...Šie maži Velykų kiaušiniai turi juodo šokolado apvalkalą ir yra pripildyti skanaus ir traškaus lazdynoriešutųpralinė.
ŠIS STRAIPSNIS GALI BŪTI IŠSIUNTINĖJAMAS PER COLISSIMO ARBA CHRONOPOST
Laikymo sąlygos: Apsaugoti nuo šviesos ir drėgmės
Optimalus vartojimo laikotarpis: 3 mėnesiai
Neto svoris (G): 130
Energija: 2334kJ / 560kcal
Riebalai: 36g
Iš jų sočiųjų riebalų rūgščių: 12g
Angliavandeniai: 46g
Iš jų cukrūs: 44g
Baltymai: 9,4g
Druska: 0,04g...
Nuo 1960 metų mūsų šokoladininkų komanda kasmet gamina tūkstančius šokoladų, visada laikydamasi amatininkų tradicijos su kantrybe ir pagarba. La Royale Normande įsipareigoja siekti tobulumo gamindama savo pralinę, kas garantuoja unikalius ir gilius skonius mums ir jums. Šios požiūrio privalumas yra galimybė stebėti pralinės receptą ir galutinio produkto kokybę. Taip išsaugome savo amato žinias ir ...
...Ingredientai: Cukrus, kakavos milteliai, natūralūs bulvių krakmolai, dekstrozė, viso pieno milteliai, lazdynoriešutų aromatas 0,5%, druska, guar guma [E412], ksantano guma [E415]. Alergenai: Gali būti pėdsakų pieno, glitimo, riešutų ir natūralių sulfitų dėl buvimo zonoje.
Pasirinkimas: Maišelis - 500 g
Energija: 402 Kcal / 1702 Kj
Maistinė vertė: 100 g
Riebalai: 5,9 g
Iš jų sočiųjų: 3,6 g
Angliavandeniai: 81,1 g
Iš jų cukrūs: 57,6 g
Baltymai: 6,2 g
Druska: 0,50 g...
...Šokoladinis pralinė su žemės riešutais 1020 g
Kiekis kartone: 1
Minimalus užsakymo kiekis: 1
Minimalios užsakymo kiekio tipas: Vienetas kartone
SKU: BBC-4-P
Gamybos šalis: Prancūzija
Išankstinis užsakymas: Taip
Populiariausias: Ne
Pritaikymas: Ne
Svoris (lbs): 2.25
Ilgis (coliais): 9.21
Plotis (coliais): 6.81
Aukštis (coliais): 2.76...
...Mūsų meistras šokoladininkas įkvėpimo sėmėsi iš Gaudí genijaus ir jo kilmės (Reus, žinomo dėl lazdynoriešutų), kad sukurtų šiuos rankų darbo šokoladus, derindamas karamelizuotus lazdyno riešutus su Catània® pralinės skoniu.
... cholesterolio kiekį),
- antioksidantų, tokių kaip vitaminas E.
Nulupti lazdyno riešutai gali būti vartojami įvairiais būdais:
- Tiesiogiai,
- Kaip užkandis,
- Saldiems patiekalams (brownies, tartinė, pralinė...)
CROC'ELLA yra rankų darbo džiovintų vaisių gamykla, esanti Prancūzijoje, PACA regione, Bouches-du-Rhône departamente, Marse. Taip pat platiname alyvuoges (italų ir marokietiškas) ir itališkus produktus (antipasti).
CROC'ELLA rasite džiovintų vaisių:
- Dehidratų,
- Nuluptų,
- Keptų be druskos,
- Sūrių.
...Minkšti ir traškūs vienu metu, siūlome jums atrasti didmeninės prekybos platformoje CBD, šokoladinius pieno sausainius, lazdynoriešutų praliną ir CBD iš prekės ženklo Bloom & Cie. Malonus skonis, rankų darbo ir prancūziškas, ko tikrai neturėtumėte praleisti.
