip pat pagaminti iš 'gryno kakavos sviesto' pupelių. Schonmacker parduotuvėje rasite platų rankų darbo produktų asortimentą, taip pat kitų specialybių, tokių kaip sausainiai, saldumynai, kava, arbata, alkoholiniai gėrimai,...
Bulgarija, Sofia
Dina R Consult LTD yra platintojas ir dirba kakavos ir šokolado srityje, šokolado produktai, bešokoladiniai saldumynai. Jos būstinė yra Sofijoje, Bulgarijoje.
... mūsų tradicinius desertus kokybiškai. Šiandien, kiek tiekia paslaugas Turkijai, ji taip pat aptarnauja pasaulį su maždaug 60 darbuotojų. O jos vizija ateičiai yra gaminti platesnį produktų asortimentą, išskyrus tahini halvą, džemą, turkiškus malonumus, lazdyno riešutų kremą su kakava, tahinį ir melasą. Mūsų gamybos asortimente yra džemas, marmeladas, turkiški malonumai, halvah, tahini, melasa, kakavos lazdyno riešutų kremas, cukraus pudra, kakava, kokosas, sezamo sėklos ir krakmolas. Daugiau informacijos rasite mūsų svetainėje ir susisiekite su mumis.
Belgija, Brussels
... išskirtiniu pralinos pasirinkimu. Taip pat mūsų svetainėje rasite įvairias personalizavimo galimybes, kurios padarys jūsų šokoladinę dovaną dar ypatingesnę. Kakava nėra tik skani, kad tirptų burnoje ir dingtų mūsų skrandyje - ne, ji taip pat turi daug naudingų medžiagų mūsų odai. Atraskite čia mūsų kakavos sviesto ir belgų šokolado kosmetikos produktų pasirinkimą...
Turkija, Ikitelli
Mūsų įmonė buvo įkurta Stambule 1979 metais. Mūsų kompanija, dirbanti su kakavos apdorojimo mašinomis ir šokolado pramone, teikia paslaugas su kakavos alkiliavimu, kakavos aliejaus presavimu, kakavos miltelių atomizatoriumi, miltelių cukraus malūnu, miltelių cukraus vienetais, visiškai automatinėmis pildymo mašinomis, produktų gavimo robotais ir daugiau nei penkiasdešimt kitų šokolado ir žaliavos...
Prancūzija, Fecamp
Olivier HAUTOT ir jo komanda, meistrai naujų skonių ir subtilių aromatų derinimo mene, kviečia jus paragauti visos gamos šokoladų, pagamintų iš gryno kakavos sviesto, sukurtų tik jūsų pojūčių malonumui.Rankų darbo šokolado malonumai.Garbė skoniui per tradiciją.Atraskite mūsų šokoladinių saldainių kūrinius ir pasiduokite mūsų Hautot saldainių kolekcijai.
Prancūzija, SAINT ETIENNE DE BAÏGORRY
Šokolado dirbtuvės LAIA Txokolategia yra įsikūrusios Baskų širdyje, Baïgorry, tradicijų ir gastronominių lobynų žemėje. Tai viena iš paskutiniųjų amatininkų šokolado dirbtuvių, kurios vis dar dirba su kakavos pupelėmis, kad galėtų kontroliuoti visus jų transformacijos į šokoladą etapus. Siūlome platų produktų asortimentą keliuose pardavimo taškuose 64-ame departamente.
Belgija, Liege
Grand-Place, Gardener of Chocolate yra unikali multikultūrinė įmonė, siūlanti visą šokolado apdailos ir végécao asortimentą, gaminamą trijose strateginėse vietose: Belgijoje, kur gimė šokolado tradicija, Vietname, kakavos gamybos šalyje ir viename iš Pietryčių Azijos ekonominių centrų, ir Japonijoje, žinomoje dėl savo modernizmo skonio.
... kiekvienam. Visi ingredientai, naudojami pralinų ir makaronų gamyboje, yra kruopščiai atrinkti dėl jų nepriekaištingos kokybės. Savo nustebinančioms rankų darbo receptūroms Pierre Ledent naudoja tik kontroliuojamos kilmės šokoladus, kuriuose yra ne mažiau kaip 70 % kakavos.
Belgija, Trooz
...greipfrutai, traškūs migdolai, pekano riešutai,… Saldūs malonumai: karšto šokolado mišiniai, kakavos pupelės, žaliavos milteliai, užtepiama pasta,… Šventiniai: visiškai vaisiniai ir triufeliai su senoviniu romu ir pipirais.
