Italija, MILANO
Punto Srl yra įmonė, specializuojanti maisto produktų platinime. Su nauja parduotuve, turinčia mėsos, sūrio ir šviežio duonos skyrių, Punto Srl siūlo platų šviežių ir šaldytų maisto produktų asortimentą, taip pat didelį daržovių ir vaisių pasirinkimą. Produktų kokybė visada garantuota, o įmonė stengiasi išlaikyti palankias kainas vartotojams, vykdydama akcijas ir specialius pasiūlymus. Punto Srl d...
Vokietija, Bad Bramstedt
...Mūsų karis padažas yra egzotiškai prieskoniuotas padažas. Jis sujungia indų prieskonius su Europos kulinarine tradicija. Yra įvairių karis padažo paruošimo būdų, tačiau tipiškas prieskonis visada yra karis mišinys, kuris suteikia jam geltoną spalvą. Karis padažas puikiai tinka keptam žuvies ir mėsos patiekalams, tokiems kaip filė, veršienos ar kiaulienos šniceliai, taip pat paukštienai...
Italija, Acquaviva Picena
...NAUJAS BŪDAS BŪTI DIDELĖS VIRTUVĖS ŠEFU. KULINARINĖ TRADICIJA, MENAS IR AISTRA YRA INGREDIENTAI, KURIUOS NAUDOJAME RUOŠDAMI SEMILAVORATUS JUMS. Mes sukūrėme išskirtines formules, kurios leidžia jums sutaupyti brangų laiką virtuvėje, nesumažinant jūsų patiekalų skanumo ir autentiškumo. Investuokite į kokybę ir patikimumą. Pasirinkite išskirtinumą su mūsų semilavoratais ir sužinokite, kaip...
Prancūzija, Paris
...Žaliųjų lūpų midijos kilmė Žaliųjų lūpų midijos (Perna canaliculus) yra moliuskai, randami Naujosios Zelandijos pakrantėje. Jų pavadinimas kilęs iš žalių jų kiauto kraštų ir išskirtinės "žalios lūpos" viduje. Kulinarinė tradicija ir gamtos turtas Jau šimtmečius žaliųjų lūpų midijos yra vertinamos kaip tradicinis maistas Naujosios Zelandijos maorių tautos. Jos ruošiamos įvairiais būdais: kepamos...
... et envoûtante qui renferme l’esprit des fêtes dans un bocal.":"Kalėdų džemas yra šventinė ir žavinga kulinarinė kūryba, kuri talpina šventinę dvasią stiklainyje.","Abricot, ananas, citron, figue, mandarine, orange, poire, pomme, pruneau, amandes concassees, poudre de noisette, raisins secs, miel, sucre, jus de citron, gélifiant: pectines de pomme.":"Abrikosas, ananasas, citrina, figos, mandarinai...
Prancūzija, La Crau
...Pasinerkite į nuostabų kulinarinį pasaulį su žavingu logotipu, kurį mūsų agentūra sukūrė DJIN DJIN, namų maisto tiekėjui, specializuojančiamis Tailando virtuvėje, įsikūrusiam La Seyne-sur-Mer. Šis dinamiškas logotipas harmoningai sujungia elementus, kurie primena turtingą Tailando kulinarinę tradiciją, taip suteikdamas viliojantį žvilgsnį į ateinančius egzotiškus skonius. Logotipas pabrėžia...
Ispanija, Barcelona
... Siūlome personalizaciją, kad prekės ženklai ir restoranai galėtų palikti savo pėdsaką kiekviename detaile, stiprindami ryšį su klientais per suasmenintas pakuotes. Įsipareigojimas Puikiai Kokybei: Turėdami daugiau nei 15 metų patirtį, pritaikome savo paslaugas kiekvieno kliento poreikiams, garantuodami greitą pristatymą ir aukštos kokybės produktą, kuris pakelia bet kokią kulinarinę patirtį. Apsilankykite xopstics.com, kad gautumėte daugiau informacijos ir suasmeninkite savo užsakymą jau šiandien.
Italija, Montella
... „Prosciutto Irpino PAT“ iš „Ciarcia“ ir džiovintais „Funghi Porcini“ iš „Re del Bosco“, kad suteiktų autentišką patirtį, sujungiančią tradiciją, kokybę ir išskirtinius regiono produktus. Atraskite autentiškus Irpinijos kalnų skonius su mūsų išskirtine receptų dėže „Zuppa di Castagne e Fagioli“. Ši dėžė nuveš jus į kulinarinę kelionę po senovines Irpinijos kaimo tradicijas, siūlydama aukščiausios...
Graikija, Sykies, Thessaloniki
...Janas Prodromou yra alyvmedžių augintojas iš Potidėjos Chalkidikės. 2014 metais jis pagamino pirmąjį šalto spaudimo alyvuogių aliejų, turintį P.O.P. sertifikatą „Chalkidikės šalto spaudimo alyvuogių aliejus“. Siekdamas pasiekti užsienio rinkas ir turėdamas viziją propaguoti graikų kulinarinę tradiciją, jis patikėjo Oxhouse įmonės Yanni’s Olive Grove vizualinės tapatybės ir pakuočių dizainą.