KILMĖ: Prancūzija
REKOMENDUOJAMA MAŽMENINĖ KAINA (EUR): 11,90 €
BENDRAS KANABINOIDŲ PROCENTAS: 1,2 %
ORGANINIS POBŪDIS: Iš dalies organinis
SVORIS: ND...
...Įvairūs šokolado produktai konditerijai. Įvairovės: dekoratyvūs šokolado produktai, tokie kaip pralinė, ganache, konditerijos gaminiai, kuvertūra, lašai, blokai, vermicelli ir saldainiai.
...Cod. PRA 25
U/M Kg
DĖŽUTĖ 1,9 Kg
Aprašymas
Minkšta IGP Pjemonto lazdynoriešutų kremas, padengtas 32% gryno pieno šokoladu su visa lazdynoriešutu paviršiuje.
...Sertifikuoti Rainforest Alliance sertifikuoti lazdyno riešutai
La bresilienne gaminama iš smulkintų ir skrudintų lazdynoriešutų bei kristalinio cukraus.
Šių dviejų ingredientų vienalaikis skrudinimas leidžia, viena vertus, aptraukti riešutų grūdus cukraus granulėmis, o kita vertus, suteikti galutiniam produktui gražią auksinę spalvą.
La bresilienne gali būti naudojama kaip dekoracija...
... aliejaus, pieno miltų, miežių salyklo.
Ši nėrinių krepe idealiai tinka kurti traškių ir traškių desertų pagrindus (sumaišyta su pralinė, gianduja, šokoladu, pistacijų pasta, lazdynoriešutų pasta ir kt.)
Ištieskite su kočėlu tarp dviejų gitaros popieriaus lapų arba silikoninės kilimėlio, išpjaukite naudojant nerūdijančio plieno formeles arba peilius.
Pakuotė: 300g
Šefų patarimai:
Norint impregnuoti jūsų blizgančią nėrinių krepe, įmaišykite 5% ištirpinto kakavos sviesto.
Nuoroda: D200523
Sandėlyje: 11 produktų
Išmatavimai: 300 g...
...Mūsų paskirstymo pasta yra pagaminta iš 55 % juodojo šokolado Excellence ir skanaus migdolų lazdynoriešutųpralinė.
Nuo pusryčių iki užkandžių, mūsų pasta jus lydės visur!
Ingredientai: migdolai, lazdyno riešutai, cukrus, 55 % juodasis šokoladas.
SOLGI gaminame platų asortimentą įdarų ir glaistų tortams ir pyragams, tokių kaip cukruota trynys, saldžiosios pieno masės, įvairūs krokantai (karamelizuoti riešutai), želė, riešutų pastos (turronas pasta, migdolų pralinė, lazdynoriešutųpralinė, lazdynoriešutų pasta, migdolų pasta). Dirbame tam, kad palengvintume savo klientų darbą, siūlydami jau paruoštus produktus. SOLGI pasitikime meistriškumo pagarba, derinama su naujausiomis technologijomis, siekdami sukurti geriausią produktą su puikia kokybe.
Belgų šokolado meistras nuo 1909 metų, Bruyerre gamina daugiau nei 80 rūšių pralinių su originaliais skoniais, garsiais visame pasaulyje. Šokolado meistras Bruyerre eksportuoja savo produktus į daugiau nei 38 šalis, visoje Europoje, Japonijoje ir Šiaurės Amerikoje.
Šokolado meistras Bruyerre yra pripažintas už išskirtinę pralinių kokybę ir rankų darbo lazdynoriešutųpralinę, pagamintą pagal...
...gimdo skanius pralinė, ganachą, gianduja... Prieskonių, citrusinių žievelių, eterinių aliejų, sūdyto sviesto, karamelės, kandytų vaisių ir kitų ingredientų kvapai sužadina mūsų aistras... Mes susižavime traškumu lazdynoriešutų gabaliukų, tirpstame dėl mandarinų kvapo marcipano švelnumo, vaisių tyrės, paruoštos vario katile, subtilumo, arabikos stiprumo natų, kurios pagyvina pieno ganachą. Taip jis kuria savo pralinų ir makaronų kolekciją.