...Ingredientai: Cukrus, kakavos milteliai, natūralūs bulvių krakmolai, dekstrozė, viso pieno milteliai, lazdynoriešutų aromatas 0,5%, druska, guar guma [E412], ksantano guma [E415]. Alergenai: Gali būti pėdsakų pieno, glitimo, riešutų ir natūralių sulfitų dėl buvimo zonoje.
Pasirinkimas: Maišelis - 500 g
Energija: 402 Kcal / 1702 Kj
Maistinė vertė: 100 g
Riebalai: 5,9 g
Iš jų sočiųjų: 3,6 g
Angliavandeniai: 81,1 g
Iš jų cukrūs: 57,6 g
Baltymai: 6,2 g
Druska: 0,50 g...
...Sertifikuoti Rainforest Alliance sertifikuoti lazdyno riešutai
La bresilienne gaminama iš smulkintų ir skrudintų lazdynoriešutų bei kristalinio cukraus.
Šių dviejų ingredientų vienalaikis skrudinimas leidžia, viena vertus, aptraukti riešutų grūdus cukraus granulėmis, o kita vertus, suteikti galutiniam produktui gražią auksinę spalvą.
La bresilienne gali būti naudojama kaip dekoracija...
Belgų šokolado meistras nuo 1909 metų, Bruyerre gamina daugiau nei 80 rūšių pralinių su originaliais skoniais, garsiais visame pasaulyje. Šokolado meistras Bruyerre eksportuoja savo produktus į daugiau nei 38 šalis, visoje Europoje, Japonijoje ir Šiaurės Amerikoje.
Šokolado meistras Bruyerre yra pripažintas už išskirtinę pralinių kokybę ir rankų darbo lazdynoriešutųpralinę, pagamintą pagal...
...gimdo skanius pralinė, ganachą, gianduja... Prieskonių, citrusinių žievelių, eterinių aliejų, sūdyto sviesto, karamelės, kandytų vaisių ir kitų ingredientų kvapai sužadina mūsų aistras... Mes susižavime traškumu lazdynoriešutų gabaliukų, tirpstame dėl mandarinų kvapo marcipano švelnumo, vaisių tyrės, paruoštos vario katile, subtilumo, arabikos stiprumo natų, kurios pagyvina pieno ganachą. Taip jis kuria savo pralinų ir makaronų kolekciją.