Prancūzija, Sarrola-Carcopino
Įmonė Salaisons Joseph Pantaloni, tradicinės mėsos gaminių gamintojas netoli Aiaccio, užtikrina didelių kiekių pardavimą profesionalams, taip pat tiesioginį pardavimą privatiems asmenims. Kaip Korsikos produktų gamintojas, Salaisons Joseph Pantaloni pabrėžia regiono tradicinius produktus. Salaisons Joseph Pantaloni gamina aukštos kokybės mėsos gaminius ir korsikietiškus dešreles, naudodama tik pr...
Italija, Fidenza
Bertelli Formaggi S.r.l., esanti rinkoje jau keturias kartas, siūlo puikios kokybės brandintus ir šviežius sūrius. Esame daugelio Europos įmonių, tiekiančių ne tik 12 mėnesių iki 60 mėnesių brandintą "Parmigiano Reggiano", bet ir tradicinius itališkus ožkų ir avių sūrius, orientyras. Taip pat esame tiekėjai tipiniams mėsos gaminiams, tokiems kaip "salame", "fiocchetto", "mortadella", "Prosciutto d...
Italija, Mesoraca
...Ritinėlis pancetta gaunamas iš liesos kiaulės pilvo dalies, kuri kruopščiai masažuojama rankomis ir pagardinama mūsų būdingais kalabriškais prieskoniais. Jis brandinamas daugiau nei 70 dienų kontroliuojamoje temperatūroje ir drėgmėje. Skirtingai nuo tiesios pancetta, ritinėlis pancetta yra suvyniotas į save ir surištas rankomis. Pasibaigus brandinimui, jis turi sluoksniuotą, apvalią raudonai...
Italija, Mugnano Del Cardinale
Iš pradžių veikla buvo sezoninė, sutampanti su Velykų ir Kalėdų šventėmis, ir turėjo grynai vietinę rinką. Buvo naudojamos šviežios ir aukščiausios kokybės mėsos, gaminant salami su didžiuliu meistriškumu ir dėmesiu, naudojant geriausias prieskonius, geriausias žarnas ir džiovinant su didžiausia priežiūra, kad skonis, aromatai ir natūralumas visada būtų apsaugoti ir garantuoti laike ir erdvėje. Ši...
„Rosa dell'Angelo“ kumpio ir „culatello“ gamybos procesas yra ypatingas jau nuo pat pradžių. Mėsos turi skirtingą kokybę, dėl lauko auginimo tipo ir senovinės rankų darbo technologijos, naudojant tik druską ir ilgą brandinimą. Mūsų juodieji kiaulės, senovinių veislių, kurios beveik visiškai išnyko, laisvai ganosi miškuose. Laisvi po saule, vėju ir lietumi. Laisvi išreikšti savo instinktus. Laisvi ...
Italija, Annone Di Brianza
Įmonė Pozzi Proge.co siūlo novatoriškas mašinų sprendimus maisto pramonei. Dėl daugiau nei dvidešimties metų patirties šioje srityje, viduje projektuojamos mašinos, atitinkančios klientų gamybos poreikius, kurie svyruoja nuo mažų amatų iki didelių pramonės įmonių. Dėl bendradarbiavimo su daugybe partnerių, dažnai Pozzi Proge.co mašinos yra integruojamos į esamas arba naujai įdiegtas automatizuotas...
Italija, Barberino Di Mugello
...TOSKANOS SALAMAS, paruoštas iš pasirinktos kiaulienos, vidutinio smulkumo ir kubeliais pjaustyto lašinio, įvyniotas į kolageno žarną ir brandintas. ŠONKA - kiaulės šlaunelė "TOSKANOS NAMINIS". FINOKIONA, paruošta iš pasirinktos kiaulienos, yra tipiškas toskaniškas dešrainis, įvyniotas į kolageno žarną, pagardintas anyžių sėklomis. PANCETTA iš grynos kiaulienos, suktinė arba plokščia, sūdyta ir brandinta toskaniškai.
