...„Il Parmigiano Reggiano DOP“ yra išmanių amatininkų darbo rezultatas, perduodamas iš kartos į kartą. Nariai jį gamina pagal tradicinį metodą, Mantovos provincijoje, dešiniajame Po krante. Pasiekiamas įvairiomis dydžių ir brandinimo trukmėmis, kurios svyruoja nuo mažiausiai 14 mėnesių iki 30 mėnesių brandinimo.
Italija, MILANO
...Nuo 20 iki 26 mėnesių "Parmigiano Reggiano" pasiekia brandą, tinkamą išreikšti savo charakteringą skonį, tačiau vis dar išlaiko jaunam sūriui būdingas skonio natas. Todėl jis siūlo gomuriui tirpstančio sviesto, pieno ir jogurto aromatus, kartu su vaisiniu poskoniu, primenančiu bananą ir ananasą, subtiliame saldumo ir sūrumo balanse. Sūris yra trapus ir granuliuotas, šviesiai geltonos spalvos. KG 35.000 VISOS FORMOS SVORIS KAINA UŽ KG EURAIS 7,00 GALIOJIMO TERMINAS 15/10/2025 MINIMALUS UŽSAKYMAS 50 VISOS FORMOS...
Italija, Misano Adriatico
...Skanūs užkandžiai su šviežiu „Parmigiano Reggiano“, pagamintu iš DOP. 5 20 g sūrio lazdelės, kad patirtumėte skanų skonį. Sveika, turtinga kalcio, baltymų ir skonio. Puikiai tinka kaip greitas užkandis arba sveikas papildymas jūsų patiekalui.
Prancūzija, Paris
Kaip gerai žinomas maisto didmenininkas, Eco Business išsiskiria nacionalinių prekių ženklų maisto produktų platinimu. Mes esame jūsų patikimas partneris, užtikrinantis patikimą, aukštos kokybės ir tvarų tiekimą. Mūsų įsipareigojimas tobulumui atsispindi kruopščiai atrinktų prekių ženklų, tokių kaip Ferrero, JDE ir daugelis kitų, pasirinkime. Nesvarbu, ar esate mažas vietinis verslas, ar nacional...
Prancūzija, Marseille
... natūralus, pagamintas iš neapdoroto pieno, kuris negali būti termiškai apdorotas. Vienintelis leidžiamas priedas yra druska. Parmigiano Reggiano gamyba sudaro apie 18% Italijos pieno gamybos ir apie 95% jos gamybos zonų.
Italija, Milano
...Confettura Extra di Pera Coscia ir aukštos kokybės mielė iš Tilio. Be pridėtinio cukraus ir konservantų. Tik šviežia sezoninė vaisiai ir mūsų gamybos rankų darbo mielė. 100% pagaminta Italijoje. Norint gauti geriausią konsistenciją, svarbu vartoti ją esant temperatūrai nuo 5 iki 10 °C. Ingredientai: Kriaušė 65%, mielė iš Tilio 35%. PORA Puikiai tinka prie ilgai brandintų sūrių, tokių kaip Parmigiano Reggiano, pecorini; žolelių sūrių, tokių kaip Gorgonzola ir Roquefort.
Lietuva, Bajorai, Vilniaus R.
...Šiame brandinimo etape Parmigiano Reggiano pasiekė optimalų amžių, kad būtų ragaujamas: jis išreiškia gausybę kvapų ir aromatų, kurie yra puikiai subalansuoti ir harmoningai derinami. Jis yra tirpus, trupus ir grūdėtas, su tinkamu saldumo ir skonio balansu. Šis produktas turi PDO (DOP) sertifikatą.
...30 mėnesių Parmigiano Reggiano yra skonio koncentratas, trapus ir granuliuotas, su ryškiu aromatu. Jo savitumas daro jį tikru triumfu skonio receptoriams. Ilgas brandinimas suteikia šiam produktui aukštą virškinamumą ir gausų maistingųjų medžiagų kiekį, todėl jis tinka laktozės netoleruojantiems asmenims ir mažiems vaikams.
Jungtinė Karalystė, London
Food Italy Ltd siekia skatinti ir parduoti itališkus žemės ūkio maisto produktus visame pasaulyje. Mes atstovaujame itališkų žemės ūkio maisto produktų kokybės puoselėjimą. Food Italy Ltd, įsikūrusi Londone, užsiima itališkos ekselencijos internacionalizavimu Prancūzijoje, Jungtinėje Karalystėje, Belgijoje, Šveicarijoje, Vokietijoje, Liuksemburge, Ukrainoje ir Šiaurės Afrikoje. Mažos įmonės,...
Italija, Parma
...Greci Bendrieji Sandėliai, pažangi įmonė sūrių brandinimo srityje, daugiausia Parmigiano Reggiano.
Italija, Genova
...Parmigiano-Reggiano gaminamas tik Parmos, Reggio Emilijos, Modenos provincijose ir dalyse Mantuvos ir Bolonijos provincijų, lygumose, kalnuose ir kalvose, esančiose tarp Po ir Reno upių. Šioje srityje yra keturi tūkstančiai ūkių, kuriuose galvijai šeriasi vietoje užaugintomis pašarais.
