Vokietija, Bad Bentheim
... tikslams. Prieš mūsų erą kokosų riešutas vaidino svarbų vaidmenį azijiečių gyvenime. Kokosų riešutus atradėjai atvežė į vakarų pasaulį, todėl kokosų riešutas tapo plačiai žinomas. Kokosų miltų gamyba: Kokosų riešute yra minkštimas. Minkštimas yra nuvalomas nuo riešutų ir tada spaudžiamas, kad būtų atskirtas kokosų aliejus nuo minkštimo. Likęs minkštimas džiovinamas, o vėliau tarkuojamas arba malamas į miltus.
Prancūzija, Poitiers
Internetinė parduotuvė nuo 2018 metų, Spirits Station siūlo platų gėrimų asortimentą tiek privatiems, tiek verslo klientams. Atraskite daugiau nei 500 prekių ženklų, įskaitant viskį, degtinę, romą, džiną, tekilą, absintą, konjaką, armagnac, taip pat gražų likerių asortimentą. Mūsų koncepcija yra sujungti patikimus, pripažintus kokybės ženklus su originalesniais produktais, kurie nusipelno būti iš...
Prancūzija, St-Laurent-Blangy Cedex
...Kokosas yra tas vaisius, kurį malonu rasti jau nuluptą! Įsivaizduokite: puodelis šviežio kokoso, supjaustyto gabalėliais, paruoštas skanavimui... C'ZON tai padarė už jus! Ir net nereikia šakutės, jis valgomas pirštais, nes be sulčių. Taigi, jums saulė visus metus su šiuo egzotišku užkandžiu!
Vengrija, Budapest
...spaudžiant. Tokiu būdu pagamintas aliejus yra "neapdorotas" kokosų aliejus, kuris vis dar turi šviežio kokoso kvapą ir skonį. Neapdorotas aliejus paprastai yra valomas fiziniu procesu (RBD), o gautas aliejus yra "rafinuotas kokosų aliejus" (pavadinimas maisto ir farmakopėjoje). Rafinuotas kokosų aliejus yra bekvapis ir turi neutralų skonį.
Prancūzija, Olivet
...Nuoroda 5555550005678 Tarkuota kokosų riešutai puikiai tinka daugeliui desertų: pyragams, flanams, sausainiams ir šokoladiniams saldumynams. Šie ekologiški tarkuoti kokosai skirti įtraukti į jūsų kulinarinius gaminius, tiek saldžius, tiek sūrius. Taigi galėsite mėgautis vištiena su karčiu ir kokosais, o po to pereiti prie deserto su kokosų pyragu. Kokosų riešutas, gaunamas iš kokosų palmių...