Italija, Orsogna
... kulinarinę tradiciją. Jei jus domina, galite paprašyti mūsų iliustracinio katalogo mūsų adresu. Dėl kainų būtina gauti Jūsų įmonės mokesčių duomenis, juos galite gauti užregistravę savo įmonę mūsų svetainėje: www.italianathr.com Dėkojame už dėmesį. Italiana THR srls Mūsų produktų katalogas YouTube https://www.youtube.com/watch?time_continue=2&v=vX0cM9ZmOIs...
Italija, Airola
... itališkų ir tarptautinių mėsų, kruopščiai atrinktų. Mėsos gaminiai ir pjaustyti produktai, tokie kaip Gambero Rosso apdovanotas Marchigianotto, atspindi kulinarinę puikybę. Cillo Mėsos Tiekimo Grandinė garantuoja gyvūnų gerovę ir galutinio produkto kokybę. Cillo Experience projektas švenčia Italiją ir jos klasiką, perduodamas kulinarinę patirtį ir itališką aistrą. Sabatino Cillo Experience prekės...
Prancūzija, Lyon
... yra padaryti išskirtinius produktus iš Centrinio Pirėnų regiono prieinamus ir demokratizuoti, tuo pačiu siūlant nepamirštamą skonio patirtį. Mūsų amatininkas mėsininkas ir virėjas Pierre turi 28 metų patirtį ir yra laimėjęs kelis apdovanojimus mėsos gamybos srityje. Jis naudoja žaliavas iš regiono, kad gamintų kokybiškus produktus. Mes labai vertiname regiono žemės ūkio ir kulinarinę tradiciją...
Slovėnija, Koper
... ilgamete tradicija, kuri atspindi kokybiškas paslaugas, konkurencingas kainas ir, atitinkamai, patenkintus svečius. Mes turime jaukumą ir šilumą, o mūsų svečių gerove rūpinasi paslaugus, draugiškas ir profesionalus personalas. Mūsų viešbutyje yra 32 erdvūs ir modernūs kambariai, kurie suteikia komfortą ir malonumą, o ramioje viešbučio vietoje užtikrinamas malonus poilsis. Mūsų restoranas kviečia su įvairia kulinarine pasiūla, kuri patenkins net ir pačius išrankiausius skonius.
Ispanija, Castelldefels
... mūsų kulinarinio meno, nesikeldami į didmiesčius ar net į pačią Indiją. Spice of India šūkis yra kokybė, visų pirma, ir siūlys savo klientams geriausią patirtį, kad ne tik sugrįžtumėte, bet ir atvestumėte savo draugus ar šeimos narius. Jei jums patinka ragauti Pietų Azijos patiekalus, kviečiame apsilankyti mūsų restorane, esančiame netoli Castelldefels bibliotekos, laukiame jūsų! Mūsų meniu rasite daugybę tradicinių indiškų patiekalų, tokių kaip tandoori vištiena, kuri yra vištienos patiekalas, kepamas specialiame krosnyje, kurios paruošimo tradicija siekia imperijos laikus.
Italija, Scafati
... aspektu, kartu su menu ir mada, tiek užsieniečių, tiek pačių italų. Italijos pramonės puošmena siūlo platų produktų pasirinkimą, paruoštą pagal seną kulinarinę tradiciją, nuo vyno iki aliejaus, nuo žuvies produktų iki maisto konservų ir šimtmečių senumo neapolitietiškos saldumynų tradicijos. Itacraft siūlo įvairią teritorinių gastronominių produktų kokybę ir kiekį, uždarytą prekės ženkle „I Nostrani“.
Italija, San Gregorio Magno
...ideali vieta gamtos dienai. Agriturismo Grotte di Pertosa Cilento Virtuvė visiškai susijusi su senąja šios srities kulinarine tradicija, todėl čia siūloma namuose gaminta pasta, kepta mėsa, dešros ir daug daugiau. Pagrindinės žaliavos yra gaminamos pačioje įmonėje, kurioje yra: gyvulininkystė, vynuogynai, pasėlių laukai ir alyvmedžių plantacijos. Įstaiga siūlo galimybę užsiimti jojimu, biologiniais gydymo procedūromis Sveikatingumo centre, apsilankyti įmonėje ir dar daug daugiau.
Prancūzija, Bergerac
Alimentation Fine de France yra pripažintas Prancūzijos gurmaniškos maisto didmenininkas, remiantis griežta kokybės politika: produktų pasirinkimas pagal griežtus skonio ir kokybės kriterijus, maksimaliai vengiant įvairių priedų, dažiklių, konservantų, ir skatinant naudojimo paprastumą bei inovacijas, gerbiant prancūzų kulinarinę tradiciją. Įdiegta visiška produktų atsekamumo sistema (HACCP...
