Italija, Fidenza
Bertelli Formaggi S.r.l., esanti rinkoje jau keturias kartas, siūlo puikios kokybės brandintus ir šviežius sūrius. Esame daugelio Europos įmonių, tiekiančių ne tik 12 mėnesių iki 60 mėnesių brandintą "Parmigiano Reggiano", bet ir tradicinius itališkus ožkų ir avių sūrius, orientyras. Taip pat esame tiekėjai tipiniams mėsos gaminiams, tokiems kaip "salame", "fiocchetto", "mortadella", "Prosciutto d...
Italija, Mesoraca
...Ritinėlis pancetta gaunamas iš liesos kiaulės pilvo dalies, kuri kruopščiai masažuojama rankomis ir pagardinama mūsų būdingais kalabriškais prieskoniais. Jis brandinamas daugiau nei 70 dienų kontroliuojamoje temperatūroje ir drėgmėje. Skirtingai nuo tiesios pancetta, ritinėlis pancetta yra suvyniotas į save ir surištas rankomis. Pasibaigus brandinimui, jis turi sluoksniuotą, apvalią raudonai...
Italija, Mugnano Del Cardinale
Iš pradžių veikla buvo sezoninė, sutampanti su Velykų ir Kalėdų šventėmis, ir turėjo grynai vietinę rinką. Buvo naudojamos šviežios ir aukščiausios kokybės mėsos, gaminant salami su didžiuliu meistriškumu ir dėmesiu, naudojant geriausias prieskonius, geriausias žarnas ir džiovinant su didžiausia priežiūra, kad skonis, aromatai ir natūralumas visada būtų apsaugoti ir garantuoti laike ir erdvėje. Ši...
„Rosa dell'Angelo“ kumpio ir „culatello“ gamybos procesas yra ypatingas jau nuo pat pradžių. Mėsos turi skirtingą kokybę, dėl lauko auginimo tipo ir senovinės rankų darbo technologijos, naudojant tik druską ir ilgą brandinimą. Mūsų juodieji kiaulės, senovinių veislių, kurios beveik visiškai išnyko, laisvai ganosi miškuose. Laisvi po saule, vėju ir lietumi. Laisvi išreikšti savo instinktus. Laisvi ...
Italija, Annone Di Brianza
Įmonė Pozzi Proge.co siūlo novatoriškas mašinų sprendimus maisto pramonei. Dėl daugiau nei dvidešimties metų patirties šioje srityje, viduje projektuojamos mašinos, atitinkančios klientų gamybos poreikius, kurie svyruoja nuo mažų amatų iki didelių pramonės įmonių. Dėl bendradarbiavimo su daugybe partnerių, dažnai Pozzi Proge.co mašinos yra integruojamos į esamas arba naujai įdiegtas automatizuotas...
Italija, Barberino Di Mugello
...TOSKANOS SALAMAS, paruoštas iš pasirinktos kiaulienos, vidutinio smulkumo ir kubeliais pjaustyto lašinio, įvyniotas į kolageno žarną ir brandintas. ŠONKA - kiaulės šlaunelė "TOSKANOS NAMINIS". FINOKIONA, paruošta iš pasirinktos kiaulienos, yra tipiškas toskaniškas dešrainis, įvyniotas į kolageno žarną, pagardintas anyžių sėklomis. PANCETTA iš grynos kiaulienos, suktinė arba plokščia, sūdyta ir brandinta toskaniškai.
Italija, Acquaviva Picena
...Versare il contenuto della confezione in padella ed aggiungere 800 g di acqua ed una noce di burro. Far cuocere per 18 minuti a fuoco medio e mantecare con una noce di burro a fine cottura. Variante della ricetta: Aggiungere, a fine cottura, pancetta rosolata o salmone grigliato o altri ingredienti a piacere soffritti separatamente. Il risotto pronto è per 2/3 porzioni.
Italija, San Donaci
...Vynas gautas iš Negroamaro (90%) ir Malvasia Nera (10%) vynuogių. Gamybos zona: Salentas, tarp Brindisi ir Lecce provincijų. Brandinimas barelėse. Aromate išryškėja sunokusių raudonųjų vaisių ir džemų kvapai, prieskoniuoti juoduoju pipiru, saldymedžiu, skrudintais tonais ir viduržemio jūros augalijos balzaminėmis natomis. Idealiai tinka su kietais sūriais, tokiais kaip Comtè, Gorgonzola, mėsos gaminiais, tokiais kaip kiaulienos pancetta, chorizo, capocollo ir ant grotelių kepta raudona mėsa.
Italija, Villafranca Piemonte
... kiaulienos skerdimu, apdorojimu ir prekyba, visada užtikrindama šviežių ir natūralių produktų asortimentą. Tarp produktų: šviežia ir šaldyta kiauliena, dešros, kumpiai, salami, zampone, coppa di testa, mortadella, culatello, pancetta ir cotechino.
Italija, Scario
...pecorino, dešra, soppressata, pancetta, capocollo, guanciale, ekologiški makaronai, ekologiškas vynas, alyvuogės, patė, džemai, marmelada, mastaccioli, cantucci. Rankų darbo medus, speltos produktai, propolis, medaus saldainiai, nuotakos torroncino, kanapių aliejus ir miltai, senator cappelli miltai, saragolla, speltos makaronai, amaro penna, prieskoniai, šampanas, grappa.
Italija, Fasano
...Salame, sūdyta ir džiovinta pancetta, pridėdami nacionalinio lygio mėsos gaminius, tokius kaip Bresaola, Speak, Wrustel, Mortadella ir virtas kumpis. Mūsų mėsos gaminiai gaunami iš vietinių, 0 km atstumu esančių Puglios ganyklų.
...siūlo aukščiausios kokybės rankų darbo mėsą ir dešras, kurios yra nuolatinio dialogo su atitinkamais ūkininkais rezultatas. Iš šio gilaus darbo ir meilės gimsta ypatinga aukštos kokybės rankų darbo dešrų gamyba, nuo tradicinės brandintos dešros iki įvairių rūšių salami, siūlant skanius cacciatorini, capocolli, culatelli, lonze, pancetta ir dar daug daugiau. Tai senovinių skanėstų gamyba, skirta patenkinti savo klientų ir jų svečių skonius.
Italija, Bagnolo San Vito
...bresaola, Milano dešra, saldžioji ir aštri Napoli dešra, aštri romėniška spianata, pancetta. Sūrio kremai: su grybais, su trumais, su balzaminiu actu, su 4 sūriais, su Parmigiano Reggiano. Kalbant apie gėrimus, prekiaujame vynais iš įvairių Italijos regionų: Venetas: Prosecco ir Amarone, Emilija-Romanija: Lambrusco, Sangiovese ir Pignoletto, Markė: Passerina.
Italija, Spilamberto
Mes specializuojamės šviežių kumpių apdorojime. Specializacija, kurią diversifikavome su kitais šviežiais produktais, tokiais kaip pečių, filė, coppa, pancetta ir kt.
Italija, Castelnuovo Rangone
IL SALUMIFICIO SRL Minkšti ir Traškūs Ciccioli, Galvos Puodeliai, Pancetta, Aromatizuoti Lardi, Strutti ir kiekvienas tipinis mėsos gaminys iš Modenės tradicijos.
Populiarios šalys šiai paieškos frazei

europages programėlė yra čia!

Naudokite mūsų patobulintą tiekėjų paiešką arba kurdami užklausas naudokite naują „europages“ programėlę pirkėjams.

Atsisiųsti iš „App Store“

App StoreGoogle Play