Prancūzija, Pessac
...Dešros, saliamai, lonza, avienos kumpis, ožkos kumpis, vietinės specialybės, guanciale, pancetta, žalias kumpis, coppa, Desulo kumpis, šernas, baravykų dešra, cannonau salami, alyvuogių salami...
Italija, Acquaviva Picena
...Versare il contenuto della confezione in padella ed aggiungere 800 g di acqua ed una noce di burro. Far cuocere per 18 minuti a fuoco medio e mantecare con una noce di burro a fine cottura. Variante della ricetta: Aggiungere, a fine cottura, pancetta rosolata o salmone grigliato o altri ingredienti a piacere soffritti separatamente. Il risotto pronto è per 2/3 porzioni.
Prancūzija, Auros
... ventrèche (prancūziška pancetta) ir plokščią. Taip pat gaminame virtą mėsos gaminį: namų česnakinę dešrą, basų pjaustytą su Espelette pipirais, mūsų garsųjį močiutės paštetą (su konjaku, grietine ir mažais grybais), virtą kumpį, béarnaise mėsos kraujinę dešrą, galabar kraujinę dešrą ir mėsos brasse dešrą, kiaulės pėdų teriną. Be to, mes gaminame marinuotas mėsas kepimui, tokias kaip mūsų garsusis Lomo stiliaus kepamas kumpis ir šviežios dešrelės.
Italija, San Donaci
...Vynas gautas iš Negroamaro (90%) ir Malvasia Nera (10%) vynuogių. Gamybos zona: Salentas, tarp Brindisi ir Lecce provincijų. Brandinimas barelėse. Aromate išryškėja sunokusių raudonųjų vaisių ir džemų kvapai, prieskoniuoti juoduoju pipiru, saldymedžiu, skrudintais tonais ir viduržemio jūros augalijos balzaminėmis natomis. Idealiai tinka su kietais sūriais, tokiais kaip Comtè, Gorgonzola, mėsos gaminiais, tokiais kaip kiaulienos pancetta, chorizo, capocollo ir ant grotelių kepta raudona mėsa.
Italija, Villafranca Piemonte
... kiaulienos skerdimu, apdorojimu ir prekyba, visada užtikrindama šviežių ir natūralių produktų asortimentą. Tarp produktų: šviežia ir šaldyta kiauliena, dešros, kumpiai, salami, zampone, coppa di testa, mortadella, culatello, pancetta ir cotechino.
Prancūzija, Ascain
... jautienos fuet - halal jautienos bekonas / halal jautienos pancetta - halal jautienos pasterma - halal avienos kumpis Siūlome mūsų halal mėsos gaminius didmenai tiek visais gabalais, tiek supjaustytais pakuotėse. Visi mūsų produktai yra halal sertifikuoti ir akredituoti EIAC. Pristatymas Prancūzijoje, išskyrus Korsiką.
Pivac prekės ženklas yra aukštos kokybės sūdyto maisto sinonimas, tarp kurio mūsų naminis prosciutto (Dalmatinski pršut), pancetta (Dalmatinska panceta) ir sūdyta kaklo mėsa (Kraški vrat) pelnytai ir didžiuodamiesi užima pirmąją vietą. Netolimoje ateityje švęsime 60 metų egzistavimo ir sėkmingos veiklos sukaktį. Todėl norime pasidalinti savo istorija, tradicija, kokybe ir ateitimi su didele...
Prancūzija, Villefranche De Rouergue
Nuo 1962 metų įkūrimo įmonė SACOR specializuojasi sausose dešrose Pietvakarių Prancūzijoje. SACOR siūlo maisto produktus, pagrįstus tradiciniais ir regioniniais receptais. Įmonė siūlo sausą dešrą, sausą dešrelę, mėsos užkandžių rinkinį, chorizo, sausą kumpį, kopą, pancettą, saliamį, rūkyta šonine ir kt. Įmonė įsipareigoja skaidrumui ir skonio puoselėjimui.
