... fermentavimas 3 savaites Malolaktinė fermentacija talpose Brandinamas prancūziškuose ąžuolo statinėse 12 mėnesių VYNIŲ VEISLĖS 50% Cabernet Sauvignon 50% Merlot APRAŠYMAS Su aiškiai granato spalvos rūbu, Château Lalande raudonas vynas atskleidžia malonų raudonųjų vaisių ir kakavos aromatą, su skrudintos medienos užuominomis. Skonis prasideda nuo glotnaus ir apvalaus atakos, pereinant į vaisinius tonus su subtiliai suminkštintais taninais. Didingas vynas iš Saint-Julien.
Prancūzija, Auxerre
...{"Dégustation":"Degustacija\nGeltonos atspalvio spalva. Vaisių aromatai su kriaušės natomis. Gaivumas burnoje, labai lengvai virškinamas vynas.\n\nVinifikacija\n3 dienų odelės maceracija, po to švelnus spaudimas 3 valandas. Fermentacija vyksta talpoje, atlikta malolaktinė fermentacija. Brandinimas ant smulkių mielių 8 mėnesius talpoje. Vynas pagamintas be sulfitų.\n\nMaisto ir vyno derinimas...
Prancūzija, Les Riceys
...CÉPAGES : 100 % PINOT NOIR VINIFIKACIJA : Dalinė malolaktinė fermentacija. Brandinimas rūsyje 5 metus. ASAMBLIAŽAS : 15 % rezervinio vyno nuo nuolatinės soleros. DOSAVIMAS : 10 g/l DĖGUSTACIJA : Ši gryna Pinot Noir cuvée pasižymi aromatais, derinančiais baltas gėles ir citrusinius vaisius. Pirmasis skonis burnoje, apvalus ir švelnus, su vaisių kompotu ir vanilės užuominomis, palieka medienos natų atspalvį pabaigoje. Šampanas puikiai tinka aperityvui ir viso valgio metu.

europages programėlė yra čia!

Naudokite mūsų patobulintą tiekėjų paiešką arba kurdami užklausas naudokite naują „europages“ programėlę pirkėjams.

Atsisiųsti iš „App Store“

App StoreGoogle Play