Prancūzija, Talant
...Atraskite Alain Chartier knygą "Ledai visus metus" ir pasinerkite į ledų pasaulį. Alain Chartier, 2000 metų geriausias Prancūzijos ledų meistras ir 2003 metų pasaulio čempionas Turine, meistras ir disciplinos ekspertas, dalijasi savo geriausiais receptais apie ledus. 430 receptų, iliustruotų 250 nuotraukų, ši knyga taip pat susideda iš pirmos dalies, kurioje pateikiama technologija, istorija...
Vokietija, Hannover
... tortų, keksiukų, cupcakes, sausainių iki vanilinio ledų, pudingo ar crème brûlée. Tradiciškas "Bourbon" brandinimo procesas leidžia gauti ankštis su drėgnumu iki 33 %. Tai taip pat išskiria šių aukštos kokybės ankščių aliejingą išvaizdą. Kiekvienai užsakymui nemokamai pridedame mūsų dinamišką E-receptų knygą, kurioje rasite išskirtinių receptų idėjų. Mes ją reguliariai atnaujiname, kad visada turėtumėte naujų receptų savo vanilei.

europages programėlė yra čia!

Naudokite mūsų patobulintą tiekėjų paiešką arba kurdami užklausas naudokite naują „europages“ programėlę pirkėjams.

Atsisiųsti iš „App Store“

App StoreGoogle Play