... - kuris suteikia abrikosams jų geltonai-oranžinę spalvą - veikia kaip vitamino A pirmtakas, tai reiškia, kad jūsų kūnas gali jį paversti šiuo vitaminu. Šie visi maistingieji komponentai saugo akis nuo pažeidimų. Abrikosai yra geras tirpiosios skaidulos šaltinis, kuris maitina sveikas žarnyno bakterijas ir gali pagerinti virškinimo sistemos sveikatą. Kalis padeda nervų signalizacijai, raumenų susitraukimams ir skysčių pusiausvyrai. Valgymas maisto produktų, turinčių daug kalio, tokių kaip abrikosai, gali padėti užkirsti kelią hipertenzijai ir sumažinti insulto riziką.
...Stilius: Moliūgų alaus
Alkoholis: 6,2%
IBU: 35
TECHNINIS PAAIŠKINIMAS:
IŠVAIZDA:
Vario oranžinė spalva, pilnas kūnas ir kreminė, ilgai išliekanti puta.
KVAPAS:
Jo aromatas primena moliūgų pyragą: sudėtingas, harmoningas ir prieskoniuotas.
SKONIS:
Jo saldus salyklas burnoje primena moliūgų pyragą ar imbierinius sausainius. Labai subalansuotas ir gaivus.
DERINIMAS:
Puikiai tinka derinti su rudens produktais, sūriais, grybų kremu, sezoninėmis daržovėmis, balta mėsa ir kt.
INGRIDIENTAI:
Vanduo, miežių salyklas, moliūgas, apyniai, prieskoniai ir mielės.
ALERGENAI:
Miežiai...