Italija, Giuliano
... galima papuošti kakavos milteliais arba dekoruoti šviežiais uogomis, kad suteiktų rūgštelės, kuri subalansuoja šokolado turtingumą. Puikiai tinka kaip desertas po valgio arba kaip rafinuota užkandėlė, ši tartaletė žada įsimintiną skonio patirtį. Cod:MIG007...
Italija, Bronte
...Modicos Šokoladas Lazdyno Riešutų ir Migdolų - kakavos pasta 50%, cukrus, lazdyno riešutai 5%, migdolai 5%.
Italija, Castel D'azzano
... mažųjų draugais, ir kuriems net suaugusieji nesugebės atsispirti! Aukštos kokybės pieno šokoladas (kakavos: 31% min.) Cukrus, kakavos sviestas, pieno milteliai, kakavos pasta, emulsiklis: sojų lecitinas, aromatai. Gali būti riešutų pėdsakų. Be glitimo.
Italija, Novi Ligure
Saldi pramonė. Šokolado gamyba. Šokoladiniai kiaušiniai. Pas mus šokolado apdorojimas atliekamas su meile ir dėmesiu, laikantis tradicijų ir kokybės, ir jis apima visų rūšių šokoladą, nuo pieninio iki juodojo, taip pat baltąjį ir lazdyno riešutų šokoladą. Gambarotta srl taip pat atlieka savo apdorojimus trečiųjų šalių užsakymu: kakavos milteliai, juodasis šokoladas, giandui, šokoladinis turronas, šokoladas, šokoladiniai saldainiai, lazdyno riešutų šokoladas, tepamas šokoladas, saldumynai ir cukrus, šokolado plytelės ir šokoladiniai kiaušiniai.
Italija, Pisa
... vienos gamybos zonos, tokių kaip Venesuela, Madagaskaras, Jamaika, Ekvadoras, Trinidadas ir Grenada. Amedei taip pat gamina išskirtines plyteles, tokias kaip Porcelana, 9 ir Chuao. Senoje liejykloje, esančioje La Rottoje, dabar Amedei gamyklos būstinėje, kiekvienais metais dešimtys džutinių maišų su vertingomis kakavos pupelėmis atkeliauja iš viso pasaulio. Griežtai prižiūrint Ceciliui Tessieri, šios kakavos pupelės yra paverčiamos šokoladu po to, kai praeina per būtinas fazes. Ši išskirtinumas atsirado dėl Cecilios Tessieri meilės šokoladui ir atsidavimo savo vizijai.
Italija, Piacenza
... dovanų pakuotės. Pasticceria Falicetto įkurta 1985 metais, kai Aldo Scaglia, jaunas piemontietis konditeris, persikėlė į Piacencą. Kasdien kepamuose produktuose, paruoštuose pagal aukštos konditerijos tradicijas, dedama didelė aistra ir fantazija, taip pat nuolatinis dėmesys ingredientams. Iš tiesų, atrenkamos geriausios kakavos pupelės iš Venesuelos, Bolivijos ir Sao Thome salos, kad būtų apdorojamos ir derinamos su migdolais ar lazdyno riešutais, sukuriant šokoladą, kuris tapo saldžia tradicija visiems piacentiniams.
...romas, limoncello, gianduja, torronas ir kt.) padengti ekstra kakavos šokoladu, min. 62%. 12 mėnesių. TRUFAI iš juodojo šokolado ir lazdyno riešutų, apibarstyti kakava. 12 mėnesių. MELIGOS PYRAGAS (kukurūzai) - skanus pyragas iš kukurūzų miltų, kuris yra trapus ir minkštas, įdarytas uogiene. 5 mėnesiai. MELIGOS SAUSAINIAI (kukurūzai) - skanus tradicinis Kuneo sausainis, pagamintas iš sviesto...
Populiarios šalys šiai paieškos frazei

europages programėlė yra čia!

Naudokite mūsų patobulintą tiekėjų paiešką arba kurdami užklausas naudokite naują „europages“ programėlę pirkėjams.

Atsisiųsti iš „App Store“

App StoreGoogle Play