Frigorífico Cárnico Pedro Rodríguez S.L. yra įmonė, turinti daugiau nei 58 metų patirtį šviežių ir šaldytų iberijos kiaulienos mėsos prekybos ir platinimo srityje. Nuo savo įkūrimo 1952 metais ji nuolat laikosi inovacijų ir kokybės įsipareigojimo, prisitaikydama prie rinkos ir klientų poreikių. Mūsų evoliucija leido optimizuoti mūsų įrenginius ir procedūras, taip užtikrinant aukščiausios kokybės p...
...Saldžiosios žolelės yra aromatinė žolė su mediniu stiebu ir storomis sidabriškai žaliomis lapeliais, kurie skleidžia labai intensyvų aromatą. Ji naudojama fizioterapijoje, kosmetikos srityje kaip dantų pasta ir kulinarijoje, kad pagardintų keptą mėsą ir žvėrieną. Prieinama indeliuose arba polistirolo pakuotėse įvairių svorių.
Rumunija, Botosani
Doly-Com Distributie SRL yra Rumunijos mėsos perdirbimo lyderis, įsikūręs Botošanyje, Rumunijoje. Tai viena didžiausių galvijų, avių skerdyklų ir kiaulienos, jautienos bei avienos/žąsų išpjaustymo gamyklų. Įmonė turi 60 000 galvijų per metus skerdimo pajėgumą ir 2 672 tonų per savaitę gamybos pajėgumą, užimanti 7 477,65 kv. m. Esame sertifikuoti kaip vieni iš aukščiausios kokybės gamintojų Rumunij...
...Baltųjų citrinų skonis yra citrininis, palyginti su juodaisiais citrinais. Tai daro juos nepakeičiamais infuzijoms ar žuvies gaminimui. Jų aromatai taip pat yra galingesni nei geltonųjų citrinų. Tai yra nepakeičiamas prieskonis Persų virtuvėje ir Persijos įlankoje. Ant medžio jie atrodo kaip maži žali citrinos. Jie džiovinami tik saulėje. Džiovinimo proceso metu jie išvysto savo galingus...
Uzbekistan, Andijan City
...Ketaus saj su 40 cm skersmeniu yra universali ir patvari virimo priemonė, ideali gaminimui ant atviros ugnies arba orkaitėje. Dėl storų sienelių saj tolygiai paskirsto šilumą, todėl galite gaminti mėsą, žuvį, daržoves ir kitus ingredientus su minimaliai naudojamu aliejumi. Patogios rankenos užtikrina lengvą naudojimą, o nelipni danga palengvina plovimo procesą. Ketaus saj bus puikus papildymas jūsų virtuvės arsenale, leidžiantis mėgautis skaniu maistu lauke arba namuose.
Jungtiniai Arabų Emyratai, Dubai
...Ketvirtis kojos apima tiek blauzdą, tiek šlaunį. Ji turi turtingą skonį ir drėgną tekstūrą. Švari, be kraujo dangos ir higieniškai apdorota. Ši vištienos dalis geriausiai tinka prieskoniuoto vištienos ir vištienos kepimo gaminimui.
Serbija, Subotica
...Energinga veislė. Duoda gausų derlių. Santykinai atspari žemai temperatūrai. POLINIZATORIAI: Savipolinis. VAIŠIŲ IŠVAIZDA: Apskritimo formos. Oda pusiau raudona ant geltono pagrindo. Mėsa geltona, sultinga ir tvirta. VAIŠIŲ DYDIS: Vidutinio dydžio. DERLIUS: Ankstyvas derlius, birželio vidurys iki pabaigos. KOMERCINIS NAUDOJIMAS: Naudojama šviežiam vartojimui, gaminimui, konservavimui, buteliavimui. Gerai atlaiko transportavimą ir manipuliavimą.
Jungtinė Karalystė, Telford
... orkaitėms arba mikrobangų krosnelėms. Mūsų gaminimo maišeliai gali būti naudojami parduotuvėje kaip prekystalių maišeliai, uždaryti gamybos proceso metu arba netgi tiesiog parduodami klientams, kad jie galėtų įdėti savo patiekalus. Mūsų Sira-Cook™ Siralon nailono kepimo maišeliai puikiai tinka visam vištienai, kalakutams ar kitiems mėsos/jūros gėrybių gabalams, palikdami mėsą sultingą ir skanią, taip pat sumažindami gaminimo laiką - juos taip pat galima apvynioti plėvele ir karštai užsandarinti. Kiti Siralon produktai apima nailono maišelius mikrobangų gaminimui.
Ispanija, Valencia
... paaiškins visus žingsnius, kaip paruošti autentišką Valencia paella arba įvairių rūšių paella. Mes pristatysime visus ingredientus, įrangą, virykles, butaną, vienkartinius indus gaminimui, vienkartinius indus degustacijai, pagalbines stalus ir kt., taip pat visą montavimą ir demontavimą, reikalingą tiek Valencia paella, tiek bet kuriai kitai (daržovių, juodųjų ryžių, žuvies ir kt.) gamybai. Taip jie tarpusavyje bendraus, ragaujant visų pagamintų paella.
Italija, Angiari
...Vulkaninės akmens plokštė yra tinkama įvairių maisto produktų gaminimui, naudojant kepsninę, orkaitę ar viryklę. Labai tinkama dietinei virtuvei, kurioje nenaudojami riebalai ar kiti priedai. Šios natūralios akmens savybės leidžia gaminti įvairius maisto produktus, įskaitant mėsą, žuvį, daržoves, duoną, pyragus, picas ir kt. Gaminimas ant šios natūralios akmens nesukelia toksiškų medžiagų išmetimo. Taigi, toks maistas yra sveikesnis ir nesusijęs su dūmų poveikiu, todėl maistinių medžiagų principai išlieka.
Ukraina, Kharkiv
...Avinėlė auginama iki 12 mėnesių prieš ją paskerdžiant. Todėl ji turi jaunesnį ir švelnesnį mėsos skonį nei aviena. Būtent todėl avienos gaminimas užtrunka žymiai trumpiau. ... Ryškesnė, mėsinga ir tamsesnė, jos mėsa idealiai tinka lėtam gaminimui, pavyzdžiui, troškiniams ar kuskuso ruošimui.
Paukščių ūkininkai ir gamintojai (vištos, pintadės, jauni balandžiai) PAC paruošti gaminimui, pardavimas restoranų ir gastronomijos profesionalams. Laikomos vištos be plunksnų, auginamos lauke, maitinamos ūkininkų maistu, auginamos mažiausiai 110 dienų, su rafinuota ir skania mėsa. Pristatymas visoje PRANCŪZIJOJE IR EUROPOJE, RUNGIS PARIŽIUS, kontaktas 0618112518 visiems klausimams, kainoms ir kt. MES TAIP PAT ESAME PATVIRTINTAS SKERDYKLAS, šis verslas yra vištų ir jaunų balandžių didmenininkas.

europages programėlė yra čia!

Naudokite mūsų patobulintą tiekėjų paiešką arba kurdami užklausas naudokite naują „europages“ programėlę pirkėjams.

Atsisiųsti iš „App Store“

App StoreGoogle Play