Belgija, Casteau
... kriterijus. Be to, visos mūsų mėsos gaminiai džiovinami senoviniu būdu, tai reiškia, kad taikome lėtą brandinimą, garantuojantį unikalų mūsų produktų skonį ir aromatą. Mūsų mėsos gaminiai yra labai įvairūs: įvairių rūšių salami, pancetta, coppa, lonza, porchetta ir kt., atitinkantys visus skonius, originalius ar ne!
Prancūzija, Nogent Sur Oise
...Senovinė sauso sūdyto kumpio koppa, Sauso sūdyto kumpio koppa, Sluoksniuota sauso sūdyto kumpio koppa, Sauso sūdyto kumpio kubas, Sauso sūdyto kumpio timbras, Senovinė sauso sūdyto pancetta, Sauso sūdyto pancetta, Sluoksniuota sauso sūdyto pancetta, Merguez, Visa Merguez porcija, Merguez gabalas 5/10/15 mm, Pepperoni pizza PB D43 lazdos, Sluoksniuotas pepperoni pizza.
Italija, Scario
...pecorino, dešra, soppressata, pancetta, capocollo, guanciale, ekologiški makaronai, ekologiškas vynas, alyvuogės, patė, džemai, marmelada, mastaccioli, cantucci. Rankų darbo medus, speltos produktai, propolis, medaus saldainiai, nuotakos torroncino, kanapių aliejus ir miltai, senator cappelli miltai, saragolla, speltos makaronai, amaro penna, prieskoniai, šampanas, grappa.
Belgija, Vilvoorde
...Luka, įsikūrusi Vilvorde, yra mėsos produktų gamintojas ir tiekėjas, specializuojantis virtose šoninėse. Mūsų asortimentą taip pat sudaro emulsiniai produktai (pvz., virtos dešrelės, mėsos kepiniai, ...) ir brandinimo produktai (pvz., šoninė, pancetta, filet d'Anvers).
Italija, Fasano
...Salame, sūdyta ir džiovinta pancetta, pridėdami nacionalinio lygio mėsos gaminius, tokius kaip Bresaola, Speak, Wrustel, Mortadella ir virtas kumpis. Mūsų mėsos gaminiai gaunami iš vietinių, 0 km atstumu esančių Puglios ganyklų.
...siūlo aukščiausios kokybės rankų darbo mėsą ir dešras, kurios yra nuolatinio dialogo su atitinkamais ūkininkais rezultatas. Iš šio gilaus darbo ir meilės gimsta ypatinga aukštos kokybės rankų darbo dešrų gamyba, nuo tradicinės brandintos dešros iki įvairių rūšių salami, siūlant skanius cacciatorini, capocolli, culatelli, lonze, pancetta ir dar daug daugiau. Tai senovinių skanėstų gamyba, skirta patenkinti savo klientų ir jų svečių skonius.
Italija, Bagnolo San Vito
...bresaola, Milano dešra, saldžioji ir aštri Napoli dešra, aštri romėniška spianata, pancetta. Sūrio kremai: su grybais, su trumais, su balzaminiu actu, su 4 sūriais, su Parmigiano Reggiano. Kalbant apie gėrimus, prekiaujame vynais iš įvairių Italijos regionų: Venetas: Prosecco ir Amarone, Emilija-Romanija: Lambrusco, Sangiovese ir Pignoletto, Markė: Passerina.
Italija, Spilamberto
Mes specializuojamės šviežių kumpių apdorojime. Specializacija, kurią diversifikavome su kitais šviežiais produktais, tokiais kaip pečių, filė, coppa, pancetta ir kt.
Italija, Castelnuovo Rangone
IL SALUMIFICIO SRL Minkšti ir Traškūs Ciccioli, Galvos Puodeliai, Pancetta, Aromatizuoti Lardi, Strutti ir kiekvienas tipinis mėsos gaminys iš Modenės tradicijos.
Populiarios šalys šiai paieškos frazei

europages programėlė yra čia!

Naudokite mūsų patobulintą tiekėjų paiešką arba kurdami užklausas naudokite naują „europages“ programėlę pirkėjams.

Atsisiųsti iš „App Store“

App StoreGoogle Play