Italija, Bagnolo San Vito
...Parmigiano Reggiano visose formos (1-oji pasirinkimas) Stagionatura: 24 mėnesiai Svoris: 37 kg / 40 kg Kaina: € 9,60 už kg Minimalus užsakymas: 650 kg Parmigiano Reggiano visose formos po pasirinkimo Stagionatura: 24 mėnesiai Svoris: 37 kg / 40 kg Kaina: € 9,30 už kg Minimalus užsakymas: 650 kg...
Italija, San Pietro Clarenza
...Šis kvapnus ir skanus pestas puikiai tinka ruošiant puikius makaronų patiekalus. Tepamas ant skrudintos duonos arba krekerių, kad paruoštumėte skanius užkandžius ir užkandžius. Jis taip pat prideda kvapo ir skonio salotoms. INGREDIENTAI: Šviežias bazilikas ne mažiau kaip 70%, ekstra vierginio alyvuogių aliejaus, saulėgrąžų aliejaus, Parmigiano Reggiano (PIENAS, druska, RENNETAS) pušies riešutai, graikiniai riešutai, druska. Pakuotės: 190 g; 290 g; 950 g; 2.850 g...
Belgija, Nivelles
...ChèvrArdennes siūlo kelias išskirtines skonių variacijas: žydinčioje plutelėje, šviežioje žolelių riekelėje, su medumi, razinomis, svogūnais, bruschetta, su citrina, apkeptais. Taip pat yra pelenų plytelė, sluoksniuotas ožkos sūris su medumi, Parmigiano Reggiano parmezanas, Danų mėlynas sūris ir dar daug kitų. Ožkos sūriai, sukurti atsižvelgiant į mūsų kokybės standartus, tikrai pagerins jūsų, kaip reikalingo platintojo, reputaciją, renkantis šviežius ir išskirtinius sūrius savo klientams.
...Automatinė mašina paprastam ir išsamiam sūrių valymui. Sukurta sūrio žievės valymui, su gylio lygiu, kuris reguliuojamas pagal norimą rezultatą. Grater'ui: atlieka gilesnį ir ypač kruopštų valymą. Pjaustymui į riekeles ar gabalus: atlieka lengvesnį valymą, be perteklinio atliekų. Išvalo apie 350/400 Parmigiano Reggiano tipo sūrių per dieną. Elektropneumatinė mašina, maitinama 380V. Pateikiama...
Prancūzija, Plérin
...Norite originalumo užkandžiams, leiskite mums nustebinti jus mūsų sūrių sausainių užkandžiams. Kodėl gi nepasimėgauti mūsų sūrių sausainių su parmigiano reggiano A.O.P ir baziliku? Iš Italijos kilmės, ar mėgstate sūrį? Tuomet leiskite sau pasinerti į mūsų sūrių sausainių su parmezanu A.O.P ir baziliku eleganciją. Energija: 2215 kj / 530 kcal Riebalai: 30.00 g Iš jų sočiųjų riebalų: 20.00 g Angliavandeniai: 55.00 g Iš jų cukrūs: 7.50 g Baltymai: 11.00 g Druska: 2.20 g...
Tiesioginė prekyba ir eksportas į cash and carry visame pasaulyje, tiesioginė prekyba restoranams visame pasaulyje, itališki produktai, bufalo mozzarella, picos mozzarella, fior di latte, San Marzano pomidorai pica, šviežia pasta, pasta Italijos restoranams užsienyje. Neprilygstamos kainos itališkiems produktams, užsisakykite mūsų svetainėje ir gausite produktus tiesiai į savo restoraną, vynas, ek...
Italija, Sant'ilario D'enza
... Caseificio Colline di Selvapiana ir Canossa (registracijos numeris 417). Mūsų Parmigiano Reggiano tiekimo grandinė yra trumpa, integruota, kontroliuojama ir sertifikuota pagal Gyvūnų gerovę. Tai modelis, leidžiantis mums kasdien tikrinti ir maksimaliai padidinti mūsų produkto kokybę, siūlant jį plačiame brandinimo asortimente (nuo 12 iki daugiau nei 40 mėnesių) ir tipų. Be standartinio Parmigiano Reggiano...
Italija, Soragna
Sarca, įsikūrusi Soragna, supakuoja kietą ir pusiau kietą sūrį, „Parmigiano Reggiano“ ir „Grana Padano“ į plėveles ir maišelius po Cryovac vakuumu. Transporto organizavimas Italijoje ir užsienyje su konteinerių pakrovimais, krovinių surinkimo transportu, montavimo, sandėliavimo paslaugomis ir siuntimo platformomis.
