Prancūzija, Aix En Provence
...Roger sausainiai didžiuojasi savo senelio palikimu, perduotu trečioje kartoje. Be konservantų, be GMO, jo ingredientai, gauti iš ekologinės žemdirbystės, yra kokybės garantija. Bise miltai (T80) suteikia unikalų skonį šiam skrudintam duonos gabaliukui, kaip ir senais laikais, kai buvo kepama pirmoji Roger duona, Aix-en-Provence kepėjo. Ekologiški skrudinti duonos gabaliukai: Sudėtis: kvietiniai...
Italija, Pergola
Medžio krosnis "Rossofuoco" yra inovacijų simbolis šioje srityje, dėka savo revoliucinio atskiros degimo sistemos. Ši sistema, sukurta glaudžiai bendradarbiaujant su profesionalais ir patyrusiais technikais, yra skirta užtikrinti nepriekaištingą kepimą ir autentišką skonį, išvengiant patiekalų kontakto su pelenais ir dūmais. Be to, sudėtingas šilumos paskirstymo mechanizmas daro krosnies naudojimą...
Prancūzija, Bayonne
...Viduržemio jūros bagetė yra duona, kepama akmens krosnyje. Dėl fermentacijos ir paruošimo proceso, mes gauname labai elastingą ir purią duoną su auksine, plona ir labai traškia plutele. Minkšta miltai ir centrinė ilgoji grūdų struktūra suteikia šiam gaminiui rustišką akcentą. Jos intensyvus ir rūgštus skonis, atsirandantis dėl rauginto tešlos, daro šią duoną išskirtine. REF:C124B EAN-13...
Italija, Giarre
FC Food distribucija - šviežios picos pagrindas - šaldytos picos pagrindas - romėniška puccia - focaccia - įdaryta pica - švieži paninai - supakuoti paninai - kepiniai - rankų darbo Sicilijos granita: pistacijų, kavos, migdolų, šilkmedžių, melono, arbūzo, kokosų, mėtų, figmedžių, citrinų - karštas maistas - arancini su ragù - arancini su pistacijomis - arancine - šaldyta arancino - šaldytas karšt...
...25 KG Kraft maišas. Naudojimo paskirtis: Sudem duonos mišinys (10 kg), ingredientas mielės (300 g bandelėms, 400 g didelėms duonoms) ir vanduo (6 litrai) sumaišomi, kol gaunamas tešla. Tešlos temperatūra 25-27 °C, 10 min lėtai, 7 min greitai minkoma. 1. Fermentacija 15 min (ant stalo) 2. Fermentacija, fermentacijai reikia 30 min. Kepama 30-35 minutes. 1 metų laikymas vėsioje ir sausoje vietoje.
Ukraina, Kyiv
... sausainiams kepti. Tačiau pagrindinis produktas visada buvo duona, kuri kepama iš tradicinio arba kreminio tešlos. Maistinė vertė 100 g produkto: Baltymai: 9 g Riebalai: 1.7 g Angliavandeniai: 61.5 g Energijos vertė: 300 kcal.
Turkija, Istanbul
... leidžia masinę gamybą, taip sumažinant vieneto kaštus. Apvalios (RING) vamzdžių sistema užtikrina, kad kiekviena krosnies dalis būtų šildoma ir tolygiai kepama. Dėl specialaus automatinio dangčio dizaino, krovinio pakrovimo ir iškrovimo metu nėra laiko švaistymo. Dėl karščiui atsparių stiklo dangčių, kepimo procesą galima stebėti neatsidarant ir neuždarant dangčio. Solenoidinės garų vožtuvai...
Prancūzija, Saint-Denis
...Susipažinkite su mūsų 8 Prancūzijoje pagamintų duonos rūšių asortimentu: klasikinė duona, speciali duona, ekologiška duona, kepama ant akmens, sveikatingumo duona, pusiau iškepta šviežia duona, sumuštiniai, kepiniai... Susisiekite su mūsų komanda, jei norite gauti daugiau informacijos, pateikti užsakymą arba susitarti dėl susitikimo, kad susipažintumėte su mūsų produktais ir įsipareigojimais.
Italija, Albano Laziale
...kepama natūraliai kypsinta baltoji pica, tradiciniai Castelli Romani saldumynai. "Michelangelo della Pizza" išsiskiria natūralių produktų kokybe ir aptarnavimu. Pas mus galėsite paragauti tradicinių Castelli Romani produktų, tokių kaip garsioji Genzano duona, gaminama iš natūralių ingredientų ir be cheminio kypsinimo. Mūsų parduotuvėje rasite gausų duonos, picos, naminių saldumynų ir gastronomijos produktų asortimentą, tradicinių naminių saldumynų.
Kepykloje norėjome pasidalinti istorija apie tai, kaip mūsų duona yra gaminama. Brennans duona kepama šviežia kiekvieną dieną, naudojant aukščiausios kokybės ingredientus, todėl ji yra šviežia ir skani jums. Ji taip pat natūraliai mažai riebalų, be pridėtinio cukraus ir dirbtinių konservantų. Perskaitykite žemiau pateiktą istoriją ir sužinokite, kaip Ūkininkas, Malūnininkas ir Kepėjas visi dirba...
Belgija, Vellereille-Les-Brayeux
... jie bendradarbiauja. Įmonės produktai apima alų, duoną, paštetą ir sūrį. Bonne-Espérance abatijos alus gaminamas Brasserie Lefebvre alaus darykloje Quenast pagal senovinius metodus. Sūris (pusiau kietas) gaminamas rankiniu būdu iš aukštos kokybės žaliavinio karvės pieno. Paštetas taip pat gaminamas visiškai rankiniu būdu iš aukščiausios kokybės ingredientų ir yra gaminamas pačioje abatijoje, kaip ir pilkasis duona, kepama ant akmens.
Italija, Velletri
Kasdien per kelias valandas pristatome visoje Italijoje šviežią duoną, kepamą ant malkų, šviesios arba tamsios rūšies, kurią gaminame Romos pilyse. Ši duona išsiskiria natūralaus mielių naudojimu, pusiau pilno grūdo kvietine miltais ir kepimu malkomis kūrenamame krosnyje. Kylimas pasiekiamas naudojant raugą ir šiek tiek alaus mielių. Ingredientai minkomi apie 40 minučių, po to leidžiama kilti...
Populiarios šalys šiai paieškos frazei

europages programėlė yra čia!

Naudokite mūsų patobulintą tiekėjų paiešką arba kurdami užklausas naudokite naują „europages“ programėlę pirkėjams.

Atsisiųsti iš „App Store“

App StoreGoogle Play