Bulgarija, Sofia
...Nauda: kardamonas turi stiprų, saldų ir aštrų skonį bei aromatą, su citrinos ir mėtų užuominomis. Kardamonas turi dūminį atspalvį ir gaivų mentolio skonį. Kartais kardamono sėklos ar ankštys yra kramtomos, kad atgaivintų kvapą ir kaip Naudojimas: Malto kardamono dažnai galima rasti saldžiuose patiekaluose. Jis naudojamas garam masalo mišinyje. Šis prieskonis taip pat naudojamas daržovėms ir mėsos patiekalams pagardinti. Jis pridedamas prie turkiškos kavos, arbatos ir įvairių gėrimų. Tai labai intensyvus prieskonis, kurį lengva naudoti maisto produktuose ir gėrimuose. Pakuotė: 100g, 200g ir biriais...
Vokietija, Bad Bentheim
... skonis primena bergamotę, citriną ir kamparą. Ankštys po derliaus nuėmimo džiovinamos ir tampa mat žalsvos spalvos. Jos yra 1,5–2 cm ilgio. Sveikatingumo savybės kardamono sėklų ir taikymas Kardamonas turi daug mineralų, tokių kaip geležis, kalcis, kalis ir manganas. 1 šaukštas jau sudaro 80% rekomenduojamos dienos manganų normos. Kardamonas naudojamas daugelyje patiekalų, kad suteiktų rafinuotą skonį, pavyzdžiui, kepintame farše ir virtos dešros rūšyse. Tai taip pat yra plačiai naudojamas prieskonis daugelyje Rytų ir Afrikos patiekalų. Kardamonas...
Vokietija, Neutrebbin
Vokietija, Hamburg
...Apdorota augalo dalis: sėklos Išskyrimo agentas: etanolis ir vanduo Nešiklis: maltodekstrinas Mokslinis pavadinimas: Cardamomi fructus Kardamonas yra prieskonis, vertinamas dėl savo priešuždegiminių ir virškinimo savybių. Mūsų produktai parduodami didmeninėmis partijomis. Daugumai mūsų produktų yra nustatytas minimalus užsakymo kiekis – 25 kg. Galime pateikti pavyzdžių. Plants2Market taip pat...
Egiptas, Elfayoum
...KARDAMONO SĖKLŲ VISOS KARDAMONO SĖKLŲ MALIMAS Botaninis pavadinimas: Elettaria cardamomum Neto svoris: 20 kg – 25 kg / KREPŠYS...
Prancūzija, Paris
...juoda arbata, cinamono gabaliukai, anyžių sėklos, imbiero gabaliukai, juodieji pipirai, gvazdikėliai, cikorijos šaknys, kardamono sėklos, visas kardamonas. VANDENS TEMPERATŪRA: 100° C RAŠYMO LAIKAS: 3–5 minutės...
Prancūzija, Saint Romain La Motte
...Kardamonas yra prieskonis, gaunamas iš kardamono vaisiaus sėklos. Šis prieskonis yra retas vakarų kulinarijoje, tačiau jis yra neatsiejama indų kulinarinės kultūros dalis, taip pat arabų virtuvės, ypač Saudo Arabijos, Sudano ir Jemeno. Jam suteikiama skonio, panašaus į kurkumą ir imbierą, su citrininiais akcentais. Kardamono skonis yra galingas, unikalus ir suteiks jūsų patiekalui išskirtinį skonį. Be to, kad yra natūralus antiseptikas, kardamonas taip pat yra reikšmingas magnio ir kalcio šaltinis. Jis dažnai minimas senovės medicinoje, ypač viduramžiais. neto svoris: 50g kilmė: Gvatemala...
ufs.country_names.RU, Moscow
... šaknis, citrinos žievelė, žvaigždinis anyžius, visos kardamono sėklos, gvazdikėliai.","Nutrition value on 100 gr.":"Maistinė vertė 100 g\nBaltymai (g / 100g)… 5,0\nRiebalai (g / 100g)… 4,0\nAngliavandeniai (g / 100g)… 62\nEnergijos vertė (kcal / 100g)… 300"}...
...Morte sugrūsti kardamono sėklos yra įprasta prieskonių rūšis Azijos ir Arabų virtuvėje. Europoje šis prieskonis daugiausia naudojamas kalėdiniuose kepiniuose.
Populiarios šalys šiai paieškos frazei

europages programėlė yra čia!

Naudokite mūsų patobulintą tiekėjų paiešką arba kurdami užklausas naudokite naują „europages“ programėlę pirkėjams.

Atsisiųsti iš „App Store“

App StoreGoogle Play