Belgija, Thuin
Chez Couleur Chocolat, aistra šokoladui ir kakavai neturi ribų. Ši rankų darbo šokolado dirbtuvė siūlo platų originalių pralinų ir šokoladinių figūrėlių asortimentą. Tirpus šokoladas, pieninis šokoladas ar net baltas šokoladas, įdarytos pralinės, šokoladinės figūrėlės, triufeliai, rankų darbo paskirstymo pasta – čia rasite viską, kas patenkins jūsų skonį. Nesvarbu, ar tai būtų ypatingoms progoms...
Italija, Pisa
... vienos gamybos zonos, tokių kaip Venesuela, Madagaskaras, Jamaika, Ekvadoras, Trinidadas ir Grenada. Amedei taip pat gamina išskirtines plyteles, tokias kaip Porcelana, 9 ir Chuao. Senoje liejykloje, esančioje La Rottoje, dabar Amedei gamyklos būstinėje, kiekvienais metais dešimtys džutinių maišų su vertingomis kakavos pupelėmis atkeliauja iš viso pasaulio. Griežtai prižiūrint Ceciliui Tessieri, šios kakavos pupelės yra paverčiamos šokoladu po to, kai praeina per būtinas fazes. Ši išskirtinumas atsirado dėl Cecilios Tessieri meilės šokoladui ir atsidavimo savo vizijai.
Belgija, Hermalle-Sous-Argenteau
... projektą! Galime jums pasiūlyti šokoladą visomis formomis. Asortimentas apima platų produktų pasirinkimą. Išbandykite mūsų neapolietiškų šokoladų, pralinų ar šokoladinių plytelių asortimentą. Galima pasirinkti iš įvairių skonių ir formų. Ar žinote apie skrudintas migdolus? Tai delikatesas: jie apgaubti tirpstančiu šokoladu ir kakavos milteliais, supakuoti labai patogioje individualioje pakuotėje! Mes taip pat esame specialistai gaminant daugybę sezoninių produktų, tokių kaip praliniai Velykų kiaušiniai ir kavos pupelės, apgaubtos plona tirpstančio šokolado plutele.
Rumunija, Lugoj
... naudoti kremus ir kakavos pagrindu pagamintus produktus konditerijai ir pyragams, taip pat dalijantis žiniomis per receptus, technologinius procesus ir praktinius patarimus. Mes siekiame turėti buvimą pasaulinėje rinkoje su pilnu aukštos kokybės ingredientų asortimentu konditerijos ir pyragų produktams per Eurocas partnerius kiekvienoje šalyje. Norime, kad klientai, kurie dalijasi mūsų aistra kokybei, gautų geriausią vertę už pinigus.
Italija, Piacenza
... dovanų pakuotės. Pasticceria Falicetto įkurta 1985 metais, kai Aldo Scaglia, jaunas piemontietis konditeris, persikėlė į Piacencą. Kasdien kepamuose produktuose, paruoštuose pagal aukštos konditerijos tradicijas, dedama didelė aistra ir fantazija, taip pat nuolatinis dėmesys ingredientams. Iš tiesų, atrenkamos geriausios kakavos pupelės iš Venesuelos, Bolivijos ir Sao Thome salos, kad būtų apdorojamos ir derinamos su migdolais ar lazdyno riešutais, sukuriant šokoladą, kuris tapo saldžia tradicija visiems piacentiniams.
...romas, limoncello, gianduja, torronas ir kt.) padengti ekstra kakavos šokoladu, min. 62%. 12 mėnesių. TRUFAI iš juodojo šokolado ir lazdyno riešutų, apibarstyti kakava. 12 mėnesių. MELIGOS PYRAGAS (kukurūzai) - skanus pyragas iš kukurūzų miltų, kuris yra trapus ir minkštas, įdarytas uogiene. 5 mėnesiai. MELIGOS SAUSAINIAI (kukurūzai) - skanus tradicinis Kuneo sausainis, pagamintas iš sviesto...
Populiarios šalys šiai paieškos frazei

europages programėlė yra čia!

Naudokite mūsų patobulintą tiekėjų paiešką arba kurdami užklausas naudokite naują „europages“ programėlę pirkėjams.

Atsisiųsti iš „App Store“

App StoreGoogle Play