Italija, Sant'egidio Del Monte Albino
... grindžiamos tik natūraliais miltais. Visas gamybos procesas vyksta mūsų amatininkų dirbtuvėse, remiantis kruopščiu tyrimu ir nuolatiniu tobulėjimu, gerbiant tradicinės mėsos apdorojimo meno nepakeičiamumą, su jo įtvirtintomis ir pastebimomis savybėmis. Mūsų mėsos gaminiai yra skirti platinimui ir vartojimui, su sąmoningumu ir pasididžiavimu siūlant maistą, kurio kokybė yra neabejotina ir kuris turi aukštą kulinarinę tradiciją.
SbraciaMole yra romėnų bracerija, įsikūrusi Romos kvadrate. Restoranas siūlo tradicinę romėnų virtuvę šiltame ir jaukiame aplinkoje, pateikdamas platų meniu, puikiai paruoštus kulinarinius maršrutus, užkandžius, pirmuosius ir antruosius patiekalus tiek iš mėsos, tiek iš žuvies, ir visada mandagų personalą. Kiekvienas elementas kviečia į bendravimą ir romėnų kulinarinę tradiciją. SbraciaMole...
... pasiūlyti jums puikiai atrinktą asortimentą – nuo rankomis atrinktų alyvuogių aliejų, kurie neša Viduržemio jūros saulės esmę, iki kvapnaus kavos, kuris įkūnija turtingą itališkos kavos tradiciją, ir plačios tradicinių makaronų rūšių, pagamintų pagal senus receptus ir su meile. „Affare Italiano“ ne tik parduoda maisto produktus; mes siekiame jums pristatyti itališkos aistros ir kultūros dalelę...
Slovėnija, Petrovče
Gamta, aplinka ir tradicija išreiškia mūsų istoriją. Grįžtame prie pagrindų, kurie kasdieniniame skubėjime yra pamiršti. Kiekvienas aplinkos elementas ir dėkingumas už kiekvieną dieną yra įkvėpimas, suteikiantis mums jėgų. Ambicija parašė mūsų trijų vietų istoriją - objektų su kultūriniu paveldu. Buvęs Novo Celje dvaro ūkinis pastatas, viešbutis Novo Celje baroko parke ir Vila Široko yra...
Prancūzija, Servas
Turėdama 90 metų patirtį, La Bresse SAS yra pripažinta dėl savo mėsos gaminių patirties ir produktų kokybės. Mes didžiuojamės savo meile geram skoniui ir tradiciniam mėsos gamybos amato įgūdžiui. Mūsų komandos puoselėja senųjų receptų atminimą ir Bresse bei Rhone-Alpes regiono kulinarinę tradiciją, tuo pačiu pritaikydamos ją prie besikeičiančių vartotojų lūkesčių. Mūsų įsipareigojimas remiasi...
Italija, Motteggiana
ALL FOOD užtikrina produktus, kaip reikalauja tradicija, maksimaliai gerbdama itališką kultūrą ir kulinarinę meną. Didelė aistra autentiškiems produktams visada buvo mūsų darbo gairės, principai, kurių laikėmės nuo pat pradžių ir kurie leido mums išsiskirti specializuotame rinkoje su kokybiškais produktais. Mūsų koncepcija priklauso kokybinio tobulinimo filosofijai, o ne tik kiekybiniam, augimui, kuris grindžiamas išmintingu pagarbos gerovei ir tikrai amatininkams būdingiems metodams, sujungtiems su inovacijomis ir technologijomis.
Italija, Marina Di Pisa
Osteria Marina il Peschereccio yra restoranas, esantis Marina di Pisa centre, specializuojantis šviežio žuvies patiekalų ruošime, kurie visiškai atspindi šios srities kulinarinę tradiciją. Nuo pat pradžių siūlome savo klientams aukščiausios kokybės patiekalus, patiekiamus mūsų terasoje su vaizdu į jūrą. Viduje taip pat organizuojame įmonių pietus ir vakarienes, jubiliejus, diplomų įteikimo...
Italija, Valeggio Sul Mincio
Pastificio al Ponte gamina tradicinius tortellini iš Valeggio sul Mincio. Šviežia pasta iš Pastificio al Ponte naudojama gaminant produktų liniją, kuri atspindi Veronos ir Mantuvos kulinarinę tradiciją: klasikiniai mėsos tortellini, vietiniai moliūgų tortellini, rikotos ir špinatų tortellini, rikotos ir raudonojo radicchio IGP tortellini.
Populiarios šalys šiai paieškos frazei

europages programėlė yra čia!

Naudokite mūsų patobulintą tiekėjų paiešką arba kurdami užklausas naudokite naują „europages“ programėlę pirkėjams.

Atsisiųsti iš „App Store“

App StoreGoogle Play