Prancūzija, Brignais
... žievelės kubeliai* 10% (kukurūzų krakmolo sirupas*, citrinos žievelė* (30%), jūros druska), kokosų cukrus*, oleino saulėgrąžų aliejus*. *Ingredientai iš ekologiškos žemdirbystės. Gali būti pėdsakų riešutų, pieno, sojos. Maistinė informacija 100 g: Energija 1739 kJ/414 kcal, Riebalai: 14 g (iš jų sočiųjų riebalų rūgščių: 1,8 g), Angliavandeniai: 57 g (iš jų cukrūs: 19 g, Maistinės skaidulos: 8,8 g, Baltymai: 11 g, Druska: 0,09 g. Sertifikuota FR-BIO-01 Pagaminta Prancūzijoje ES/Ne ES žemdirbystė Formatas: 800 g, 5 kg BIO: Taip 100% Augalinis: Taip...
ufs.country_names.RU, Moscow
...Pagamintas iš kukurūzų sėklų, naudojant krakmolo hidrolizės procesą su amilolitiniais fermentiniais junginiais, po to filtruojant hidrolizatą, demineralizuojant ir verdant iki tam tikro sausųjų medžiagų svorio santykio/ Sausosios medžiagos 100g, ne mažiau: 77,6/g Angliavandeniai, %, ne mažiau: 100 Energijos vertė, kcal/100 g: 310,4 Sudėtis: Sirupas 100% Sausosios medžiagos, %, min: 78 рН: 3,5...
Turkija, Mersin
Mes esame prekybos ir importo bei eksporto įmonė, įsikūrusi Mersine, Turkijoje. Prekiaujame ankštinėmis daržovėmis, pupomis, riešutais, prieskoniais, aliejais, ghee, gliukoze, krakmolu, miltais, mielėmis, žalia kava, makaronais, glicerinu ir kitomis maisto cheminėmis medžiagomis bei ingredientais. Prašome peržiūrėti mūsų įmonės apžvalgą: Įmonės apžvalga: Mes esame prekybos ir importo bei ekspor...
Lenkija, Wrocław
Lietuvos įmonė "Polskie Frykasy" yra pirmaujanti konditerijos įmonė, specializuojanti rankų darbo saldainiuose, šokolade ir saldumynuose. Mes labai didžiuojamės aukšta mūsų gaminių kokybe, kurie visi pagaminti iš aukščiausios kokybės ingredientų ir pagal originalius receptus. Mūsų saldumynai išsiskiria iš konkurencijos išskirtiniu skoniu ir kokybe. Mūsų unikali privalumas yra individualiai suproje...
Jungtinė Karalystė, London
... gauti „didžiojo“ ženklo etiketę, sirupe turi būti bent 50% maltozės. Paprastai jame yra 40–50% maltozės, nors kai kurie turi net iki 70%. Naudojant β-amilazę arba grybų α-amilazę, galima pagaminti gliukozės sirupus, kuriuose yra daugiau nei 50% maltozės, arba net daugiau nei 70% maltozės (ypatingai didelio maltozės kiekio sirupas). Tai įmanoma, nes šie fermentai pašalina du gliukozės vienetus, tai yra, po vieną maltozės molekulę iš krakmolo molekulės galo.
Šveicarija, Hendschiken
... druska, valgomasis druska su konservantu E250, cukraus rūšys (gliukozė, krakmolo cukrus), antioksidantai (E331, E301), prieskonių ekstraktai, skonio stiprikliai (E621), aromatai). Kiaušiniai, džiūvėsiai, sojų miltai, liesa pieno, vanduo, baltas vynas, prieskoniai, svogūnai, skonio stiprikliai (E621), valgomasis druska. Ant skardų su kepimo popieriumi ir dėti į įkaitintą orkaitę. Kepimo laikas: 200...

europages programėlė yra čia!

Naudokite mūsų patobulintą tiekėjų paiešką arba kurdami užklausas naudokite naują „europages“ programėlę pirkėjams.

Atsisiųsti iš „App Store“

App StoreGoogle Play