Italija, Busto Arsizio
La Castellanza spa užsiima pieno produktų ir sūrių gamyba bei platinimu, įskaitant mozzarella, burrata, taleggio, quartirolo, primosale, ricotta, burro, mascarpone, provolone, parmigiano reggiano, grana padano, gorgonzola, iš grynos ožkos pieno ir daugybę kitų skanėstų, visada naudodama tik šviežią pieną. Viena iš mūsų specialybių yra ožkų sūriai, kurie pasižymi geresniu virškinamumu nei kiti sūriai. Taip pat gaminame aukščiausios kokybės burro ir mascarpone.
... gamyboje, pavyzdžiui, pieninių karvių, bendradarbiaujančių su Parmigiano Reggiano, sektoriuje. Plėtojama malkų ir granulių pardavimas paletėse, suteikiant klientams galimybę pasinaudoti pristatymo paslaugomis į namus.
Italija, Montechiarugolo
Pristatome save, aš esu Giorgio Bonati, o su savo sūnumi Gianluca valdome mūsų ūkininkavimo verslą Parmos kaime. Mūsų šeima yra ūkininkų ir gyvulių augintojų šeima jau keturias kartas. Šiandien turime apie 100 karvių, kurios gamina pieną, kurį mes perdirbame į Parmigiano Reggiano sūrius mūsų sūrinėje. Vėliau brandiname produktą specialiame brandinimo sandėlyje. Mūsų Parmigiano Reggiano gaminamas...
Italija, Gambasca
... Reggiano, Grana Padano, Pecorino Romano, Bufalo Mozzarella Campana, Burrata, Gorgonzola ir dar daug daugiau. Rinkų žinios, gebėjimas nustatyti ir interpretuoti klientų poreikius leidžia mums patarti klientui, padedant jam augti ir įgyti žinių apie produktus, jų pateikimą, pjaustymą, laikymą ir derinimą. Su mūsų šaldytuvų transporto priemonių flotile pasiekiame visą Pjemontą ir Ligūriją, taip pat turime organizacinę struktūrą tarptautiniams siuntimams.
Prancūzija, Strasbourg
... patiekiami su skaniomis šviežiomis padažais, kuriuos Francesca ruošia pagal savo šeimos receptus, ir pabarstyti tikru Parmigiano Reggiano. Vartojant vietoje, makaronai pateikiami tikroje itališkoje lėkštėje. Pasiimtiems makaronams tiekiami izoliacinėje dėžutėje, smagiai ir praktiškai. Naudodami produktus, tiesiogiai atrinktus Italijoje Francescos, mes gaminame padažus savo gamybos dirbtuvėse, kad užtikrintume savo klientams nepriekaištingą kokybę ir atsekamumą nuo šaltinio iki restoranų.
Ispanija, Sant Cugat Del Valles
... Reggiano), sūriai riekelėmis, Mozzarella perlai, IQF sūriai pramonei, sūrių dribsniai ir kubeliai IV kategorijos salotoms, kremiški sūriai. Tarkuotas Emmental, tarkuotas Gouda, tarkuotas Edam, tarkuotas Cheddar. Emmental riekelėmis, Gouda riekelėmis, Edam riekelėmis, Cheddar riekelėmis. Tarkuota Mozzarella, lydyta Mozzarella, šviežia Mozzarella, IQF Mozzarella, pramoninė Mozzarella blokais.
Italija, Reggio Emilia
...La Montanari & Gruzza spa, esanti Emilia kelyje tarp Reggio Emilia ir Parma, gamina išskirtinio skonio grietinėlės sviestą, surinktą iš daugiau nei 150 Parmigiano Reggiano gamintojų pieno ūkių. Be to, kad siūlo įvairias sviesto formas, įmonė taip pat brandina Parmigiano Reggiano (kurį taip pat gamina) ir Grana Padano, parduodamus tiek visomis formomis, tiek vakuuminėse pakuotėse. Nuolatinė kokybė ir rimtumas teikiant paslaugas, nuo pakavimo iki pristatymo savo transportu, yra daugiau nei 50 metų sunkaus darbo rezultatas ir natūraliai sertifikuota pagal UNI EN ISO 9001:2000.
Italija, Cosio Valtellino
Bongetta Formaggi specializuojasi itališkų ir ne tik sūrių brandinime ir porcijavime. Mes galime pasiūlyti pilną sūrių paketą: Grana Padano Dop ir Parmigiano Reggiano Dop įvairiuose brandinimuose, porcijose ir tarkuotu pavidalu. Daugelis itališkų DOP: Taleggio Dop, Gorgonzola Dop, Asiago DOP, Montasio DOP, Casera DOP, Bitto DOP, Bufala DOP, Pecorino Romano DOP, Fontina DOP, Quartirolo DOP, šveicariški sūriai, kietieji sūriai, minkštieji sūriai, ožkų ir avių sūriai, Provoloni, jaunieji pieniniai sūriai, pusiau ir super brandinti sūriai.
Populiarios šalys šiai paieškos frazei

europages programėlė yra čia!

Naudokite mūsų patobulintą tiekėjų paiešką arba kurdami užklausas naudokite naują „europages“ programėlę pirkėjams.

Atsisiųsti iš „App Store“

App StoreGoogle Play